Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Gyvenimas po mirties => Gyvenimas po mirties => Temą pradėjo: Thunder111 birželio 17, 2016, 20:01:45

Antraštė: Trenkė žaibas...
Parašė: Thunder111 birželio 17, 2016, 20:01:45
Sveiki, nežinau ar į šį forumą rašau.šnd įvyko nutikimas kaip žinote audra buvo ir tuo kartu sportavau pastate kur nėra grindų tik žemė... labai griaudėjo.... ir tada paėmiau geležinius hantelius ir atsistojęs kilnojau... ir tuom kart į pastatą medinį trenkė žaibas ir iškart mane atkirto... nukritau... nežinau ar atsijungiau ar ne... bet tuom kart mačiau gyvus namiškius... ir iškart buvau kažkokioi vietoi... kur tarytum velniai buvo ir sėdėjo jie ten... ir kai atsigavau prireikė laiko suprasti kur aš esu... nes maniau kad aš ten tarp jų... ždž kas čia man nutiko kas gali paaiškinti??? Ar tai po mirtinis gyvenimas???? Jei taip tai toks gyvenimas pomirtinis man tikrai nepatiko greičiau į pragarą panašus... o gal tai atsivėrė kitas pasaulis ar kaip tai pavadinti?? Gal kas paaiškinsit? :)
Antraštė: Trenkė žaibas...
Parašė: Benamis birželio 17, 2016, 20:06:11
Gal visu pirma pasveikinsiu su antru gimtadieniu, nes po tokio smugio ne visi manau isgyvena. Tad kalendoriuje pazymek sia diena.

Kas liecia tavo matyta vizija tai sunku ka nors ir pakomentuot. Per tavo kuna manau ne vienas simtas kW/h perejo, tad ir atitinkamas vizijas toks energijos kiekis galejo sukelti.
Antraštė: Trenkė žaibas...
Parašė: Thunder111 birželio 17, 2016, 21:00:18
Aš pavasarį ir avarijoi papuoliau... mašina buvo sulamdyta neblogai o aš nenukentėjau... o dabar dar žaibas... tai galvoju čia man nesiseka... ar kaip kartas sekasi... bet esmė tikiuosi kad tai tik ką mačiau yra paprasčiausia fantazija o ne joks pomirtinis gyvenimas... nes tokio pomirtinio gyvenimo nenorėčiau tikrai :)
Antraštė: Trenkė žaibas...
Parašė: vatari birželio 17, 2016, 21:41:46
Papasakok daugiau apie tuos "velnius". Apibūdink juos, bei pačia vietą kaip ji atrodė.
Antraštė: Trenkė žaibas...
Parašė: Thunder111 birželio 17, 2016, 22:03:35
Citata iš: vatari  birželio 17, 2016, 21:41:46Papasakok daugiau apie tuos "velnius". Apibūdink juos, bei pačia vietą kaip ji atrodė.
iš pradžių mačiau gyvuosius artimuosius... o po to iškart toi vietoi atsiradau taip visur raudona lyg kokia lava tekėtų... daug ten visokių buvo, tačiau tik atkreipiau dėmesį į staliuką kur keli sėdėjo, labiau į barą buvo panašu... ždž sėdėjo ir tarpusavį juokavo.... tik jaučiau ten būdamas labai didelę baimę. Tikiuosi tai tik šiaip fantazija.... bet tai pakeitė mano mąstymą
Antraštė: Trenkė žaibas...
Parašė: Benamis birželio 17, 2016, 22:10:53
Is tavo aprasymo, kaip suprantu, viskas truko kelias sekundes?
Antraštė: Trenkė žaibas...
Parašė: Thunder111 birželio 17, 2016, 22:37:00
Citata iš: Benamis  birželio 17, 2016, 22:10:53Is tavo aprasymo, kaip suprantu, viskas truko kelias sekundes?
aš pats nesupratau kiek tai truko. Net skausmo nejaučiau, bet vstk šaukiau tą aaaa.... paskųau prireikė laiko suprast kad aš nesu ten su tais... o kad atėjau pasportuot... aš net nežinojau kad įtrenkė žaibas. Maniau toliau kažkur... o po audros pažiūrėjom tai į pastatą žaibas trenkė toi trajektorijai kur aš stovėjau 4m atstumu kokia. Ir išėjo žaibas pro kitą pastato galą.
Antraštė: Trenkė žaibas...
Parašė: inthelight birželio 17, 2016, 23:06:19
Matei savo atspindį. Kadangi gyvybei pavojingas įvykis nutiko jau antrą kartą ar nekyla minčių, jog tau kažką norima pasakyti? Gal elgiesi kaip nors negatyviai su aplinkiniais arba žiūri į aplinkinius taip, kaip tie 'velniai' į tave? Jei kitą kart juos matysi susifokusuok į meilę sau, pasitikėjimą savimi tik jokiu būdu ne į baimę. Gal tau taip norima pasakyti, kad toliau kažko daryti daugiau negali. Ignoravai visas siunčiamas žinutes, tad gauni labai stiprias žinutes, nes tik taip atkreipsi dėmesį ir įvyks mąstymo pokytis. Mano tokia perspektyva.
Antraštė: Trenkė žaibas...
Parašė: Thunder111 birželio 17, 2016, 23:12:04
Citata iš: inthelight  birželio 17, 2016, 23:06:19Matei savo atspindį. Kadangi gyvybei pavojingas įvykis nutiko jau antrą kartą ar nekyla minčių, jog tau kažką norima pasakyti? Gal elgiesi kaip nors negatyviai su aplinkiniais arba žiūri į aplinkinius taip, kaip tie 'velniai' į tave? Jei kitą kart juos matysi susifokusuok į meilę sau, pasitikėjimą savimi tik jokiu būdu ne į baimę.
aš pats esu geros širdies, draugiškas vyriokas ir labai nedrąsus... ir dėl to dažnai pykstu ant visko... bet kai bebūtų tai pakeitė mano požiūrį į viską.... tik neaišku ar čia man nesiseka... ar kaip kartas sekasi? Ir įdomu ar tai manęs nelaukia po mirties ką mačiau... ar tiesiog tai fantazija kažkokia tai.... nes tikrai nenoriu kad tas manęs lauktų po mirties ką mačiau...
Antraštė: Trenkė žaibas...
Parašė: inthelight birželio 17, 2016, 23:31:13
Citata iš: Thunder111  birželio 17, 2016, 23:12:04aš pats esu geros širdies, draugiškas vyriokas ir labai nedrąsus... ir dėl to dažnai pykstu ant visko... bet kai bebūtų tai pakeitė mano požiūrį į viską.... tik neaišku ar čia man nesiseka... ar kaip kartas sekasi? Ir įdomu ar tai manęs nelaukia po mirties ką mačiau... ar tiesiog tai fantazija kažkokia tai.... nes tikrai nenoriu kad tas manęs lauktų po mirties ką mačiau...
Na tai gal ir buvo tavo pykčio atspindys. Na pats pagalvok jei piktas ant visko būsi, kur nueisi? Išdrįsk sekti savo gerąją širdį, atleisk visiems bent mintyse jei norisi juos kaltinti. Pabandyk sekti A Course in Miracles pratimus. Tai įdomi kelionė per sąmonę, kuri padeda įnešti vidinės ramybės, taikos. Pvz pamąstymui:

This thought about ___ does not mean anything.

I am not angry at ___ for the reason I think.
I am not afraid of ___ for the reason I think.

There are no small upsets.
They are all equally disturbing to my peace of mind.

I am not worried about ___ for the reason I think.

I am angry at ____ because I see something that is not there.
I am worried about ____ because I see something that is not there.

Šaltinis http://acim.org/Lessons/lesson.html?lesson=5
http://acim.org/Lessons/lesson.html?lesson=6
Pradžia nuo http://acim.org/Lessons/lesson.html?lesson=1 kasdien po 1 pratimą ;)
Antraštė: Trenkė žaibas...
Parašė: Thunder111 birželio 17, 2016, 23:39:40
Aš visada piktas ant visų dėl to kad man dažnai viskas nesiseka... neturiu merginos, nes su jom nedrąsus esu ir pan viską stengiuosi kompensuoti sportu... man būdavo nesvarbu gyvensiu ar mirsiu... tačiau šiandieninis įvikis apvertė viską aukštyn kojom... privertė susimąstyti. Ačiū už patarimus
Antraštė: Trenkė žaibas...
Parašė: Darius! sausio 03, 2017, 02:12:43
Citata iš: Thunder111  birželio 17, 2016, 21:00:18Aš pavasarį ir avarijoi papuoliau... mašina buvo sulamdyta neblogai o aš nenukentėjau... o dabar dar žaibas... tai galvoju čia man nesiseka... ar kaip kartas sekasi... bet esmė tikiuosi kad tai tik ką mačiau yra paprasčiausia fantazija o ne joks pomirtinis gyvenimas... nes tokio pomirtinio gyvenimo nenorėčiau tikrai :)
Aš tai linkęs galvoti jog tau labiau sekasi nei nesiseka.