!!! NSO !!!

Pradėjo reptile, lapkričio 08, 2011, 14:46:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

reptile

#45
gegužės 22, 2012, 21:05:22 Redagavimas: gegužės 22, 2012, 21:06:57 by reptile
tiesiog PS CS5 panaudodavau kad pagerint kokybe.nes 3 megapixeliu kamera buvo pas mane.kai ziuri per kompa labai bloga kokybe buna.maniau kad parodysiu tada jum originalias,ne redaguotas foto, bet prisiminiau kad as is tel kai iskeldavau foto ir truputi pagrazindavau,o kai ikeldavau atgal i tel spausdavau copy and replace.cia jau mano fail.bet priesiekt galiu kad as neklastojau nso  :'(

Benamis

Pats sau priestarauji reptile. Pries 20 minuciu teigei, kad tu kodo PS neturi, nemoki juo naudotis ir pns., o dabar staiga tau tikriausiai angelai pakuzdejo i ausi ir primine, kad vis delto, turi tu ir koda Photoshopui ir dar net moki juo naudotis... Ar gi ne stebuklas?

Tai mano paskutine zinute sioje temoje, gal kazkas nores dar pasisakyti, taigi nerakinu.

reptile

ten tuos kodus sunku labai rast ant photoshop.ir jie vienkartiniai.turejau tada per viena karta visas foto redaguot .todel ir rodo kad visose naudotas.nezinau.galit mane uzgrauzt visi, bet as tikiu tuo ka maciau.
P.S. paziurekit video su garsais nes tuos isimsiu ji :)

reptile

Juk sakiau kad turejau padaryt per viena karta viska.tas nuotraukas dariau pernai. o dabar NETURIU TO KODO IR NENAUDOJU PS CS5.pabandyk tu atsiminti ka darei pernai.pasiurekit nuoroda su tais garsais 
http://www.youtube.com/watch?v=dI_WTv3LZeo&list=HL1337710660&feature=mh_lolz
Cia tik laikinas pavadinimas

paragraf 78

Naudokis funkcija "Keisti" jei nori papildyti savo pranešimą, o ne rašyk dvigubus postus. Tai paskutinis įspėjimas. Būsi blokuotas savaitei. Jei ir po to nepasitaisysi teks su tamsta atsisveikinti. Tvarka turi būti.

TinSoldier

Nesu ekspertas, bet su programa pažiūrėjus 'error level', taip pat lėkštė atrodo kaip įklijuota:

http://fotoforensics.com/analysis.php?id=0a472ce1d243b40d9c769ce44b70c3737c9c930a.280730

Čia, kaip suprasti tuos 'error level analysis' : http://fotoforensics.com/tutorial.php

Martytas.M

#51
gegužės 23, 2012, 07:09:56 Redagavimas: gegužės 23, 2012, 08:17:04 by Martytas.M
Sveiki visi. Ir sveikas Reptile. Dekoju už atsiūstus tavo vaizdo įrašus ir nuotraukas.Peržiūrėjau visas tavo temos žinutes ir matau, kad yra žmonių, kurie tavo istorija nelabai nori tiketi, ypač  Administratoriai kaip matau, nes tu neturi daug įrodimų. Nepaklausei mano patarimo: sakiau jog nenaudotum Photoshop CS5 programinės įrangos, kad redaguotum nuotraukų kokybę. Beto blogai padarei, nes įkeldamas i savo mobilujį tel. redaguotas nuotraukas  spausdavai replace. Dabar nebeturi originalių nuotraukų. Su programine įranga, tokia kaip Photoshop, dirbu jau šešerius metus. Beto esu fotografas. Man dažnai tenka naudotis Photoshop programa. Net ir šiuo metu turiu darbo su mokinių klasių nuotraukomis. Esu savo srities ekspertas ir tik pasižiūrėjęs į tavo nuotraukas pastebėjau, kad panaudota Photoshop programa. Iš pradžių man pasirodė lyg klastotė, taigi ištyriau jas atidžiau, su daug sudėtingesne programine įranga. Todėl jus visus galiu nuraminti ir pasakyti jog tai ne klastotė. Neverta labai pasitikėti tokiomis svetainemis kaip FotoForensics ar kitomis. Palyginau savo analizes su šiomis ir matau daug skirtumų. Reptile, jeigu kadanors vėl pamatysi NSO ir juos įamžinsi, daugiau nenaudok Photoshop CS5 programos, kad pakeistum jų kokybę ar tiesiog jas pagrąžintum. Įkelk tokias, kokias nufotografavai. Čia reikalingi faktai, o ne geresnė kokybė. Kitą kartą, Reptile, būk atsakingesnis ir prieš darydamas pagalvok.  :) Tiek to. Šį kartą patikėkit juo.
Dabar trumpai dėl tų tavo irašytų keistų garsų. Man keletą kartų teko dalyvauti briedžių ir elnių medžioklėje, jų rujos metu . Tad palyginau šiuos keistus garsus su briedžio, elnio ir kitų žvėrių balsais. Keli pirmieji garsai man šiek tiek panašųs į seno vadovaujančio briedžio balsą, tačiau išgirdęs paskutinį, suabejojau. Tokio garso nesu niekada girdejęs. Bet negalima iškarto konstatuoti fakto, jog čia buvo nežemiška būtybė. Jei tau taip knieti sužinoti, kieno buvo tas balsas, galiu paprašyti žmonių, kurie yra garsų ekspertai, kad padarytų garsų analizę ir palygintų su kitų žvėrių balsais. Žinoma jeigu tu sutinki. Jeigu taip, tada per šią savaitę lauk atsakymo.

reptile

gerai daugiau to photoshop nenaudosiu.ikelsiu neperarytas,tik nors sita karta manim patikekit.
gerai gali duoti tiem ekspertam,kad padarytu garsu analize.lauksiu atsakymu. :)

TinSoldier

#53
gegužės 23, 2012, 10:03:07 Redagavimas: gegužės 23, 2012, 10:11:08 by TinSoldier
Citata iš: Martytas.M  gegužės 23, 2012, 07:09:56
Iš pradžių man pasirodė lyg klastotė, taigi ištyriau jas atidžiau, su daug sudėtingesne programine įranga. Todėl jus visus galiu nuraminti ir pasakyti jog tai ne klastotė.


Na, tai nurodyk programos pavadinimą ir įdėk analizės screenshot'ą. Tavo nuoširdus išsipasakojimas nieko nereiškia. Tuo labiau, kad akivaizdžiai su reptile esat draugai. Abu neturit ką veikt. Ir bandot dėmesio gaut.

Gal dar fotošopo ir fotografijos meisteris galėtų paaiškinti, kodėl antroje foto( http://i47.tinypic.com/2wn5l45.jpg ) ,fotografuojant medis išsiliejo velniškai. Vos ne kaip Van Gogo paveikslas atrodo. O "NSO" tik vos vos vos? O šviesos, ar kokie ten balti taškiukai, lėkštės apačioje, kurie judesio metu, ir dar fotografuojant sujudinus kamerą(matosi iš medžio kad sujudinta), turėjo iš vis belekaip išsilieti. Tiksliau, likti šviesos juostelės. O ne tobulos formos apskritimai.

P.S. Kas paskutinėj foto turėtų matytis? Toj su mašina. Nė velnio aš ten nematau

reptile

#54
gegužės 23, 2012, 11:13:16 Redagavimas: gegužės 23, 2012, 14:24:14 by reptile
mes tik pazystami.man 18 o jam gal 29 metai.nelabai bendra kalba rastumem.ir kiek zinau jis tiki nso,bet nelabai domisi jais.jai as ir buciau suklastojes, tai nemanau kad jis butu man padejes su sitom nesamonem.man atrodo jis naudojo Image-Pro Plus ar dar kitokia.pradirbk tu 6 metus su photoshop ir kitom programom ir tu suprasi.lekste nesusilejusi nes as sekiau jos judesius su kamera, o medziai tai stovi vietoj.LOGIKOS BISKI :)
Toj foto kur masina tai zinok dar ira toks dalykas kaip mano video yuotube.http://www.youtube.com/watch?v=uGfQcJu5V60 va ir paziurek.
Jau pasake tiesa, bet vistiek ieskai budu kaip dar prisikabint.Gi sakiau kad nenaudosiu to photoshop daugiau.ir viskas :)

Martynas.M

Šiaip nesam labai geri draugai. Tiesiog pažystami. Naudoju daug programų profesionalams. Viena iš jų Image-Pro Plus. Tikiu kad egzistuoja NSO, bet aš tuo neužsiimu.Ir tikrai reptile nebūčiau padėjęs jeigu ir butum bandęs suklastoti. Aš tuo neužsiimu, bet kai kažkas man parodo kažką įdomesnio, tada atidžiau pažiūriu. Ryt arba poryt gal sulauksi atsakymo. Pasakysiu savo draugui (kuris turi išanalizuoti tuos garsus) apie šitą tinklapį ir jis viską pasakis, nes aš garsuose ne ekspertas. :)

reptile

as ir neklastojau nieko.tai labai gerai.lauksiu atsakymi.o koks jo nick bus ?? :)

Martynas.M

Tiksliai nepamenu, bet kiek zinau jis visur naudoja BERZERKER nick'a. Daugiau neberašysiu, nes turiu daug darbų :)

TinSoldier

#58
gegužės 23, 2012, 15:28:52 Redagavimas: gegužės 23, 2012, 15:32:20 by TinSoldier
Gerai, dabar žiūrėk su kokia situacija susiduriam. 18-metis žmogus, kuris sugeba naudotis photoshopu, video redagavimo programomis, įkelti video į youtube, nesugeba paspausti 2 mygtukų, kad įkeltų foto į internetą. T.y., nesugeba padaryti to, kas atskleistų nuotraukos informaciją. Ir, kokia staigmena - pagaliau įkėlus foto, pasirodo, kad ji buvo photoshopinta. Pateikus abejotinus pasiteisinimus, staiga atsiranda pažįstamas fotošopo ir fotografijos profas, kuris nepateikęs jokių įrodymų teigia, kad viskas yra normaliai, nuotraukos autentiškos ir t.t. Dargi, kažkaip įtartinai juokingai pradeda teisinti dėl kitų dalykų, prie kurių galėjom prisikabinti - originalių foto dingimo ir pan.  Tikiuos supranti, dėl ko sunku tavim patikėt? :) Extraordinary claims require extraordinary evidence.

Dėl to, kad su kamera sėkiojai nso judesius ir dėl to jis neišsiliejo, tai aš nematau tavo logikos vedžioti kamerą, fotografuojant tokiu atstumu esantį objektą. Jis ką, šviesos greičiu judėjo? Kad jis ištrūktų iš objektyvo apimamos teritorijos, jis BEEElekokį atstumą turėjo nuskrist. Ir ką, tu kiekvieną jo milimetrinį pajudėjimą(milimetrinį žiūrint iš fotografo pozicijos) vaikeisi su savo kamera? Kam?.. Tiksliau, beveik niekas niekada taip nedaro.. Labai jau neįprasta. Daugumai žmonių jau instinktas fotografuojant stabiliai kamerą laikyti, o ne švaistytis ja po erdvę. Ir dar sugebėk nutaikyti taip sekti nerealiai greitai judantį(jei taip judėjo), milžinišku atstumu esantį, objektą kad nei truputėlio jo 'prožektorių' šviesos neišsilietų..

Martynas.M

#59
gegužės 23, 2012, 15:43:30 Redagavimas: gegužės 23, 2012, 15:48:33 by Martynas.M
:)

Aukštyn