Ar verta pasitikėti švytuokle

Pradėjo Vytautas, gegužės 29, 2013, 08:38:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

#30
gegužės 31, 2013, 13:40:33 Redagavimas: gegužės 31, 2013, 13:47:40 by Vytautas
Tik per anapusinę būtybę gali prisijungti prie informacinių laukų kuriuose informacijos niekas negali iškraipyti. Per save gauta informacija niekinė. Jei neturi anapusinės savo pusės negali prieiti prie švarios informacijos. Tam ir reikalingi tie keisti klausimai. Jų prasmė esminė. Klausimas ar "ar aš bendrauju su savo siela?" naudojamas kiekvieno seanso pradžioje, o seansas skaitosi kol laikai siūlo galą nepaleisdamas.
Jokios priklausomybės nuo švytuoklės nėra nes ji man negali pasakyti ką valgyti, kur eiti ar ne, ir iš viso ką daryti ir ko ne. Tai ateities informacija. Kai kažką padarysiu tik tuomet galima aptarti ar tai buvo kvailas sprendimas. Bet ir taip bus aišku.

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  gegužės 31, 2013, 13:40:33
Tik per anapusinę būtybę gali prisijungti prie informacinių laukų kuriuose informacijos niekas negali iškraipyti. Per save gauta informacija niekinė. Jei neturi anapusinės savo pusės negali prieiti prie švarios informacijos. Tam ir reikalingi tie keisti klausimai. Jų prasmė esminė.<...>


Jei per save gauni niekinį atsakymą, kad bendrauji per anapusinę būtybę - kaip tai sužinoti? Supranti, kame problemos šaknys?

Žodžiu, nebesiginčysiu dėl šito. Totaliai beviltiška :)

Vytautas

Kad veikia mechaninė dalis bendraujant su savimi viskas labai gražu, bet reikia "permesti" ryšio kanalą. Kažkokiu būdu turi kreiptis į anapusinį pasaulį. O kaip kreiptis be konkretaus adreso?. Seniau šitoje vietoje kreipdavosi į visokias dvasias. Ir suprantama prisišaukdavo bėdos. Tavo siela tau jokios bėdos nesukels. Atvirkščiai jos pagrindinis tikslas tavo saugumas šiame materialiame gyvenime.

TinSoldier

Klausimas: "ar aš turiu sielą". Bet jei tu neturi to adresato? Kas tuomet? Tuomet negausi tikslaus atsakymo. Jei negausi tikslaus atsakymo, gali negauti tikro atsakymo ir prie klausimo "ar aš turiu sielą?"

Nes, jei tos sielos nėra, pats sau pameluoti gali, kad turi sielą.

Ne tik, kad švytuoklė, apskritai, yra visiška pieva, bet ir tu ją dar visiškai nelogiškai naudoji.

Vytautas

#34
gegužės 31, 2013, 14:07:36 Redagavimas: gegužės 31, 2013, 14:10:15 by Vytautas
Tu nežinai turi sielą ar ne. Negali sau sumeluoti. Šitoj stadijoj ji jau kažkaip įsikiša. Savotiškai taip pasakys ji o ne pats.

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  gegužės 31, 2013, 14:07:36
Tu nežinai turi sielą ar ne. Negali sau sumeluoti. Šitoj stadijoj ji jau kažkaip įsikiša.


Bet tai, jei neturi sielos?
Įsikiša siela, kurios tu neturi? Seems legit.

Vytautas

Ne pasakai pats. Kėblu čia bet kito būdo nežinau. Pats taip pradėjau. Gal būt galima tiesiai klausti "ar aš bendrauju su savo siela?" atsakymai vėl turėtų gautis analogiški. Jei taip reiškia turi.

rutulys

Siūlau naudoti nedidelį patobulinimą savo švytuoklei - pakabinti ją ant kokio nors laikiklio. Tada nebebus absurdiškų kaltinimų, kad ją judini savo mikrojudesiais taip kaip nori.

TinSoldier

#38
gegužės 31, 2013, 17:04:52 Redagavimas: gegužės 31, 2013, 17:06:29 by TinSoldier
Citata iš: rutulys  gegužės 31, 2013, 16:27:13
Siūlau naudoti nedidelį patobulinimą savo švytuoklei - pakabinti ją ant kokio nors laikiklio. Tada nebebus absurdiškų kaltinimų, kad ją judini savo mikrojudesiais taip kaip nori.


Problema ta, kad pakabinus ant laikiklio - nebelieka mikrojudėsių, todėl nebeveikia ir švytuoklė.
Bet, kai kuriuos vargšelius protas bando apsaugoti nuo realybės ir jie prisigalvoja, kad neveikia ne todėl, kad nebeliko mikrojudėsių, o todėl, kad nebebuvo švytuoklės kontakto su kūnu.
Ir toliau švytuoja, ir toliau tiki...

P.S. Kai šiandien pats bandžiau tą švytuoklę toje Vytauto minėtoje padėtyje - tikrai velniškai sunku pastebėti savo kūno judėsius. Praktiškai neįmanoma. Todėl suprantama, kodėl naivesni žmonės gali patikėti, kad kažkas kitkas ją judina, o ne pasąmonė. (Mano atveju, ryškiai judėjo kur norėjau aš, ir kur aš kreipiau, nors ir, atrodė, visiškai visiškai nejudėjau)

puodukas

Citata iš: Vytautas  gegužės 31, 2013, 13:40:33
Jokios priklausomybės nuo švytuoklės nėra nes ji man negali pasakyti ką valgyti, kur eiti ar ne, ir iš viso ką daryti ir ko ne.

Sunku tuo patikėti, kad nėra jokios priklausomybės. Net jeigu su švytuoklę tik pasitikrini, kas praeityje teisinga ar klaidinga, jau tu formuoji savo pažiūras į ateitį, pagal tai ką švytuoklė patvirtino kaip gerai ar blogai. O nuo požiūrio priklauso kaip tu pasielgi ateityje. Ir nesvarbu ar čia pats judini švytuoklę ar chuliganai iš anapus, bet tu nuo jos jau priklausomas.

Vytautas

Citata iš: TinSoldier  gegužės 31, 2013, 17:04:52
Todėl suprantama, kodėl naivesni žmonės gali patikėti, kad kažkas kitkas ją judina, o ne pasąmonė.

Tu tai vadini pasąmone aš tai vadini "aš". Visiškai esi teisus. Bet kai normaliai "pakeisi" ryšio kanalą ir prisijungsi prie savo sielos normaliai judinimo galimybės pakeisti konkrečiam klausimui pasibaigs. Negalėsi padaryti kad iš vienokio atsakymo gautųsi kitoks. Nebent turi ekstrasensinių sugebėjimų ir gali judint daiktus. Kaip minėjau mane tai buvo užplūdę ir tikrai atsakymus tada įtakoji kaip nori. Bet tuo atveju gali pajudinti ir šiaip daiktus. Aš pabandžiau su popieriaus lapu ir suveikė.
Dėl priklausomybės. kaip taisyklė po kokio nors sprendimo būna ir taip aišku gerai ar blogai. Atvirai kalbant nieko taip ne esu tikrinęs. Įdomumo dėlei pasitikrinu kokį istorinį faktą. Bet nuo jo vienokio ar kitokio varianto man nei šilta nei šalta. Iš tikro pats įdomumas kad veikia, o realios naudos nėra. Kartais įdomu sužinoti kažką iš niekur. Tuo būdu esu sužinojęs apie saulės simbolius, o paskui praktiškai išbandęs.

rutulys

Citata iš: TinSoldier  gegužės 31, 2013, 17:04:52
Problema ta, kad pakabinus ant laikiklio - nebelieka mikrojudėsių, todėl nebeveikia ir švytuoklė.


Praktiškai išbandei ar logiškai išprotavai?

Vytautas

Citata iš: rutulys  gegužės 31, 2013, 23:17:18
Citata iš: TinSoldier  gegužės 31, 2013, 17:04:52
Problema ta, kad pakabinus ant laikiklio - nebelieka mikrojudėsių, todėl nebeveikia ir švytuoklė.


Praktiškai išbandei ar logiškai išprotavai?

Prisipažinsiu šio varianto praktiškai neišbandžiau. Bet kai buvo keistas antplūdis pasukau popieriaus lapelį ant smailo daikto, tai čia tas pats. Manau pajudinčiau ir švytuoklę bet suprantam čia jokio ryšio su anuo pasauliu. Normaliai kai prisijungi prie sielos kanalo negali niekaip pakeisti judėjimo krypties, o neprisijungęs gali išdarinėt ką nori nes pats valdai. Nebent sugebi judinti daiktus tada su švytuokle nėra ką veikti. Paprasčiausiai tavo signalas užgožia anapusinį.

rutulys

Tai skeptikui TinSoldier'iui tai skambės kaip pasakos, pirma reiktų išsiaiškinti su mikrojudesiais.

Aš su švytuokle šiek tiek žaidžiau mokykloje. O kai prieš kelis metus pabandžiau tai ji man neveikė ir be jokių laikiklių.

Beje kontaktuotojams kaip ir žurnalistams reikalinga gyslelė, kurios aš neturiu. :)


Vytautas

Taip kaip  čia aprašinėjau naudokis jei nori ir tikrai turi veikti. Šioj vietoj visi lygūs bent iki ryšio su siela.

Aukštyn