2014 Žaliojo medinio Arklio metų astrologinė prognozė

Pradėjo Benamis, rugsėjo 17, 2013, 19:00:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Visų zodiako ženklų atstovai vienu ar kitu stiprumu bus įtakojami galingų Saulės sistemos planetų aspektų poveikiu. Kiekvienam iš mūsų su šitais poveikiais reikės skaitytis, nepriklausomai nuo asmeninių planų ir norų.

Rytų horoskope - 2014 metai - Žaliojo medinio Arklio metai, kuriam būdinga Jan energija - galingas ir dinamiškas energijos impulsas. Žmonės, gimę šiuo laiku išsiskiria tokiomis charakterio savybėmis, kaip jautrumas ir kintamumas. Tuos bruožus turės ir 2014 metai. Nes ši energija neatskiriama nuo bendros energetinės mūsų pasaulio tėkmės. Ką atneš mums žaliojo medinio Arklio metai?

2014 metai negailės įsimintinų įvykių. Praktiškai kiekviena smulkmena šiais metais, vykstanti mūsų gyvenime, pasirodys fonu ar pretekstu nepakeičiamiems įvykiams, gerokai reikšmingesniems. Tokį tvirtinimą galima būtų vertinti ir kaip įspėjimą, ir kaip patarimą. Bet kokiu atveju iniciatyvūs žmonės sugebės išpešti iš to naudos. Tuo pačiu tokių žmonių veiklos vaisiais pilnai gali pasinaudoti mažiau sėkmingi, bet ne mažiau išmintingi draugai ir kolegos. Kitaip sakant Arklio metais mums gali gerokai pasisekti arba teisėtu mūsų ilgametės veiklos rezultatu taps kažkoks išties reikšmingas įvykis (naujos pareigos, verslo plėtra, vestuvės ir pan.).

2014 žaliojo Arklio metai padovanos masę momentų, kada mūsų dvasingumas, mūsų vidinis pasaulis turės galimybę plačiai ir visapusiškai evoliucijai. Tikėtina, kažkas rimtai susimąstys apie savęs pašventimą religinei tarnystei, kažkas atvers savyje gabumą nuspėti įvykius arba įgys jėgą, kurią priimta laikyti antgamtiška. Tuo pat metu, visiškai tikėtina, kad pas daugelį apie tokią plėtrą minčių nebus visai, o pirmoje vietoje atsidurs kultūrinės masinės programos su žygiais į naktinius klubus ir su iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. Tokie žmonės taip pat gaus savo „bonusus", bet besibaigiant Arklio metams jų energetika taip nusilps, kad jie praras daug, ir bus sunku tai atstatyti.

2014 metais Žemė atsidurs tikslioje linijinėje Merkurijaus ir Veneros globoje, ką, be abejo, verta laikyti apibrėžtu faktoriumi sudarant 2014 metų horoskopą. Visų zodiako ženklų atstovai vienu ar kitu stiprumu bus įtakojami galingų Saulės sistemos planetų aspektų poveikiu. Kiekvienam iš mūsų su šitais poveikiais reikės skaitytis, nepriklausomai nuo asmeninių planų ir norų.

Bendrai 2014 metai bus turtingi ne tik įvairaus dydžio ir reikšmingumo įvykiais. Visiškai tikėtina, jog jūs sugebėsite juos pragyventi visiškai ramiai, be kažkokių reikšmingų momentų, kuriuos būtų galima pavadinti išsiskiriančiais. Tačiau bus dar vienas momentas, į kurį verta atkreipti dėmesį.

2014 - energetiškai galingi metai. Koncentracija žvaigždžių medžiagos mūsų Galaktikoje pasieks piko būseną, o tai reiškia, kad daugelis turės galimybę iš esmės pakeisti supančius juos energetinius srautus. Praktiškai tai reiškia tai, kad pvz.: versle mes turėsime galimybę netikėtai visiems pakeisti ekonominę situaciją vienoje ar kitoje rinkos nišoje, tikėtina - tarptautiniame lygyje. Žodžiu, pilnai realu pasiekti Arklio metais bet kokių tikslų, nepriklausomai nuo jo apimties ir sudėtingumo.

Su pagarba asmeniniams santykiams privalu pažymėti, jog daugelis momentų, atrodančių mums nekintančiais, praktikoje pasirodys esanti iliuzija. Susidurti su tokio pobūdžio įvykių tėkme visada nėra paprasta, bet 2014 Arklio metais visi jausmai (mūsų asmeniški, bei mūsų artimųjų) bus daug kartų stipresni, o tai reiškia, jog sunkesnius momentus bus sunkiau pergyventi. Iš vienos pusės, visa tai gali pilnai apsiversti savotišku grūdinimu, pasiruošimu kažkam labiau reikšmingam ir gerokai svarbiam. O iš kitos pusės - dar ne faktas, jog mūsų daliai panaši situacija teks. Šioje situacijoje būtina aiškiai vadovautis bendrais patarimais su asmeninių prognozių rekomendacijomis, nes kai kuriais momentais esminiai aspektai gali arba persipinti, arba neliesti vienas kito. Bet kokiu atveju neverta pergyventi anksčiau laiko.

Būkite dėmesingi 2014 metais, kontroliuokite savo emocijas ir neleiskite aplinkiniams prarasti pusiausvyrą. Esant būtinybei derėkitės ir ginkite savo požiūrį ar nuomonę visomis jėgomis, bet etikos rėmuose. Gesinti gaisrą pučiant į jį - nėra geriausias variantas. Dėlto saugokite savo energiją - ji jums reikalinga mažesnę apimtį turintiems mūšiams.

Pavyzdžiui, tiems, kas iki šio momento nerado savo antros pusės, metų šeimininkas Arklys pateiks pilnai realų šansą tikrai laimei. Žinoma, tai dar klausimas, ar pasirodys tas ar kitas žmogus, vertas tos laimės. Tačiau, bet kokiu atveju, nurodytos anksčiau rekomendacijos gali mažų mažiausiai nurodyti teisingą kelią.

asmeninisastrologas.lt

paragraf 78

Gal padiskutuojam apie tai kas išsipildė iš šios astrologinės 2014 metų prognozės?

iPuff

2015 atpildo metais, bet nesusiviliokit atpildu ;)

Kikimara

tokios astrologinės prognozės yra beveik bevertės. čia populiarioji astrologija, o ne profesionalioji. tik  susidarę savo asmeninį horoskopą pas GERĄ astrologą gali ką nors pasakyt apie pildymąsi ar ne.

Aukštyn