Bumeranginis NSO virs menulio

Pradėjo Benamis, vasario 18, 2015, 00:52:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

vasario 18, 2015, 00:52:25 Redagavimas: vasario 18, 2015, 00:54:14 by Benamis
Turiu pripazinti, kad tai yra ko gero vienas is idomiausiu mano matytu NSO vaizdo irasu. O ju maciau tikrai labai daug.

Sis zmogus jau ilga laika profesionaliai uzsiema NSO "medziokle". Turima jo iranga verta XX,XXX $ (minejo kazkuriame savo vaizdo irase kiek jam atsiejo jo hobis), tad ir rezultatai kartais nustebina.

Jo youtube kanalas: https://www.youtube.com/user/Crrow777/videos

Bumeranginis NSO kuri jam pavyko uzfiksuoti (idomumas nuo 2:22 min.):







Atrodo labai idomiai.

.L.U.T.H.O.R.

Klausimas ar virš mėnulio, ar kad tiesiog mėnulis fone, o tas daiktas žemės atmosferoj ar kažkokiam tarpe tarp žemės ir mėnulio? Bet kokiu atveju įdomus NSO.

Benamis

Na manyciau objektas tikrai ne kelis simtus metru virs menulio skrido bet, kad arti (na salyginai zinoma) tai labai tiketina.

Ezekiel

Pagal tai kaip sukasi objektas galima pasakyti, kad jis sukasi ne iš inercijos. Arba tai vėjo judinamas daiktas atmosferoje (nors būtų išsiliejęs vaizdas dėl fokusavimo į mėnulį?) ar NSO.

Benamis

Nuo 2:44 min. priartinimo man tas objektas net neatrodo vientisas. Kazkas panasaus lyg 3 rutuliai skristu vienu greiciu ir dar keistu pozicijas tarpusavyje.

Citata iš: Ezekiel  vasario 18, 2015, 14:28:17
(nors būtų išsiliejęs vaizdas dėl fokusavimo į mėnulį?)


Butent, todel ir man atrodo, kad objektas ganetinai arti menulio (velgi pasikartosiu, kad salyginai arti - gali buti ir 400 km. nuo menulio).

Jimas

Kosminė šiukšlė arba NSO, dar gali būt koks nors moksliškas paaiškinimas, kad atsispindėjo ir panašiai kaip NASA labai mėgsta pasakyt apie tokius dalykus :D

Ezekiel

Citata iš: Benamis  vasario 18, 2015, 14:35:28
Butent, todel ir man atrodo, kad objektas ganetinai arti menulio (velgi pasikartosiu, kad salyginai arti - gali buti ir 400 km. nuo menulio).


Gali būti, nors tiesa nežinau kokiu arčiausiu atstumu objektas būtų aiškiai matomas sufokusavus į mėnulį. Gal tai gali būti pakankamai toli esantis objektas šalia Žemės. Jei tai tik ne kokie balionai atmosferoje įtariu tai yra NSO dėl keistų judesių.
Pabandysiu patyrinėti su savo kamera kaip gerai fokusuoja. Bent jau su žiūronais fokusuojant galima pamatyti kokios žvaigždės yra arčiau ir kurios labiau nutolusios.

snofru

man atrodo, kad tas daiktas greičiau arčiau žemės nei mėnulio :)
galėtu būt koks meteo-zondas tarkim

Aukštyn