Laikas

Pradėjo Laurynas, spalio 02, 2018, 14:59:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Laurynas

Deja, Jūs negalite matyti šio pranešimo lankydamiesi forume kaip svečias.

Kodėl verta užsiregistruoti?

- Matysite visą nuo svečių paslėptą turinį.
- Galėsite bendrauti su kitais nariais privačiomis žinutėmis.
- Matysite visus forumo prisegtukus.
- Galėsite kurti naujas temas ir dalyvauti jau esančiuose.

Nelaukite, prisijunkite prie didžiausios bendruomenės, nagrinėjančios paslaptingus reiškinius jau šiandien!


Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.

klajunas

Surinkau svarbius savo straipsnius laiko tema, nors jie nesusiję su magija, bet gal bus įdomu, nes padės geriau įsigilinti į pačią laiko koncepciją.

http://www.psytechnologijos.lt/keliones-laiku/zaidimu-su-laiku-pasekmes/

http://www.psytechnologijos.lt/ateitis/planetos-modeliavimas/

http://www.psytechnologijos.lt/fizika/holoplastinis-laikas/

http://www.psytechnologijos.lt/ateitis/instrukcija-pranasui/

http://www.psytechnologijos.lt/keliones-laiku/subjektyvus-ir-tikras-laikas/

Citata<...>Ateitis ir ateities įvykiai priklauso nuo dviejų veiksnių: nuo energijos pasiskirstymų ir valios. Energijos pasiskirstymas lemia veiksmus fizinėje realybėje ir yra pagrindinė pokyčių joje priežastis. Tie pokyčiai gali būti pasikartojantys, cikliniai arba kaupiamieji. Numatyti galima tiek vienus, tiek kitus, tik reikia labai atidžiai stebėti aplinką, pažinti ciklus arba žinoti kritines vietas, kur gali susikaupti geri arba blogi dalykai. Svarbus, tarkime, kaupimo imlumo dydis, kurio žinojimas leidžia apskaičiuoti, kada galima tikėtis pramušimo. Kita sritis yra valios sritis, kuri susijusi su sprendimais, priklausančiais nuo informacijos. Jeigu nori paveikti sprendimus ir sukurti trokštamą ateitį, turi valdyti informaciją, nes ji yra pagrindinis valios maistas. Informacija ciklinė būna retai, ji daugiau pasižymi kaupimo savybe. Susikaupus tam tikram kritiniam jos kiekiui arba reikšmei, suformuojama valia, kuri sukuria norimą ateitį.

Šių principų žinojimas svarbus prognozuojant tai kas bus, užsiimant pranašystėmis, aiškiaregyste ir panašiais dalykais. Ateitis arba žinoma, matoma, arba paprasčiausiai suformuojama įstačius valią į tam tikrą informacinį ekraną. Tokie ekranai gali būti labai dideli, globaliniai ir individualūs. Kai ekranai dideli, yra tam tikra grupė, kuri betarpiškai kuria ateities įvykį, o yra tie, kas to įvykio laukia arba tikisi. Jie gali būti patenkinti arba nuvilti priklausomai nuo to, kiek ateitis atitinka jų lūkesčius. Tai yra žiūrovų ir aktorių konfigūracija, dažnai pasitaikanti pranašystėse. Norint pranašystę įgyvendinti, turi būti efektyvi tam tikros grupės ateities valios suformavimo struktūra.

Tokią sistemą galima naudoti ir sau, projektuojant savo pageidaujamą ateitį. Pradėti reikia nuo tos ateities vizualizavimo ir viso kelio iki jos suformulavimo. Ateitį nori valdyti visi pagal savo troškimus, todėl dažnai kyla konfliktai ir ateities linijos tampomos įvairiomis kryptimis, naudojant savo telkimo ekranus. Konfliktų pasekmės būna įvairios, iki tiesioginio karinio susikirtimo. Ateitį gauti nėra lengva, todėl norint ją pasiimti, reikia turėti kietą valią. Kita vertus, reikia saugotis kitų paspęstų ekranų, kurie ateities gijas surinkinėja sau naudingoje vietoje tam, kad pasinaudotų kitais. Nereikėtų per daug susižavėti ir žiūrovų vaidmeniu ir iš tikrovės laukti pramoginių spektaklių, kurie greitai iš ekranų gali pereiti į tikrą gyvenimą.

Naudinga turėti susimodeliavus tokių ekranų principu visą planetą, kad matytum, kur kreipiami likimai, kokių tikslų link yra einama ir kur nusimato kritiniai, konfliktiniai taškai.<...>

Aukštyn