Gyvenimo prasmė

Pradėjo Creative, gruodžio 23, 2020, 21:48:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Kas jus veda į priekį per gyvenimą? Koks tai varikliukas?

JZZ

Citata iš: Creative  gruodžio 23, 2020, 21:48:58Kas jus veda į priekį per gyvenimą? Koks tai varikliukas?
Gerai paklausei. Tiesą sakant teko susimąstyti.
Iškėliau tikslų ir daugelį pakopų jiems pasiekti. Žvelgiant bendrai, tikslų ir jų pakopų visuma atrodo labai įspūdingai ir nerealiai. Tikslai "pasisiekė" ir liko daug pakopų, iš kurių kai kurios perkoptos, o kai kurios sugriuvo.
Per tą laiką įgijau daug įvairios patirties, supratimo ir žinių ir atkūriau ką buvau žinojęs, bet pamiršau.
Ištisą dešimtmetį kopiau visokiomis pakopomis link tikslo, kuris jau seniausiai pasiektas; o kelio eigoje netikėtai nepastebimai įtikinau save, kad tai yra tai, ką reikia daryti ir tai, kur reikia judėti link. Tikslo siekimo priemonės pačios "sutikslėjo". Dabar tai pastebėjau. Jau žinau, jau susivokiau. Įdomu kiek dar sklandyčiau link tų pakopų jei tavo paklausimas būtų pražiopsotas.
Sukursiu naujų tikslų. O šiaip tai neabejoju, kad tai turėtų būti susiję su savęs tobulinimu, laimės kūrimų, naudojimusi įrankiais savo ir kitų laimei sukurti, stiprinimas ryšių su saviškiais, stebėjimas žmonių pasaulio, dalyvavimas žaidime ir tuo mėgavimasis. ;D


Bendrai prognozuoju, kad labai būtų labai žmogiška pateikti tipinį atsakymą, kuris teigtų, kad rašančiojo žmogaus prasmė yra sąmoningai ir nesąmoningai kaupti išteklius, prailginančius to žmogaus egzistavimą bei pagerinančius to egzistavimo kokybę. Taip pat, gal kiek žemiau, bet vis tiek labai žmogiška būtų pateikti atsakymą, teigiantį, kad rašančiojo žmogaus prasmė taip pat yra daugintis, plisti, įskaitant ir konkuravimą, kurio metu egzistavimo galimybės ar kokybę apibrėžiančios sąlygos kitiems individams yra sąmoningai konkurencingai apribojamos. Taip pat reikia paminėti instinktų tenkinimą ir palaikymo ar užtarimo troškimą, siekiamą įvairiomis priemonėmis.

Jaučiuosi taip, kad į tavo klausimą atsakiau. Nagi, o tu, tamsta, atsakyk į savo klausimą. ;)  :)

kiskis

#2
gruodžio 30, 2020, 00:05:26 Redagavimas: gruodžio 30, 2020, 00:12:53 by kiskis
prasme, tai yra kodel gyveni, koks tikslas, kaip ir aiskus - mirtis. Cia kaip ir kaleimas-pragaras , mirtis yra isejimas is kalejimo, bet begt nepatartina(zudytis) pakliusi i blogesnes salygas. mano nuomone. Gal tikslas  mazint kancia pasaulyje, nes ka sesi ta pjausi. Pasaulis turi buti teisingas, kitaip jis neturetu veikt.

arkliukas

Mirtis yra iliuzija. O tikslas - amžinas gyvenimas.

kiskis

Pats geriausias varikliukas - arkliukas.

for3st

Dievas. Jeigu prieš Jį buvo tuščia (nebuvo varikliuko), tai po Jo atsiradimo viskas pasikeitė. Ilgus metus turėjau baimes, turėjau daug nesuprastų dalykų. Atrodo, kad gyvenimo kelias buvo nusėtas nesusipratimais. Tačiau po Dievo atsiradimo ir Šventosios Dvasios apsilankymo - pakeičiau visą mąstymą. Dabar tai yra tie dalykai, kurie veda į priekį. Gyvenu Šventuoju Raštu, gyvenu Jo žodžiu. Gyvenu geriausią laikotarpį savo gyvenime.

Aukštyn