Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Praktiniai užsiėmimai => Magija, burtai ir užkeikimai => Temą pradėjo: Benamis balandžio 14, 2014, 11:50:50

Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Benamis balandžio 14, 2014, 11:50:50
Kaip pritraukti pinigus? (1)

Tris dienas pries mėnulio pilnatį paimkite pačią stambiausią popierinę kupiūrą, kokią tik turite ir padėkite ją po kilimėliu savo namuose. Tai gali būti kilimėlis virtuvėje, svečių kambaryje ar pan. Svarbiausia, kad kilimėlis būtų Jūsų buto ar namo teritorijoje. Kartu su pinigais galite padėti ir banko kortelę. Keletą valandų prieš pilnaties piką (Būkite atidūs ir nepražiopsokite pilnaties momento, kad, neduok Dieve, mėnulis nepereitų į delčios faze - tokiu būdu Jūs tik neteksite pinigų) ištraukite pinigus ir/ar banko kortelę iš po kilimėlio ir įdėkite į savo piniginę.

Kiekvieną mėnulio priešpilnį į Jūsų piniginę ar banko sąskaitą ims plaukti pinigai: galbūt kažkas grąžins skolą, galbūt gausite dovaną, darbe - premiją, pasitaikys galimybė papildomai užsidirbti ir pan. Svarbiausia, kad šis nesudėtingas ritualas veikia greitai ir patikimai.

Kaip pritraukti pinigus? (2)

Vanduo - valdo mūsų pinigus. Jei namuose varva čiaupai ar stringa kanalizacijos sistema, vadinasi greitu laiku tuose namuose galima laukti ir didelių finansinių rūpesčių. Kai naudojatės vandens sistemomis (skalbiate, plaunate indus, grindis ir t.t.) stenkitės netaškyti vandens be priežasties, o po namų ruošos darbų visada iššluostykite likusias balutes, nusausinkite visus sudrėkusius paviršius. Žinoma visų vandentiekio įrengimų remontas - būtinas. Šis, nors ir buitinis, ritualas veikia puikiai.

Ugnies ritualas. Kaip pritraukti pinigus? (3)

Dauguma iš mūsų namie turime bent kiek grynųjų pinigų "juodai dienai". Šiais laikais mažai kas bando tokias "atsargas" užkasti kieme, užsiūti čiužinyje. Dažniausiai pinigėlius kišame į kuo tolimesnį kampa, niekam nepastebimą užkaborį. Norit tikėkit, norit - ne, tačiau pinigai tiesiog negali pakęsti tamsos. Nesuveržkite jų gumyte per stipriai, nevyniokite pinigų į polietileninę plėvelę, tuo labiau juodą. Norint, kad mūsų piniginės atsargos pritrauktų dar daugiau lėšų į namus, reikėtų reguliariai santaupas perskaičiuoti, jomis pasidžiaugti, pasimėgauti.

Ketvirtadienį lygiai vidurdienį (reikia prisiminti, jog magijoje vidurdienis turi būti išskaičiuojamas: laikas nuo saulės patekėjimo iki saulėlydžio dalijamas per pusę) įjunkite visa namų apšvietimą ir atitraukite visas užuolaidas, kad namie būtų kuo šviesiau. Paimkite naują žalią žvakę ir laikydami rankoje apeikite visa butą ar namą, visas kertes, nepamirškite vietų, kur laikote pinigus. Tokiu būdu Jūs sužadinsite pinigų energiją ir ja pritrauksite savo būsto link.

Pirmiausia atsistokite veidu į savo buto laukujes duris ir pradėkite judėti į kairę (buto atžvilgiu pries laikrodžio rodyklę). Taip apėję visa butą ir vėl atsidūrę prie laukujų durų palikite žvakę degti iki pusės. Po to žvakę užgesinkite pirštais suspausdami dagtį arba kartono gabalėliu, užpūsti žvakės negalima. Likusi žvakės nuodėgulį galite po kurio laiko naudoti kitoms savo reikmėms. Tokį ritual pinigams į namus pritraukti galite atlikti kiekvieną mėnesį per mėnulio priešpilnio faze.

Kaip pritraukti pinigus? (4)

Dažnai piniginėje kaupiasi smulkios monetos. Kartais jos net trukdo normaliai užsegti piniginę. Jei taip sutaptų, jog tektų apsipirkti delčios mėnulio fazėje penktadienį ir likus pusvalandžiui iki saulės laidos - atsiskaitykite (tai Jupiterio valanda Veneros dieną) būtent tomis smulkiomis monetomis, o atiduodami monetas kaire ranka sakykite sau tyliai: „Jums Smulkūs - man stambūs, Jums mediniai - man auksiniai!" Tokio ritualo rezultatas garantuotas - artimiausiu laiku Jūsų piniginė gerokai pasipildys.

kartomanija.lt
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: idenmeyou balandžio 14, 2014, 13:36:16
Kokia už viso to slypi kaina?
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Master balandžio 14, 2014, 13:45:16
Tokia, kokia manai, kad esi priverstas sumokėti.
Visas pasaulis yra valdomas žmonių valios ir minčių. Dažna "magija" įvyksta spontaniškai, nesąmoningai. Kiekviena mintis, kiekvienas veiksmas kažką sukuria. Todėl tai nėra "ėjimas prieš upę".
O šiaip manau, kad tu jau sumoki savo energija atlikdamas "ritualą".
O ir bet kas to nepadarys. Žinoma, jeigu manysi, kad nesi to vertas, dar daugiau, esi skolingas ir į tą reikalą žiūrėsi negatyviai, tai taip ir bus. Tuo atveju net neapsimoka bandyti.
Aišku, tai tik mano nuomonė. (:
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Vytautas balandžio 14, 2014, 13:50:38
Kadangi jokia magija, ritualai ir minčių formos neveikia tai savo pinigus valdau labai realiais veiksmais. Jei logiškais žemiškais metodais taupau tai ir tauposi.  :) Jokios mistikos.
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Benamis balandžio 14, 2014, 13:53:06
Citata iš: Vytautas  balandžio 14, 2014, 13:50:38
Kadangi jokia magija, ritualai ir minčių formos neveikia tai savo pinigus valdau labai realiais veiksmais. Jei logiškais žemiškais metodais taupau tai ir tauposi.  :) Jokios mistikos.


Vytautai jeigu tau vienam po 2012 metu neveikia, dar nereiskia, kad visiems neveikia :)
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Vytautas balandžio 14, 2014, 14:11:22
Citata iš: Benamis  balandžio 14, 2014, 13:53:06
Vytautai jeigu tau vienam po 2012 metu neveikia, dar nereiskia, kad visiems neveikia :)

Mažytė problema kad man niekas nieko veikiančio toje srityje nepademonstravo išskyrus saviškę patirtį. Tuo labiau ir mano pačiam dabar niekas nieko nedemonstruoja. Bet suprantu kad kūrėjai vaikiškais žaidimais neužsiima. Netgi anomalijos puslapis nesugeba terorizuoti švytuoklės kaip anksčiau  :) Taip kad tuščios kalbos ir jokių realių pvz  :) Patiko man tv laida kada kažkokia ale magė bandė padėti verslininkui finansiškai. Apytiksliai -100000lt ir jokio rezultato. Tiesiog akivaizdu kad tai neveikia. Tik žmonės gyvena iliuzija.
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Supera balandžio 14, 2014, 14:14:55
O jeigu labai stipriai tikėsi, kad tai nutiks, tai taip ir bus. Kaip būna kalba ir prisikalba arba prikalba. Man taip buvo nu dar ir dabar pasitaiko.
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Vytautas balandžio 14, 2014, 14:26:06
Savitaiga yra atskiras ir veikiantis reikalas  :) Tiesiog pvz panorėjęs galiu atsikratyti bet kokių minčių ir užmigti. Tai labai praversdavo studentaujant ir dabar neblogai. Ir dėl pinigų bei kitų dalykų save galima "įkalbėti".
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Master balandžio 14, 2014, 14:31:22
Vytautai, žinok pats, bet nesikišk į svetimą valią savo tikėjimu.
Šioje sferoje visi esame akli, todėl nei vienas negali dėstyti kažkokios tiesos kaip aksiomos, ypač jei ji egzistuoja vieno asmens sąmonėje.
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Vytautas balandžio 14, 2014, 14:56:10
Na tikėjimas čia ne prie ko. Tikit jūs kad tai veikia. Aš netikiu nes tiesiog nėra nieko realiai patvirtinančio informaciją ir viskas. Ir problema kad niekas patvirtinančios informacijos negali pateikti.  Gyvenimas yra labai paprastas ir kasdieniškas be jokių stebuklų. Bet tai galų gale jūsų asmeninis reikalas.  :) Aš tik sugrąžinu į šia realybę.  :)
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: idenmeyou balandžio 14, 2014, 20:28:18
Specialiai uždaviau klausimą, ką reiktų sumokėti kita kaina, po pinigų pritraukimo, tikėjausi, kad kas nors skels kokį perliuką apie degimą pragare :D

Su pinigais kaip ir kiekviename kitame trokštame dalyke yra tam tikras kiekis sekmės. Pažįstu žmonių, kurie nei gyvenime motyvuoti buvo, nei dirbo labai daug, bet viskas labai gerai sutapo, kad tėvai turtingi buvo, paskui ir patys iš tų pačių tėvų kišenių verslus kūrė, gal nelabai pasisekusius, bet ir skųstis dėl finansų negalėjo. Yra ir kiti, kurie dirbo, triūsė, mąstė, bandė įvairias idėjas, deja turtų susikraut nepavyko, tik pragyventi vidutiniškai.

Labai daug kas priklauso kokioje aplinkoje gimsti, gyveni, kokios pažintys tavo, gali būti neišmanėlis, bet jei turėsi geras pažintis, tik laiko klausimas kur kas įtrins į kokį geresnį darbą, o jei gimei vargšas ir pažinčių neturi, tai turėsi labai stengtis, kad pataptum turtingas ir tai šansai ne per didžiausiai.
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Egle83 gruodžio 15, 2014, 00:58:21
Sveiki.Norejau paklausti,Benamio,kaip suprast pries menulo pilnati,ar per pilnati.Nes po pilnaties eina delcia.
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: house_armin gruodžio 15, 2014, 05:15:09
Citata iš: Egle83  gruodžio 15, 2014, 00:58:21
Sveiki.Norejau paklausti,Benamio,kaip suprast pries menulo pilnati,ar per pilnati.Nes po pilnaties eina delcia.

3 dienos pries menulio pilnati reiskia likus trim dienom iki oficialiai paskelbtos datos visatoje, kad ivyko ilgai laukta pilnatis.
Per pilnati reiskia per pilnati, a.k.a. kai menulis atrodo kaip blynas surio spalvos ;]
Beigi, po pilnaties neina delcia. Kad butu legviau susigaudyti kame saknys, ikeliu pagalbine priemone [zr. apacioje]
(http://www.baltai.lt/wp-content/uploads/2014/01/menulio-fazes.jpg)
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: paragraf 78 gruodžio 15, 2014, 07:30:02
Citata iš: Benamis  balandžio 14, 2014, 11:50:50
Kaip pritraukti pinigus? (2)
Vanduo - valdo mūsų pinigus. Jei namuose varva čiaupai ar stringa kanalizacijos sistema, vadinasi greitu laiku tuose namuose galima laukti ir didelių finansinių rūpesčių. ... Žinoma visų vandentiekio įrengimų remontas - būtinas. Šis, nors ir buitinis, ritualas veikia puikiai.


Natūralu, kai kanalizacija genda ją reikia taisyti, o iš čia ir finansiniai rūpesčiai. Tai kur čia magija? :)
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Ezekiel gruodžio 15, 2014, 09:16:24
Na būtų įdomu kaip galima būtų uždirbti pinigus, nes paprastai ir sąžiningai atsiranda su pridėtine verte. Būtų įdomu nukreipti diskusija į būdus lengvai ir kuo mažesniais nuostoliais uždirbti pinigus, ne vien neįrodomais magiškais. Na pavyzdžiui "Bitcoin mining" leidžia uždirbti pinigus nors ir gan lėtai priklausomai nuo kompiuterio gebėjimo apdoroti reikalinga informaciją.
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: house_armin gruodžio 15, 2014, 10:28:46
Kalbant i tema: viena realiausiu nerealiausiu galimybiu yra banko uzgrobimas -- potenciali galimybe pritraukti prie saves pinigus juos apciupiant.
Kaip tik svarstau toki plana, gal bus norinciu prisijungti? Susidomeje rasykit man privaciai, aptarsim detales ;]
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Ezekiel gruodžio 15, 2014, 13:48:41
Man realus žinomi būdai uždirbti praktiškai nesivarginant tai perkant antikvarinius daiktus, meno vertybes, žemę ir vėliau kai vertė pakyla parduodant. Dar girdėjau pasakojimus, kad galima daug uždirbti investuojant pinigus, bet kolkas nelabai tikių ir žinau kaip.
Na yra būdai leisti dirbti už jūs kompiuteriui, tinklalapiui. Pavyzdžiui talpinate kažkieno reklamas, Youtube įrašus ar Facebook puslapius peržiūri daugybė žmonių. Aišku čia sugalvoti kaip pritraukti kuo daugiau žmonių. Pvz. TheAmazingAtheist youtube uždirba apie 4000 dolerių per mėnesį.
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: .L.U.T.H.O.R. gruodžio 15, 2014, 19:44:42
Investuojant gali uždirbti, bet gali ir nueiti į minusą. Visur reikia įdėti kažkokių pastangų, kitas atvejis pirkti loterijos bilietus ir gal kažkada laimėsite :D Galit užsiimt azartiniais žaidimais. Perpardavinėt amazon, papachina prekes ir pan.
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: house_armin gruodžio 16, 2014, 01:36:41
Citata iš: Druwis  gruodžio 15, 2014, 19:44:42
Investuojant gali uždirbti, bet gali ir nueiti į minusą. Visur reikia įdėti kažkokių pastangų, kitas atvejis pirkti loterijos bilietus ir gal kažkada laimėsite :D Galit užsiimt azartiniais žaidimais. Perpardavinėt amazon, papachina prekes ir pan.

Perkant loterijos bilietus lygiai taip pat kaip ir zaidziant azartinius zaidimus, vienareiksmiskai eisi i minusa. Uz tuos pinigus kai nusiperki loterijos bilieta, geriau atideti. Ir taip kiekviena karta, o ziurek po 10 metu ir kazka sutaupysi ;]
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: .L.U.T.H.O.R. gruodžio 16, 2014, 02:03:06
Šiaip kažkur buvo paskaičiuota, kad jei kasdien pirktum po loterijos bilietą, tai tau atsipirktų po 50 ar kiek tai metų 100proc. . Pirk kasdien po 10 bilietų ir atsipirks per 5 metus :D
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: house_armin gruodžio 16, 2014, 05:09:38
Citata iš: Druwis  gruodžio 16, 2014, 02:03:06
Šiaip kažkur buvo paskaičiuota, kad jei kasdien pirktum po loterijos bilietą, tai tau atsipirktų po 50 ar kiek tai metų 100proc. . Pirk kasdien po 10 bilietų ir atsipirks per 5 metus :D

O jei laimejimas du doleriai, tai nemanau kad labai atsipirks ;]
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: .L.U.T.H.O.R. gruodžio 16, 2014, 09:32:36
100procentinis atsipirkimas, tai reiškia, kad per penkis metus išleisti pinigai ar tas minusas taps pliusu. nes vistiek nebus taip kad nelaimėtum nei karto pirkdamas ir per tuos penkis metus.
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Whitenblack gruodžio 16, 2014, 13:21:32
Citata iš: Druwis  gruodžio 16, 2014, 09:32:36
100procentinis atsipirkimas, tai reiškia, kad per penkis metus išleisti pinigai ar tas minusas taps pliusu. nes vistiek nebus taip kad nelaimėtum nei karto pirkdamas ir per tuos penkis metus.



Visada yra tikimybė , jog niekad neišeisi į pliusą , nesvarbu , ar tai 5 , ar 500 metų.

Jei turi rankoje lošimo kauliuką , kokia tikimybė , kad iškris 6? Viena iš 6 ( jei neskaičiuosime tokių faktorių , kaip kauliuko iškritimas nt briaunos ar pakibimas ore :D ).
Sakykim metei pirmą kartą , iškrito 1.
Kai meti kitą kartą , tikimybė lieka tokia pati , nesvarbu , jog praeitą kartą iškrito 1 , tai neturi įtakos sekančiam metimui.
Loterija - suktas dalykas :)
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: TinSoldier gruodžio 16, 2014, 13:40:35
Čia panašiai kaip ir ta "sistema" su rulete.

Tipo, reikia statyti nuolat ant, pvz, raudonos spalvos, kol laimėsi.


Pastatai 1 eurą ant raudonos.
Jeigu iškrenta raudona, pasiimi pinigus, ir bandai iš naujo ant kažkokios spalvos 1 eurą statyt.

Jeigu iškrenta juoda, tuomet vėl ant raudonos statai jau 2 eurus.
Jeigu vėl juoda iškrenta, ant tos pačios raudonos statai jau 3 eurus. Ir t.t., vis keliant statymus, iki kol laimi.

Ir kažkas kažkaip sugebėjo išskaičiuoti, jog ties kiekvienu padidintu statymu didėja tikimybė, kad iškris raudona. Tipo, po kažkiek pralaimėtų statymų pasidaro net 100proc. tikimybė, kad iškris raudona - neįmanoma prasilošti. Nes kiekvieną kartą pakeldamas statymus, atsiloši tai, ką pralaimėjai.

Na, bet iš tiesų, nė velnio ta tikimybė nedidėja. Kaip būna 50/50, taip ir lieka sulyg kiekvienu statymu. Gali ir milijoną kartų ta pati spalva iškristi.
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: mangirdas.bu gruodžio 16, 2014, 13:54:01
ta prasme reikia dvigubint visada suma ir tu niekada nepralosi- jei kisenėje turėsi- nu tarkim 1000. tai statai 1 ant to spalvos ir visada kartoji, tada 2, tada 4, 8, 16, 32, 64, 128 ir taip toliau, kuo daugiau kisenėj turi tuo didesnė galimybė, kad nepralosi. tarkim iskrenta juoda tai meti ant priesingos ir taip visada jei pataikai meti priesinga. nu cia tokia sistema, labai lengvai visiem suprantama, cia net nevadinciau to sistemos. tarkim po 8 bandymo ant spalvos gali iskristi nulis ir ta sistema pagal visus tuos kitu apskaiciuotus anuliuojasi tai bet kokiu atveju sudas ne sistema o tiksliai net nesistema. tiesiog arba pasiseks arba pasiseks dar labiau arba nepasiseks isvis. todel visada geriau apeiti ta sistema ir kada sumastei pakeisti nuomone ir pakeist nes gali kad ir 10 kartu ta pati spalva iskrist ir poto sekt kad ir 2 kartus nulis ir panasiai, tai cia gali siektiek sekt to vienos spalvos, bet vistiek geriau pamaisyti, arba dar dadeti lyginis ar nelyginis ir panasiai. variantu pilna ir islosti galima
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Benamis gruodžio 16, 2014, 13:56:20
Siaip tai sita sistema tikrai veikia, tik ja dazniausiai naudojasi "online casino" lankytojai. Ir su lyg kiekvienu pastatymu suma reikia ne didinti palaipsniui, o dvigubinti (jeigu nelaimi), pvz.

1 euras
2 eurai
4 eurai
8 eurai

Beda tame, kad "online casino" savininkai jau seniai zino apie sita buda ir todel yra dedamas limitas ant statymu (lubos kitaip tariant), kad pvz. negali pastatyti daugiau negu 20 euru. O sios lubos ir apdraudzia kazino nuo pralaimejimo :)
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: .L.U.T.H.O.R. gruodžio 16, 2014, 14:22:40
Ir jeigu mesi 600 kartų, tai maždaug 100 jų bus 6. Kokia tikimybė kad išmesi du vienetus iš eilės? Kokia kad tris? Tikrai ne 1/6 ;)
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Whitenblack gruodžio 16, 2014, 14:38:40
Citata iš: Druwis  gruodžio 16, 2014, 14:22:40
Ir jeigu mesi 600 kartų, tai maždaug 100 jų bus 6. Kokia tikimybė kad išmesi du vienetus iš eilės? Kokia kad tris? Tikrai ne 1/6 ;)


Jeigu mesi kauliuką 600 kartų , 6 gali neiškristi nei karto , o gali iškristi visus kartus. Tikimybė negali būtų lygi 0. :)

Su rulete visiems žinoma  ir neveikianti sistema. Niekas nėra garantuotas , kad sakykim raudona spalva neiškris 20 kartų iš eilės , o jei sakykim dvigubinam savo statomą sumą , ką gaunam?
1 , 2 , 4 , 8 , 16 , 32 , 64 , 128 , 256 , 512.....1048576?....
Suskaičiuokit kiek pinigų reikia turėt išviso , kad lošt be rizikos?
Jei esi multimilijardierius - gali mėgint. O kitu atvėju , ką daryt , jeigu tavo pinigai baigsis juos bedvigubinant?
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: .L.U.T.H.O.R. gruodžio 16, 2014, 14:42:41
Žinoma, visada yra tikimybė, bet klausimas kokia?
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: mangirdas.bu gruodžio 16, 2014, 20:40:10
yra tikimybė pralošt. Ir nebutinai pralošt visus, o jau pralošus kaškiek, tai toliau tęsus pralošinėt vis daugiau.
Yra tikimybė ir laimėt, jeigu žaidi pagal savo: ta sugalvota, pasirinkta sistema kury yra- ta pagal kuria žaidi ir. Kada jau be priežasties arba su- suabejoji, kai ištikrūju suabejoji, dedi priešsistemini varianta arba bet kury kita arba is lempos ant visu sau nelabai prieštaraujančiu variantu. Tada pamatai kaip būtu buvę ir kaip tu padarei. Visos sistemos pralošia laikomos vietoje, todėl jas reikia keisti laiku
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: house_armin gruodžio 16, 2014, 20:54:13
Citata iš: Druwis  gruodžio 16, 2014, 09:32:36
100procentinis atsipirkimas, tai reiškia, kad per penkis metus išleisti pinigai ar tas minusas taps pliusu. nes vistiek nebus taip kad nelaimėtum nei karto pirkdamas ir per tuos penkis metus.

Visiski vejai
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: Vitus gruodžio 17, 2014, 00:44:52
Citata iš: house_armin  gruodžio 16, 2014, 20:54:13
Visiski vejai


Pritariu. Kad tai yra visiški vėjai, galima labai paprastai patikrinti.
Tereikia pereiti per bet kokį prestižinį kvartalą ir apklausti savininkus, kokiu būdu jie tapo turtingais. Garantuoju, kad tarp jų nebus nei vieno, kuris laimėjo loterijoje, išlošė kazino ar "pritraukė" pinigus magijos pagalba.

Kad tapti turtingu, reikia visai nedaug: atsidurti tinkamoje vietoje tinkamu metu ir pridėti šiek tiek darbo :))
Todėl niekada nelošk kazino, nedalyvauk loterijose ir nesistenk pritraukti pinigus magijos pagalba. Ant šitų kelių stovi ženklas "akligatvis", bet labai dažnai (per savo godumą) tu jo nematai...

(http://plasticcards.serv.lt/turgus/akligatvis.png)
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: .L.U.T.H.O.R. gruodžio 17, 2014, 00:54:05
Niekas nekalba apie tapimą turtingais. O apie pinigų prasimanymą. Tuo labiau niekas nekalba rimtai apie praturėjimą loterijoje žaidžiant, yra ir greitesnių ir patikimesnių būdų.

@Vitus (http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;u=1996) , nemanau, kad kas nors išvis sakytų, kad pritraukė pinigus magijos pagalba net jei ir tai būdų daręs :D
Antraštė: Kaip pritraukti pinigus?
Parašė: house_armin gruodžio 17, 2014, 01:03:11
Kaip Vitus sake, reikia atsidurti tinkamu laiku tinkamoje vietoje, ir ideti siek tiek darbo, kad praturtetum ;] dargi paminesiu kita varianta, gana efektyvu siom dienom, placiai naudojama ir gan sparciai plintanti -- apgaules ir rizikos. Pastarasis dazniausiai pasitarnauja tarp siu dvieju.