Buvau pagrobtas atevių?

Pradėjo Tadpole, liepos 27, 2017, 01:09:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Tadpole

P.S. Sau prisižadėjau, kad daugiau vienas į žvaigždžių medžioklę tikrai nevažinėsiu. Geriau rečiau, bet su kuo nors. Saugiau bus man. Tą ir gydytojai pasiūlė. Bet kol kas į teleskopą net pažiūrėti nesinori :D

Skeletonas

Citata iš: Tadpole  rugpjūčio 08, 2017, 01:01:01P.S. Sau prisižadėjau, kad daugiau vienas į žvaigždžių medžioklę tikrai nevažinėsiu. Geriau rečiau, bet su kuo nors. Saugiau bus man. Tą ir gydytojai pasiūlė. Bet kol kas į teleskopą net pažiūrėti nesinori :D
Pirmiausia reikejo pas daktarus eit tik tada aiskintis cia :) p.s nerašyk 2 pranešimu iš eilės ;)

San IL

Aš paklausčiau to žmogaus, kuris tave prikūrė, kaip ten buvo su tuo akumuliatorium.

 O psichiatriniai vaistai normalu, kad "sutvarkys" mintis, sutvarko visiems,visais klausimais - jie visi yra slopinantys. Geriausia minčių tvarka - kai nėra jokių minčių.

Benamis

#33
rugpjūčio 08, 2017, 01:25:32 Redagavimas: rugpjūčio 08, 2017, 01:27:59 by Benamis
Citata iš: San IL  rugpjūčio 08, 2017, 01:19:44Aš paklausčiau to žmogaus, kuris tave prikūrė, kaip ten buvo su tuo akumuliatorium.
O kaip ji rastum? Nes kai man sustojo padeti rata pasikeisti (neturejau rakto varztams atsukti) tai padekojau ir tiek. Numerio tikrai zmogaus neprasiau ;)

Paneigti viska galima, bet ar tie gydytoju paneigimai ir pritempinejimai parodys tiesa tai jau kitas klausimas. Suprantama, jeigu norisi gyventi ramiai ir viska uzmirsti, tada taip - tai teisingas kelias. Taip, tai labiau logiska, negu, kad tai buvo ateiviai. Bet tai dar nereiskia simta procentines tiesos.

Teroras

Nejaugi darbo kruvi ir stresa pajutai pirma karta gyvenime? Nejaugi niekuomet iki tol nebuvo jokiu didesniu gyvenimisku problemu?

San IL

CitataNejaugi darbo kruvi ir stresa pajutai pirma karta gyvenime? Nejaugi niekuomet iki tol nebuvo jokiu didesniu gyvenimisku problemu?
Ne momentinis stresas sukelia tokius dalykus, o visko suma.
Žmones gali ištikti panikos priepuolis ir be jokio momentinio dirgiklio (dažnai taip būna). Įtemptas gyvenimas padaro savo, pamažu.


Citata iš: Benamis  rugpjūčio 08, 2017, 01:25:32O kaip ji rastum? Nes kai man sustojo padeti rata pasikeisti (neturejau rakto varztams atsukti) tai padekojau ir tiek. Numerio tikrai zmogaus neprasiau ;)
Niekaip. Tiesiog, mano nuomone, normalus tyrimas galėtų atskleisti daugiau duomenų.

CitataPaneigti viska galima, bet ar tie gydytoju paneigimai ir pritempinejimai parodys tiesa tai jau kitas klausimas. Suprantama, jeigu norisi gyventi ramiai ir viska uzmirsti, tada taip - tai teisingas kelias. Taip, tai labiau logiska, negu, kad tai buvo ateiviai. Bet tai dar nereiskia simta procentines tiesos.
Gydytojų tikslas yra padėti žmogui, o ne ieškoti tiesos jo pasakojime. Pasikartosiu, tik rimtas, normalus tyrimas galėtų atskleisti daugiau duomenų apie tai kas ten buvo ar nebuvo. Ir to, nebūtinai jis būtų sėkmingas, priklauso nuo to, kiek faktų pavyktų rasti, patikrinti. Ateiviai čia ar ne, aš išvis niekada neapsiimu tokių dalykų spręsti. Nebent pas mane ateis pats ateivis ir pasakys kad čia jo darbas :)

Tadpole, gal bent tikslią vietą galėtum atsiųsti mums, kur šis įvykis nutiko? Maps.lt koordinates?


TinSoldier

Aišku, šiuo atveju, jau per vėlu, bet, jeigu dar ką nors ateiviai kažkada grobs ir telefoną iškraus, tai reikia turėt omenyje, jog dauguma dabartinių telefonų rodo akumuliatoriaus įkrovimo/iškrovimo istoriją.



Bus galimybė pažiūrėti, ar prisisapnavo išsikrovimas, ar ne. Ir ar jis tikrai nenormalus buvo.


O šiaip šitoj istorijoj dar už pagrobimą keisčiau tai, kaip lengvai ir noriai žmogus priima psichoterapeutų pasiūlytą versiją. Visai (maloniai?) netikėta.

eshter

Citata iš: San IL  liepos 27, 2017, 11:04:17Sveiki,

1. Ar tai nutiko šių metų Liepos 14d?
2. Ar sutiktumėte rimtai ištirti jūsų atvejį? Į tai įeitų jūsų apklausa, daiktų ir automobilio fizinė apžiūra, bei tikslios vietos analizė.

Jeigu jums tikrai rūpi išsiaiškinti kas su jumis nutiko, apsiimčiau ištirti jūsų atvejį, turiu tam praktikos ir reikalingų žinių.
San IL kaip jūs vertintumėt tai jei aš pasakyčiau, jog mačiau skraidantį juoda trikampį. Kiek donėjausi - JAV turi tr-3b.  Ar tai nežemiškos butybės?

Aukštyn