e-Knygų Biblioteka

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., vasario 12, 2015, 00:06:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

vasario 12, 2015, 00:06:17 Redagavimas: vasario 12, 2015, 01:20:13 by Druwis
Vat gi sugalvojau sukurti tokią temą, kurioje būtų galima dalintis elektroninėmis pdf knygomis, arba prašyti pagalbos, surasti vieną ar kitą knygą. Šiaip kiek esu pastebėjęs pas mus forume arba niekas neskaito pdf'ų susijusių su paranormaliais reiškiniais, okultizmu, parapsichologija ir panašiai arba tiesiog nesiskelbia. Aš asmeniškai galiu padėti paieškoti/surasti reikalingų pdf knygų. Taigi dabar dalinuosi nuorodomis, kur galima rasti daugybę įvairių knygų. Aišku iš mano pusės knygos daugiausiai anglų kalba. Tikiuosi prisidės ir kiti nariai.


Minhateca Library - Okultizmas, Magija, Alchemija, Wicca ir t. t.
MSS 2014 Texts - Įvairiausios knygos (ne tik okultizmas).
Dark Books Magick Library - Magija/okultizmas.
Occult 1 - PDF/audio/video medžiaga susijusi su okultizmu.
Grimoar.cz - Įvairios.
Hermetics resource site - Nuo senovinių tekstų iki wicca.
Free Occult Files - Daug įvairių.
Library - Skenuotos 1790-1974 knygos
Occult Underground - Daugybė įvairių knygų.


Torrentai (dauguma turi mažai seeder'ių tai parsisiuntimas gali užtrukti ir didelė tikimybė kad gali kartotis knygos per torrentus):
The Esoterica Library (13.71 GB)
Occult Librabry.zip(12.37GB)
Esoteric/Occult Library(11.2GB)
Occult Library Books Collection(465GB) - Torrentas torrente. T. y. su šiuo torrentu parsisiunčiamas kitas torrento failas. Nežinau kodėl. Čia tikriausiai galima rasti daugumą visuose kituose torrentuose esančių knygų ir dar daug daugiau. Gerai yra tai, kad nebūtina siųstis visko, galima pasirinkti atitinkamus aplankus ar failus, kurie reikalingi.
Demonic Grimoires PDF Collection(386.7MB)


Jeigu reikalingos kažkokios specifinės knygos rašykit, padėsiu surast, jei ne aš tai kas kitas. Žinoma jeigu įmanomą tą padaryti.

illuminati

kazkada buvau kures tokia tema, o paieskojus ji manau ir tebera, siuliau dalintis pdf knygom, savo turimom ju kolekcijom, bet ideja buvo sutikta priesiskai a la piratavimas ir pan. saunu, kad dar kazkas vel bando tai daryti.

o tavo pateiktos knygos kaip matau anglu kalba, galbut turi kazka lietuviskai? nes bent jau man kazka skaityt kita kalba grynas saves prievartavimas, apart tuomet kada tai reik daryt neisvengiamai.

.L.U.T.H.O.R.

#2
vasario 12, 2015, 00:39:34 Redagavimas: vasario 12, 2015, 02:06:58 by Druwis
Lietuviškų knygų kol kas neturiu. Kadangi praradau visą savo seną kolekciją, tai dabar viskas pas mane nauja. Ir šiaip dažniausiai viską skaitau originalo kalba. Kokios srities knygos reikalingos? Jei kada ką pamatysiu, galėsiu numesti nuorodą.


Kas dėl piratavimo, visos nuorodos veda tik į kitas svetaines, neverčiu siųstis. Viską galima rasti su naršykle ir mėgstama paieškos sistema :) O jeigu kuri knyga patinka, visada galima ją nusipirkti taip paremiant autorių. Išskyrus, kai kurias knygas, kurios jau nebeleidžiamos, o kopija gali kainuoti iki kelių šimtų eurų :D O čia tik sąrašiukas ;)

illuminati

sveiki, noriu atgaivinti temą. gal kas turite audio knygų ir norėtumėte jomis pasidalinti? ;)

savo ruožtu galbūt galėčiau padėti kitiems su pdf epub formatų el knygomis...

apie piratus nieko negirdėjau, piratavimu neužsiimu... jo ho ho ir butelis romo... :D

Aukštyn