BlackSwan telepatijos problema

Pradėjo BlackSwan, liepos 22, 2012, 19:34:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

BlackSwan

Radau jūsų forumą atsitiktinai. Jau metai laiko kaip nebegaliu kontroliuoti savo telepatijos, smulkiai nieko nepasakosiu, nes matau, jog yra suprantanciu ir tikinciu jok toks dalykas egzistuoja. Zodziu tai mane varo i nevilti, noriu to atsisakyt, nes baigiu totaliai isprotet, emiau sleptis nuo zmoniu ir viskas aplink griuva. Gal yra zinanciu kaip to atsisakyt? Buciau nezmoniskai dekinga uz pagalba

Benamis

Kaip kas nors gali tau ka nors patarti jeigu net nezino kaip tavo telepatija pasireiskia? Tiesiogiai, netesiogiai? Gali ja valdyti-negali? Kokiu budu ji griauna tavo pasauli?

Nes dabar tu parasei mazdaug taip:

"As turiu problema. Padekite."

BlackSwan

Skaičiau visą temą ir radau panašų jausmą patirusių žmonių, todėl maniau, kad smulkiau aiškinti nereikia. Galiu bendrauti su žmonėmis mintimis. Tuo metu jaučiu spaudimą smegenyse ir pati lyg į kokį rūką panyru. Svarbiausia, kad negaliu to kontroliuoti, kartais pati nepajuntu, kaip tampu pernelyg "atvira", arba šneku nesąmonės, į galvą lenda padrikos mintys ir balsai. Aš ne šižofrenikė. Aš to nesitreniravau, esu logikos žmogus, niekada nieko nebandžiau ir to nenorėjau. Ilgai tikinau save, kad tas nevyksta, bet vyksta. Ji griauna mano pasaulį, nes šalinuos artimųjų, bijau išeiti į gatvę ir panašiai, kad tik manęs kas "neišgirstų". Prašau pažiūrėti į mane rimtai, nes tai tikra, galėčiau - įrodyčiau.

Teroras

#3
liepos 22, 2012, 19:55:15 Redagavimas: liepos 23, 2012, 03:13:47 by RoxiO
Oj tu rupuze... Cia tema apie telepatija... Ignoruokit mano post'a virsuje :)

Ištryniau, kad nekeltų rūpesčių. RoxiO

BlackSwan


Benamis

Citata iš: BlackSwan  liepos 22, 2012, 19:53:22
Aš ne šižofrenikė.


Tikiu, taciau tu pati taip manai, ar cia specialistu diagnoze?

Citata iš: BlackSwan  liepos 22, 2012, 19:53:22
Prašau pažiūrėti į mane rimtai, nes tai tikra, galėčiau - įrodyčiau.


Kaip suprantu, turi nora net irodyti tai? Mazai tokiu zmoniu, daug kas kalba, kad turi sugebejimu, taciau irodyti to neskuba. Galiu paklausti is kur tu?

Kalbejai apie sia savo beda (jeigu ja galima taip pavadinti) su artimaisiais?

BlackSwan

Buvo minčių apie šižofrenija, tačiau atmečiau tai, nes per daug ryški kita galimybė. Taip, galiu tą įrodyti ir galiu garantuoti 90% galimybę, kad man pavyks. Aš iš Ukmergės, iš kur tu?
Kalbėjau su artimaisiais, esu kreipusis į kelis kunigus, ekstrasensę ir parapsichologą. Reikėtų turbūt ir pas psichologą, bet atidėlioju, dėl kelių priežasčių. Artimieji to pripažinti neskuba, bent jau taip atvirai, tačiau draugą nugirdžiusi (negalutinai) gavau gan patikimą atsakymą jog tai tiesa.

Benamis

Gaila miestai nesutampa... Na bet gal kas nors is forumo atsiras kas Ukmergeje gyvena :)

Tai kaip suprantu, tu gali be jokiu pastangu perskaityti kito zmogaus mintis? Ar atvirksciai, savo mintis "persiusti" kitam asmeniui? :)

BlackSwan

Būtų gerai, kad atsirastų...
Aš to kontroliuoti negaliu, esu kaip radijo imtuvas. Kai labai susikaupiu, galiu ir savo pastangomis, bet paskutiniu metu to neprireikia, nes kai esu tarp žmoniu, max 15 min galiu ištvert, "neišsiplėpėjus". Jau metus laiko man šitaip... Viskas prasidėjo nuo to, ką žmonės šioje temoje vadina "empatija", o vėliau stovykloje sutikau kitą tokį patį žmogų. Tiesiog vienas kitam mintyse liepdavom padaryti tą ar aną (pasiskuti, pakelti pieštuką, prieiti, nueiti į tą ar aną vietą ir pan.), kad įsitikintume, jog tai tiesa. Grįžau iš stovyklos ir po turputį tai tapo visiškai nevaldoma. Aš tik galiu kitiems žmonėms siųsti savo mintis, nors sako, jei nori išgirsti, reikia nutilti ir klausyti, o nutilti aš dabar ir negaliu... Būna, kad į galvą ne iš šio ne iš to šauna kokia mintis, ne konkretus sakinys,bet pajautimas, pvz "duona" ir matau, kaip šalia esantis ,žmogus atsikelia pasidaryti sumuštinio. Šiaip būtų visai nieko, bet be to, kad jau kaip minėjau, aš to negaliu kontroliuoti, dar imu siųsti negrąžias, netgi išsigymėliškas mintis "tu "pyyyp" ", "mirsi" ir pan. Pradėdu varyti ant to žmogaus šeimos narių. Baisiausia, kad imu meluoti, apgaudinėti ar net manipuliuoti tuo. Tas žiauriai užknisa. Turbūt esmė ta, jog reikėtų nustoti bijoti ir tiesiog nekreipti į ta dėmesio, bet tai trunka max 15 min. Bandžiau meditacijas, tikiu Dievą ir kasdien karštai jam meldžiuosi, esu susigalvojusi keletą metodų, bet kolkas niekas nepadėda...

.L.U.T.H.O.R.

Sakyčiau normali meditacija tikrai praverstų.O paprasčiausias būdas kaip tai suvaldyti tai "skydas", kokį daro telepatiją, empatija ir panašius psi dalykus praktikuojantys žmonės.

BlackSwan

Gal turi kokią nuorodą į info apie tą skydą?

.L.U.T.H.O.R.

Štai čia angliškai, jei supranti :)

BlackSwan

Sueis. Ačiū :)

TinSoldier

Įdomu, per atstumą neišeina tau nusiųsti minčių? :)

Būtų visai smagu, jei kokiai Grybauskaitei per kokį tiesioginį oficialų sveikinimą pradėtum siųsti keiksmažodžius :)

Arba TV žinių pranešėją priverstum kalbėti su užpakaliu.

http://www.youtube.com/watch?v=6DrRE1LDY_U

BlackSwan

Nesu tokia "kieta telepate", be to abejoju ar politikai sako tai ką galvoja :)

Aukštyn