Meilės burtai

Pradėjo Ieva, gruodžio 27, 2011, 13:50:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

advena

Citata iš: Master  gegužės 12, 2013, 20:49:38
Manau, kad blogio nėra. Juk kiekvienas žmogaus poelgis yra įvykdytas ne dėl vienos priežasties ir tas poelgis Visada atneš kam nors naudos ir kam nors žalos. Šeip kiekvienas mūsų turi ir kažką gero ir blogo. Galbūt tu to nepastebi arba kaupi prisiminimus apie tuos žmones ir įstatais į tuos rėmus, neisileisdama naujos informacijos , kuri pakeistų įsisenįjusią nuomonę. Ir aplamai mes per daug visko nežinome.

Aš nesistengiu visko kaupti širdyje, bet kai praeinant gatve žmogus rodo kokius nemandagius ženklus, tai vėliau nelabai maloniai prisimeni tai. Ir apskritai kai kurie dalykai man kaip peilis įsirėžia į galvą ir lieka visam laikui.

Master

Ech, neverta į tai kreipti dėmesio.. :P . Čia yra tų žmonių problema, ne tavo. Ir galbūt jie turi priežastį pikti...  ??? Todėl tiesiog nereikia kreipti į tai dėmesio. Pavyzdžiui, aš vis į tuos pačius žmones žvelgiu vis kitaip, vienu momentu žaviuosi jais, o kitu tenka ir nusivilti. Bet nelaikau to..  :) Todėl nelieka isisenėjusio nepasitenkinimo, gaila bet tuo pačiu ir susižavėjimo... (Nors tikrai ne man ta tema kalbėti  :) )

skeptiko pakalikas

Citata iš: TinSoldier  gegužės 12, 2013, 20:46:30
Citata iš: advena  gegužės 12, 2013, 20:37:39
<...>Aš myliu labai nedaug žmonių ir tai yra minusas. Aš nesugebu pamilti tų kurie yra tiesiog blogi.


Koks čia minusas? Kodėl tai minusas?
Nematau jokio pliuso būnant emocine prostitute.

Ar jūs "meile" vadinat empatiją ir žmogiškumą?



Cia pliusas :D nepanikuok

paragraf 78

Jau nuklydot kažkur į lankas :) Grįžkime prie temos

Master

Man kažkaip berašant viena tema toptelėjo velniškai nedora mintis. (Dabar prieš skaitant šiek tiek įkvėpkite)
Kas būtų jeigu "privaražinimą" atliktų asmuo, kitam tos pačios lyties asmeniui. (įkvėpėte ne todėl, kad aš kažkuo prieš homoseksualumą, tiesiog todėl, kad pati tema eina apie "netyrą poreikio meilė" (kitu atveju magija netaptu sprendimu) na ir pati idėja nestandartinė)
Ar jaustusi koks pašalinis efektas? Kas išvis pas žmogų dėtusi?
Ir ar yra buvę istorijoje tokių atvejų?
Ar visgi, meilės magija tėra dar vienas tikėjimas, besigriebiamas vilčiai palaikyti (: ... ?

idenmeyou

Citata iš: Asasinas  sausio 15, 2012, 01:36:16
Sveiki,

Man tai irgi nesiseka meilės reikaluose. Apskritai, niekur nesiseka. Reikės turbūt pabandyt tas visas savipsichozes... ar kaip ten jos vadinas kaip čia sakėt.

Dabar pagalvojau, ar gali dėl to būti kaltas mano vardas, jo reikšmė? Ar mano vardas gali turėti įtakos gyvenimui? Pavyzdžiui pasiskaitinėjęs savo vardo reikšmę, tai maždaug supratau, kad aš esu visiška flegma, klizmų klizma. Daug kas atitinka. Nu, gal ne visiškai, bet meilės reikaluose tai tikrai. :)


Šios nesekmės tikrai ne dėl vardo. Gali turėti patį prasčiausią vardą, bet turėti pasisekimą tarp merginų. Tiems, kuriems pradeda nesisekti vienoje srityje ir jie dėl to sielvartauja dažnai taip išeina, kad ir kituose srityse viskas pradeda slysti iš po kojų ir tada gali atsirasti nepilnavertiškumo kompleksas, gali atrodyti įvairūs dalykai, bet visa tai tik tavo galvoje. Jei nebūtų tų blogų minčių viskas būtų kur kas šviesiau ir nekiltų tokių minčių.

Beveik visi žmonės daugmaž turi tam tikrų trūkumų santykiuose ir visi juos pradžioje stengiasi nuslėpti, kad atrodytų geresni, patrauklesni, todėl kai kuriems žmonėms jų objektas( geidžiamas žmogus) gali atrodyti tobulas, ypatingas, nes jis negali pastebėti jo trūkumų, o dėl savųjų nuolatos kremtasi, tad gaunasi taip, kad pelenė pamato princą ir pradeda kompleksuoti. Aš žinoma nežinau tu flegmatikas ar priešingai labai aktyvus. Aišku yra tam tikros savybės, kurių būtent moteris ar vyras nori pastebėti savo partneryje ir jei jų nepastebi lieka kiek nusivylęs tuo žmogumi.

Visada svarbiausias išliks tavo požiūris. Žmonės, kuriems nesiseka meilėje skaito psichologines knygas, bet jei jie nebando suartėti su jais dominančiais žmonėmis, tos perskaitytos žinios tik ir lieka galvoje. Žinoma geriau kuo pozityviau į viską žiūrėti, nors koja visada gali pakišti tai kas yra įsisąmoninta, jog gali nepavykti ir pnš.

Samanta777

Citata iš: paragraf 78  gruodžio 27, 2011, 14:02:04
Taip, yra tokių burtų.
Bet kokie meilės burtai yra juodoji magija, nes pažeidžia laisvą žmogaus valią. Tad nesiūlau jais užsiimti.
Pritariu 100%, geriau nezaisti tokiais dalykais, skaudzios pasekmes buna. Pati paauglysteje pabandziau, is pradziu grazu viskas buvo, o paskui gailejausi ka padariau. Nepriversi zmogaus taves myleti pries jo valia, jausmai yra auksciau visko, o tie burtai trumpalaikiai

idenmeyou

Dažnas atvejis, kad žmonės kai kurie tiesiog fanatiškai nori pritraukti kitą asmenį, būti su juo. Ir tas fanatizmas labai dažnai išeina į tai, kad tam žmogus pasirodysi blogesnis, keistesnis nei esi. Tad visi tie burtai daug žmonių nuveda į lankas.

VaivaVal

Sveiki.Mano draugei labai reikia siu keru.Gal kas galit i pm parasyti,rimta burta kuris tikrai padetu ar parekomemduoti,ias galetu atlikti?Nes situacija labai sudetinga...

Master

Parekomenduoti aišku galim, bet priklauso nuo to kiek jūs į tai įdėsite pastangų, energijos, ir be realių žinių vis tiek nieko nepadarysite. Pirma reikia viduje suprasti, to be ilgesnės praktikos nepadarysi. Matot, magija nėra lengviausias kelias, kaip dažnai piešiama :)
Aš tai siūlau papasakoti daug maž situaciją žiūrėsim kaip padėti, gal yra ir kitų variantų :3

Sahita

Meilės burtų daug ir įvairių. NOri-turėsi. Nelabai nori  - nelabai ir turėsi. Nuo tavęs vieno priklauso veiksmingumas  - gali turėti ir mylimojo plaukų, nuotraukų, ekskrementų ir t.t., bet jei neturėsi tokio "mirk -gyvenk" poreikio - nieko nebus. Meilės magija yra kaip bet kuri kitą magija   -  didžiausia įtaką turi ne ritualai, apeigos, bet paties žmogaus tvirtumas, valia, poreikis.
O mylėt tikrai gali priversti, lakstyti iš paskos...Tačiau yra vienas BET - meilė išbando. Buriantyjį pagrinde. Ar vis dar mylėsi savo buriamąjį po metų, dvejų, trejų,  penkiolikos? Ar tikrai tau jo reikės storo ir pikto? Ką noriu pasakyti - burtai veikiantys žmogaus valią turi tokį minusiuką -  suveikia beveik visada, tačiau ne visada tada, kai to norime. MYlimasisi gali ateiti po dešimties metų po jūsų būrimų be proto jus mylėdamas ir negalėdamas be jūsų, nors jūs galiami nė nebeprisisiminsite kam ir kodėl jum to žmogaus reikėjo....
Reziumiuojant - burkit, blogiau nebus.

.L.U.T.H.O.R.

Taigi kaip tik, bursit, visada gali būti ir blogiau :D

Crow

Meiles,turto magija ir užkerėjimai yra juodoji magija. Būkit atsargūs.

Aukštyn