Vėžio ir kitu ligu gydimas.

Pradėjo Virus, lapkričio 03, 2017, 15:12:32

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Virus

lapkričio 03, 2017, 15:12:32 Redagavimas: lapkričio 03, 2017, 15:36:17 by Virus
penki produktai sukelentys vėžį, jei kam įdomu/ https://www.youtube.com/watch?v=yzzBmvJBeBs



atradau kita video placebas vaistas nuo visu ligu, jei kam įdomu / https://www.youtube.com/watch?v=qq0X1LqUNuw

esmė kame, jeigu yra tiek budu išvengti vėžio ir ižgyditi jei bei daugeli kitu ligu kodėl tiesiog to ir nepadarom?/????? kodėl nesigydom????


TinSoldier

Citata iš: Virus  lapkričio 03, 2017, 15:12:32pažiūrėjau tokį video<...>

tačiau net neužsimenama apie vėžio gydima ir atradau kita video<...>


Galima paklausti, kodėl nuolat daliniesi savo darytais video ir apsimetinėji, tarsi juos būtum kažkur netyčia aptikęs?

Jeigu kuri kažkokį turinį, tai didžiuokis juo. Juk kažką darai, daliniesi informacija ir pan. Kam apsimetinėti, kad kažkieno kito darbas čia?

Aišku, požiūris, kad vėžio galima išvengti nevalgant kažkokių produktų ar išgydyti kažkokiais primityviais vaistais ar metodais, yra tiesiog apverktinai naivus. Na, bet vis tiek - koks tikslas slėpti, jog čia tavo kuriami video?

Virus

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 03, 2017, 15:21:17Galima paklausti, kodėl nuolat daliniesi savo darytais video ir apsimetinėji, tarsi juos būtum kažkur netyčia aptikęs?

Jeigu kuri kažkokį turinį, tai didžiuokis juo. Juk kažką darai, daliniesi informacija ir pan. Kam apsimetinėti, kad kažkieno kito darbas čia?

Aišku, požiūris, kad vėžio galima išvengti nevalgant kažkokių produktų ar išgydyti kažkokiais primityviais vaistais ar metodais, yra tiesiog apverktinai naivus. Na, bet vis tiek - koks tikslas slėpti, jog čia tavo kuriami video?
kiekvienas kvailys gali suprasti kad aš ir kuriu tuos video, tačiau ne kiekvienas kvailys norės pažiūrėti tai ką kitas sukurė vien iš pykčio kad tas kuris kuria ir kažką daro jam nepatinka. atvirai sakau atsipršau, tiesiog kodėl taip savo video akcentuoju medicina? dažnai alternatyvia? nes mano vienas dėdė ir keturios tetos mirė nuo vėžio vos nemirė ir mano tėtis, bet tuomet prisimine savo mamoms ilgaamžės patarimus, tiksliau vieną iš ju ir išsigydė vėžį piktybini 3 stadios plaučiu vėžį, jis rukė 30 metu ir toliau teberuko, bet reguleriai gere arbatas, pačias papraščiausias ir tuomet pradėjau domėtis medicina ir kitais alternatyviais gydimo budais, bet tik tais kurie mano artimuju išbandyti kaip antai smegenu auglys kurį išsigyde kitas  mano giminaitis valgydamas obuoliu sėklas, taip kvailai apsimetinėju tik todėl kad žmonės pamatytu kad galima pasveikti nuo pačio baisiausio dalyko, ir jeigu tip nepateikčiau informacijos žmonėms butu tiesiog nusispjaut ir nei vienos peržiuros aš negaučiau, bėje aš iš to neuždirbu man truksta  9 500 prenumeruotoju. tad tikrai tai daru ne dėl pinigu bet norėdamas pasidalinti kažkuo šiame forume esu priverstas iškelti kažkokia tema kuri ir taip nusakoma video reportaže...

Linas Esu

#3
lapkričio 03, 2017, 15:46:41 Redagavimas: lapkričio 03, 2017, 15:49:01 by Linas Esu
Primena visus jo " netyčia " rastus video , iš to paties youtube kanalo . :D :D

Aboliučiai nuo pirmos iki paskutinės temos visas indentiška . Parašo du sakinius ir prisega video . ( gal tikisi ypatingo pelno iš peržiūrų ) :D

Kas liečia temą . Galit varyti kaip norit , vėžys sunkiai "gydomas" . O prevencija niekam neįdomi kol nesusiduri iš arčiau .

Virus

Citata iš: Linas Esu  lapkričio 03, 2017, 15:46:41Primena visus jo " netyčia " rastus video , iš to paties youtube kanalo . :D :D

Aboliučiai nuo pirmos iki paskutinės temos visas indentiška . Parašo du sakinius ir prisega video . ( gal tikisi ypatingo pelno iš peržiūrų ) :D

Kas liečia temą . Galit varyti kaip norit , vėžys sunkiai gydomas . O prevencija niekam neįdomi kol nesusiduri iš arčiau .
iškiai išdėsčiau kodėl taip pristatinėjau pasiskaityk. iš peržiūru lietuvoje galima uždirbti turint minimum 10 000 prenumeruotoju ir surenkant po 30 000 peržiūru kasdien, tai man yra neimanoma. siekiu ne to....

Linas Esu

Citata iš: Virus  lapkričio 03, 2017, 15:50:22iškiai išdėsčiau kodėl taip pristatinėjau pasiskaityk. iš peržiūru lietuvoje galima uždirbti turint minimum 10 000 prenumeruotoju ir surenkant po 30 000 peržiūru kasdien, tai man yra neimanoma. siekiu ne to....
Ten buvo sarkazmas . Nemanau jog reikai kurti istorijas , meluoti , kad atkreiti kitų dėmesį .

Virus

Citata iš: Linas Esu  lapkričio 03, 2017, 15:55:50Ten buvo sarkazmas . Nemanau jog reikai kurti istorijas , meluoti , kad atkreiti kitų dėmesį .
jeigu kurį šud7nus video kuriuose pateiki MANO manimu geros kokybės informacija niekas net dėmesio neatkreims, nors ir įkelčiau, nežinau pokalbį su ateiviais butu tas pats, niekam tai nerupėtu. geriau įkelti kaip mirštanti močiutė padėjo benamiui gelbėti kate kurį yra vienintelis našlaičio draugas ir tuomet sulaukti demesio? tokį puslapį turiu facebooke galiu atiduo jei reikia 9 000 tūkst like.

Linas Esu

Citata iš: Virus  lapkričio 03, 2017, 16:07:49jeigu kurį šud7nus video kuriuose pateiki MANO manimu geros kokybės informacija niekas net dėmesio neatkreims, nors ir įkelčiau, nežinau pokalbį su ateiviais butu tas pats, niekam tai nerupėtu. geriau įkelti kaip mirštanti močiutė padėjo benamiui gelbėti kate kurį yra vienintelis našlaičio draugas ir tuomet sulaukti demesio? tokį puslapį turiu facebooke galiu atiduo jei reikia 9 000 tūkst like.                                                               
Pažiūrėkite pop temas . Video nėra pagrindinis akcentas kaip atkreipti dėmesį . Be to abejoju ar apskritai tokie video tinka kuriant temas , kaip ši . Info minimaliai be jokio atskaitos taško formuluojami klausimai .

Virus

Citata iš: Linas Esu  lapkričio 03, 2017, 16:19:08Pažiūrėkite pop temas . Video nėra pagrindinis akcentas kaip atkreipti dėmesį . Be to abejoju ar apskritai tokie video tinka kuriant temas , kaip ši . Info minimaliai be jokio atskaitos taško formuluojami klausimai .

man neįdomu pop temos kaip turėtu jos nerupėti ir žmonėms tikrosios temos skurdas badas ligos pasaulio tautu taika, video nėra pgrindinis budas atkreipti dėmesi? gal gali plačiau?

Linas Esu

Citata iš: Virus  lapkričio 03, 2017, 16:22:09man neįdomu pop temos kaip turėtu jos nerupėti ir žmonėms tikrosios temos skurdas badas ligos pasaulio tautu taika, video nėra pgrindinis budas atkreipti dėmesi? gal gali plačiau?
Pakankamai informacijos susipažinti su tema . O ne trys sakiniai su dar neaiškesniu video . Kaip galima tikėtis diskusijų , geras pvz ši tema http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2057.0

vytra

Citata iš: Linas Esu  lapkričio 03, 2017, 16:30:25Pakankamai informacijos susipažinti su tema.
- uždirbti internete eiliniam žmogeliui praktiškai neįmanoma.
- jei būtų veiksmingi vaistai nuo vėžio, tai greitai visi sužinotų.
- domėjausi "alternatyviom" teorijom apie vėžį, radau visai netyčia naują hipotezę: vėžinių lastelių branduolio DNR sugadina dar neaptiktas virusas.

Išvada: vadinasi vėžys yra užkrečiama epidemija.

:(

Linas Esu

Citata iš: vytra  lapkričio 03, 2017, 20:26:36Išvada: vadinasi vėžys yra užkrečiama epidemija.
:(
.... :D :D

vytra

#12
lapkričio 03, 2017, 20:34:50 Redagavimas: lapkričio 03, 2017, 20:36:35 by vytra
Citata iš: Linas Esu  lapkričio 03, 2017, 20:30:41.... :D :D :D :D
- sau šios garbės neprisiimsiu, tikrai radau tokį straipsnį, beja mokslinį o ne pop saituose..

p.s.
.. kas sukelia AIDS irgi ilgai nežinojo.

p.s.2
.. vėžiu dažniausiai išmiršta artimai bendraujantys giminaičiai.


:(

Linas Esu

Citata iš: vytra  lapkričio 03, 2017, 20:34:50- sau šios garbės neprisiimsiu, tikrai radau tokį straipsnį, beja mokslinį o ne pop saituose..
ya ya ya :D :D " mokslinį " :D

TinSoldier

Citata iš: Linas Esu  lapkričio 03, 2017, 20:38:39ya ya ya :D :D " mokslinį " :D
Kai kurie virusai tikrai gali pažeisti DNR ir paskatinti vėžinius susirgimus.
Bet pats vėžys, aišku, tai nėra užkrečiamas. DNR pažeidimus sukeliantys virusai yra sąlyginai reta vėžio priežastis.

O šiaip, atvirkščiai, ateityje galimai su specialiai modifikuotais virusais bus galima naikinti vėžines ląsteles.

Aukštyn