DI - rašytojas Tomas Maagi

Pradėjo Creative, spalio 22, 2020, 17:46:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

"Oficialiai pareiškiu - nėra tokio rašytojo, noveles parašė specialiai apmokyta programinė įranga! Tik bijau, jog paleidęs į pasaulį šią šmėklą esu bejėgis ją kontroliuoti..."

"Tomas Maagi - kaip ir visas šiandieninis duomenų statistika grįstas dirbtinis intelektas - tėra plagiatorius, žaidžiantis, tegu ir labai neįprastai ir netikėtai, kažkieno kito įžvalgomis."

"Kaip bebūtų, dirbtinis intelektas, vardu Tomas Maagi, kaip paaiškėjo, yra plagiatorius, imitatorius ir filosofinis zombis."

"Paradoksas, jog pats būdamas gana didelė technologinė inovacija dirbtinis intelektas save apriboja likti ten, kur viskas yra pažįstama."



www.15min.lt/kultura/naujiena/literatura/saulius-keturakis-nuo-siol-lietuviu-literatura-kuria-ir-masinos-286-1396134

Klausimas jums kur mes nuvažiavome?
Aš nemanau kad tai yra tik pokštas, nes manau tiems žmonėms, kurie patikėjo nebuvo linksma visai ir abejoju ar kada bus. Taip kad darykit taip kad šis pokštas nevirstų katastrofa, žaidžiantis žmonių pasitikėjimu.

sushilrathod

One stop destination to get the best review websites in india, best gadget reviews site, best electronics products review sites, best gadget reviews site etc. best tech review sites india      
      

violetpink1

Man tai - nieko naujo: dirbtinis intelektas yra tiesiog kokia nors programa su daug programinių situacijų, kurios vykdomos jei sensoriai, pvz., roboto, perduoda informaciją apie prisilietimą, vaizdo pokyti, garsą ir t.t., arba atvirkščiai - jei ilgą laiką niekas nedirgina tų sensorių, robotas po tam tikro laiko tarpo - po programoje įrašyto laiko  ;) - pradeda kaip nors maskatuotis. Viskas. Nieko savarankiško ten nėra visiškai.

Aukštyn