Ieškau pagalbos meilės klausimais

Pradėjo Joli, birželio 18, 2017, 11:47:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Cerber

Citata iš: Joli  birželio 21, 2017, 22:43:52Kad pas ją aš neisiu, jau apsisprendziau, apmasciau viską, ką ji man sakė, prisiminiau, kažkodėl tikiu, kad draugas nieko neturi, jaučiu tai, tiesiog jam prireikė asmeninės erdvės , na aš dabar ir esu atokiau, nespaudziu jo dėl nieko, nekibinu , tik stengiuosi būti švelni, patogi , nuolanki, bet bijau, kad to neužteks, tad jei ta meilės magija nesuveiks aš mirsiu....,man reikia jo, kaip oro, va kokia aš....,nejau tai taip blogai, žinau, kad ir aš jam reikalinga, jis manęs pavydi, geidžia, nori pagalbos, bet tuo pačiu ir neisipareigoti, tai kaip čia taip....?😞
problema ne su juo, o su tavim. jei tau kazko reikia kaip oro. ne tam asmeniui magijos ieskai

Cerber

.. o siaip pagalvojus tai kam man tave vesti, jei tu viska man atiduoti ir atsiduoti kada man panorejus? nebelieka jokios priesasties isipareigoti.. meile sakai? pfff.. prisifantazuojat jus moterys kartais

Vytautas

Citata iš: Joli  birželio 21, 2017, 22:43:52aš jam reikalinga, jis manęs pavydi, geidžia, nori pagalbos, bet tuo pačiu ir neisipareigoti, tai kaip čia taip....?
Juridinis "apiforminimas" kelia bereikalingų problemų ir tiek. :) Prasideda visokios turtinės problemos. Aišku jei yra bendrų vaikų tai vardan jų tas juridinis momentas gal ir reikalingas. Kitas momentas namų be dūmų tiesiog nebūna. Kartais būvimas kartu visai nepageidautinas abiems pusėms. Pvz stebiu savo senus tėvus kurie pragyveno kartu daugiau nei 60 metų ir matau kad jiems atskirai tikrai būtų geriau ir sveikiau. :) Mamos aukštas kraujospūdis ir tai grynai psichologinis padarinys. Jokie vaistai nepadeda. Tėvas savaitę pabuvo slaugos namuose o mamai spaudimas nukrito iki neregėtų žemumų. :) Taip kad tiesiog miela Joli nusiramink ir viską palik savieigai. Laikas geriausias gydytojas. :) O tuo tarpu pasirūpink ne kitais o pati savimi.

elteide

#63
birželio 22, 2017, 11:57:08 Redagavimas: birželio 22, 2017, 15:18:45 by elteide
tu be jo negali, nes karstos smegenys ir visas fokusas i ji, labiau fokusuokis i sunu ir i save, grizk i darba , kolektyva , i zmones ( nuvaziuok su vaiku kur , kad ir po Lietuva), uzs. kalbos, rankdarbiu kursai, sporto sale, pagalba kitiem ..
pas tave sunus? pagalvok, ar linketum tokiu magiju  savo vaikui
kas zino, gal tie maginiai dalykai gali atsiliept sveikatai. plus jei vyriskis kada nors tai suzinotu - neatleistu , neapkestu...as nedaryciau tavo vietoj,
o siaip, patikek, yra tu vyru

Supernatural

jetau, kaip panašu į mano rašaliones :) bet nenurodytas autorius...rrr...

Citata iš: Teroras  birželio 19, 2017, 20:26:28Ne, tai ne patarimas. Tai viso labo bus tik nuomone, kuri nieko nereiskia ir nieko verta. Maza to, tai butu nuomone ne i tema. Nes buvo klausiama kokie yra burtai ar kerai, o ne ar veikia kerai ir burtai. Ar jie veikia ar ne, temos autorius gales isitikinti pats kai jam atsakys i jo klausima, o neprades cia visokios elteides vaikiskas savo nuomones kist.

Stai patarimas, kuris yra I TEMA ir atsako i autores klausima:

O ne jusu niekam nereikalingi ir foruma tersiantys davatkiski moralizavimai. Nepatinka ko zmones klausia ir ko iesko, tuomet jums cia: http://jezus.lt

Neterskit anomalija.lt eterio savo pseudo-ekspertiniais one.lt lygio poru sanktykiu patarimais. O jeigu jau tersiat tai von i off-topo skyreli, kur jums ir vieta.

Supernatural

Tai kaip issisprende ta situacija? Jei jis neturetu vaiku/ buciau padejus, bet ne man vaikus "be tevo" palikt du net (kas pereboras jau gan nemazas). Kaip pasibaige viskas? Kartu esat, ar atskirai? Nes man panasu, kad pas zmonele anas gryzes :)

Aukštyn