Švytuoklė, mano siela, keisti nutikimai

Pradėjo Vytautas, sausio 20, 2014, 14:23:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ajolu

Man atrodo ne siela ten su tavim bendrauja per švytuoklę o kai kas kitas:)

Sleeping_angel

O jūsų švytuoklė galėtų pasakyti, pvz., kiek man metų, koks Zodiako ženklas ar dar ką nors panašaus? Ar ji tokiais niekais neužsiiminėja? :D

Vytautas

ajolu jei tai būtų kažkas blogo tai ir pasekmės turėtų būti blogos. To nėra.
Dėl savęs galėčiau bandyti sužinoti tavo duomenis ir laukti kol tu apie tai pats savaime prasitarsi. Tokiu būdu esu tikrinęs patikimumą. Lyg ir viskas gerai. Bet tai žaidimai. Rimčiau yra pasidomėti savo sveikata. Pvz 10 bale sistema įvertint savo organų būklę ir problematiškus patikrint jau klasikiniais būdais. Šiokia tokia reali nauda. :)

Sleeping_angel

Jei norėsit kada nors pažaisti, parašykite, ką švytuoklė pasakė, o aš parašysiu, ar tai tiesa :)

Vytautas

Citata iš: Sleeping_angel  sausio 20, 2014, 21:55:22
Jei norėsit kada nors pažaisti, parašykite, ką švytuoklė pasakė, o aš parašysiu, ar tai tiesa :)

Dėja to žaidimo pavidalu daryti nėra prasmės. Tiesiog reik atsiklaust anos pusės ir normaliai turėtų būti neigiamas atsakymas. Čia eksperimentuojantys bandykit, bet pirma pasiklauskit ar su jumis žais. Labai abejoju. Anoje pusėje "gyva" esybė. Viskas priklauso nuo jos o ne nuo mūsų norų. O joms galioja tam tikros taisyklės.

nereikalinga

o be klausimų gali švytuoklė ką nors pasakyti apie konkretų žmogų  ? Kad ir tarkim apie ką nors iš čia esančių ?

Vytautas

#21
sausio 20, 2014, 22:18:50 Redagavimas: sausio 21, 2014, 08:40:06 by Vytautas
Norint sužinoti apie konkretų žmogų reikia pasižadėti kad neskleisi informacijos ir neviešinsi. Privatumas aukščiau visko.
Šiuo atveju naudinga keistu būdu pasitikrinti dėl savęs ar žmogus sako tiesą. Kaip melo detektorius. Ką žmogus padarė ar pasakė viskas fiksuojasi informaciniuose laukuose. Ten niekas negali niekaip pakeisti informacijos. O sielos būtent ir naudojasi šiuo informacijos šaltiniu. Aišku žemiškas patikrinimas jei įmanoma taip pat pageidautinas.

âme

Seniai naršau šitame tinklalapyje. Perskaičiusi būtent šį tekstą, nusprendžiau užsiregistruoti. Nieko panašaus nesu skaičiusi.
Kaip jaučiatės dabar, Vytautai? Man įdomu, ar seniai nusprendėte atsisakyti religijos? Nuo pat jaunystės?

Man nieko baisiau negali būti, kai žmogų ištinka skausmingi spazmai bažnyčioje. Juk tai ir reiškia tam tikrą esybės sutrikimą, argi ne? Iš ko tai kyla? Kas Jus ten atakuoja? Sunku suvokti.
Jūs aklai pasitikite kažkokia nepatikrinta jėga, kurią atradote, galima sakyti, per žaidimą, ir dabar visą savo gyvenimą atidavėte jai į rankas. Jus tai perkeitė negrįžtamai, tai gąsdina.

Vytautas

Citata iš: âme  kovo 16, 2014, 18:52:57
Kaip jaučiatės dabar, Vytautai? Man įdomu, ar seniai nusprendėte atsisakyti religijos? Nuo pat jaunystės?

Man nieko baisiau negali būti, kai žmogų ištinka skausmingi spazmai bažnyčioje. Juk tai ir reiškia tam tikrą esybės sutrikimą, argi ne? Iš ko tai kyla? Kas Jus ten atakuoja? Sunku suvokti.
Jūs aklai pasitikite kažkokia nepatikrinta jėga, kurią atradote, galima sakyti, per žaidimą, ir dabar visą savo gyvenimą atidavėte jai į rankas. Jus tai perkeitė negrįžtamai, tai gąsdina.

Dabar su manimi tiesiog absoliučiai nieko nevyksta. Paprasčiausias kasdienis gyvenimas be problemų. Religijos atsisakymas prasidėjo prieš maždaug 3 metus iki man nutinkant tiems keistiems dalykams. Maža to išsivalyta fiziškai, dvasiškai, morališkai. Tik po to gauta atitinkama informacija.
Problemos bažnyčioje susijusios su bažnyčią valdžiusiomis nesuvokiamomis jėgomis. Dabar man ten nieko nevyksta ir nenutinka. Nors po to iš reikalo teko apsilankyti tik porą kartų. Tiesiog ne mano ten vieta ir gerbiu kitaip tikinčius, nors suprantu kad jie tiki visiškai niekuo. Bet tai jų reikalas. Šitoj vietoj jaučiu milžinišką skirtumą tarp tikėjimo svetimomis patirtimis ir savomis. Suprantama ne kiekvienam nusišypso tokia laimė patirti anapusinio pasaulio poveikį. Todėl žmonės ir klaidžioja tarp tikėjimų.
Na kad aš aklai pasitikiu kažkuo iš anapus ne visai taip. Tiesiog stebėjau kovą tarp dviejų nesuvokiamų jėgų. Viena visais įmanomais būdais stengėsi gelbėti mano gyvybę kita mane tiesiog bandė sunaikinti. Šiuo metu vaizdas toks kad mane bandžiusi sunaikinti nesuvokiama jėga tiesiog neegzistuoja, o gelbėjusi jėga suteikusi man visišką egzistavimo ir pasirinkimo laisvę. Vienintelis likęs iš to požymis galimybė su tuo pabendrauti švytuoklės pagalba. Tas pabendravimas tiesiog laisvas paplepėjimas be jokių įsipareigojimų ar nurodymų. Taip kad nieko čia bauginančio nėra. Suteikiama informacija apie pasaulio ir žmogaus sandarą labai nestandartinė. Bet nuo to niekas nesikeičia. Nebent aš jaučiuosi žymiai ramiau ir stabiliau nei klaidžiodamas po svetimas tikėjimų sistemas. Dabartinės savo būsenos nelaikau jokiu tikėjimu. Tiesiog tai patirtimis paremtas žinojimas. Bet dėja jis skirtas tik man. Neturiu nei mažiausio noro ar poreikio iš to kurti kažką. Tik pateikiu informaciją kad gali būti ir taip. Visiškai nesvarbu kas ir kaip ją priims. Kiek suprantu mano patirties niekam nepavyks pakartoti nes tai buvo toks vienkartinis variantas net man pačiam.

psichow

Vytautai, uzsokai tikrai ant rimtu dalyku. ir tai tikrai ne tavo siela. patariu rist sitas nesamones, kol nepridarei daugiau bedos ne tik sau bet ir savo seimai.
o svytuokles nauda su sitom nesamonem iskraipai.


Vytautas

Ką jau padariau tą jau padariau. Taip užsišokau ant kažko blogo ir ant kažko gero. Rezultate blogo neliko. Dabar gyvenu kur kas stabiliau ir geriau nei prieš, nes tiesiog neliko jokių atsitiktinių problemų. Viskas tarsi padėta ant lėkštutės. Imi kažką daryti ir viskas darosi sklandžiai, optimaliai. Nevyksta jokių keistenybių. Tiesiog realus paprastas žemiškas gyvenimas. Švytuokle beveik nesinaudoju. Gal kokį pora kartų į mėnesinį minutei dviem pasitikrinu ar egzistuoja ryšys ir pasiteirauju ar viskas gerai jų pasaulyje. Šiaip nėra apie ką klausinėti. Taip kad jokių neigiamų dalykų nėra. Ir bendrai tais klausimasis kaip ir nesidomiu. Ką norėjau seniai pasitikrinau.

gojira

vajei, zmogau, ko tu prisivalgei pries rasant visa tai...

Vytautas

#27
birželio 19, 2014, 08:36:08 Redagavimas: birželio 19, 2014, 10:27:58 by Vytautas
Tiesiog viskas taip vyko natūroje ir tiek  :) Na čia gal todėl kad nevalgau mėsos, neturiu jokių žalingų įpročių, laikausi laisvos valios principo, bei neišpažįstu ir nepraktikuoju jokios religijos ar kokių ritualų  :) Ai dar be to dar neužsiiminėju jokiais dvasiniais tobulėjimais.

gojira

Bet tekstas atrodo, kad butu parasytas kambary ten kur baltos ir minkstos sienos. Gali gal man "durnam" paaiskint ar parodyt kokia nuotrauka, kas per daiktas ta svytuokle isvis?

psichow

gojira gerai paklause :)

Vytautai, kokio tipo svytuokle naudoji? :)

Aukštyn