Įdomi tema

Pradėjo Strategas, liepos 10, 2013, 12:41:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Strategas

  Sveiki, pastebėjau, kad vasaros sezonas paveikė ir šio forumo lankytojus - jaučiasi informacijos stygius. Tam reikalinga įdomi tema, kurią galima būtų išplėsti gerai diskusijai. Daug jau temų paliesta, bet gal kas turi šviežių idėjų ir vis nedrįso jomis pasidalinti, m? Dabar būtų pats laikas. Laukiam pirmojo savanorio  8)

2Pacas

Masturbacija.

Strategas

Na pradėk...  :D

.L.U.T.H.O.R.

Berniukai vidutiniškai pradeda 14,4 metų, o mergaitės - 15,6 metų. Intensyviausiai masturbuojasi 14-15 metų berniukai. Lytinio brendimo nereikia sieti su vėliau atsirandančiais lytiniais sutrikimais. Dabar, pagal statistinius duomenis, brendimo laikotarpyje masturbuojasi apie 96 % berniukų ir apie 60 % mergaičių. Labiausiai tokį pasiskirstymą sąlygoja skirtinga vaikinų ir merginų anatomija. Šiais laikais masturbacija nėra smerktina, jei nepereina į kokią nors patologinę formą. - sako wikipedia :D

Strategas

 Man atrodo mergaitės kiek nuslėpė savo procentą  :D
Bet yra ir kita tiesa - "moterys visada nori, bet ne visada gali, o vyrai visada gali, bet ne visada nori"... Tiesa kaži?  ::)

.L.U.T.H.O.R.

Na pas moterį viskas priklauso nuo to kas dedasi jos galvoje, tai nežinau kaip čia palygint, o apie vyrus tai daug maž tiesa man atrodo :D

2Pacas

Esu lyg kaskur girdejas, kad moteru procentas kurios tai daro, yra berods kaip ir vaikinu 90+.

preacher

Faperiai jūs faperiai  ;D ;D ;D

Marius

Citata iš: 2Pacas  liepos 10, 2013, 12:49:47
Masturbacija.


Citata iš: Šešėlis  liepos 10, 2013, 12:57:20
Berniukai vidutiniškai pradeda 14,4 metų, Intensyviausiai masturbuojasi 14-15 metų berniukai. 


Iš To galima spręst,kokio amžiaus tarpsnyje yra sustojes vystitis temos apie masturbacija autorius...Kaip sakant kalba ir galvoja apie tai,kas labiausiai tuo metu aktualu..

.L.U.T.H.O.R.

Mariau, nesikabinėk prie žmogaus :D Čia tik tavo išvados, be to visai įdomi tema :D Kas dar ką pasakyt turi :D 

A.C.A.B

O gal geriau padiskutuojam, vis tik, ko nori mergaitėėėėėėėėė??????????

.L.U.T.H.O.R.

Mergaitė? Tai čia iki kol nekaltybės neprarado? :D

Marius

Tai nekabinėjimasis.Užvedė žmogus temą,o aš į ją atsakiau.Nemačiau,kad temoje būtų punktas,kuriame būtų negalima temoje pritaikyt kažko autoriui.:-)

Aukštyn