Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Praktiniai užsiėmimai => Magija, burtai ir užkeikimai => Temą pradėjo: Benamis vasario 19, 2014, 01:57:51

Antraštė: Sėkmės burtas
Parašė: Benamis vasario 19, 2014, 01:57:51
Jums reikės:

1. Sidabrinės žvakės
2. Violetinės žvakės
3. Varpelio ar plunksnos
4. Taurės su vandeniu
5. Indo su žeme
6. Žvakidės
7. Mėgstamos smilkalų lazdelės
8. Šluotos
9. Vandens su jūros druska
10. Ramios muzikos, suteikiancios jums malonius jausmus
11. Surištų pušies šakelių
12. Lauro lapų
13. Popieriaus ir rašiklio
14. Sidabrinio kaspino
15. Nedegaus indo

Burkitės per pilnatį.
Apvalykite erdvę, kurioje bursite. Iš pradžių simboliškai iššluokite tą vietą, šluodamos link durų pusės. Įsivaizduokite, kaip pasitraukia visos blogos vibracijos ir lieka tuštuma aplink jus. Pamerkite surištas pušies šakeles į vandenį su jūros druska ir apšlakstykite ratu erdvę aplink save. Įsivaizduokite, kaip nuo vandens lašų ištirpsta bloga energija aplink jus. Paleiskite ramią muziką.
Apsibrėškite magiškąjį ratą aplink save.Įsivaizduokite kaip prieš tai buvusi tuščia erdvė susijungia su Magiškojo Pasaulio energija. Pajuskite tai.

Uždekite smilkalus. Susikaupkite. Galite atsisėsti ant žemės, sulenkti kojas ir apkabinti kelius, žodžiu, kad tik jaustumėtės patogiai. Reikia, jog jūsų mintys nurimtų. Pabūkite taip kelias minutes. Apsvarstykite tai, ką darysite. Jei susikaupti neišeina, uždekite baltą žvakę ir žiūrėkite į jos liepsną.

Kai būsite pasiruošusios(ę), iškvieskite keturias stichijas savo sugalvotais eiliuotais žodžiais. Padėkite atitinkamose rato pusėse po stichijos simbolį (Žemė - šiaurė - indas su žeme; Oras - rytai - varpelis arba plunksna; Ugnis - pietūs - Žvakidė; Vanduo - vakarai - taurė su vandeniu). Pajuskite kiekvieną stichiją: Žemė - tai smėlis po jūsų kojom; Oras - tai gaivus vėjas, taršantis jums plaukus; Ugnis - tai karštis, gaubiantis jus; Vanduo - tai bangų muša ir ošimas. Žodžiu, viskas priklauso nuo jūsų vaizduotės . Paprašykite stichijų, kad saugotų magiškąjį ratą iš visų keturių pusių.

Užrašykite savo norą ant popieriaus lapelio (noras turi būti susijęs su jus lydinčia sėkme). Sulankstykite jį ir perriškite sidabriniu kaspinu.

Sustatykite violetinę, sidabrinę ir auksinę žvakes trikampiu aplink lapelį. Ir uždekite jas.

Violetinė - tai vidinė stiprybė ir intuicija. Įsivaizduokite, kaip jūsų gyslomis teka violetinė energija, kaip jūs nepalūžtate jos dėka, kaip jus užlieja vidinė stiprybė.
Sidabrinė - tai populiarumas ir sėkmė. Žiūrėdamos į sidabrinę žvakę, pajuskite, kaip jūsų kūnas prisigeria sidabrinės spalvos energijos, kurią skleidžia žvakė. Pamatykite, kaip jus lydi sėkmė.
Auksinė - tai dieviška jėga, apsauganti nuo blogų energijų įtakos jums. Įsivaizduokite, kaip auksinės žvakės šviesa apgaubia jus. Pasijuskite saugiai, dabar niekas jums nepakenks.

Paimkite lauro lapus. Berdamos juos ratu aplink tris žvakes ir lapelį, ištarkite užkalbėjimą tris kartus:

Auksinė šviesa apsaugo mane.
Sidabrinė jėga telydi mane.
Violetinė spalva - stiprybė mana!
Fortūna, meldžiu tavęs
Nenuvilki manęs!

Sukurkite energijos kamuoliuką trijų spalvų - violetinės, auksinės bei sidabrinės. Nesvarbu, jei jūs jo nematote, svarbiausia pajusti jo karštį ir jėgą. Tuomet nukreipkite jį į popieriuką su noru. Įsivaizduokite, kaip jis įgauna violetinės, sidabrinės ir auksinės spalvų aurą. Padekite jį su kiekvienos žvakės prisilietimu. Įmeskite sulankstytą popierių į nedegų indą. Įsivaizduokite, kaip degdamas jūsų noras tarsi dūmus į viršų skleidžia tas tris spalvas. Kaip jos pasiekia kosmosą ir aukštąsias jėgas ir vėliau grįžta i trijų žvakių liepsnas. Įsivaizduokite situacijas, kuriose jums seksis.

Leiskite žvakėms ir norui sudegti, mąstydamos apie sėkmę. Padėkokite visatai, mėnuliui ir stichijoms už tai, kad jums padėjo.

Paleiskite stichijas. Atidarykite ratą ir išeikite iš jo.

Dabar galite atsipūsti ir pasimėgauti lengvais užkandžiais. Tai atstatys jūsų jėgas .