NASA patvirtino, kad Marso nuotraukoje uzfiksuotas NSO

Pradėjo Teroras, sausio 12, 2015, 22:13:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Citata iš: time  kovo 13, 2016, 19:54:06Kaip galima įrodyti tai, kad nutolus 700km į kosmso gilumą, žmogus miršta. Tam turėtų būti viena aiški priežastis ir turbūt negalima jos atskleisti. Ką tu turėjai omenyje tai sakydamas?
Na įrodyti galima bandant pakilti aukščiau nei 700km nuo žemės. :) Bet  problema kad kažkaip niekas kol kas po buvusio ar nebuvusio skrydžio į mėnulį taip ir neskrenda aukščiau. Čia žmonės o ne prietaisai. :) O to esmė labai paprasta. Žemė žmonių gyvybės palaikytoja ir per daug nutolus dingsta ryšys atitinkamai ir galimybė gyventi. Na čia žiūrint iš mano versijos apie kūrėjus. Žemė yra kūrėjo moteriškos esybės materiali išraiška. Saulė yra vyriškos kūrėjo esybės materiali išraiška. Žmonės labai konkrečiai susieti su tą ne materialia moteriška esybe per materialą žemę. Tiesiog tokia "mechanika" viso šito reikalo.  :)


time

#16
kovo 13, 2016, 20:40:46 Redagavimas: kovo 13, 2016, 20:45:55 by time
Citata iš: Vytautas  kovo 13, 2016, 20:20:13Bet  problema kad kažkaip niekas kol kas po buvusio ar nebuvusio skrydžio į mėnulį taip ir neskrenda aukščiau. Čia žmonės o ne prietaisai.
Kelionės į mėnulį išlieka mįslingos, bet kokiu atvėju. Apie tolimesnes planetas žinoma daugiau ir ištikro netgi surengiama daugiau misijų. Jau beveik atrado būdų kaip išfilmuoti saulės spindulius, žybsnius, sprogimus, bandė nufilmuoti Plutoną didesnės raiškos fotokamera. Mėnulio tirti prisivengia.

Citata iš: Vytautas  kovo 13, 2016, 20:20:13Žemė žmonių gyvybės palaikytoja ir per daug nutolus dingsta ryšys atitinkamai ir galimybė gyventi.
Panašiai kaip bevielis ryšys dingsta už ribos. Dėl to gali būti, nesiginčyju. Bet tada turi būti kažkokie gyvybę prilaikantys kanalai, ar būtinos sąlygos palaikyti gyvybę, o tokios žemėje yra. Kuris skridęs į atvirąjį kosmosą gali gyventi be deguonies, be vandens, maisto? Svarbiausi gyvybę palaikantys suplimentai yra kartu su žmogumi kelionės metu.

Tik kita neaiški, bet panaši situacija, kurią dauguma fiksuoja, kaip klaidas yra prastos raiškos nuotraukos, neaiškūs objektai sudaryti iš uolienų primenantys mums žinomus objektus.

Citata iš: Vytautas  kovo 13, 2016, 20:20:13Žemė yra kūrėjo moteriškos esybės materiali išraiška. Saulė yra vyriškos kūrėjo esybės materiali išraiška.
Kaip tau pavyko nustatyti lytis? Nes tam reikia kažkokio išprusimo ir žinojimo iš anksčiau...
O dėl ryšio, jis turbūt ne kiek egzistavimo ryšys, bet prilaikantis sąmonę?

Vytautas

Citata iš: time  kovo 13, 2016, 20:40:46Kaip tau pavyko nustatyti lytis? Nes tam reikia kažkokio išprusimo ir žinojimo iš anksčiau...
Na čia dar pačioje pirminėje stadijoje tik susisiekus su savo siela. :) Pradžioje ji sakė kad apart sielų pasaulio nieko nėra tame skaičiuje ir jokių kūrėjų. Bet po to kažkas ten su ją nutiko. Tiesiog kažkaip "persigavo" iš sielų nematerialaus lygio į kūrėjų nematerialų lygį. Ir po kokios savaitės tylos pasitikslinus tai kaip ten su dievu, ar yra - atsakymas "taip". Ir paprasčiausiais pasitikslinimas ar tai kažkas vieno kaip teigiama čia žemėje. Atsakymas - ne. Atitinkamai gavosi du ir "skirtingų lyčių". Gal kiek tiksliau būtų "mintys su vyriška ir moteriška logika". O tas variantas kad skirtingos lytys man kilo iš žemiškos analogijos. Čia praktiškai viskas moteriška ir vyriška. Labai logiška kad anapus turėtų būti panašiai nors ir kažkokiam nesuvokiama lygyje. Tiesiog iš esmės neaišku kas ten. Tai ne materija su medžiaga ir energija. 


time

#18
kovo 13, 2016, 21:27:51 Redagavimas: kovo 13, 2016, 21:45:13 by time
Citata iš: Vytautas  kovo 13, 2016, 20:54:40Tiesiog iš esmės neaišku kas ten. Tai ne materija su medžiaga ir energija. 
Gali būti, kad tai gyvas daiktas. Tik ar jis pranašesnis žmogaus intelekto galimybių atžvilgiu, net jei ir turi kitokias lytis, kokiomis sąvybėmis jis pasižymėtų kaip išskirtinis objektas? Objektas betkokiu atžvilgiu sukontroliuojamas aukštesnės, virš jo vibracijų ribų jis tampa paklusnus. Jis juda savo trajektorija kaip jam įsakyta, neturi kažkokios ypatingos logikos nukrypti, labai lanksčiai judėti (ne pagal trajektoriją).

Apie užfikavimus. Fotonus (fotografuojamasis) irenginys gali pasisavinti pagal savo kokybę/nusidėvėjimo laipsnį. Fotografuojamuosius įrenginius ir marsaeigius pagaminti neprikaištingus yra didelis išbandymas reikalaujantis daug žinių apie dvasinį pasaulį. Kalba, kuri atkeliauja fotonų pavidalu yra fiksuojanti realybės rodmenis tokiu tikslumu, kokiu yra kamera pagaminta taškų kokybe.

Bet kartais, dvasios iš kito pasaulio, gali užsifiksuoti tokiame kanale, kokį sugeba užfiksuoti kamera su savo logikos gebėjimais. Kaikurios kameros yra užfiksuojančios temperatūrą, gylį ir pan reiškinius.
Bet kad NSo buvo užfiksuotas, gali būti ne klaida, bet pačios kameros logikos klaida. O gal net neklaida, o yra atrastas būdas matyti kitą (alternatyvią) visatą vien su fotografuojamaisiais įrenginiais. Tokiuose įrenginiuose turėtų būti specialūs sencoriai blokuoti mūsų visatos kanalus ir priimti kitos visatos kanalus. Tai taip gali būta užfiksuoti NSO, ateiviai. Bet taip gali atsitikti ir žmogui jam nesuvokiant. Galbūt ir žmogui gali atsiverti galimybės pakliūti į alternatyvią visatą dėka jam žinomos logikos raizginių - jam būdingų.

Kada užfiksuojami panašaus tipo vaizdiniai, nebūtinai jie gali būti šios visatos vaizdai. Aš tik manau, kad yra kelias stebėti alternatyvios visatos variantus perjunginėjant kanalus. O tie kanalai perjunginėjami gali būti per klaidą kiekviename fotografuojamajame įrenginyje. Nesakau, kad tai klaida - tai realybė.
 

Vytautas

#19
kovo 13, 2016, 21:49:22 Redagavimas: kovo 13, 2016, 21:52:27 by Vytautas
Kalbi apie materiją ir materijos savybes. Bet ne materijos nėra jokių galimybių nei pažinti nei fiksuoti. Ji neturi savotiškai jokio tiesioginio kontakto su šiuo pasauliu.

Kaip kūrėjai tiek mano siela mato, valdo šį pasaulį? Jie jo nemato tiesiogiai. Jie mato tik jiems suvokiamus informacinius laukus. Iš čia visas atvaizduojama ir konvertuojama į jų informacinius laukus. Ir per tuos pačius informacinius ne materialius laukus jie gali daryti jau visiškai realius pakeitimus čia. Savotiškai jie valdo sau suvokiamą virtualią realybę kuri "sujungta " su šiuo pasauliu. Bet visi praėję įvykiai yra tokie kokie buvo ir "nekoreguojami". Be to yra du skirtingi  priėjimo prie tos informacijos lygiai: sielų + aš ir kūrėjų. Sielos+aš mato patį pokyčio faktą, o kūrėjai kaip tai padaryta ir atitinkamai neribotas keitimo, korekcijos galimybes. Sielos gi gali keisti tik tai kas susiję su jos poros  "aš" saugumo užtikrinimu. Iki 2012m sieloms galimybės buvo didesnės.  :) Galėjo kažką improvizuoti kaip nori, nes kažko virš jų kaip ir nebuvo  :) Tiksliau tie virš niekaip nesikišo ir todėl jų "nesimatė". :)

time

#20
kovo 13, 2016, 22:18:54 Redagavimas: kovo 13, 2016, 23:29:54 by time
Citata iš: Vytautas  kovo 13, 2016, 21:49:22Kalbi apie materiją ir materijos savybes. Bet ne materijos nėra jokių galimybių nei pažinti nei fiksuoti. Ji neturi savotiškai jokio tiesioginio kontakto su šiuo pasauliu.
Ne aš bandau atgaminti: 'Ar fotografuojantieji irenginiai nebuvo taip gražiai užtušuoti nefiksuoti anomalijų?' . Manau, visos anomalijos yra užtušuojamos, tačiau sustreikavus įrenginiui, gali pradėti ryškėti viskas. Gali būti, kad įrenginys yra neribotas išteklis fiksuojant realybės atvaizdus, nukreipiant tam tikra linkme.

Tarkim, aš noriu padaryti nuotrauką iš kažkokio koncerto. Ir staiga fotoaparatas sustreikuoja ir kažkuriuoje foto-nuotraukos dalyje užfiksuojamas šilumos 'žemėlapis'. Tokiu atvėju, nebūtinai realybėje gali egzistuoti šilumos kanalas, kuris tiesiogiai leistų duoti informaciją į įrenginio sensorius.

Būna istorijų, kada užfiksuojami vaiduokliai ir pan. Galbūt kanalas, kuriame mistinės būtybės yra netyčia užsifiksuoja. Jie turbūt yra kur mažiau fotonų, kur kamera gali fiksuoti prastesne kokybe nuotraukas. Panašus principas kaip su radio bangomis - susisiekimo nuotoliais. Kuo žemesnis dažnis - tuo bangos gali keliauti toliau. O čia - kuo prastesnė kokybė, tuo nuotraukose gali išryškėti kitos visatos motyvai. Dėl to niekas negali paaiškinti, nes to nežino ir nežinojo. Tik manau, kad mažesniame fotonų lygyje gali egzistuoti (vaizdais) viskas.

Gali būti, kad principas paiimtas iš sapnų, nes sapnuose dėl mažesnio fotonų skaičiaus gavimo sapnuojasi sapnai. Bet tai lemia dar kažkas. Tiesiog manau, kad viską gali lemti prastesnė kokybė. Nesvarbu ar tai realybė ar įrenginio logika. Viskas yra kanaluose, kurie aktivuojasi (susifokusavus) ties vienu kanalu. Susifokusavus ties dvasiomis galima kalbėtis su jomis. Bet kada nežinoma kas daroma, galima suklysti, neateiti teisinga informacija, kokios reikia. Visas šis reikalas yra paslaptingas ir veikiant per jį galima patirti nemažai išgyvenimų. Todėl susifokusavus ties rūpimais klausimasi galima gauti atsakymus, kurie yra tikri.

Netaip tikroviškai, bet pabandžiau sukurti gif. Mano nuomone šis reikalas atrodo taip.




Vytautas

Bet vis tiek kalbi apie materiją nepriklausomai kad ir apie vaiduoklius, dvasias ar NSO. Tai materialūs dalykai tik aukštesnių vibracijų. Tai pirmos civilizacijos sukurtas pasaulis bet jis nors ir "pasislėpęs" bet materialus. Tiesa ta pirmoji civilizacija turėjo savo informacinius laukus kaip pvz vadinamos akašų kronikos. kai kurie "akylesni" žmonės prie jų kažkiek prisikasdavo. Bet tos pirmosios civilizacijos valdymo principas gan primityvus mechaninis. Tiesiog pasiunti į žemę intelektualius robotus mūsų vadinamus kitomis civilizacijomis ir įvykdai savo tikslus. Na dar susaistai žmonės nesuvokiamais gudriais ryšiais. Bet vis tiek "mechanika".

Taip prietaisai kali fiksuoti pakankamai keistus dalykus bet tai tik reiškia kad tie dalykai materialūs ir neturi nieko bendro su ne materija ir tikromis sielomis. Jų neužfiksuosi nes jų materijoje nėra. Jos saugiai sėdi ne materijoje ir buvo net nematomos pirmajai civilizacijai nepriklausomai nuo jos techninio tobulumo. Jie tik paskutinę akimirką suvokė kad yra kažkas daugiau nei jie.  :)

time

#22
kovo 14, 2016, 17:53:38 Redagavimas: kovo 14, 2016, 17:56:49 by time
Tai sakydamas turėjau tik principą kaip užfiksuoti kitus nematerialius objektus egzistuojančius vienu metu, bet nesančius toje pačioje visatoje. Bet tarp to matomai buvo daryti tiltai leidžiantis prasibrauti į mūsų civilizacija net jei jų laikas, judėjimas netoks.

Daugelis dalykų vyksta be paiškinimo. Dingsta lėktuvai, skęsta laivai, dingsta mašinos. Viso to priežastis gali būti ne avarija, bet kelionės laiku. Kažkuriame laiko tarpe gali išsigeneruoti, ar net būti laiko tuneliai, kuriais mechaniškai galima persikelti į ateitį. https://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole Tačiau aš manau, kad atmosferoje atsiradus tarpams, gali jos išsigeneruoti. Teoriškai įmanoma, bet tai mechaninis persikėlimas be jokio preteksto.

Kad laikas būtų toks tobulas ir vyktų visur vienodu greičiu nemanau. Todėl greitai susidūrus, greičių sankirtomis gali atsirasti niuansų lemiančių keliones laiku ir kitų visatų atvėrimą. Kažkaip greičiausi dalykai neretai yra gaminantys prastesnės raiškos kūrinius. Arba ta energija išsigeneruoja iš prastesnės raiškos šaltinių.
Tie šaltiniai ateina tiltais iš anapus.

Šaulys

Idomu, Vytautai, uzsiminei apie dvasini pasauli is kurio gauni atsakymus. As ana diena galvojau, kad zeme supa dvasinis pasaulis. Keliaujant i kitas planetas mes galime nevalia atsidurti situacijoj kur nutrukstam nuo dvasinio pasaulio. Nezinau atstumo, bet nujauciu jis baigiasi su magnetinio lauko supancio zeme riba. Tuo atveju mes atsiduriam situacijoj kur "dvasios su mumis nebendrauja" tai gali buti situacija kurioje mus gali pavogti kitos dvasios. Nano nuomone dvasinis zemes pasaulis mus gina. Ar keliaujant i kitas planetas nereiketu pagalvoti apie savu vaiduolkliu pasiemima? Kaip sajungininku. Ir as visai nejuokauju.

Šaulys

Time, laikas - kas tai? 1. Mes registruojam laika kaip ivykio trukme. 2. Mes matujam laika vienetais, kurie nieko nereiskia isejus i kosmosa. Pagalvojus cia toks reliatyvumas.... Kas ivyktu jei sekunde pagreitintum ar pailgintum. Vel gi zaist su laiku gali keisdamas gravitacija. Kur jegos milziniskos. Kas jei tektoniu ploksciu susidurime atsiranda gravitaciniai nestabilumai? Manau tada atsiranda tos "wormholes". Kiti pasauliai dimensijose egzistuoja. Kaip ir lygiagrecios visatos. Manau nebutinai vienas dinges lektuvas papuola ten kur kitas. Cia tas pats kaip susapnuoti ta pati sapna. Juokinga taikad pas mus niekas del tos pacios priezasties neatsiranda.... O gal atsiranda.

lauma

#25
gegužės 03, 2016, 06:48:43 Redagavimas: gegužės 03, 2016, 12:10:12 by Benamis
Labas rytas- mielas Šauly, Malonu , kad įsijungei į Žemės matricą. Labai malonu

Laikas Visatų atžvilgiu generuojasi priklausomai nuo pliupsnių kiekio ir įvairovės.
 Tačiau kartą metuose Žemės atžvilgiu laikas  susisuka į vieną trašką. Tai atsitinka gruodžio 23-24 dienomis.

Šaulys

Dekui uz silta priemima.

paragraf 78

@Šaulys nerašyk dviejų pranešimų vienas paskui kitą, jei nori kažką papildyti naudokis redagavimo funkcija

Šaulys

#28
gegužės 03, 2016, 21:22:05 Redagavimas: gegužės 03, 2016, 21:29:32 by Šaulys
Jaučiuosi kaip blogas berniukas. Antra karta gaunu ta pačią pastabą.
Pasiaiškinsiu:
1. Rašiau dviem skirtingiems žmonėms skirtingomis temomis.
2. Tarp kitko aš pastebėjau rašydamas komentarą ne kartą: atrodo išdėstai  mintis, nesismulkini su detalėmis, tada spaudi - komentuoti ir... nieko neįvyksta. Dabar įsigudrinau išsaugoti komentarus ir bandyti šiaip taip juos išprausti į kelias žinutes.
Kitą kartą naudoji citatas ir nuorodas, po to bandai padaryti logiškas kiek įmanoma išvadas :D  ir staiga nieko nelieka. Tada galvoji, kad gal parašei ką netinkamo? paskutiniu metu talpinant tekstą į dvi žinutes, kad ir mažesnes, nei karto neištrynė. Aš vis tiek kopijuoju ką rašau. Del visa ko.
Bet kokiu atveju laikysiuosi taisyklių!
Beje kodėl ne paėmus ir nesukėlus senų dalykų i kokį archyvą? Kad reguliariame forume neužimtų vietos?

Naudojuosi funkcija. Cha - veikia

Taigi visiškai nieko nesusigaudau. Kaip apie tuos pliūpsnius visatų atžvilgiu? Nežinau ar čia tinkama vieta ir ar yra vietos. Bet kur galime pratęsti. Įdomu butu išklausyti.

Benamis

Citata iš: Šaulys  gegužės 03, 2016, 21:22:051. Rašiau dviem skirtingiems žmonėms skirtingomis temomis.
Ta pati galima daryti vienoje zinuteje. Isivaizduok jeigu rasytum 5 zmonems, 5 skirtingomis temomis. Ir ta pati darytu kiekvienas... Isivaizduoji kiek puslapiu butu prirasyta? :) Nebutu patogu nei skaityti, nei vartyti.

Citata iš: Šaulys  gegužės 03, 2016, 21:22:052. Tarp kitko aš pastebėjau rašydamas komentarą ne kartą: atrodo išdėstai  mintis, nesismulkini su detalėmis, tada spaudi - komentuoti ir... nieko neįvyksta.
Asmeniskai su tokia beda neteko susidurti.

1. Jeigu dar kada pasitaikys toks atvejis, patariu perziureti savo juodrascius forume: http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;area=showdrafts

2. Jeigu juodrasciai neissisaugojo, o tokios klaidos kartojasi, gali parasyti i "Nusiskundimu ir pastabu" kategorija: http://anomalija.lt/forum/index.php?board=20.0 - isdestyk viska issamiai ir adminai turetu padeti :)

Aukštyn