Gal turte idėjų?

Pradėjo paragraf 78, rugsėjo 13, 2012, 15:43:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Gal turite idėjų kaip populiarinti mūsų forumą, o ir patį puslapį?

RoxiO

Vartotojams:
Užsidėti anomalijos banerius savo parašuose, kituose tinklapiuose.
Norint kažkam parodyti straipsnį, ne kopijuoti jį, bet įdėti nuorodą į tą straipsnį anomalijoje.
Bandyti sudominti draugus šiuo tinklapiu.

Administratoriams:
Išsipirkti google, facebook, youtube reklamą.
Leisti visiems vartotojams savarankiškai kelti straipsnius (kurie viešai paskelbiami tik patvirtinus moderatoriui)
Komunikabiliai bendrauti su panašaus pobūdžio puslapiais ir siūlyti bendradarbiauti.
Rengti kuo daugiau vadinamų "Share & Like" konkursų facebook'e.

Benamis

Citata iš: RoxiO  rugsėjo 13, 2012, 15:58:12
Komunikabiliai bendrauti su panašaus pobūdžio puslapiais ir siūlyti bendradarbiauti.


Nezinau ar apsimoka, nes realiai, tai tada tik Anomalija populiarins kitus panasaus pobudzio puslapius, o ne atvirksciai :-\

paragraf 78

Na taip. Iš panašaus pobūdžio tinklalapių Anomalija yra populiariausias, sprendžiant pagal aktyvumą forume ir komentarų skaičių prie straipsnių.
Kiti panašaus pobūdžio puslapiai apmirę ir jau seniai.

RoxiO

Aha, apie tai nepagalvojau. Tada galima ne būtinai kreiptis į tos pačios temos saitus, o kad ir į įvairių naujienų portalus. Mokėjimu bendrauti galima pasiekti beveik viską. Sukūręs savo blog'ą, jau kitą savaitę turėjau nemokamą reklamą ziurim.lt tinklapyje :)

Benamis

Idomu kokia ziurim.lt statistika :) Anomalijos tai kiek ziurejau per 28 dienas virs 40 tukst. unikaliu turi ir daugiau negu 220 tuks. atvertimu, galima butu ir apie reklamu mainus pagalvoti :)

omcikas

na nezinau kaip kitus, bet mane asmeniskai labiausiai traukia nauji straipsniai ir kazkoks judesys forume. Uzeinu nerandu straipsnio naujo ir jau kelias dienas nesilankau. Aisku as suprantu, jog kasdien ikelti po keleta nauju straipsniu nera lengva. Juolabiau, kad sis internetinis puslapis nera labai dideli pelna duodantis del kurio butu motyvas per nakti sedet straipsnius isversdinet, rasyt. 

Benamis

Citata iš: omcikas  rugsėjo 13, 2012, 19:17:53
Uzeinu nerandu straipsnio naujo ir jau kelias dienas nesilankau.


Musu logika reiskias skiriasi ;D As tai anksciau kaip tik dazniau i puslapi uzeidavau (kai dar forumo nebuvo) jeigu nepastebedavau naujo straipsnio... Galvodau mazdaug taip: aha, jeigu siandien nera, vadinasi rytoj tikrai turetu buti ;D :D

Be to, puslapio tematika yra svelniai tariant kitokia, tai ir naujienu nebus cia kaip tokiuose ziniu portaluose DELFI, 15min ir pns. :)

omcikas

tai jo, as gi ne kazkoki nusiskundima parasiau, tik seip pastebjimas toks is mano puses. Pats puikiai suprantu, jog tokiom temom nera lengva kazka naujo vis parasyti.  :)

Marius

Kažkas panašaus jau yra,bet galima rašyti projektą y TV. Tai gali būt laida apie mistika,nepaaiškinamus yvikius ar kažkas panašaus y laida '' ghost hunters'' juk forume buvo keliamas klausymas ,dėl bendramičių susibūrimo panašiems dalykams.Manau ,su geru projektu ,butu rimtas šuolis y priekį ,tiek puslapiui tiek tuo užsimantiems žzmonėms.

Aukštyn