Grady Stiles - žmogus krabas

Pradėjo Benamis, balandžio 07, 2012, 18:12:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Grady Stiles gimė 1937 metų liepos 18 dieną Pitsburge, Pensilvanija, su įgimtu defektu, kuris vadinasi ektrodaktilija - jis turėjo siaubingas galūnes. Ne tik jo plaštakos buvo kaip žnyplės, bet ir kojos labiau panašėjo į krabo nei į žmogaus. Tėvas privertė jį keliauti su cirku, kur žiūrovams pristatydavo Gradį kaip "berniuką-krabą".



Grady užaugo, vedė moterį iš to paties išsigimėlių šou ir tapo labai agresyviu girtuokliu. Jis negalėjo vaikščioti, bet judėjo su rankų pagalba, dėl ko jo viršutinė kūno dalis fiziškai buvo labai gerai išvystyta. Ilgainiui rankomis Grady pradėjo daužyti ir smaugti visus, kas jam neįtiko arba nepatiko.



Grady Stileso taip visi nekentė, kad jo žmona sumokėjo 1500 dolerių kitam karnavalo darbuotojui, kad šis nužudytų Gradį. Bet net kai Grady mirė, neatsirado nei vieno žmogaus, kuris sutiktų nešti jo karstą per laidotuves, o paminklas ant jo kapo neturėjo jokios epitafijos.

Jonas

 Išties tai čia graudi istorija. Turbūt ta cirko atmosfera ir tokia išvaizda žmogui sugadino psichiką. Tėvai pasielgė niekšiškai, kad išsiuntė jį su cirku....
Šiaip tai dar į galvą lenda mintys apie karmą... Galbūt jis turėjo atidirbti didelę karmos naštą ir todėl gimė su tokia išvaizda ir neįgalumu...

feja

Ar maža gamtoj išsigimimų?Domitės dvasiniais pasauliais,kaltinat už praeities nuodėmes.Bandykim visą tai sujungti.Gal tada atsiras atsakymas.Mes ne viso labo mėgėjai nerandantys atsakymo "o kas toliau"

Aukštyn