Vaistas nuo vėžio - kanapių aliejus

Pradėjo Benamis, liepos 23, 2013, 10:48:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

czech-kuolis

Citata iš: Teroras  liepos 23, 2013, 13:31:02
Tai reiskia, kad "farmacininku mafija" nebuvo suinteresuota propaguoti tavo mazaji kojos pirsta ;) Nes jeigu butu suinteresuota, tai savo turimomis lesomis sugebetu padaryti taip, kad zmones tiketu, jog isgis tavo subine laizdydami karta per savaite.

Tai kitaip tariant, nori pasakyti, kad "farmacininkų mafija" iš esmės net ir dabar prastūminėja niekam tikusius vaistus, t.y. gali parduoti netgi ne vaistą (aka Tinsolderio pirštas), o tiesiog įtikina, kad jis gydo? Nauja plotmė diskusijai  ;)
O dėl tradicinės vs modernios medicinos, prisiminiau tokią citatą: "You know what they call alternative medicine that's been proved to work? - Medicine. T. Minchin". Tai tiek. Ir nemanau, kad reikėtų prikaišioti piniginius reikalus - investicijos kainuoja. Ir daug. Bet bent jau atneša naudos pacientui. Knygos "Gydymas žibalu" ir "Auksinis ūsas prieš 100 ligų" kainuoja kokia 12 lt, bet iš čia nauda daugiausiai eina pardavėjams, o ne skaitytojams.

Teroras

Citata iš: czech-kuolis  liepos 23, 2013, 15:06:09
Tai kitaip tariant, nori pasakyti, kad "farmacininkų mafija" iš esmės net ir dabar prastūminėja niekam tikusius vaistus, t.y. gali parduoti netgi ne vaistą (aka Tinsolderio pirštas), o tiesiog įtikina, kad jis gydo? Nauja plotmė diskusijai  ;)


Ne, as taip nenoriu pasakyti. As noriu pasakyti, kad homeopatija is oro neatsirado, o irgi buvo prastumta i rinka tam tikru strukturu. Bet teigti, kad visi vaistai negydo butu tiesiog nevisprotiska.

Citata iš: czech-kuolis  liepos 23, 2013, 15:06:09
Ir nemanau, kad reikėtų prikaišioti piniginius reikalus - investicijos kainuoja. Ir daug. Bet bent jau atneša naudos pacientui.


Zinoma... Nauda tik vienpuse, taip? ;D Trukt uz vadziu, vel is pradziu... Sia tema daugiau nebediskutuosiu, nes jau kelis kartus ta pati rasiau :)

czech-kuolis

CitataZinoma... Nauda tik vienpuse, taip? ;D

na tai labas rytas, visur rinkos ekonomikoj nauda dvipusė. Kiši milijonus į naujo produkto kūrimą, ir po to, sakai, ai, ok va sukišom pinigų taip sau, be naudos, tik pacientui. Imkit. Kitą kartą kai nueisi į prekybos centrą, parodyk pirštu į kasininkę, primerk akis ir sakyk: aš žinau, kad tai kad aš perku, atneša naudos ir jums. Kiaulės! Gali dar sušnypšt po to, geresnis efektas.


Teroras

#33
liepos 23, 2013, 15:37:07 Redagavimas: liepos 23, 2013, 15:42:28 by Teroras
Tu apsimeti ar ironijos nesupranti? Ar cia tiesiog toks tavo budas (bruozas) visus debilais laikyti?

paragraf 78

Nepereikime prie asmeniškumų. Dėkui

Ezekiel

Biblijos tyrinėtojai teigią, kad Jėzus "stebukllingai" gydė naudodamas kanapių aliejų ar net juo svaiginosi. Tarkim pagydo epilepsija, kuri buvo siejama su velnio apsėdimu. Panašų, kad tai tikrai daug ligų galintis pagydyti augalas.


a.t.sielis

#36
rugpjūčio 11, 2013, 18:12:23 Redagavimas: rugpjūčio 11, 2013, 18:22:01 by a.t.sielis
Ko tik tie žmonės neprišneka :D

Aprašyta, kad gydė be jokio aliejaus.

ponaitis

Bet juk tai labai sena knyga :D

daliade

#38
sausio 02, 2014, 13:56:57 Redagavimas: sausio 02, 2014, 13:59:03 by Benamis
Neseniai sužinojau, kad giminaičiui plauciu vezys. Pasiskaitykit, kas nežinote kas tai per liga ir kaip ji nustatoma.

Dabar jis irgi pradėjo ieškoti pats alternatyvių gydymo būdų, nes nenori nuodytis chemija, mat dar tik pati ligos pradžia. Tik įdomu kiek iš tiesų padeda tas kanapių aliejus, gal ir jam padėtų įveikti ligą.

Benamis:
Reklamos forume draudziamos.

TinSoldier

#39
sausio 02, 2014, 14:04:34 Redagavimas: sausio 02, 2014, 14:17:28 by TinSoldier
Citata iš: daliade  sausio 02, 2014, 13:56:57
Neseniai sužinojau, kad giminaičiui plauciu vezys. Pasiskaitykit, kas nežinote kas tai per liga ir kaip ji nustatoma.

Dabar jis irgi pradėjo ieškoti pats alternatyvių gydymo būdų, nes nenori nuodytis chemija, mat dar tik pati ligos pradžia. Tik įdomu kiek iš tiesų padeda tas kanapių aliejus, gal ir jam padėtų įveikti ligą.


Velniškai prašau, ir primygtinai siūlau paklausyti gydytojų, ir gydytis tuo, ką jie siūlo.
Visokių kanapių aliejų ir pan. veiksmingumai nėra iki galo ištirti, ir būtent tavo giminaičiui gali visiškai nepadėti. Nemanau, kad žmogaus gyvybė verta tokios rizikos.

Savaime suprantama, su gydytojo žinia, galima derinti įvairius alternatyvius metodus, kartu su tradiciniais. Ir kanapių aliejus, ir visokius kitokius.

Tačiau, būk žmogus, paprotink savo giminaitį nerizikuoti. Vėžys, ypač ankstyvose stadijose, gali būti išgydomas. Nedelskit brangaus laiko, rizikuodami su daug mažiau efektyviais, ir galimai net visai neveiksmingais metodais.

Tikrai neneigiu kanapių aliejaus, ar pačių kanapių galimo veiksmingumo. Tiesiog manau, kad per daug pavojinga atsisakyti tradicinio gydymo, ir pasikliauti alternatyviais.

Benamis

99% duodu, kad atrasai zmogui kuris garantuoju cia daugiau nesilankys. Taip manau nes buvo "mandrai" paslepes savo zinuteje reklama i lietuviska klinika :) Tokiu ne vienas ir ne du cia buvo forume.

laima.kiaraite

Sveiki, norejau paklausti ar kas yra susidures su KANAPIU ALIEJUMI? mano mama serga plauciu veziu,tad nebezinau kaip galeciau jei padeti...

a.t.sielis

Šiom dienom kažką skaičiau apie šį vaistažolinį preparatą: artemisinin, iš žolės artemisia annua, http://www.pfaf.org/user/Plant.aspx?LatinName=Artemisia+annua . Skaičiau, kad kiniečiai eksperimentuoja ir neblogus rezultatus gauna plaučių vėžiui gydyti, derinant su geležies preparatais.

CitataNamely, according to the researches published in "Life Science", artemisinin, a "Sweet wormwood" or "Artemisia Annua" derivative, was used in Chinese medicine and it can kill 98% of lung cancer cells in less than 16 hours. - See more at: http://www.healthyfoodhouse.com/amazing-herb-kills-98-cancer-cells-just-16-hours/#sthash.jFWyVNro.dpuf

http://www.healthyfoodhouse.com/amazing-herb-kills-98-cancer-cells-just-16-hours/


Aišku, į visokias tokias panacėjas reikia pažiūrėti su skepsio doze. Bet jeigu tai veiktų, geras dalykas.

nereikalinga

http://atsibudimas.ucoz.com/news/vaistas_nuo_vezio_kanapiu_aliejus/2011-03-18-98 

Naudinga informacija apie kanapių aliejų,gydant vėžines ligas

Trance



Thunder god vine compound swiftly conquers cancer

Lei gong teng (Tripterygium wilfordii) is native to China, Japan and Korea where it has long been valued for its distinct anti-inflammatory, immunosuppressive and anti-cancer properties. Supplying ample amounts of the active compound triptolide, the herb demonstrates substantial success in eradicating cancerous tumors.

Researchers at the University of Minnesota Masonic Cancer Center discovered that mice treated with triptolide for 40 days showed no further incidence of tumors, even after ceasing treatment. Ashok Saluja, vice chairman of research and the study's leader, told Bloomberg, "You could see every day you looked at those mice, the tumor was decreasing and decreasing, and then just gone."

Scientists at John Hopkins School of Medicine also found extracts of lei gong teng to be effective in eliminating cancerous tumors. Jun O. Liu, Ph.D., professor of pharmacology and molecular sciences at Johns Hopkins, notes:

"... triptolide has been shown to block the growth of all 60 U.S. National Cancer Institute cell lines at very low doses, and even causes some of those cell lines to die."

Apparently, the compound impedes the manufacture of new RNA, thereby curbing cancerous proliferation in mice. These findings are laying the foundation for human clinical trials in the near future.

Triptolide has been shown to inhibit colorectal, pancreatic and ovarian cancers, among others. Rheumatoid arthritis and autoimmune disorders like multiple sclerosis and lupus respond to lei gong teng as well.

Since the herb can cause serious side effects, including loss of bone density, headache and infertility, it is important to consult a qualified TCM practitioner before use.

Deja lietuviškai informacijos apie tai neradau.. :)

Aukštyn