Dvasios,vaiduokliai

Pradėjo Reja, rugsėjo 14, 2011, 21:24:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2012

Citata iš: Benamis  spalio 14, 2011, 10:16:07
2012, nieko sau ;D Arba cia tu fantazuoji arba tiesiog esi labai drasus zmogus ;D Nezinau kaip as reaguociau jeigu atsibudes nakti matyciau pvz. ant stalo sedincia butybe kuri spokso i mane... ;DDD


Efektas toks kad tu jos nematai, bet jauti. Arba aplinka isduoda kad jinai yra netoli. Tai ismes ir sukelia baime, ne pats vaiduoklis bet tikejimas kad tas vaiduoklis yra. Baisiausi siaubekai yra tie, kuriuose vaiduoklio ar dar kokio bambuko tu nematai.

paragraf 78

Kvailiausias dalykas - bijoti baimės.
Šiaip paauglystėje bijojau visokių vaiduoklių. Dabar nebebijau. Net noriu su kokiu susitikti, taip sakant akis į akį

Bildukas

 Isomnia  :o Kartais musu norai ima ir issipildo , todel net noreti kartais reikia atsargiai . Patikek ,sutikti vaiduokli - ne pats maloniausias patyrimas . Nebent esi totalus bebaimis. As , rodos , nebailus zmogus , bet vos nepridejau i kelnes  ;D . Visai neseniai teko nakvoti pas viena pazistama serganti senuka. Nauja vieta , nepatogi lova neleido uzmigti, taigi tyliai sau skaiciau knyga prie naktines lemputes . Staiga i kambari plustelejo ledinis saltis. Kai pakeliau akis, tarpdury kybojo zmogaus silueta turintis kazkoks lyg rukas , lyg debesis . Suakmenejau ir mintyse prabego visos maldos kokias tik zinau. Tas sutverimas pakabojo tarpdury  keleta minuciu ir letai nuplauke koridoriumi i kita kambari. Visa nakti prasedejau lovoje nei bluosto nesudejes , kol pradejo svisti. Zinau , kad daugiau pas ta senuka, dievazi ,nebenakvosiu niekada. Kas tai buvo - bala zino. Zinau , kad to senuko sunus tame name yra nusizudes pries daug metu , o ir dukra staiga mire pries kelis menesius. Taigi  "be careful what You wish for".

paragraf 78

Na matai, mano gyvenimiškoji patirtis šiuose dalykuose pripratino prie tokių reiškinių. Visko esu prisižiūrėjęs, o dabar jau keli metai jokių tokių patirčių neturėjau, tai savotiškai jų net pasiilgau. Aš labiau bijau materialaus pasaulio baisybių nei dvasinio pasaulio apsireiškimų.
Bilduk, kad taip iš tavo lūpų Dievui į ausį :)

Bildukas

 :)Na , ka gi , tada linkiu sutikti , taip sakant , akis i aki .As tai jau smalsuma patenkinau su kaupu - daugiau nebenoriu. Gal ir teisus esi - gyvuju reik bijoti daugiau nei mirusiu siais laikais. Nors net nezinau kaip cia pasakyt - ar tai baime man buvo , ar tiesiog apstulbimas , bet i ta kambari kur tas sutverimas nuplauke, eiti noro neiskilo. Nors dabar , keliom savaitem prabegus gailiuosi , kad nepaciupau telefono (salia gi gulejo ant spintukes) ir nepabandziau nufotografuot. Tuo momentu net mintis tokia nesove i galva . Na gal prie visko , net ir prie vaiduokliu, reikia priprasti . ???

paragraf 78

Na man smalsumas jau seniai praėjęs. Tiesiog kai tokie dalykai vyksta tada gyventi daug įdomiau :)

scary

Sveiki, pas mano pusseseriu siandien mire mano mociute :'(  :( ar gali buti taip kad ten prades vaidentis?

paragraf 78

Užuojauta, puseserėms.
Dėl vaidenimosi tai abejoju, juk tai labai retas reiškinys.

Bildukas

 ;D Vienu zodziu , ilgai nesvarstes , issiruosiau as vel pas ta dieduka vaiduoklio medzioti. "Apsiginklavau" fotoaparatu , kamera , fleskute konjakelio prigriebiau (del drasos). Sedziu "pasaloj" , laukiu , drebulys purto.Gurksnoju konjakeli lasiniais uzsikasdamas ir .... prabundu ryte pats nuo savo knarkimo - burna isdziuvusi , akys raudonos , troskulys kankina . O zmonai , kad juoko ! Uzsidirbau Ghostbusterio pravarde - tiek , va , tos "medziokles" rezultatu, rupuzele tu gauruota . :)))))))

paragraf 78

Tai taip nieko ir nesumedžiojai? :)

Bildukas

 :DTai ka jau ten besumedziosi - nurunge mane tas konjakelis su lasiniais .Ten visas burys dvasiu galejo aplink mane letki sokti visa nakti. Praparpiau kaip uzmustas.Uztat dabar seimynele linksminasi - turi ka lazdavot. Tiek jau to , teks jau mesti ta brudna reikala , o tai seimyna uzjuoks negyvai. :'(

paragraf 78

Konjaką mesk, bet dvasios nuotrauką padaryk :)

2012

Citata iš: Bildukas  spalio 24, 2011, 16:32:54
;D Vienu zodziu , ilgai nesvarstes , issiruosiau as vel pas ta dieduka vaiduoklio medzioti. "Apsiginklavau" fotoaparatu , kamera , fleskute konjakelio prigriebiau (del drasos). Sedziu "pasaloj" , laukiu , drebulys purto.Gurksnoju konjakeli lasiniais uzsikasdamas ir .... prabundu ryte pats nuo savo knarkimo - burna isdziuvusi , akys raudonos , troskulys kankina . O zmonai , kad juoko ! Uzsidirbau Ghostbusterio pravarde - tiek , va , tos "medziokles" rezultatu, rupuzele tu gauruota . :)))))))


As ir taip noriu  :) reikes uzsiprekinti ir eiti i pasala

Bildukas

 :) Nu to konjako ne taip daug ir buvo , muset is to strioko mano uzmigta (tiesa pasakius , nelabai as megejas vartoti visa ta bruda ). Nu kazkaip visas mano organizmas priesinasi -  ::) visai nenori su vaiduokliais bendrauti. Na , pries uzmigdamas , as kamera , vis tik , uzstaciau.Siandien detaliai perziurejau viska - ogi nieko , snipstas , jokiu pasivaidenimu. Pabandysiu dar kada pafotografuot tam name uz kokiu poros savaiciu laiko laisvesnio turesiu, kad ir tamsa , kad ir nematysiu nieko- ziuresim , gal kas idomaus ir prasisvies. O ,aplamai tai ,jus gal turit kas kokios idomios patirties vaiduokliu "gaudyme" ? Tiesa pasakius , nelabai as tais vaiduokliais tikejau , kol pats nesusiduriau - dabar tai taip idomu pasidare ir taip gailiuosi , kad tada mane baime nugalejo ir nenufotkinau ta ka maciau. Kad yra pomirtinis gyvenimas , ta as senai zinau . Ir kad duseles visokiais budais stengiasi su mumis susisiekti , taip pat man aisku , bet kad va taip - baisoka gan . :o

2012

Sunku kazka tau pasakyti, nes retai zmones uzsiima panasia veikla. Ipatingai tie kurie turi seimas. Pasiskaityk dar karta to tavo tirinejimo objekto istorija, senukas serga, jo vaikas nusizude, dukra mire. Vadink kaip nori, bet man tas namas nelabai panasus i draugisku vaiduokliu tvirtove.

Reiketu pasikapstyti namo istorijoje, arba pasikalbeti su tais kas zino apie ta nama. Gal jis pastatytas ant ko nors, tarkim kapiniu? Gal yra dar kokia istorija, kurios tu nezinai. Dabar ispudis kad eini i zvejyba, be irankiu, ziniu ir tikiuosi kad zvejoji ne ryklius :) nes gali ir pats tapti masalu

Aukštyn