Švytuoklė ir įsikūnijimai

Pradėjo Vytautas, birželio 22, 2012, 23:36:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

#75
kovo 29, 2017, 23:32:22 Redagavimas: kovo 29, 2017, 23:34:37 by elteide
nesuprantu, čia juokai ar kaip...pasirodo N reinkarnacijų apturėjęs, o kitoje temoje Vytautai, sakai, kad yra tik vienas vienintelis gyvenimas  be amžinybės ..čia ir dabar, be jokių reinkarnacijų..
Citata iš: Vytautas  kovo 29, 2017, 22:28:33Pagal maniškį variantą tai absoliučiai daugumai šis gyvenimas vienintelis ir jokio persikūnijimo nėra.  Todėl jį reiktų branginti ir nedaryti nesąmonių čia ir dabar. :)

Vytautas

#76
kovo 30, 2017, 08:27:04 Redagavimas: kovo 30, 2017, 08:37:39 by Vytautas
Citata iš: elteide  kovo 29, 2017, 23:32:22nesuprantu, čia juokai ar kaip...pasirodo N reinkarnacijų apturėjęs, o kitoje temoje Vytautai, sakai, kad yra tik vienas vienintelis gyvenimas  be amžinybės ..čia ir dabar, be jokių reinkarnacijų..
Nemalonus čia momentas kad žemėje gyvena dviejų rūšių žmonės. Vienus sukūrė tikrieji pirmapradžiai kūrėjai kaip savo vaikus, kitus gi klonavo pirmoji ne biologinė  civilizacija taip pat sukurta pirmapradžių kūrėjų. Iš čia gaunasi kad pirmapradžių kūrėjų vaikai persikūnija, o pirmos civilizacijos kūriniai to negali. Šis persikūnijimas neturi nieko bendro su rytietišku supratimu. Jei į šį pasaulį pirmą kartą atėjai vyru tai juo visuomet ir vėl ateisi. Apie įsikūnijimą į gyvūną ar kokį medį net nėra kalbos. Tik žmogus. Maža to bent vienas iš tėvų turi būti žmogus originalas. O kadangi kaip ir kūrėjai tėvai pora (kaip ir žemėje viskas poromis) taip ir čia įsikūnijantis ne materialiame pasaulyje turi priešingos lyties porą, kuri saugo čia esantį ir mirštant sudaro galimybes "grįžti namo" į nematerialų pasaulį. Šiaip Lietuvoje maždaug iš 100 tik 2 originalai. Rusijoje, Baltarusijoje iš 100 tik 4 originalai. Kituose pasaulio kraštuose praktiškai nėra originalų. Tik kopijos. Jie stipriai modifikuoti genetiškai  pirmos civilizacijos ir pritaikyti atitinkamos gyvenimo sąlygoms. Visa ale evoliucija tai pirmos civilizacijos genetiniai žaidimai su biologiniu pasauliu. Kai kažkas nepavykdavo ar nepatikdavo tiesiog nuplaudavo "tvanu". :)


elteide

iš kur tokios žinios ? ar pats jomis visiškai tiki?...man tai visiškas kosmosas :}

Vytautas

Citata iš: elteide  kovo 30, 2017, 12:20:00iš kur tokios žinios ? ar pats jomis visiškai tiki?...man tai visiškas kosmosas :}
Na man jos žymiai logiškesnės nei Darvino evoliucijos teorija. Kitas momentas yra tam tikra praktinė patirtis skirta asmeniškai man todėl kol kas jokio geresnio varianto nematau. Tiesiog niekas nieko su įrodymais nepateikė. Kitas momentas kaip į tai žiūri kiti visiškai dzin. Religijos, sektos ar kokių pasekėjų nekuriu, neorganizuoju. Kažkokios naudos taip pat nesiekiu. Šiaip paplepu ir tiek. Aišku jei anapusinis pasaulis  suteiks apčiuopiamus viešus argumentus tuomet galima ir rimčiau pakalbėti. :) Kitaip tuščias ir beprasmis  burnos aušinimas. :)

elteide

CitataNemalonus čia momentas kad žemėje gyvena dviejų rūšių žmonės. Vienus sukūrė tikrieji pirmapradžiai kūrėjai kaip savo vaikus, kitus gi klonavo pirmoji ne biologinė  civilizacija taip pat sukurta pirmapradžių kūrėjų. Iš čia gaunasi kad pirmapradžių kūrėjų vaikai persikūnija, o pirmos civilizacijos kūriniai to negali.
šia kalba gal apie nifelimus , reptiloidus?
kaip nustatyt kokios rūšies žmogus esi ? pvz. aš kas ? pats save, kiek suprantu, priskiriate pirmąjai rūšiai ..taip?

Vytautas

Citata iš: elteide  kovo 30, 2017, 17:47:07šia kalba gal apie nifelimus , reptiloidus?
kaip nustatyt kokios rūšies žmogus esi ? pvz. aš kas ? pats save, kiek suprantu, priskiriate pirmąjai rūšiai ..taip?
Kalba eina apie pirmą ne biologinę civilizaciją. Realiai biologiniai žmonės jos "gyvos" savo akimis nematė nes jie perėjo į taip vadinamą aukštesnių vibracijų pasaulį apie žemę. Kai kurie pavieniai žmonės turėjo galimybę "matyti" tą pasaulį. Bet tai labai išskirtiniai atvejai. Ir kiek suprantu tą matymo galimybę būtent jie ir suteikdavo. Normaliai žmonės čia matydavo jų labai tobulus robotus. Išvaizda galėjo būti pati keisčiausia arba idealiai panaši į žmonės. Čia jau jų fantazijos vaisius. gali paskaityti chelinga "Reptilija manyje". Puikiai aprašytas tų robotų egzistavimo pagrindas. Ir būtent jie pavaldūs kažkam. Šiaip religijos teisios dėl savo dievo. Tik problema kad tai psiaudo dievas. :)

Kuo esi sužinosi po kokio 15-17m. Šiaip anksčiau buvo galima nusistatyti švytuokle bet naudojantis kaip esu aprašęs šiame tinklalapyje. Tiesiog jei ji veikia kaip aprašiau reiškia esi žmogus originalas nes turi su kuo ne materialiame pasaulyje susisiekti. Turi savo antrą saugančią porą. Bet ryšys valdomas iš anapus. Jis gali veikti gali ir būti išjungtas. Kiek sako dabar išjungtas. Kas spėjo pasitikrinti tas spėjo. Šiam momentui man ryšys veikia pastoviai. Yra dar du žmonės kuriems turėtų veikti. Tai pirmoji moteris šioje žemėje ir vienas iš 250 pirmųjų biologinių žmonių porų vyras. Tiesiog jiems laikas vystytis toliau. :)

elteide

Citata iš: Vytautas  kovo 30, 2017, 18:42:39Kalba eina apie pirmą ne biologinę civilizaciją. Realiai biologiniai žmonės jos "gyvos" savo akimis nematė nes jie perėjo į taip vadinamą aukštesnių vibracijų pasaulį apie žemę. ...)
klausimas, kam tien nebeiologiniam reikėjo kurti biologinius žmones kopijas, kai jau buvo normalūs žmones?
Citata iš: Vytautas  kovo 30, 2017, 18:42:39Kuo esi sužinosi po kokio 15-17m. ... Bet ryšys valdomas iš anapus. Jis gali veikti gali ir būti išjungtas.Kiek sako dabar išjungtas.
taip ir maniau, kad nepasakysi.. kai priartėji prie reikalo, prasideda atsikalbinėjimai..negaliu, neveikia , rytoj ar po 17m.
Citata iš: Vytautas  kovo 30, 2017, 18:42:39Kas spėjo pasitikrinti tas spėjo. Šiam momentui man ryšys veikia pastoviai. Yra dar du žmonės kuriems turėtų veikti. Tai pirmoji moteris šioje žemėje ir vienas iš 250 pirmųjų biologinių žmonių porų vyras. Tiesiog jiems laikas vystytis toliau. :)
tai 3 žmones, kurių tarpe ir tu ? kaip ne egocentriška...;]

Vytautas

#82
kovo 30, 2017, 22:47:51 Redagavimas: kovo 30, 2017, 22:56:09 by Vytautas
Citata iš: elteide  kovo 30, 2017, 21:32:28klausimas, kam tien nebeiologiniam reikėjo kurti biologinius žmones kopijas, kai jau buvo normalūs žmones?
O kam žmonės laiko visokias gyvūnų fermas? Maistas ir nieko daugiau. Mūsų emocijų energija jiems maistas. Pažiūrėk į šį pasaulį ir pamatysi kad viskas nukreipta kad išskirtume kuo daugiau emocijų. :) Nemaloni tiesa bet buvom tik triušių ferma. :) Ir jokių ten aukštybių bei dvasingumų. :)
Kitas momentas originalai buvo ir yra "nekokybiški". Originalai negali žudyti. Jei tik jie bando tai daryti juos jų antroji pusė "išjungia" ir jie praranda kūno valdymą bei sąmonę. O žudymas sukuria daug emocinės energijos visoms pusėms. :) Taip patiems sau netikėtai, pirmoji civilizacija gavo daug naudos sukurdama kopijas. Bet originalams už kopijų pasidarė lengviau slėptis nes pirmoji civilizacija skirtumo tarp kopijų ir originalų taip ir nesuprato.  :) Biologiškai mechaniškai skirtumo ir nėra. :) Tik pas vienus kūne iki mirties yra kažkas ne materialaus pas kitus ne. Bet to niekaip neįmanoma nustatyti. Švytuoklė iki 2012m liepos taip pat veikė visiems. Tik klausimas su kuo ryšio kanalas. Bet iki manęs tokio ryšio su savo siela niekas ir nebandė. Visi ten kreipdavosi į šv. Petrus, Stalinus ir t.t.. :) Tiesiog nesuvokė kas ta siela. :)

Citatataip ir maniau, kad nepasakysi.. kai priartėji prie reikalo, prasideda atsikalbinėjimai..negaliu, neveikia , rytoj ar po 17m.
Aš nekaltas kad pavėlavai į vakarėlį. Buvo laikas kas norėjo čia pasibandė. Tiesa tokių buvo tik keletas. Ir visumoje bandžiusių naudotis švytuokle taip kaip aprašiau buvo tikrai ne daug. Bet eksperimentui man pakako suprasti kad būtent vieniems veikia kitiems ne. Ir kodėl taip yra. Kaip minėjau neturiu tikslo kurti kažkokio pasekėjų būrelio ar dar kažko. :)

Citata3 žmones, kurių tarpe ir tu ? kaip ne egocentriška...;
Taip jau susiklostė kad esam seniausi žmonės šioje žemėje. Kažkas pirmieji turėjo būti. :) Atitinkamai kažkuris iš trijų užaugom iki galimybės suprasti esmę. Tiesiog kažkas tai anksčiau ar vėliau turėjo suprasti. Nieko asmeniško. Per savo kailio gelbėjimą pagauni kampą. :) Tiesiog individualus vystymasis nesižvalgant į aplinkinius ir nesekant jais. :) Dabar gan nuobodu. Nėra aštraus veiksmo. Likusi kasdienė rutina. O va "namo" sako dar ne laikas. :) Ką padarysi. Pabūsiu dar čia kiek priklauso. :)




elteide

na ką aš galiu psakyt...mano akimis, papuolei tu ,Vytautai,"po krupnomu " su ta švytuokle... arba durnini mane ir kitus ,atpasakodamas Matricos siužetą. :D

ok tarkim tavo  tiesa, tuomet aš irgi originalas garantuotai ir nereikia švytuoklės, ir niekur nepavėlavau , nes mano abu tėvukai iš kaimo, natūralūs tpsk. grynas oras ir darbas, jokiu gmo ir kitų jokiu genetinių modifikacijų ..

ir  papasakok, prašau, kas pagal tave Jėzus? tikrai idomu.

Vytautas

#84
kovo 31, 2017, 08:16:48 Redagavimas: kovo 31, 2017, 09:18:02 by Vytautas
Citata iš: elteide  kovo 31, 2017, 00:05:54ir  papasakok, prašau, kas pagal tave Jėzus? tikrai idomu.
Jezus pirmosios civilizacijos kūrybos viršūnė. :) Jis atsirado "iš nieko". Pagal mūsų  dabartinius mūsų terminus jį jie "materializavo". Pagyveno čia 1,5m ir efektingai su fejerverkais išnyko. Na o kad toks įvykis nenueitų šuniui ant uodegos sukurtas jo visas gyvenimo normalus aprašymas. Ir atitinkamai visa religija. Pirmoji civilizacija "matė" kaip mes atsirandam iš nieko. Kadangi jų galimybės žaisti su materija buvo labai didelės, tai pabandė ir patys. Bet tai labai daug resursų reikalaujantis procesas. Kūrėjų resursų jie neturėjo.  Kaip resursas gavosi mūsų emocijų energija. Ir tai realizuoti buvo galima kai buvo pakankamai žmonių. Iš principo mus prikalė prie kryžiaus kančių prasme kad "pagamintume" Jezų. Na o "apiformino" atvirkščiai. :)

Kas liečia originalumą tai aš jį gavau iš savo mamos kuri tokia buvo viena iš 12 vaikų. Ji savo originalumą gavo iš tėvo kuris buvo vienintelis šeimoje. Jis savo ruožtu iš savo mamos. Toliau nesigilinau. Bet pvz iš tėvo pusės nėra nei vieno originalo. Nuo to mano tėvas kaip ir visi kiti giminaičiai kopijos man nėra kaip nors blogesni. Labai gaila kad taip yra. Perspektyvoje keičiant šį pasaulį originalų artimiesiems besąlygiškai kūrėjai žada suteikti nemirtingumą čia žemėje. Tiesiog senėjimo išjungimas. Ir dar visiems geriems žmonėms. Gerumas matuojamas paprastai - ar nepažeidinėji kitų žmonių laisvos valios. Aišku savanoriškas susinaikinimas lieka. Žmonėms gali nusibosti gyventi. :) Bet visa tai po 15-17 metų. 


klajunas

Abejonių dėl informacijos nekyla, po ne vieno nepasitvirtinusio atvejo? Kokius įsikūnijimus turėjau nežinau ir net nesistengiu žinoti, bet su šiuo pasauliu keisti dalykai dedasi. Pavyzdžiui, tai, kad mintys pradeda konstruotis kaip netobulu kompiuterio algoritmu, kalbančio dirbtinio intelekto, tai kopijos ar originalo požymis?

Dėl švytuoklės veikimo tai mano toks pastebėjimas. Ji veikia tik tiesioginio valdymo metu, kai pasirenkamas toks bendravimo būdas. Bet kitiems pasirenkami ir kiti.

cs

@Vytautas Labai tvirtas ir pilnas minčių kaip galima pakeisti pasaulį "iš esmės". Skirstymas pagal rodiklius ' taip ' ir ' ne ' įrodo pasirinkimą, bet pasirinkimų yra daug, o nutinka vienas. Tas vienas pasirinkimas yra kaip jau visas atsakymas. Bet tada kodėl tas pasirinkimas yra pagrindinis, o ne pašalinis... Gerai, tarkime, kad sunku apsispresti tarp pasiūlytų (4) klausymo atsakymų ir staiga reikia sprendimo. Ką duoda švytuoklės parodymai ir ką vien spėjimas be švytuoklės. Ar švytuoklė patvirtina tą, ką ir galvojai?

elteide

Citata iš: Vytautas  kovo 31, 2017, 08:16:48
Citata iš: elteide  kovo 31, 2017, 00:05:54ir  papasakok, prašau, kas pagal tave Jėzus? tikrai idomu.
Jezus pirmosios civilizacijos kūrybos viršūnė. :) Jis atsirado "iš nieko". Pagal mūsų  dabartinius mūsų terminus jį jie "materializavo". Pagyveno čia 1,5m ir efektingai su fejerverkais išnyko.
kurios sivilizacijos, tų robotų?

Vytautas

Citata iš: cs  kovo 31, 2017, 11:58:07Ar švytuoklė patvirtina tą, ką ir galvojai?
Toks buitinis pvz. su mano pankratitu prieš metus. Priepuoliai prasidėjo gerokai anksčiau. Klausiu ar kreiptis į medikus. Atsakymas ne. Ir iš tikro poros valandų bėgyje praeidavo. Bet prieita prie stadijos kada jau neiškenčiau ir kreipiausi. Spėjau paklausti ar medikai suras problemą. Atsakymas ne. Taip ir buvo. Perleido per visus prietaisus bent nieko nerado. Ta pati situacija antrą kartą. Galiausiai matau kad nieko nesigauna klausiu ką valgyti. Gaunu atsakymą - badauti. Ir vėliau pasirodo ši liga mediciniškai  taip ir gydoma. Atsiranda pažįstamas gydytojas. Kalusiu ar kreiptis. Atsakymas taip ir būtinai. Kreipiuosi bet tempiu gumą nes lyg padėtis ir pagerėjo. Daktaras pasiūlo pas savo kolegę atlikti tyrimus.  Bet aš to nepadarau nors ir švytuoklės paklausus ar tai daryti būtina atsakymas taip. Virs ryt poryt. Ir rimtas priepuolis. Iš trečio karto šiaip taip atrado problemą ir pradžiai gydė savaitę laiko badu. Tiesiog tokia metodika. Tai va kaip viskas atrodo natūroje. Švytuoklė sako savo o žmogus darai savo. :) Galvojimas, veiksmai ir patarimai tikrai nesutampa. :) Gaunasi kas gaunasi. :) Rezultate siela skubos tvarka parenka geriausią gydytoją ir "jėga" sprendžia problemą. Paklausus ar siela gali fiziškai pagydyti atsakymas - ne. Tai gali padaryti tik klasikinė medicina. :) Iš kitos pusės net nėra prasmės nes bus kitas kūnas. :)

Kritiškais atvejais kaip matosi informacija tiksli. :) O visokie pasvarstymai stebint juos iš šono tiesiog tikslėjantys. Savotiškai einama priartėjimo būdu. Pirminis netikslumas vėliau pasirodo buvo sąmoningas ir reikalingas. Be to savotiškoje dvejetainėje sistemoje taip ne iš tikro gan sudėtinga kažką aiškintis. Pačiam reikia sugalvoti klausimus ir atsakymus. Tuomet pasirinkti tenkinantį atsakymą ir jau jam galvoti klausimą. Žodžiu varganas reikalas. Smulkiai kažko narstyti visiškai nesinori. :)

Citata iš: klajunas  kovo 31, 2017, 11:14:09Pavyzdžiui, tai, kad mintys pradeda konstruotis kaip netobulu kompiuterio algoritmu, kalbančio dirbtinio intelekto, tai kopijos ar originalo požymis?
Šiuo metu neveikia likimo programos kiekvienam kaip iki 2012m tai ir mintys visiškai laisvas dalykas. Nebent iš tikro yra jau visai žemiškos poveikio priemonės. Kad ir ta pati žiniasklaida formuoja kažkokią bendrą nuomonę. Ir daugelis ją tiki ir pasitiki. Na bet jei žmonėms tai tinka tai jokia problema. :) Kitas momentas stebiu savo seną tėvą ir tiesiog matau kaip mechaninis smegenų atrofavimasis nors ir saikingas kaip sako gydytojai stipriai keičia minčių galimybes.


Citata iš: klajunas  kovo 31, 2017, 11:14:09Bet kitiems pasirenkami ir kiti.
Visi metodai buvo susiję su pirmąja civilizacija ir jos sukurta aplinka. Nėra tos civilizacijos nėra ir metodų. :) O iš kūrėjų pusės kaip gelbėjimosi ratas buvo duota švytuoklė nors ji veikė ir pirmosios civilizacijos naudai. Bet reikėjo tik sugebėti atskirti ryšio kanalus ir pasinaudoti jau sau naudingai. :) Visumoje gavosi naudinga man pažinime, kiti kas naudojosi nei nuo to nukentėjo, nei gavo kažkokios naudos. Tiesiog kažkas kažkaip svyruoja ir tiek. Apie ateitį švytuoklė negali nieko pasakyti nes jos dar nebuvo. Tuo visų visas įdomumas ir pasibaigia. :) Sakysit aš čia pasakoju apie ateitį. Bet aš tik nusakau kūrėjų planus. Ar jie taip ir darys beviltiška žinoti. Jei kažką konkretaus padarys ir tai leis jums pademonstruoti tuomet jau kita kalba. :) Tuomet bus visai logiška pasitikėti teikiama informacija. Dabar čia tokie lengvi paplepėjimai. :)

Citata iš: elteide  kovo 31, 2017, 13:01:19kurios sivilizacijos, tų robotų?
Pirmosios ne biologinių žmonių civilizacijos. O robotai arba ten visokie reptiloidai ir taip vadinamos kitos civilizacijos tai tos pačios pirmos civilizacijos kūrinai kaip ir žmonės kopijos ( tiesiog klonavimo variantas). Sakykim taip pirmoji civilizacija čia buvo matoma per juos. 


klajunas

Citata iš: Vytautas  kovo 31, 2017, 13:51:56Ar jie taip ir darys beviltiška žinoti. Jei kažką konkretaus padarys ir tai leis jums pademonstruoti tuomet jau kita kalba.  Tuomet bus visai logiška pasitikėti teikiama informacija. Dabar čia tokie lengvi paplepėjimai.
Pats matai, kad kiek žmonių, tiek yra ezoterinių variantų. Pavyzdžiui, aš turiu savo ir viskas irgi atėję iš mano asmeninės patirties. Kai savo pasaulėvaizdį įstatai į tokį kontekstą, ar manai, kad esi tas tikrasis variantas, pagrindinis, o kiti klysta, ar prileidi galimybę, kad galimi įvairūs skirtingi pasauliai ir skirtingiems žmonėms jie realizuojami skirtingai. Ar laikai kad tu esi pagrindinis kanalas, o per kitus vyksta tik klaidinimas.

Pavyzdžiui, sakai, kad švytuoklė pagrindinis metodas, bet man pagrindinis metodas yra mano mintys. Man judina ne ranką, bet pačias mintis. Kitaip sakant, tai mentalinė švytuoklė. Aš aišku prognozėmis ir pasaulio likimo klausimais neužsiimu ir savo mentalinę švytuoklę naudoju teorinių klausimų sprendimui. Man pateikia šiek tiek kitokią informaciją, ar manai, kad esu klaidinamas. Kaip tau atrodo, kas tuo galėtų užsiimti?


Aukštyn