Rusų moksleivis po smūgio elektra tikina įgijęs supergalių

Pradėjo Benamis, lapkričio 18, 2014, 15:18:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Rusijos Omsko srityje berniukas po smūgio elektra tikina įgijęs supergalių. Kolia Kriagliačenka pastebėjo, kad traukia metalinius daiktus, ir dabar svajoja tapti superdidvyriu, praneša Newsru.com.

„Viską pritraukiu, net kai nenoriu. Kartą pritraukiau net stiklinę. Ji pati prie manęs prisislinko", - antraklasį iš Isilkulsko rajono cituoja televizija „Omsk" (televizijos kanalas nufilmavo reportažą apie Kolią, kuriame berniukas demonstruoja savo gebėjimus).

Elektros iškrova apvertė berniuko gyvenimą aukštyn kojom - jis dabar populiariausias mokykloje.
Bendraklasiai dažnai prašo jo pademonstruoti supergalias. O įdomiausia tai, kad Kolia gali „pasidalinti" savo galiomis. Kaip tvirtina jo bendraamžiai, jis gali taip paveikti aplinkinius, kad šie patys virsta vaikščiojančiais magnetais.

„Man net samtis prie nosies prilipo", - papasakojo magnetinio berniuko bendraklasė Vika Balandina.

Žiūrėdami į Kolią, žurnalistai prisiminė „Marvel" komiksų personažą Magneto, kuris turėjo panašių galių. Berniukas jiems pritaria: „Aš planuoju tapti superdidvyriu."

Tiesa, Magneto buvo piktadarys, o Kolia, tikėkimės, rinksis kitą kelią - mokytojų teigimu, jis labai geras berniukas.

Kolia turi ir kitų minčių - galima išmokti nuplėšti prikaltą geležį, o tada jau važiuoti į Holivudą filmuotis veiksmo filmuose.

Žinios apie gyvus magnetus pradėjo sklisti dar XIX a. viduryje. 2004 m. pasaulio žiniasklaida stebėjosi Rusijos gamyklos darbininku Leonidu Tenkajevu ir jo šeima, kurie po avarijos Černobylio atominėje elektrinėje įgijo galių pritraukti daiktus.

Nors žmonės, kurie pritraukia daiktus, paprastai vadinami magnetais, daugumai jų prie kūno taip pat limpa ir plastmasė, stiklas, medis ir popieriniai daiktai, ir tik kai kurie jų pritraukia išskirtinai tik vienos rūšies daiktus.

1990 m. į konferenciją Sofijoje, Bulgarijoje suvažiavo 300 tokių „gyvų magnetų". Konferencija buvo surengta po to, kai jauna moteris Marinela Brankova pademonstravo savo gebėjimus per televiziją: ant vertikaliai pakreipto delno ji sugebėjo išlaikyti 7 kg metalo.

DELFI

klevolapas

Nu cia jau kaip taisykle, po panasaus pobudzio straipsniu niekada nebus bentjau menkiausio video irodancio to kas cia parasyta...

snofru

Citata iš: klevolapas  lapkričio 25, 2014, 02:36:44
Nu cia jau kaip taisykle, po panasaus pobudzio straipsniu niekada nebus bentjau menkiausio video irodancio to kas cia parasyta...
http://gtrk-omsk.ru/news/detail.php?ID=158635

varpainis

Visi ruskiai supergaliu turi. Pabandyk pabaliavot su tikru rusu, kad ir kiek bepakeltum, vistiek smigsi veidu i balta misraine, o jam net zandai paraude nebus  ;D

idenmeyou

Primena tą rusų kanalą kur rodydavo įvairias niekam tikusias laidas apie ateivius ir įvairias iš piršto laužtas teorijas :D

Aukštyn