Ar verta pasitikėti švytuokle

Pradėjo Vytautas, gegužės 29, 2013, 08:38:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

gegužės 29, 2013, 08:38:16 Redagavimas: gegužės 29, 2013, 08:44:29 by Vytautas
Kažkaip neradau nieko ką būtų galima panaudoti magijoje. Gal tik tai kad ją žmonėms perdavė angelai. Per švytuoklę gaunu info kad ją žmonės gavo per ateivius. O Enocho knygoje aprašomi angelai labai primena ateivius. Žmonės patys magiją nemanau kad sugalvojo. Tai turėjo atsirasti iš šalies. Mokslinai atradimai taip pat gauti dažniausi ne paprasto mastymo būdu. Tai susapnavo, tai kažkokią viziją pamatė.

paragraf 78

Yra ištisa magijos kryptis paremta Enocho knyga. Tai kad tu ten kažko nerandi, tai dar nereiškia kad ir kiti neranda.
Man keistas tas tavo pasitikėjimas ta švytuokle. Atrodo, kad ji tau yra vienintelis autoritetas ir nesvarbu, kad viskas ką gauni ja, nepatvirtinama kitais šaltiniais. Kur garantija, kad tu ją teisingai supranti?

Marius

Tai,kad teisingai supranta,jam parodo svytuoklė..Jis psklausia:Švytuokle ar aš tave teisingai suprantu?   
Ir švytuoklė nedvejodama apsukus kelis ratus sako :TAIP.  :-)  ką čia ir bepridursi.

Vytautas

#3
gegužės 29, 2013, 09:18:14 Redagavimas: gegužės 29, 2013, 10:03:08 by Vytautas
Na vieną kartą skaičiau tai gal ko nepastebėjau. Tiesiog tokiu aspektu į tekstą nežiūrėjau. Buvo įdomi visuma. Dėl pasitikėjimo švytuokle arba tiksliau savo siela. Tiesiog savo laiku sutapo fiziniai potyriai su gaunama info per švytuoklę. Jei nebūčiau pasitikėjęs tą informacija šio komentaro nerašyčiau. Tiksliau nebūtų kam rašyti. O gavimas kitokios informacijos nei skelbia klasikiniai šaltiniai tai tiesiog įdomu ir veikia kaip melo detektorius. Švytuoklė tinka tik praeities ir dabarties informacijos tikslinimui. Neįmanoma gauti jokios informacijos kuri įtakotų būsimus priimamus sprendimus. Žodžiu jokiom pranašystėm ar spėjimams, bei rinkimui info apie kitus žmonės neįmanoma panaudoti. Anapus įvykę labai dideli esminiai pasikeitimai. Jokios magijos tiesiog nėra. Atsiprašau kad nuklydau nuo temos.

.L.U.T.H.O.R.

Sorry, kad paoftopinsiu, bet Vytautai, kaip užsiiminėjo magija, taip ir užsiiminėja visi. Negi sakai, kad visi žmonės klysta. Štai vienas įrodymas, kad tavo švytuoklė klysta.

Vytautas

Absoliučiai jokia magija neužsiiminėju. Nieko nepranašauju, nekuriu jokio tikėjimo, nedarau jokio poveikio kitiems ar aplinkai, neturiu absoliučiai jokių ketinimų kažko pasiekt su švytuokle. Tik dėl savęs pasitikrinu informaciją. Patį veikimo principą nepriskirčiau magijai, nes magijai tai buvo daroma visiškai kitaip su aukojimais, valymais, šventinimais ir t.t.. Kažkaip nepatogu kad ne į temą kalbam, o temos daryt dėl to nėra prasmės, nes nėra ką pasakyt.

TinSoldier

Na na, nereikia čia ginčytis.. juk visi draugiškai ir gražiai galime surasti tobulą kompromisą: klysta tiek švytuokliuojantys, tiek užsiimantys magija.

paragraf 78

pridėčiau, tiek skeptikai.
Visi klysta, nes klysti yra žmogiška :) neklysta tik tie kurie nedaro nieko, kaip sako liaudies išmintis. Nėra nei vieno autoriteto, kuriuo būtų verta pasikliauti besąlygiškai, o juo labiau tokiu kurį pats valdai. Juk visas švytuoklės principas yra paremtas nesąmoningais raumenų mikro judesiais. Taip kad, švytuoklė yra pats nepatikimiausias autoritetas kuriuo galima būtų remtis.

.L.U.T.H.O.R.

Vytautai, visiškai šovei į pievą :D Tu sakai, kad magija neveikia, aš klausiu, negi tu laikai visus magija užsiimančius šarlatanais ar melagiais, nes jie ir toliau užsiima magija.

Vytautas

#9
gegužės 29, 2013, 13:38:38 Redagavimas: gegužės 29, 2013, 13:49:18 by Vytautas
Dėja jokių raumenų virpesių nėra. Norint tuo įsitikinti tiesiog reik tuo naudotis. Klasikiniu atveju kada ranka stovi tik ant alkūnės tikrai gali įtakoti bet kas. Man tai pradžioje ir sukėlė įtarimų todėl suradau savą būdą užtikrint patikimumui. Bet kada galvą atremi į siūlą laikančią ranką gaunasi labai stabili pozicija. Niekas ten nevirpa. Reik judėt visu kūnu. Realiai tuos dalykus galima aptarinėt su tuo besinaudojančiu. Tuo labiau kad tai nėra kažkas sudėtingo. Per kelias minutes prieinama kiekvienam, nebent kai kuriems žmonės švytuoklė neteiks informacijos nes neturi antrosios pusės anapus. Bet svyravimų švarumą eis pajausti.
Dėl pačio informacijos patikimumo. Kadangi kai mane "spaudė" agregoriai reaguodamas į švytuoklės informaciją laiku ėmiausi saugumo priemonių ir tik dėl to likau gyvas tai man iš anapus pateikiama informacija yra patikima. Šiaip informacijos gauni tik tiek kiek tuo metu tau reikalinga. Kad užtikrinti žmogaus saugumą gali gauti tam momentui ir klaidingą informaciją svarbu žmogus liktų gyvas. Bet čia praeities niuansai kai buvo galima prieiti prie ateities informacijos. Dabar jokios ateitis. Po praeitį knaisiokis kiek nori. Iš tikro tai švytuoklę padaro "neįdomią". Nebent tik naudot kaip melo detektorių.
Šiais laikais magija yra verslas. Nejaugi žmogus sakys kad sugedo jo verslo sistema. Tuo labiau kad tos sistemos efektingumą visuomet buvo problema nustatyti. Vienai pažįstamai vienas žinomas astrologas be problemų padėdavo. Dabar nei iš šio nei iš to nesuranda laiko, nes žino kad ji taip pat toje srityje gali pasitikrinti, o meluoti ir gadinti santykių nenori. Tai pažįstamai apie rugsėjo vidurį metant kortas nutiko taip. Pradžioje iškrito kryžius tai yra visa ko pabaiga. Sekanti korta buvo saulė. Tai yra visos būsimos kortų reikšmės panaikinamos. Nuo to laiko moteriškė kortų nepaėmė į rankas, nes nėra jokios prasmės. Tiesiog gavo ženklą. Kadangi jai tai ne komercija tai pasipasakojo. Išsiaiškinom ir viskas atsistojo į savo vietas.

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  gegužės 29, 2013, 13:38:38
Dėja jokių raumenų virpesių nėra. Norint tuo įsitikinti tiesiog reik tuo naudotis. Klasikiniu atveju kada ranka stovi tik ant alkūnės tikrai gali įtakoti bet kas. Man tai pradžioje ir sukėlė įtarimų todėl suradau savą būdą užtikrint patikimumui. Bet kada galvą atremi į siūlą laikančią ranką gaunasi labai stabili pozicija. Niekas ten nevirpa. Reik judėt visu kūnu. <...>


Pirštus pamiršti, žmogau. O labai subtilių mikrojudėsių plika akimi gali ir nepastebėti. Tuo labiau, kad nenori jų pastebėti.

Vytautas

Citata iš: TinSoldier  gegužės 29, 2013, 13:46:34
Pirštus pamiršti, žmogau. O labai subtilių mikrojudėsių plika akimi gali ir nepastebėti. Tuo labiau, kad nenori jų pastebėti.

Pirštai taip pat priglausti prie galvos. Pabandyk praktiškai svarelį priversti judėti tokioje pozicijoje norima kryptimi reik milžiniškų pastangų. Tik viso kūno judėjimas. Ir krypčių praktiškai neis pagauti. Man pačiam smalsu esu bandinėjęs.

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  gegužės 29, 2013, 13:55:13
Citata iš: TinSoldier  gegužės 29, 2013, 13:46:34
Pirštus pamiršti, žmogau. O labai subtilių mikrojudėsių plika akimi gali ir nepastebėti. Tuo labiau, kad nenori jų pastebėti.

Pirštai taip pat priglausti prie galvos. Pabandyk praktiškai svarelį priversti judėti tokioje pozicijoje norima kryptimi reik milžiniškų pastangų. Tik viso kūno judėjimas. Ir krypčių praktiškai neis pagauti. Man pačiam smalsu esu bandinėjęs.


Man įdomu būtų pamatyti, kaip tu pirštų galiukus priglaudęs prie galvos ir dar subegi švytuoklę laikyti

.L.U.T.H.O.R.

Tai tu Vytautai, kalbi apie verslininkus. Aš kalbu apie žmones, kurie užsiiminėja tikra magija. Astrologija - ne magija. Jeigu jau teigti pagal tave, tai nebent, NEBENT, buvo pakelta kokia nors kartelė ir dabar visi šarlataniūkščiai ir mėgėjai šiaip sau negali tokiais dalykais užsiiminėti. O tikra magija visada veikė ir veikia :)

paragraf 78

Kad kūnas nedarytų įtakos švytuoklės parodymams, reikia jį visiškai atjungti, nes kokioj padėty kaip tvirtai belaikytum švytuoklę, visada išliks mikro judesiai, kurių nepastebėsi plika akimi. Tačiau pajungus daviklius, tai akivaizdžiai matoma. Jau n kartų mokslininkai atlikinėjo tokius tyrimus. Viskas remiasi į elementarią žmogaus fiziologiją, o ne į kažką nors mistiškesnio.

Aukštyn