Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Kiek žmonių tiek nuomonių, o nuomonių komunizmo ir nereikia siekti. Juolab kad komunizmas visada kvepia kokia nors Agenda 21 konspiracija. (ir su sarkazmu) sako pasaulyje nėra jokių konspiracijų, o jos prieš nosį net šiame forume. Smulkios, asmeninės, bet vis tiek konspiracijos.  ;D

klajunas

Vienas iš paaiškinimų kaip veikia smegenų užgrobimas yra magnetinių nanodalelių naudojimas, kurių suleidžia į kraują ir su magnetiniais laukais surenka smegenyse. Apie tokius eksperimentus straipsnių labai daug, apie juos užsimena net populiari spauda. Joje viešinamos ne vien interpretacijos, iš tikro viskas paremta sėkmingais mokslininkų aprašytais tyrimais.

Esmė ta, kad tyrimai gali būti ne tik vieši bet ir slapti, todėl realiai daug labiau pažengę negu yra rodoma. Iš technologijos.lt perspausdintas LRytas.lt pranešimas:

CitataArtėjanti distopija? Mokslininkai išmoko užvaldyti smegenis

Įsivaizduokite, kad kažkas įsibrauna į jūsų smegenis ir pradeda jas valdyti. Nors jūs viską suvokiate, jūsų kūnas elgiasi ne taip, kaip jūs norėtumėte. Staiga pakyla jūsų ranka - nors neketinote jos kelti - spiriate į orą ar apsisukate kėdėje. Atrodo kaip mokslinė fantastika? Siaubo filmas? Galbūt, bet mokslininkams ką tik pavyko tai padaryti. Magnetinė-šiluminė stimuliacija - tai procesas, leidžiantis per atstumą kontroliuoti žmogaus smegenis. Aišku, pati technologija toli gražu nėra paprasta Visų pirma, įsibrauti pavyks tikrai ne į bet kokias smegenis - iš pradžių reikia implantuoti specialiai modifikuotas nanodaleles. Tačiau ši procedūra yra minimaliai invazinė ir ateityje gali būti atlikta vos per kelias sekundes. Jei pasitelktume fantaziją, galėtume įsivaizduoti ir būdų kaip tai atlikti žmogui nežinant - tačiau tik tolimesnėje ateityje.  Šiuo metu mokslininkai technologijos pritaikymo galimybių jokiems blogiems tikslams tikrai nemato. Smegenyse esančios nanodalelės būtų veikiamos magnetinio lauko, kuris jas išjudintų ir pakeltų jų temperatūrą. Tuomet jos įkaitintų neuronus ir šie pradėtų siųsti signalus - nepriklausomai nuo šeimininko norų. Eksperimentai jau buvo atlikti su pelėmis. Mokslininkams pavyko priversti peles sustingti, apsisukti ar net pradėti bėgti - atlikti veiksmus, kurių pageidauja žmogus. Galima tik įsivaizduoti, kad pelėms ši patirtis nėra pati maloniausia, nes kūnas staiga pradeda judėti pats, nevalingai, tačiau demonstruodamas tikslingus judesius. Galima pamanyti, kad peles kontroliuoti nėra taip sunku - jų smegenys nėra tokios sudėtingos, kaip žmonių. Tačiau iš tikrųjų implantuoti nanodaleles į mažas smegenis buvo kur kas sunkiau, nei į dideles.  Mokslininkai svarsto, kad magentinė-šiluminė stimuliacija gali padėti įveikti kai kuriuos nuotaikos sutrikimus, psichologines problemas - ar tiesiog patobulinti žmones. Tokią svajonę ne kartą minėjo ir pats Elonas Muskas. Problema tik ta, kad šie eksperimentai - tik pats pirmasis žingsnis tokios technologijos panaudojime. Tyrimas buvo atliktas Buffalo universitete JAV, tyrimo vadovas - Arndas Pralle.

Skaitykite daugiau: http://it.lrytas.lt/laboratorija/2017/08/27/news/artejanti-distopija-mokslininkai-ismoko-uzvaldyti-smegenis-2296168/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy

Linas Esu

#32
rugsėjo 20, 2017, 14:38:43 Redagavimas: rugsėjo 20, 2017, 16:45:09 by Linas Esu
Citata iš: mcgyver  rugpjūčio 22, 2017, 13:18:17Kad ir klajunas tuo tiki, nebutinai gali buti sizofrenija cia tas pats kas SanIL tiki ateiviais.
Viena yra tikėti , o kita minėti , galvoje turįs implantą , kai pasirodo jo nėra :.... arba kaip jis jau yra daręs : " galvoje pasikalbėti su operatyvine grupe " .

@klajunas , dar kalbatės su balsais galvoje ? kiek jų yra ?
Kokie jų vardai ?

Kas nutiko su " implantu " ?

klajunas

DARPA Cortical Modem connects brain directly to computer for 'electronic telepathy and telekinesis'

A brain-computer interface has been developed by the US Defence Research Projects Agency (DARPA) that is capable of laying a heads-up display over a user's natural vision.

The "cortical modem" also holds the potential to cure sight loss and enable "electronic telepathy and telekinesis" according to noted futurist Peter Rothman, writing for H+ Magazine.

While still a long way from production, the direct neural interface (DNI) chip would be shaped like a coin, around 1cm wide, and could conceivably cost as little as $10 (£6.50).

As outlined at the Biology is Technology conference in Silicon Valley last week, the interface provides a direct link between the brain and an external device or software through manipulation of the visual cortex.

Phillip Alvelda, chief of DARPA's Biological Technologies, told the conference how the device could replace all virtual reality glasses, such as the Oculus Rift, by bypassing the visual sensory system entirely

The project builds on the work of Karl Deisseroth in the field of optogenetics, according to H+ Magazine which was in attendance at the California conference.

Optogenetics involves the controlling of light-responsive proteins within the brain through targeted light emission.

DARPA has led the way in a number of futurist and transhumanist projects, including a tiny implant that assists the body's organs in healing themselves when injured.

The secretive agency was established by the US Government in 1958 in response to the launch of Sputnik by the USSR.

DARPA described its purpose in a 2005 document as follows: "DARPA's original mission, established in 1958, was to prevent technological surprise like the launch of Sputnik, which signalled that the Soviets had beaten the US into space.

The mission statement has evolved over time. Today, DARPA's mission is still to prevent technological surprise to the US, but also to create technological surprise for our enemies."

Šaltinis

http://www.ibtimes.co.uk/darpa-cortical-modem-connects-brain-directly-computer-electronic-telepathy-telekinesis-1488476

TinSoldier

Kodėl, tavo nuomone, švaistomi pinigai tokiems tyrimams ir kūrimams, jeigu ne tik tokios, bet ir šimtus tūkstančių kartų pažangesnės technologijos jau yra sukurtos ir plačiai naudojamos? Kas jau kas, bet DARPA tai tikrai turėtų žinoti apie moderniausias JAV vyriausybės technologijas.

Ar čia diversija? Jeigu čia diversija, skirta nukreipti dėmesį nuo jau sukurtų technologijų, tuomet, kodėl nuolat daliniesi tokiais straipsniais?

klajunas

Citata iš: TinSoldier  rugsėjo 22, 2017, 10:32:38Kodėl, tavo nuomone, švaistomi pinigai tokiems tyrimams ir kūrimams, jeigu ne tik tokios, bet ir šimtus tūkstančių kartų pažangesnės technologijos jau yra sukurtos ir plačiai naudojamos? Kas jau kas, bet DARPA tai tikrai turėtų žinoti apie moderniausias JAV vyriausybės technologijas.

Ar čia diversija? Jeigu čia diversija, skirta nukreipti dėmesį nuo jau sukurtų technologijų, tuomet, kodėl nuolat daliniesi tokiais straipsniais?
Tokiais straipsniais dalinuosi todėl, kad tik tokie viešai prieinami. Aš gi negaliu įsilaužti į DARPA mokslininkų duomenų bazes ir gauti tikrų mokslinių straipsnių.

Kaip išorinis stebėtojas, kuriam prieinama tik tokia informacija galiu interpretuoti, kad sistema labai segmentuota ir hierarchinė, kurioje kiekvienas segmentas ir kiekvienas lygis dirba sau. Tokie straipsniai atspindi hierarchinį lygį ir segmentą, kurio darbas skirtas viešinimui visuomenėje, nes šį lygį joje ruošiamasi pritaikyti. Žvalgo psichotroninės ekipiruotės negaus niekas, bet visuomenei bus pasiūlytas supaprastintas komercinis variantas per ateinantį dešimtmetį. Bet ir šio lygio uždaros grupės neleidžia nusikopijuoti ir reikia susikurti produktą savo pastangomis. Čia kaip versle, kiekvienas turi savo preke pasirūpinti pats - plagijavimas neleidžiamas. Nors taip būtų paprasčiau.

Manau savo logiką paaiškinau. Negalvok, kad Elon Musk tau po 5 metų pasiūlys visas žvalgo galimybes. Gausi tik naują Facebook į savo galvą ir viskas.

vytra

#36
rugsėjo 22, 2017, 13:01:16 Redagavimas: rugsėjo 22, 2017, 13:20:34 by vytra
Citata iš: klajunas  rugpjūčio 22, 2017, 14:02:15Kodėl daugiau nėra dalyvių? Nesikuklinkit, pareikškit ir kiti savo nuomonę..
- čia pas jus problema tokio pat pobūdžio, kaip sakykim tarp aukštosios matematikos ir aritmetikos. Aritmatika teisinga, bet remiantis vien aritmetikos žiniomis nesuprasi apie ką diskutuoja dif. lygčių sprendėjai, net neaišku ką reiškia jų gautas rezultatas. Jei alegorija pernešti į diskusiją, tai "klajūnas" leidžia sau kurti naujus terminus, naujas abstrakcijas ir diskutuoja tais naujadarais, kurie kaip ir neturi konkrečios (aritmetinės?) prasmės, bet skaitytojai supranta ką jis nori pasakyti. Kurie nesupranta, aišku kaltina ne save, o nesuprantamų tezių autorių. Pavyzdziui kvantinės dalelės energija didėja su dažniu, o radijo bangos įgauna kvantines savybes jau prie gigahercų, tokį dažnį naudoja buitiniai bevieliai maršrutizatoriai. Tačiau reik sutikti, kad vis tik tos energijos per mažos fiziniam/cheminiam pastebimam poveikiui. Nors yra mokslinių darbų, kur parodoma kad poveikio "pėdsakai" pilnai pamatuojami lastelių membranos kalio jonų difuzijoje.

Citata iš: San IL  rugpjūčio 22, 2017, 11:07:56Kaip paaiškintumėte tai, kad kiti apie tai rašantys teigia, jog viskas susitvarko pradėjus gerti vaistus?
- labai paprasta, Watsonai. Vaistai negydo, vaistai tik slopina protą iki tiek, kad "pagydyti" jau sunkiai batų raištelius besugeba sprasti kaip surišti!

:(


San IL

CitataPavyzdziui kvantinės dalelės energija didėja su dažniu, o radijo bangos įgauna kvantines savybes jau prie gigahercų, tokį dažnį naudoja buitiniai bevieliai maršrutizatoriai. Tačiau reik sutikti, kad vis tik tos energijos per mažos fiziniam/cheminiam pastebimam poveikiui. Nors yra mokslinių darbų, kur parodoma kad poveikio "pėdsakai" pilnai pamatuojami lastelių membranos kalio jonų difuzijoje.
Man labai patinka jūsų ir klajūno naudojami fizikos terminai - kurie lyg ir turėtų pridėti svorio prie jūsų pranešimo, bet iš tiesų neveda niekur ir nė kiek nesisieja su pačiu pranešimo turiniu. Wifi maršrutizatoriai nėra jonizuojanti spinduliuotė.

Galite nusiimti foliją nuo galvos.

Visa esmė yra rašymo nuoseklume ir pagrindime. Žmonės, turintys sutrikimų, psichologinį disbalansą, yra ypač agituoti ir narplioja sudėtingiausius dalykus, mėgindami viską sudėti į prieš juos veikiančią konspiracijos teoriją. Tas matosi iškart, jei nors kiek pastudijuoji tas ligas ir pabendrauji su sergančiaisiais.
 Iškart noriu pasakyti, kad ne visi sergantys yra paranojiški ir todėl tas sutrikimas matosi daug aiškiau ir apibrėžčiau. O paranoidiniai pacientai, deja, geba klaidinti žmones daug smarkiau. O ir jiems patiems tas rašymas tik skatina ligą.

Po teisybei, anomalija.lt turėtų prisiimti atsakomybę dėl tokių ligų skatinimo ir tarp moderatorių turėtų būti žmogus su medicinos psichiatrijos išsilavinimu, nes iš oficialaus sveikatos požiūrio taško - dalyvavimas tokio profilio forumuose smarkiai kenkia sergančiųjų psichinei sveikatai. Paklausit bet kurio psichiatro.

Teroras

Citata iš: San IL  rugsėjo 23, 2017, 04:15:14Po teisybei, anomalija.lt turėtų prisiimti atsakomybę dėl tokių ligų skatinimo
Tai tas pats galioja ir ufologijai, prisiminus inkognito atveji. Maza to net tiesiogiai prisidedate prie ligu skatinimo, organizuodami isvykas i vietas kur inkognito "buvo pagrobtas ateiviu". Kartu su inkognito. Anomalija bent tokiu dalyku nedaro.

Suda mali. Gal dar anomalija turi i kiekvieno dalyvio namus atvaziuoti su gydytoju komanda ir isitikinti, kad zmogus neturi balto bilieto? Apie ka cia tu?

Jeigu as sergu paranoja ir visur matau rusus, o atvertus DELFI kiekviena diena skaitau, kad rusai puola, tai ka, DELFI atsakinga del mano ligos skatinimo?

Kartais rasai idomiai, bet kartais pats skambi kaip ligonis.

kiskis

Citata iš: San IL  rugsėjo 23, 2017, 04:15:14Po teisybei, anomalija.lt turėtų prisiimti atsakomybę
Anomalija ne ISIS :D :D ... nera tiek atsakinga :D

klajunas

Citata iš: San IL  rugsėjo 23, 2017, 04:15:14Visa esmė yra rašymo nuoseklume ir pagrindime. Žmonės, turintys sutrikimų, psichologinį disbalansą, yra ypač agituoti ir narplioja sudėtingiausius dalykus, mėgindami viską sudėti į prieš juos veikiančią konspiracijos teoriją. Tas matosi iškart, jei nors kiek pastudijuoji tas ligas ir pabendrauji su sergančiaisiais.
 Iškart noriu pasakyti, kad ne visi sergantys yra paranojiški ir todėl tas sutrikimas matosi daug aiškiau ir apibrėžčiau. O paranoidiniai pacientai, deja, geba klaidinti žmones daug smarkiau. O ir jiems patiems tas rašymas tik skatina ligą.
@San IL tu įsitikinęs tuo ką rašai ar čia triochini. Savo ufologijos klubui, kuris pastatytas ant konspiracijos, gadini reputaciją.

Juk pats skelbiesi konspiracijos tyrėju. :D

vytra

Citata iš: San IL  rugsėjo 23, 2017, 04:15:14Man labai patinka jūsų ir klajūno naudojami fizikos terminai - kurie lyg ir turėtų pridėti svorio prie jūsų pranešimo, bet iš tiesų neveda niekur ir nė kiek nesisieja su pačiu pranešimo turiniu. Wifi maršrutizatoriai nėra jonizuojanti spinduliuotė.
- jei jau tapau "klajūno" bendro likimo paranojikas, tai gal tamsta ne paranojike, parodysite kur mes su "klajūnu" rašėme, kad decimetrinės radijo bangos yra jonizuojančios?

CitataGalite nusiimti foliją nuo galvos.
- matėte, at tamstai prasidėjo paranojos priepuolis?

:(

klajunas

Citata iš: San IL  rugsėjo 23, 2017, 04:15:14Wifi maršrutizatoriai nėra jonizuojanti spinduliuotė.
Pagalvojau, pagalvojau ką čia @San IL turėjo galvoje, kaip jis sieja poveikio smegenims, folijos ant galvos ir jonizuojančios radiacijos sąvokas ir mano dedukcija man kužda tik vieną paaiškinimą: jis čia susipainiojo savajame mokslingume ir vietoj jonizuojančios radiacijos turi būti neurono membranos depoliarizacija. Remiamasi tokia paradigma, kad nėra funkcijos be neurono depoliarizacijos todėl su tuo susijusi visa psichinė veikla. Vadinasi norint valdyti psichinę veiklą, būtina turėti diapoliarizacijos sužadinimo jungiklį. Jungiklis gali būti optogenetinis, termogenetinis, elektrinis ir pan. Kad tai veikia, nereiškia kad psichotronika galima tik depoliarizacinė.

Benamis

Citata iš: San IL  rugsėjo 23, 2017, 04:15:14tarp moderatorių turėtų būti žmogus su medicinos psichiatrijos išsilavinimu
Demesio: ieskomas moderatorius anomalija.lt forumui su medicinos psichiatrijos issilavinimu. Oficialiai skelbiu, kad uzleidziu savo vieta, jeigu toks atsirastu.

pilkasai

SanIL mastymas ir atsakymu ieskojimo budas yra saltas, logiskas, argumentuotas ir kritinis, kuo retas gali pasigirti siame forume ir aplamai gyvenime, dauguma veikeju cia uzsiima blevyzgomis ir /arba trolinumu, plius bandos instinktas uzsipuolant kita forumieti kuomet pritrukstama argumentu, kas ypatingai NETINKA moderatoriams ir rodu ju zeme suvokimo, moralini lygi, bei vaikiska mentaliteta.

 Duog Dieve daugiau taip mastanciu pilieciu ir samokslo teorijos butu greitai yrodytos arba paneigtos, taciau kai kaim matyt yra patogiau ir ydomiau tokia dumu uzdanga palaikyt, kitaip tokie forumai kaip anomalija ir pan su visais moderatoriais ir kitais troliais nukeliautu i uzmarsties siukslyna. O klystam mes visi tame tarpe ir San IL ir as ir Jus, todel bukit labiau atlaidus ir maziau susireiksmine. Sekmes visiems

Aukštyn