Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.

Pradėjo Tadas_S, sausio 16, 2015, 00:26:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

#75
vasario 22, 2016, 14:56:42 Redagavimas: vasario 22, 2016, 14:59:49 by Vytautas
Citata iš: klajunas  vasario 22, 2016, 14:41:43Reikia nustoti gyventi naivių iliuzijų pasaulyje, kurį į sąmones įdiegusi valstybės propaganda
Na TSRS laikais visus kažką galinčius "priglausdavo" karinis dalinys Nr 100003 . Jo emblema ir vadas generolas Aleksejus Savinas.  :) Taip kad visi kaip patrakę dirbo toje srityje. Tiek rytuose tiek vakaruose. Aišku viskas po šiai dienai griežčiausioje paslaptyje.

klajunas

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 14:56:42Na TSRS laikais visus kažką galinčius "priglausdavo" karinis dalinys Nr 100003 . Jo emblema ir vadas generolas Aleksejus Savinas.   Taip kad visi kaip patrakę dirbo toje srityje. Tiek rytuose tiek vakaruose. Aišku viskas po šiai dienai griežčiausioje paslaptyje.
Ta proga radau straipsnį šia tema

http://www.panbalsas.lt/naujienos/ivairenybes/specialiosios_paskirties_ekstrasensai

SLF

Visiskas nonsensas klajunai. Atrasot net nepasidomejes apie zmogu, kuri paminejau, kitaip butumet pakomentaves po savaites. Apie kokius jus vergus snekat? As esu laisvas zmogus, sugebu savo samone ir mintis kritiskai vertinti ir nepulti stacia galva itiketi bet kuom kas yra sakoma. Todel atejau cia, atejau, kad galeciau isitikinti kad mano zinojimas nera ribotas, paziureti kita medalio puse. Nedarau isvadu pries tai nepasidomejusi.

Jus snekejot apie 3 aki, kitus gyvenimus, samones patirtis ir as jusu ne akimirka nesukritikavau. Kitas problemas gveldenau, na nebent jus save laikote ekstrasensu ar angelu ar whatever...

Tuop tarpu jus iskart puolet Kritikus vadint vergais, naiviomis propagandines sistemos aukomis, melagiais ir pan.:)

Manau jau ilindom i asmeniskumus, tad siulau taikiai baigti sia diskusija kol tai netapo absurdu.

klajunas

Aš irgi galiu pasiūlyti profiliu @klajunas daugiau pasidomėti. Apie tam tikrus dalykus informaciją renku nuo 2003 m., tai yra, jau 13 metų. Už kiekvieno mano teiginio yra trylikos metų patirtis.

Tai nėra nonsensas. Tai realūs, realių žmonių gyvenimai. Kad esu laisvas, galvojau gal iki kokių 19 m. Po to šią iliuziją gyvenimas negailestingai sudaužė.

Kalbu apie realų iliuzijų burbulą ir visai ne dėl prasiblaškymo ar naudos. Man iš to naudos jokios.

time

#79
vasario 22, 2016, 15:56:25 Redagavimas: vasario 22, 2016, 16:18:18 by time
Grįžtant į temą.

Pomirtinis gyvenimas jau dabar planuojamas į priekį, nesuvokiant - priklausys nuo to, kokį dabar sukursit, jeigu pasitaisysit laiku - numirsit (apsivalę) - nuo blogio. Gyvenant blogą, prastą, netinkamą gyvenimą visi pakliūs į pragarą. Ir tikintys ir netikintys Dievu. Reikia atsiduoti gyvenimui, suvokti - kad jis vienintelis, kad tai mokykla, kad pamoka, kad vėliau po mirties pereisit į auštesnią gyvenimo pakopą. Nemanykit, kad lengvai tai bus, nes jau pats supratau, kad nieko lengvo nebūna. Nuo minčių priklausys, kur pateksit, nes perdaug laiko neturit ir betkada galit mirti.

Mintys gali būti geros ir blogos, priklausomai nuo suvokimo lygio ir kalbos įvaldymo ir suvokimo, grynos pusiausvyros nėra, įvaldyti ją galima per ekstrasensorines galias, kurios individualiai duotos ribotos.

Tai reiškia, kad kiekvienas iš mūsų yra kažkuom ypatingas, bet niekam neaktualu ugdymas ir sužinojimas kuom. Visame gyvenime rodomi ženklai, perspėjimai - tai jūsų prigimties tobulinimo perspėjimo ženklai ir svarbūs perspėjimai. Kiekvieno žmogaus prigimtis yra skirtinga. Kiekvienas žmogus dėl to ir skirtingas. Panašios nuomonės apie bendrus dalykus yra iliuzija, nes taip nėra, kiekvienas mes skirtingi.

Viskas priklauso nuo jūsų kur pateksit, jums reikia būti arba geriems arba blogiems be Dievo.

Visi griežtai kažkur pakliūs, neišsisuks:

Geri pateks į rojų;
Blogi į pragarą;
Nei geri, nei blogi į pusiausvyrą - atgal grįš į gyvenimą (atbus iš mirties).

Užtenka būti skeptikams ir laikas suvokti esmę. Save apgaudinėti galit - pomirtinio gyvenimo nepavyks apgauti.

Vytautas

Citata iš: time  vasario 22, 2016, 15:56:25Visi griežtai kažkur pakliūs, neišsisuks:
Tik 7 milijonai turi galimybę persikūnyti ir pakartoti gyvenimą dar kartą. Čia iki to momento kol išmoks gyventi laisvos valios principu t.y. mano laisvė negali būti prievarta niekam kitam. Likę 7 milijardai nepaklius niekur. Kaip televizoriuje išsijungs vaizdas tuo viskas ir pasibaigs. Na čia mano versija. Yra tavo versija. Be problemų visi neišvengiamai turėsim progos įsitikinti kas teisus. :) O dabar mėgaukimės esamu gyvenimu. Na ir dėl visa pikta pataupykim jį, nes kito gali ir nebūti. :)


time

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:19:40Tik 7 milijonai turi galimybę persikūnyti ir pakartoti gyvenimą dar kartą.
Tik žinantys - kas yra pusiausvyra (net to nesuvokiant). Tai yra mirtis, bet tas įvykis pamoka, kad reikia kažką keisti, tai niūrus perspėjimas, kad turi priklausyti arba blogiui arba gėriui, sistemos klaidos atitaisymas.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:19:40Čia iki to momento kol išmoks gyventi laisvos valios principu t.y. mano laisvė negali būti prievarta niekam kitam.
Tu nepriklausai nuo draugų, draugai yra niekas - jei tikėsi tais pačiais dalykais jie nusitemps ten kartu, o tu nesuvoksi - kaip greit.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:19:40Likę 7 milijardai nepaklius niekur.
Reinkarnacijos po šios mirties nebebus. Tai griežtas patekimas arba į pragarą arba į rojų (priklausys nuo minčių arba gerų arba blogų.)

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:19:40Kaip televizoriuje išsijungs vaizdas tuo viskas ir pasibaigs.
Ne.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:19:40Be problemų visi neišvengiamai turėsim progos įsitikinti kas teisus.
Nėra tikslo įsitikinti. Nes bus ištrinta atmintis vos mirus. O jei tetikrai mirsi ir atbusi niekas neištrina atminties.

Viskas rimta.


Vytautas

Citata iš: time  vasario 22, 2016, 16:28:59Tu nepriklausai nuo draugų
Nesupratau prie ko čia draugai. Ne mano reikalas kišti į jų gyvenimą kaip ir jiems į mano. :)

Citata iš: time  vasario 22, 2016, 16:28:59Reinkarnacijos po šios mirties nebebus.
Na rytiečiai masiškai teigia priešingai. Pats vienas o jų daug. Na aš dar siūlau tokį tarpinį variantą. Ne rytietišką. :)

Citata iš: time  vasario 22, 2016, 16:28:59Nes bus ištrinta atmintis vos mirus.
Pagal mano versiją atmintis ištrinama gimstant kad nepernešti nereikalingos info į materialų pasaulį. O tie kas gyvena tik vieną kartą tai net nėra ką trinti, nes jie nebuvo ne materialiame pasaulyje. :) Aišku čia pagal mano pasaulio suvokimo versiją :)






time

#83
vasario 22, 2016, 16:52:46 Redagavimas: vasario 22, 2016, 16:54:40 by time
Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:38:34Nesupratau prie ko čia draugai. Ne mano reikalas kišti į jų gyvenimą kaip ir jiems į mano.
Kitiems darydamas blogą ar jei kiti darys blogą (didinsi blogų minčių skaičių - tai paaiškinti galima, bet persijungus į dviprasmišką pasaulio suvokimą.) Draugai klaidina - jie siūlo atlikti blogio aktus ir pan. dalykus ir nesako tiesos, ar tai gera, ar bloga. Reikia atsiribojus nuo pasaulio suvokti kas gera, kas bloga, ne religijų pagalba, nes religijos klaidina, tik vienintelis grynas suvokimas apie blogį ir gėrį ateina iš sielos gelmių. Tik žmogus turi gebėjimų suvokti kas gera, kas bloga, visa kita - klaidinimas.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:38:34Na rytiečiai masiškai teigia priešingai. Pats vienas o jų daug. Na aš dar siūlau tokį tarpinį variantą. Ne rytietišką.
Rytiečių kultūros, bet nevisos (skiepyja blogį per gerą)

Reinkarnacija norima užlopyti (užtrinti grynai mąstančius žmones) , kad nebijotų mirti. Nebijojimas mirti nedingsta, o baimė yra bloga mintis. Nebijojimas mirti - pakliūvimas į Rojų, emocijos klaidinančios ir trugdančios suvokti gerus jausmus (nes dauguma pasaulio kūrinių yra blogio - gėrio nebėra, žmogus yra gėris (jo siela yra gėris) - jis turi kapstytis ir įrodyti, išlaikyti išbandymą prieš griežtą patekimą į anapusinį pasaulį.

Jeigu toliau pasitikėsi, kad yra reinkarnacija - pakliūsi į pragarą.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:38:34Pagal mano versiją atmintis ištrinama gimstant kad nepernešti nereikalingos info į materialų pasaulį.
Atmintis yra sukaupta patirtis per visą gyvenimą.

Neatmintis (mano sukurtas terminas)- tai atmintis kurią nusineši mirdamas (blogų ir gerų minčių skaičius), jis bus netiesiogine prasme "sveriamas". Jis yra sieloje.

Aš bandau nenukrypdamas suvokti dviprasmišaki pasaulį - kad tai tikra žinau - tai sistemos dalis.

Vytautas

#84
vasario 22, 2016, 17:08:24 Redagavimas: vasario 22, 2016, 17:10:53 by Vytautas
Citata iš: time  vasario 22, 2016, 16:52:46Jeigu toliau pasitikėsi, kad yra reinkarnacija - pakliūsi į pragarą.
Ir kur pačio kieti įrodymai kad ką pasakei yra tikra vienintelė tiesa? :) Daug kas ką sako bet niekas neturi jokių apčiuopiamų įrodymu. Šiaip tik versijų skleidimas. :)
Aš aišku laikausi savos versijos nes turiu asmeninių tik man skirtų praktinių įrodymų kurie man visiškai pakankamai. Taip kad pagal tavo versiją mielai keliausiu į pragarą. :) Beja rytoj operacija labai tinkamas tam laikas. :)


time

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:08:24Ir kur pačio kieti įrodymai kad ką pasakei yra tikra vienintelė tiesa?
Taip, tau nepasirodė, kad pasakiau vienos krypties įsitikinimą. Tai nėra klaidinimas - tiesiog, ant teisingo kelio užvedimas, "švelnesniu" keliu.

Galiu griežtai pasakyti, bet ar neišsigąsi... Manau, dar ne laikas.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:08:24Šiaip tik versijų skleidimas.
Aš neskleidžiu versijų, o užvedu ant teisingo kelio, bent kartui, kol bus atrastas teisingas tikėjimas (teisingiausias).

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:08:24Aš aišku laikausi savos versijos nes turiu asmeninių tik man skirtų praktinių įrodymų kurie man visiškai pakankamai.
Tu turi teise netikėti (būti užsidariusiam tarp keturių sienų), bet vėliau ateis suvokimas;

- Jis sakė tiesą, taip ir žinojau;
- Jis melavo.

Manau, dviprasmiško pasaulio suvokimo pasimokyk, lengviau bus suprast. Emocijos ir pašaliniai žmonės trugdys tai suvokti, bet reikės, nes tu individualus - niekas užtave geriau nežino.

Tik remkis ir taikyk - bendras formules - kurios ateina iš pusiausvyros ir viskas bus gerai, bet nebūk niekada iki galo tikras - kad tai tiesa, ką galvoji - nes tu neteisus tokiu atvėju.

Vytautas

Citata iš: time  vasario 22, 2016, 17:20:45Galiu griežtai pasakyti, bet ar neišsigąsi... Manau, dar ne laikas.
Savo laiku tavo avataro vaizdą esu matęs gyvai danguje. Aišku truputi kitokiam iš debesų suformuotam pavidale. Taip kad manęs išgąsdinti neįmanoma. :)


Citata iš: time  vasario 22, 2016, 17:20:45Aš neskleidžiu versijų, o užvedu ant teisingo kelio, bent kartui, kol bus atrastas teisingas tikėjimas (teisingiausias).
Tikėjimas yra tikėjimas. Ir tai yra tuščias reikalas. Jų yra masė. Arba kažkas apčiuopiamo yra arba ne. Aš remiuosi tik apčiuopiamais dalykais. Jei nėra kažko apčiuopiamo bent man individualiai reiškia tai tik versija, hipotezė. :) Maždaug nutuokiu iš kur tavo tokia versija. :) Pasaulio elitas prarado ryšį su senąja aukštesnių vibracijų sistema ir dabar bando kažkaip "laviruoti". Ir atsiranda tokia "nežinios" nauja versija. Deja sena sistema nesugrįš. JI tiesiog "vienatvėje" susinaikino pati. :)




Mekabciel

Kai apsiribojama pozicija, jog as turiu savo mastyma, o kitas kitą, kuris yra visiskai skirtingas nuo manojo, tuo paciu apsiribojama, nuo mastymo, ugdymosi, gebejimo klausyt, girdet, skaityt kita, kitka ir t.t. is ko iseina jog atsiranda veikejai sukaupe chaotini vinigreta ziniu, kuri poto trasuoja kaip amzinasias tiesas. Kitaip tariant yra prisirinkta terminu, itvirtinami savo isitikinimais, fantazija(uztaisomos juodos skyles, spragos ziniose) kuri yra niekuo nepatvirtinama ir demonstruojama tai kaip geris "klausykis, cia PATIRTIS ir TEISINGAI SUVOKTAS pasaulis sneka". Fantasmagorinis pirdalas, nedaugiau. :]




time

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:39:03Savo laiku tavo avataro vaizdą esu matęs gyvai danguje. Aišku truputi kitokiam iš debesų suformuotam pavidale. Taip kad manęs išgąsdinti neįmanoma.
Anomalijos forumo avataras šiame pasaulyje neturi prasmės. Aš einu per savo prigimtį ir savo ID. Stengiuosi, kažkam padėti, kam reikia, kam nereikia, tegul tenkinasi pragaru (nes tai pigiau).

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:39:03Jų yra masė.
Jie nėra kvaili, jais naudojamasi per religijas.

Religijos yra ir geros ir blogos - neikigalo išvystytos (klaidina).

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:39:03Aš remiuosi tik apčiuopiamais dalykais.
Nedrįsk nieko kišti ir manęs tuo pačiu, kol neįsitikinsi pilnai tikėdamas. Viskas yra sudėtingiau skeptikai - per paprastai žiūri - jie suvokia vienos krypties dalykus. Ir dažniausiai tokie dalykai teigiami nepasigilinus, netikint, nepabandžius tikėti (nes tai "kvaila"), nes tai netikra.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:39:03Pasaulio elitas prarado ryšį su senąja aukštesnių vibracijų sistema ir dabar bando kažkaip "laviruoti". Ir atsiranda tokia "nežinios" nauja versija. Deja sena sistema nesugrįš. JI tiesiog "vienatvėje" susinaikino pati.
Tas elitas valdo net ir religijas - yra papirktas meluoti, kaip lengvai yra patekti į rojų. Meluoja ir tai kad pragaras ir rojus neegzistuoja - klaidina žmones.

Žmogus nepriklauso jiems, o priklauso tik tie - kurie tiki - kad yra.

Reikia žiūrėti dviprasmiškai, vien dėl to, kad vienos kripties(skeptiškas įsitikinimas), jau nebeturi reikšmės, vienos krypties įsitikinimas griauna gyvenimą. Ypač blogas įsitikinimas.

Ir aš tikiuosi, kad tavo tikslas nėra patekti į pragarą, nes į jį net nereikia sukti galvos kaip patekti viskas savaime įvyksta. Tik reikia skeptiško įsitikinimo.

klajunas

Citata iš: Mekabciel  vasario 22, 2016, 17:56:19Kai apsiribojama pozicija, jog as turiu savo mastyma, o kitas kitą, kuris yra visiskai skirtingas nuo manojo, tuo paciu apsiribojama, nuo mastymo, ugdymosi, gebejimo klausyt, girdet, skaityt kita, kitka ir t.t. is ko iseina jog atsiranda veikejai sukaupe chaotini vinigreta ziniu, kuri poto trasuoja kaip amzinasias tiesas. Kitaip tariant yra prisirinkta terminu, itvirtinami savo isitikinimais, fantazija(uztaisomos juodos skyles, spragos ziniose) kuri yra niekuo nepatvirtinama ir demonstruojama tai kaip geris "klausykis, cia PATIRTIS ir TEISINGAI SUVOKTAS pasaulis sneka". Fantasmagorinis pirdalas, nedaugiau. :]
@Mecabhiel užmiršti paprastą kaip plyta taisyklę, kad žmogus gali suvokti tik save. "Kito" mato tik oro birbesius arba kringelius, ir kartais turi nelaimę matyti eidosinę povyzą. Tame tikro žmogaus nėra nei kruopelytės.

Tad kuo tada nabagui remtis. Nes pirdalas yra kitas žmogus...  ;D

Aukštyn