Įspėjimai ir banai forume

Pradėjo Anomalija, liepos 01, 2013, 21:08:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Kai vyksta karšta diskusija tiesiogiai išplaukianti iš temos, nelaikau to offtopinimu, bet kai prasideda blevyzgos ne į temą ar santykių aiškinimasis į kurį įveliami kiti žmonės, tada įspėju jog baigtume offtopiką. Jei toliau vyksta offtopinimas jį paprastai pratrinu.
Kas dėl temų skaidymo, tai visko nepriskaidysi. Manau žmonės turėtų patys susivokti kada temą skaidyti reikėtų ir pasiūlyti tai padaryti administracijai. Juk mes irgi žmonės, nesugebame visų temų iki pašaknų stebėti, nors aš asmeniškai stengiuosi sekti visas temas, net jei jose nedalyvauju, bet vistiek visko nesužiūrėsi, tada paprasčiausiai lengviau paprašyti baigti offtopiką.
Žinoma yra asmenys kurie yra piktybiniai offtopintojai ir nebaigia offtopinti net ir tada kai paprašai baigti offtopiką. Paprastai laukiu kol tokių offtopikų per trumpą laiką susirinks apie penkis kartus tada duodu įspėjimą. Įspėjimas duodamas tik už piktybinį offtopinimą, nes šiaip visi paofftopinam, to neišvengsi, bet kai kurie tai daro piktybiškai.

O nauja sistema yra gera, man patinka

Anomalija

Visi įspėjimai skirti iki 2013 m. liepos 4 dienos buvo dar kartą peržvelgti. Kai kurie įspėjimai buvo panaikinti, kai kurie padidinti/sumažinti/palikti atsižvelgiant į naujus pakitimus.

Raginame nepamiršti, kad Anomalija.lt forumas tai vieta, kur dirba žmonės, o ne robotai :) Galbūt kartais kas nors ir gauna įspėjimą kurio nenusipelnė, tad tam ir yra įvedamos naujos pataisos, kad tokių dalykų būtų kuo mažiau ateityje :) Tikimės, kad nauja sistema įves daugiau tvarkos ir objektyvumo ;)



Pagarbiai,
Vytautas Liubauskas

Teroras

Mano manymu viskas gerai apgalvota :) Procentai irgi sakyciau ganetinai racionaliai paskirstyti ;) Dziugu, kad administracija vertina skaidruma :)

Strategas

  Na dabar aiškiai matosi, kas yra kas: nuo -70 iki -10. Įdomu, ką apie tai mano Prgf?  ;)
Adminstracijai dėkui už nevengimą ieškant tiesos. Vertinu.

2Pacas

Man nuo 50 iki 25.

paragraf 78

Stratege, tai kad žmonės kurie neseka forumo peripetijų nuėmė tau taškus, nieko dar nereiškia, nes jei ir toliau varysi tą pačią vagą, tai vistiek jų greitai prisirinksi, šį kart pagal visas taisykles. Bet tada ko gero vėl verkšlensi, kad nėr teisybės pasaulyje :)
Beje, tu kaip žmogus pačioje pradžioje deklaravęs jog tau nerūpi tie taškai, per daug šurmulio su jais sukėlei :)

A.C.A.B

O aš turiu įspėjimų? Kur juos vapšė galima pasižiūrėt?

Benamis

Neturi :) Jeigu turetum matytum juos savo anketoje: http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;u=449 ;)

Strategas

  Paragrafe, jei manai, kad tik Tu vienas čia forumą seki, tai labai klysti. Tau tikroji situacija, be abejonės, daugiausiai pyktį sukėlė, o dėl mano taškų - nemanau, kad Tu vienas turi teisę spręst apie juos - tą ir parodė nuimti minusai - bet Tu stengsies vėl kažką pavaryt, manau, nes mano rašliava Tau nemažai akeles atmerkė, oi sunku Tau su manimi. Tuo aš ir džiaugiuosi - lauk, kada vėl galėsi savo "galią" pademonstruot. Sėkmės belaukiant  ;)

Marius

Būk žmogus..BAIK RAUDOT,ŽLIUMBT IR SKŪSTIS....nuo tavo ašarų jau forumas druskos kristalais apaugo...

Strategas

#25
liepos 07, 2013, 20:27:07 Redagavimas: liepos 07, 2013, 20:34:04 by Strategas
  Mariau, nei raudojau, nei skundžiaus, nei verkiau - tik parodau, kad m... ir Afrikoje m...  ;D Nemoka priimt kritikos - lai mokinasi, gyvenimas subtilus reikalas, padės kada nors iš čia gautos pastabos - tuo neabejok. O Tavo advokatūra irgi specifiškai reikalinga - matosi pažiūros ir mąstymas (arba -ne)  :)  Man labai patinka šio forumo reikalai, pats pastebi. Kuo daugiau dėmesio išspinduliuoji, tuo įdomiau  :o

Beta

O kaip gaunasi su samokslo teorijomis ? Jos nesiskaito prie nesantaikos kurstymo ?

Teroras

Ir kaip ten tavo manymu tas kurstymas pasireiskia? Ar tiesiog protingu nori pasirodyti? :)

paragraf 78

Stratege, nusiramink, man nerūpi tavo taškai, o jei rašinėsi tendencingas žinutes mano adresu ir toliau, tai tikrai prisirinksi taškų už nesantaikos kurstymą ir offtopus. Atsibodo jau kad kiekviena žinutė vis apie tą patį. Tai paskutinis įspėjimas, toliau dalinsiu įspėjimo taškus. Jau tikrai pabodo kai mali apie tą patį. Kiek galiu nekreipti dėmesio?
Šiaip tik du kartus daviau įspėjimą žmonėms už manęs įžeidinėjimą, bet manau jog reikia ir už tai juos dalinti, kiek gi galima nekreipti dėmesio? O kai rašoma tendencingai... na toks jausmas kad tau obsesija, o gal šiaip mane įsimylėjai? :)

Benamis

Citata iš: Beta  liepos 07, 2013, 22:50:17
O kaip gaunasi su samokslo teorijomis ? Jos nesiskaito prie nesantaikos kurstymo ?


Man kaip ir Terorui irgi idomu kaip samokslo teorijos gali buti susijusios su nesantaikos kurstymu? :-X

Aukštyn