Mano istorija

Pradėjo mirabele.mira, liepos 18, 2012, 14:00:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mirabele.mira

liepos 18, 2012, 14:00:52 Redagavimas: balandžio 14, 2013, 17:52:46 by paragraf 78
Na ir aš papasakosiu.Sakoma,kad maži vaikai ir gyvūnai dažnai mato dvasias.Taigi papasakosiu istoriją,kuri man nutiko kai dar net mokyklos nelankiau.Keista,kad tiek metų prabėgo, o tą įvykį atsimenu taip ryškiai.
Taigi,situacija buvo tokia- su tėvais gyvenom name kartu su močiute ir kitais giminaičiais.Neseniai buvo mirusi mano proprosenelė,kuri,beje,buvo patekus į laikraštį kaip seniausia Kauno gyventoja.Tuose pačiuose namuose kažin kada buvo miręs ir proprosenelis,jos vyras. Tą vakarą be manęs ir tetos,kuri mane saugojo,namuose nieko nebuvo,nes viena teta turėjo grįžti iš Anglijos ir ją su šeima kažkas iš mūsų turėjo pasiimti.Žodžiu,nebuvo įjungtas nei televizorius,niekas.Bet aš aiškiai prisimenu,kad išgirdau balsus.Jie sklido iš koridoriaus pro pradarytas duris.Atsimenu,kaip išėjau iš kambario į koridorių ir pamačiau ant laiptų į antrą aukštą kažkokius du žmones.Jie kalbėjosi,kažkaip keistai dudeno,ir niekaip nėjo suprasti,ką jie kalba.Bent jau vienas iš jų vis staiga pakeldavo toną,ir man rodės,kad jie barasi.Kai priėjau arčiau,pamačiau,kad pavidalai kažkokie neryškūs.Žinot,kai smarkiai užmerki akis ir kuriam laikui pamatai ryškias spalvas?Jie buvo būtent tokie.Tie žmonės buvo kažkokie neryškūs,lyg be kontūro.Grįžau pas tą tetą ir man kažkodėl susišvietė kad tie žmonės buvo teta ir dėdė,grįžę iš Anglijos.Taip aš tos tetos,kuri mane saugojo,ir paklausiau-ar ten jie.Ir teta atsakė,kad be mūsų namie nieko nėra.Toliau atsimenu tik tiek,kad laaaabai išsigandau.Po kiek laiko nusprendžiau,kad ten buvo mano proproseneliai.Tik niekaip nesuprantu,kodėl jie pykosi.O bijoti tai visai nebijojau,nes vis dėl to,žmonės buvo savi.Po to dar kelis kartus sapnavau proprosenelę,ji visus kartus buvo labai nepatenkinta ir prašė mane palikti ją ramybėje.Na,iki šiol [cenzūra] nieko nesuprantu ;D.Tačiau man tai nebėra labai svarbu,nes dvasių nebematau,o ir tokie sapnai kažin kada bagėsi sapnuotis...

sdregviene

na man ir panasiai buvo,gyvenom mes vienkiemi buvo naktis ir pilnatis sviete,negalejau uzmikt,pamaciau pro langa einancia seima,tipo mama ,teti ir maza vaika,tai buvo balti seseliai,kadangi vaikas buvau tai ne i galva kad sesliai juosi buna ;D bet esme ta kad prisokau paziuret o ten nieko nebuvo niekas nejo.ir faktas tas kad ten ir net negyveno seimos su mazais vaikais.na sitas ir dar neisaiskintas dalykas liko :o zinai tu turi savo senelius pamirst,cia netiesiogei :) zinai sakoma jai stipriai ilgies mirusio zmogaus tu jo sielai neleidi iseit :) vat ji ir pyko tu ja kazkaip laikai cia

Klebonas

Kaip ir patys jau pasakėte, tai buvo labai seniai, vaikystėje. Smegenys tolimus atsiminimus sugeba pakeisti ir gan gerokai, tad vien jais pasitikėti tikrai negalima. Be to, kaip ir sakėte, būdami vaikai dar daug ko nesupratote. O kas paneigs, jog jūs, būdami vaikai, visą tai susapnavote? 

mirabele.mira

Klebonas.Sapnuoti to įvykio tai tikrai nesusapnavau,šitą žinau tikrai. Per daug realistiškai atrodo tas prisiminimas kad būtų tik sapnas.O dėl viso kito nesu tikra, labai jau seniai tai buvo...

paragraf 78

Žinoma, galima viską nurašyti ant klaidingų prisiminimų. Tačiau jei yra kas nors kas galėtų patvirtinti tuos prisiminimus, tada drąsiai galima teigti jog jie tikri.
Kita vertus, vaikų fantazija dažnai būna labai laki, pvz. įsivaizduojamo draugo sindromas. Tai čia gali būti tiesiog vaikystės fantazijos atsiminimas.

P.S. mirabele.mira, prašau daugiau nevartoti forume necenzūrinės leksikos. Dėkui

Ezekiel

Pats esu matęs vaiduoklius, kuriuos pavadinau šviesos būtybėmis ir gal reikės kada nors čia pasidalinti savo potyriais.
Pavyzdžiui anksti vaikystėje dar gulėdamas lopšyje staiga pamačiau iš sienos pasirodžiusį humanoido vaiduoklį iš oranžinės šviesos ir tai mane labai įbaugino, nors mano motina nieko nematė. Bet kadangi taip paniškai žiūrėjau į tą būtybę ir šaukiau net išnešė iš būto. Viduryje dienos taip pat mačiau nepaprastos išvaizdos šviesos medį. Dar mačiau mistinių moterų vizijas, kurios "spinduliavo dieviškumu".
Sunkų pasakyti ką tai reiškia, tačiau tai padėjo pažvelgti į pasaulį kitaip ir giliau.

D.W. I know

Aš tai vaiduoklio, tokio, kad stovi kažkoks meme prieš mane, tai nemačius, bet kažką jautus esu. Pvz, vakar sėdžiu sau virtuvėj, geriu kavą, ir taip pyst: prasidarė vonios durys(jos taip sunkokai kartais darosi, jokiu šansu vėjeliui jas darinėt). Taip šiek tiek girgždančiai prasidare, po kokiu 10s vėl užsidarė. Tai toks wtf buvo. Tai aš tokia šiaip drąsi, krč, nuėjau į vonią ir taip ant bajerio sakau
" Dar čia blt pasvaidensi. Duris mat darinėja.mdfk"
Paskui draugėm papasakojau, tai juokės, bet jei rimtai, tai spooky kažkaip.

eses

 siandien ryte apie 5.30.maciau stai ka.Sedziu masinoje su ijungtomis trmp.sviesomis ir laukiu ateinant zmonos.Pries masina atsisedo musu suo.Zinoma nuo jo krito seselis.Staiga jis pasuko galva vartu link ir pradejo i kazka atydziai ziureti.Ir tada as pamatau,kaip prie jo seselio pribega kito suns seselis,apsisuka ir nubega,mano suo atsistoja ir nubega ta pacia kryptimi.Bet svarbiausia,kad jokio suns as nemaciau,tik suns seseli.Sodyba aptverta,sunku butu net katinui ilysti.Pavasari sunkiai issiskyrem su 5metu sunimi,uzmigdem del ligos.Paalaidojom cia pat sodyboje.Galvoju,gal dar jis su mumis?


Synkas

Citata iš: eses  rugsėjo 10, 2014, 14:11:06
Ir tada as pamatau,kaip prie jo seselio pribega kito suns seselis,apsisuka ir nubega,mano suo atsistoja ir nubega ta pacia kryptimi.Bet svarbiausia,kad jokio suns as nemaciau,tik suns seseli.

o nepagalvojai kad tas suo galejo buti juodas, ir del to tu tiesiog nepastebejai?

Aukštyn