Trūkinėjantis ryšys

Pradėjo VEris, liepos 27, 2018, 17:10:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

VEris

Sveiki,

Šiąnakt turėjau labai keistų pojučių. Visą naktį praleidau besidomint apie dvasinį pasaulį, DMT, kankorėžinę liauką ir t.t., kadangi šie dalykai man nauji, nors apskritai dvasinis sąmoningumas man labai svarbi tema jau seniai. Paryčiais užmigau, ir praėjus gal valandai pradėjau girdėti ausyse keistus garsus, labai panašius lyg trūkinėjantis radijo ryšys, sinchroniškai tai vienoje ausyje, tai kitoje, niekaip nepriskiriu to sapnui, nes būtent tai mane ir pažadino, atsimerkęs girdėjau tai dar po pora kartų kiekvienoje ausyje, paskiau liovėsi. Tai buvo ne vien garsas, bet ir šioks toks dirginimas ausyse/galvoje, silpna vibracija. Pirma mintis, šovusi į galvą - kažkas bando su manim susisiekti, bet nežinau ar verta tai labai mistifikuoti, todėl norėjau paklausti, ar dar kas nors yra turėjęs kažkokių panašių patirčių?

P.S. Miegojau su ausų kištukais, kadangi esu jautrus pašaliniams garsams (knarkimas, vaikščiojimas) prieš užmiegant.

boba

Man nieko panašaus niekados neteko patirti. Labai įdomus atvejis. O kitąsyk pabandyk su jais susisiekti.

Creative

Taip, atrodo mistika, tačiau tai tiesiog spaudimas smegenyse pasikeitęs, būna ir nuo pervargimo. Diena gali nesigirdėti nes triukšmo pašalinio daug o naktį kai tylu galima išgirsti, nors kaip kam, pvz man labai dažnai būna (kažkas sako kad reikėtų net pasitikrinti, nors spaudimas kraujo pas mane visad žemas buvo, gal ir dėl to, kada nueisiu pasiklausiu).

Skeletonas

Jai pirmas kartas nereikia sunerimkt cia daznas atvejis. Tiesiog pasikeičia spaudimas smegenų srityje. Jai tai kartojasi daznai vertetu nueiti pas gyditojus

Aukštyn