Ar sielos po mirties viena kita atpažįsta

Pradėjo WakeupLT, lapkričio 05, 2018, 00:48:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

WakeupLT

Sveiki, norėčiau paprašyti, kad tema nebūtų ištrinta dėl kažkokio galimo panašumo, nes esu išstudijavęs visas čia esančias temas su visais patyrusiais žmonėmis, bet konkretumo neradau. Norėčiau paprašyti, kaip jau esu čia matęs, šiam forume yra keletas tikrai patyrusių asmenų šio suvokimo klausimu ir galinčių argumentuotai pasisakyti, todėl būtų malonu, kad jie pasisakytų.
Klausimas yra gal ir pats kažkokiu kampu daug kur atsakytas, bet mane dominančiu - ne.
AR SIELOS PO MIRTIES VIENA KITĄ ATPAŽĮSTA?
PAVYZDŽIUI, ARTIMIEJI, DRAUGAI.
Klausiu iš tokio kampo: yra manančių, kad mes mėsos gabalai, kurie po mirties tiesiog užmiega amžinam miegui, yra, kurie tiki reinkarnacija, kad čia mes reinkarnuojamės, tobulėjam ir kažkada mum čia nebereiks reinkarnuotis ir tie, kurie sako, kad planeta užgrobta reptilianų ir kitų demonų ir po mirties mums ištrina atmintį ir meta mus čia atgal, nes mes jiems esam baterijos ir jie minta mūsų kančia.
Pats stipriai ne vienus metus tuo domiuosi, pats esu susirašinėjęs ir su Donatu Banaičiu, ir Robertu Mackevičiumi bei kitais asmenim, kurie turi tokius patyrimus, bet toks jausmas, kad jie daro, kuria video ir tokio paprasto aiškumo pritrūksta, nes kyla klausimų: jei mes čia reinkarnuojamės su ištrintom atmintim karmos būdu, tai kaip mes po mirties, kaip teigiama, ten, dangaus karalystėj, sutinkam savo artimus, jei jie jau reinkarnavęsi kituose kūnuose? Nesueina galai. O, sakykim, kad planeta laisva nuo tikrų ar tariamų užgrobimų ir sielos iškeliauja tiesiog į kitus dažnius, tai ar jos atpažįsta vienos kitas?
Nes, mano suvokimu, kiekviena siela turi savo vadinamą dažnį, vibraciją ir kai samonė iškeliauja iš kūno, jie gali atpažinti vieni kitus.
Jei kas turite minčių, prašau pasisakyti neprisikabinant prie žodžių, nevartojant kažkokių didelių kosminių apibrėžimų, o kalbant paprasta, aiškia žmonių kalba, nes tiek yra tų žinovų, ir, jū visus video ir šimtus valandų praleidus prie jų info, matosi susikirtimų: vienąkart sako, kad sielos sutinka vienos kitas, kitąkart, kad nereikia eiti į šviesą, kitąkart pasakoja tiesiog, kaip mes keliaujame tuneliu į dangų, o kai asmeniškai jų paprašai vardan žmonijos padaryti vieną aiškų video, jie tai laiko neturi, tai dar kažko, tai atrodo kažkaip keista, kaip ale šviečia žmones nubusti, moko aukščiausiom kosmologinėm temom, o kai ateini prie pačios esmės, prasideda keistos kalbos ir tampa neaišku, kur tą jų didžioji MEILĖ, vardan kurios jie tiek daug reiškiasi.
Dar kartą pasisakau, kad bendravau asmeniškai internetu.
Po to yra išvis verslininkų, mano nuomone, kaip visi Martynai Driukai, kurie taip viską žino, o kai parašai asmeninę žinutę, ką, pvz, mano apie Roberto Mackevičiaus žinias ir vadinamas teorijas apie užgrobtą planetą, pamatai tik užrašą 'seen' ir viskas ir jie visi tik savo toj smulkioj erdvėj pasakoja, kaip jie yra nubudę, kiek budų aplankę ir kaip reikia čia gyventi meilėje, kas yra siauras požiūris visa apimančia prasme.

mcgyver

nemanau, kad kas nors tau i tai atsakys, tai gali buti pasvarstymai ir viskas, kazin ar kas nors tai yra cia patyre.

elteide

#2
lapkričio 05, 2018, 12:27:49 Redagavimas: lapkričio 05, 2018, 12:31:33 by elteide
nesu žinovė , bet šiektiek šįmet paskaitynėjau ir apie tai  :)
....
sielos tikrai atpažįsta kits kitą ir yra unikalios .
o įrodo tai principas/dėsnis -kaip danguje taip ir žemėje-  ...tad jei čia materijoj mes esame unikalūs autentiški ir pažįstam kits kitą tai juo labiau dvasiniame pasauly , kuris yra visakuo auksčiau,tobulesnis.
o kur dar mokymas apie sielas dvynes , kaip viena siela buvo padalinta i dvi dalis į mot. ir vyrišk.  ..šios yra visiškai tokios pačios , gal su kažkokiu savitumu...jos taipogi pažįsta kitskitą 

WakeupLT

Sveiki, ačiū už pamąstymus, na, yra ir šiam forume labai patyrusių žmonių, jie dalyvavo diskusijo su Donatu Banaičiu ir kalba jau labai aukštais suvokimais, tai rimtus pašnekesius tikrai galima išgauti, aš ir pats daug informacijos turiu, tik mano kalba nėra matematiška ar fiziška prasme.

elteide

o pats kaip manai?

WakeupLT

Jei planeta laisva, nes aš šalininkas teorijos, kad blogio jėgų mes esam užgrobti. Jei išsiaiškini didžiąja dalimi, kas valdo žemę ir kas čia vyksta, tai jau iškart matos, kad čia pragaras, o rojus tik išrinktiesiems, visur velnio ženklai mus supa. Po to, remiantis žmonių patirtim hipnozės būdu, pvz Calogero Grifasi, šventraščiais, žiūrint žmones, kaip Max Spiers, David Icke, ir visą krūvą kitų, mano nuomonė tokia, tai šiuo atveju net nežinau, todėl ir klausiu, nes painiavos daug. Kaip ir anksčiau klausiau, jei karma yra, tai ką mes ten galim sutikt, jei jie jau būna į kitus kūnus inkarnavęsi? Nesąmonė man ta karma visom prasmėm, ir to tobulėjimo, ir visom kitom. Jei tu turi tobulėti, tai tu žinai savo klaidas, o dabar gaunasi, kad mes pastoviai, va, kaip dabar rašant, esam čia ir dabar ir niekad nežinom, už ką čia esam ir kokias klaidas taisyt. Sako, taigi siela renka patirtis. Per kur ji renka, jei tu visas esi iš geidulių sukurtas, čia geidulių pasaulis. Jei mes turėtume atmintį iš praeities, tai tada jo, atėjai, atidirbai ir viso gero, o dabar čia mes jai gal dešimt milijonų metų atidirbinėjam ir nežinom ką. Be to, kas ta žemė? Visatos mąstu - supuvus dulkė, kurios egzistencija mažai kam žinoma, tai ką čia galima išmokti tolimesniam visatos tyrimui ir ėjimui toliau.
O jei planeta būtų laisva, tai aš visiškai manau, kad sielos viena kitas pažįsta, vėl žiūrint iš astralinių patirčių, near death experience, regresinių hipnozių ir milijonų žmonių liudijimumų bei mąstant apie infinite awareness, kad viskas yra bangos ir viskas tam tikra prasme turi tam tikro dažnio sąmonę. Tai manau, kad tikrai atpažįsta. Gera palyginimas, kai sako, kad ir žmogus keičias kas diena, tu savo brolį pažinojai vaikystėje, o po to nematei 20 metų, jis grįžo, plaukai kitokie, rūbai kitokie, žmogaus kūnas visiškai kitas, bet tu tiesiog žinai intuityviai, kad tai yra tas pats žmogus. Žmonės net nesusimąsto apie tai.

elteide

#6
lapkričio 06, 2018, 13:42:25 Redagavimas: lapkričio 07, 2018, 01:14:59 by elteide
Citata iš: WakeupLT  lapkričio 06, 2018, 00:27:57Jei planeta laisva, nes aš šalininkas teorijos, kad blogio jėgų mes esam užgrobti. Jei išsiaiškini didžiąja dalimi, kas valdo žemę ir kas čia vyksta, tai jau iškart matos, kad čia pragaras, o rojus tik išrinktiesiems, visur velnio ženklai mus supa.
apie kokius tu kalbi?
 
Citata iš: WakeupLT  lapkričio 06, 2018, 00:27:57Nesąmonė man ta karma visom prasmėm, ir to tobulėjimo, ir visom kitom. Jei tu turi tobulėti, tai tu žinai savo klaidas, o dabar gaunasi, kad mes pastoviai, va, kaip dabar rašant, esam čia ir dabar ir niekad nežinom, už ką čia esam ir kokias klaidas taisyt.
gali būti , kad mums atrodo kad nežinom ką taisom, o siela Aš intuityviai jaučia. Plus mes gimstam su tam tikru startiniu rinkinuku(social.padėtis, šalis, kūno savybės , juk gali gimti dauno sindromu ar be kojų ... ir tt),kuris nemenkai įtakoja visą gyvenimą, kels ir problemas ir lengvatas ir užduotis tt su kuriomis susidursime. Poto mes sutinkam  ir reikalingus žmones , gaunam iš aplinkui paraginimus, ženklus , įvykius , kurie kalibruoja mus , veda į mums skirtą kelią.
 
Citata iš: WakeupLT  lapkričio 06, 2018, 00:27:57Sako, taigi siela renka patirtis. Per kur ji renka, jei tu visas esi iš geidulių sukurtas, čia geidulių pasaulis.
mokaisi rinktis, kur į gerą kur nebe, valdyti geidulius ...nes jep, akys visko trokšta :)

Citata iš: WakeupLT  lapkričio 06, 2018, 00:27:57Jei mes turėtume atmintį iš praeities, tai tada jo, atėjai, atidirbai ir viso gero, o dabar čia mes jai gal dešimt milijonų metų atidirbinėjam ir nežinom ką. Be to, kas ta žemė? Visatos mąstu - supuvus dulkė, kurios egzistencija mažai kam žinoma, tai ką čia galima išmokti tolimesniam visatos tyrimui ir ėjimui toliau.
.

žydų mokytojai teigia , kai siela ko išmoksta tas  niekur nedingsta ..pvz. sielos užduotis buvo patirti besąlyginę meile , jei tai padarė tas lieka su visam ir jei net nupultų kitam gyvenime tas nedings .

WakeupLT

Elteide, visą tą info esu girdėjęs, apmąstęs, bet sakau, tu pagalvok, dabar tau faina, kai tu ale tai supranti, bet jei tu kitam gyvenime gimsi, kaip sakai, be rankų, be kojų, irgi sakysi, kad su rinkinuku gimei? Ką tokiem žmonėm sakyt? 'Nepergyvenk, kad gimei be kojų, be rankų, akla ir kurčia, nekreipk dėmesio, tavo siela tobulėja?' Aišku, draugiškai viską rašau, pasvarstant, bet lengva kalbėt tam, kam lengva kalbėt. Ir šiaip tu pagalvok apie patį tą karmos principą: jis tada turi būt baigtinis ir kažkada turi baigtis išvis čia ta inkarnacija, nes visi tobulėja, gerėja ir vieną dieną, po šimto milijardų metų nieko neliks, nes visi jau bus sukaupę patirtis. Ir sakau, čia, aiški, viską lengvos diskusijos būdu kalbam, o gilinantis giliau, tai tiek tos informacijos, kad, norint kažką plačiau pasisakyti, pradeda galva užstriginėt, pradedant visais ženklais iluminatų, rankų gestų, garsių kompanijų logo, žaidimų soundtrackuose slepiami garsai '666', kaip minėjau remiantis visa informacija, vien kas čia žemėj daros, nuo noro visus žmones užčipuot, 5G interneto kūrimo, kuris veikia deguonies daleles ir žmonės pradės springt, dust, mirt iš nieko, tai tikrai nepanašu į tobulėjančių sielų kalvę, kai einama keliu, kad žmones padaryt kaip robotus, kurie neturėtų savo valios. Nežinau, surašyt neįmanoma, čia vien, jei youtub medžiagą siųst, pradedant lietuviais, baigiant užsieniu gautųsi vien pradžiai 500 valandų žiūrėjimo mažiausiai, o gal ir visas 1000, tai sunku sutalpint. Galima Calogero įsijungt, yra hipnozės, kai per žmones jis kalba su visokiom būtybės, kurios sakosi užgrobusios žmoniją ir kitų milijonai liudytoju, tas pats Donatas Banaitis.

boba

#8
lapkričio 07, 2018, 08:42:12 Redagavimas: lapkričio 07, 2018, 08:50:12 by boba
@WakeupLT, labai įdomiai kalbi. Na bet aš pati esu žvėris(666), bet tas žvėris(666) visai nėra demonas, tai yra du visiškai skirtingi dalykai. Kas žvėrį(666) ir demoną sulygino, tas tik tenorėjo pasityčioti. Jeigu mėgsti pasakas tai papasakosiu: Dievas pagavo žvėrį ir iš žvėries uodegos sukūrė pasaulį. Iš to išplaukia išvada, kad visas pasaulis tėra mano uodega...
Šiaip dar gali paskaityti apie - Imbrinė( gal tau kažkas paaiškės)ir kiauramėkles.

WakeupLT

Boba, labas, taip, visus šiuos atskirus įmanomus taškus irgi suprantu kaip galimybę, suprantu, ką sakai, bet, kaip minėjau, visą paveikslą dedant, nuo senovės laikų, piramidžių paveikslų, įrašų visų, gnostikų, kabalų įrašų, smulkiai nagrinėjant tas pačias biblijas, kai sako, kodėl neiti po mirties į šviesą, nes Liuciferis vaizduojamas kaip
 šviesa, kad tikroji diena biblijoje tai yra naktis ir reikia po mirties eiti intuityviai į tamsą ir taip toliau. Nu, man asmeniškai kol kas nieks nesugebėjo paaiškinti, kuo gerai karma, einant čia be atminties, be meilės ryšio su Kūrėju. Ir sakau, vien paprasčiausiai išnagrinėjus šiandienos arenoje vykstančius įvykius, kaip zombinami žmonės, tikrai nepanašu į, kaip minėjau, kažkokią sielų tobulinimo kalvę. :) Ir aš dažniausiai žinau, kad aš nenumirsiu, aš už kitus žmones pergyvenu. Vakar kalbu su 55 metų žmogum, pasakoju, kad fizinė realybė neegzistuoja, nesant stebėtojo ir kad atomas yra 99 ir 12 devintukų po kablelio tuščias, jis į mane žiūri grynai kaip į durną, ir tokių žmonių 95 procentai. Forumuose tiesiog milijonų milijonai žmonių, kurie aiškiai rašo, kad jie jaučia, kad čia pragaras ir nebenori čia niekad grįžti atgal į žemę tai tas paprastasis karmos konceptas ir man, ir milijonam, su visa meile, sorry, durnas. Ir tie visi kalba, kam gerai sekasi, kas antras geras puses yra suradę, o įdomu būtų pažiūrėt, ką jie pasakytų apie tą karmą, jei staiga visi artimieji išmirtų, vaikai numirtų, žmona numirtų, pats papultų į avariją ir liktų neįgalus, tada būtų įdomu pašnekėti, kaip jo siela tobulėja. Tada jis verktų ir nebesakytų, kad čia karma ir kaip viskas faina, o bliautų, klaustų 'kodėl man?', 'už ką', ir pradėtu plačiau mąstyt, o ne mąstyti tik iš egoistinės perspektyvos. Kalbu taip todėl, nes žinau, kas yra ir dideli turtai, ir didelis badas, tai kiekvienoj situacijoj karmą ir sielos tobulėjimą nepriklausomai kaip gyveni dabar fiziniam lygy, vertini skirtingai. Kai tau viskas gerai, tada sakai, kad siela tobulėja, gera karma, kai gimsti amžinai be rankų, be kojų ir net nežino žmogus, kodėl, tai jam šiam fiziniam lygmeny aiškint 'žmogau, bet tu juk siela', nu yra baisiau nei baisiausia sekta. :) Ir vat, kaip minėjau anksčiau, ir atsiranda skylės pačių biblininkų sektose: ką mes ten toj dangaus karalystėj sutinkam, jei visi reinkarnuojasi? Skylė argumentacijoj. O šiaip tikrai manau, kad esant meilės organizmui, sąmonės, sielos, pažįsta vienas kitas, nes ten kur kas aukštesnis reikalai nei šitoj skylėj, kur esam įkalinti 5 juslėse ir matom tik šviesos spektrą, kuris visatos mąstu užima 0.005 procento, tai tai yra labai toli vieno procento, kokios yra galimybės visatoj. Bet siela vis tobulėja, neaišku, kaip, kur, kam, ką ji čia gali įsitobulinti skylėj, kuri visatos mąstu yra niekas, bet tobulėja. Ironija. :)

boba

#10
lapkričio 07, 2018, 12:19:56 Redagavimas: lapkričio 07, 2018, 13:24:16 by boba
@WakeupLT, na meilė yra absoliučiai tuščias ir niekam nereikalingas žodis( nu gal kam ir reikalingas iš abipusio savanaudiškumo...). Gali būti tiktais aitra. Tad tu pagalvok apie Dievų aistrą. Gal internete, ką nors rasi šia tema, bet man visiškai nebeįdomu. Sėkmės. :)
Be to savo idėjas gali pateikti kino režisieriams. Nepagalvojai apie tai??? Tiksliai žinau, kad gyvenime tau teks ir be to dar be galo daug ką suprasti ir patirti. O kino režisierius iš to viso galėtų sukurti daug labai įdomių filmų( na jau nors vieną įdomų filmą...). Rimtai pagalvok apie tai. :)
Na ir visos pasaulio kalbos yra šėtono kalba( pagal tave tariant Liuciferio kalbos). Tad čia yra labai sudėtinga, net visai negirdint Dievo kalbos. Dievo kalba buvo Edeno sode( rojuje).
p.s. Galėtume mes abudu kartu kurti scenarijus režisieriui. Abiejų patirtis būtų įdomi ir kompensuotų viena kitą. :)

Anglų kalbą moki? Būtų labai faina savo apybraižas atiduoti Holivudui...

WakeupLT

Boba, aš ką pasakoju, tai aš nepasakoju iš savo vaizduotės, o iš visos esančios informacijos savaime. Jeigu kažką norėjai konkrečiai pasakyti, nelabai supratau, gal galėtum patikslinti? Nes šiuo atveju pasirodė man tavo mintis, kaip kad mano išmąstymai kažkokie. Nes, jeigu aš gerai suprantu, tu vos ne vien apie biblijos motyvus pasakoji, kurie rašyti, perrašyti tūkstančius kartų, o aš bandau dėlioti visųlas patirtis, kokia žmonės surinkę informaciją, ką patyrė gerdami ayavaską, DMT, ką patyrė hipnozėse, ką matė near death experience, kokia informacija surinko nagrinėdami bibliją, atskiras religijas, šventraščius, ir, kaip sakiau, tai yra jų patirtys, tai jei mes pradėtume visiškai NEDISKUTUOTINAI ironizuoti, tai reikštų, kad mes dedamės viso ko žinovais, o kitų žmonių patirtis numetam į šalį, kas jau savaime yra didžiausia neišmintis. Nes jei sutinkam su karma, tai mes atmetam kitas patirtis, o kodėl mes jas atmetam? Kokie patys eminiai pagrindai? Ir, kaip minėjau, daug ką rašiau praeitam poste, tai yra paprasčiausia kvantinė fizika, tai, mano akim, kažką visiškai atmesti būtų keista. Tik, mano nuomone, man viskas okay, bet didžiajai daliai žmonių, nu, ta karma, kaipo tobulėjimo raktas kažkoks, nu, jokiais parametrais nesuvokiamas. Ką tu tiksliai šiam gyvenime turi išmokt, kodėl čia tiksliai reinkarnavaisi?

elteide

#12
lapkričio 07, 2018, 13:30:47 Redagavimas: lapkričio 07, 2018, 13:33:45 by elteide
jei Dievas yra , aš manau, kad Jis kalba žmogui plus minus nuolat , ragina, kviecia į savo ralybę tai daro per įvykius( ir nelaimingus ,ligas irtt) , žmones, tv, filmus, knygas ..visaip.
karma nėra gėris, nes įtariu ji kaip programa nėra flexi ir jei ko dabar nedaduoda , daduoda vėliau, taspats jei perdaug duoda :) o šiaip žmogus jei jis tikrai reinkarnuojasi tai apsivelia skolom karminėm ir poto sunku  per gyvenimą išsinarpliot..
dėl to gerai išeiti iš karmos globos, o tam jaučiu reik sąlygų - gręžtis į Dievą -Meilę, Jo standartus priimt, taikyt , būti kaip Jis ( troškimas, motyvas toks, nes aišku tu negalėsi būt tiek tobulas.. ir pastangų nemenkai dėt prie motyvo).Tada Dievas ves į savo karalystę be karmos t.y. reik grįžt namo, bet  dar šioje žemėje , gyvenime į prarastą rojų t.y. į būklę iš šios mūsų sukurtos.
Raktinis žodis - prarastas Rojus.
:)
reik į jį grįžt, grįžti namo.... 

boba

@WakeupLT, na aš turėjau susipažinti su savimi( save pažinau sulaukusi tik keturiasdešimt trejų metų...). Bet valgyti reikia, tai irgi iš savo ir iš aplinkinių patirties senatvėje ( kai Tėvas mirs...) ruošiuosi rašyti knygas. Na bet ir tu esi su savo patirtimi paimta iš kitų žmonių labai įdomus persona. Tu mane iškart sudominai. :) Vienu žodžiu būtų galima viską sudėti į vieną vietą būtent tai, kas yra svarbiausia. O aš iškart pastebėjau, kad tu patirties turi ir atrenki būtent tai kas yra išties svarbu. :)

WakeupLT

Boba, ačiū už mintis, kai mes vienas kito nematome, atrodo, kad tik trauki mane per dantį ir pajuoki mano pamąstymus. :)) Bet ne tai svarbiausia. Noriu tik pasdalinti, ką žmonės, kurie žvelgia giliau, mano apie tai. :) Ir širdingai manau, kad mano visi pamąstymai, lyginant su surinkta informacija, nėra jau tokie kvaili. :)

Aukštyn