Evangelijų kilmė

Pradėjo Nežinukas, spalio 05, 2012, 15:56:42

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Citata iš: klajunas  vasario 27, 2017, 11:58:47Jeigu ką tai visi visus stebime. Pavyzdžiui, mano stebėjimo taško aukštis maždaug TKS lygyje. Todėl matau ir baltarusiją, lenkiją, latviją, Baltijos jūrą ir daug daug plačiau. Matau žmones, elektrą, duomenų srautus, ryšį ir t.t. Vieną kitą mintį, sąsajas tarp žmonių ir daug visa ko. Vien žo smėlio dėžė ir besitasantys vaikai.
Mačiau rašėte jog esate patyrę telepatiją ir iš to negalima juoktis . Bet aš jums ,Klajūne , turiu logšiką klausimą tada . Kodėl telepatas atsiliepia telefonu , jeigu žino kas jam skambina ?


klajunas

Citata iš: Linas Esu  vasario 27, 2017, 13:22:38Mačiau rašėte jog esate patyrę telepatiją ir iš to negalima juoktis . Bet aš jums ,Klajūne , turiu logšiką klausimą tada . Kodėl telepatas atsiliepia telefonu , jeigu žino kas jam skambina ?
Jeigu iš tikro domina savo nežinojimo spragų užtaisymas, galiu duoti rimtą atsakymą.
Bet pirmiausiai, kad susisietų su Evangelijų klausimų, esate stebimas visa matančio Dievo. Čia daugiau galėtų paaiškinti @paragraf 78 . Todėl jis dabar mato ar tavo logšikas klausimas iš tikro logšikas.

Toliau, neribotai telepatijai reikia leidimo. Tad tai yra rango klausimas. Pavyzdžiui, yra įrašyti absoliučiai visi jūsų telefoniniai pokalbiai, tačiau norint perklausyti šių pokalbių istoriją, reikia clearance'o.

Jeigu norite sužinoti, kaip mes jus stebime, yra ir viešų dokumentų, nuleakintų.
Žvilgterėkite https://wikileaks.org/spyfiles/document/

Linas Esu

#62
vasario 27, 2017, 18:16:20 Redagavimas: vasario 27, 2017, 18:20:06 by Linas Esu
wikileaks niekada neatskleidžia savo informatorių tapatybių , o dabar jūs ką tik parašėte jog būtumėte vienas iš jų . Wikileaks neturi nieko bendro su telepatija . Žodžiu , grįžtame į realybę .
https://wikileaks.org/What-is-Wikileaks.html
Tai neturite atsakymo į klausimą ?

Linas Esu

Citata iš: Prokurorė  vasario 27, 2017, 18:27:25
Citata iš: Linas Esu  vasario 27, 2017, 13:22:38Kodėl telepatas atsiliepia telefonu , jeigu žino kas jam skambina ?
Klajunas ne prisipažino, bet yra visiškai aišku: jis tai daro iš mandagumo, nes sakmbintojas nera telepatas...

O dėl oficialaus leidimo, jis teisu: jei be leidimo - sodinsime. Bet prasžioje pstebėsime ką paragraf 78 dar sugalvos, kad Evangelijų kilmės kausimą visiškai sužlugdytų. Nes jau dabar mes manome, kad ne vien paragraf 78 , bet ir visi aukštesni krikščionys sąmoningai, kaip apsėsti meluoja tuo klausimu. Žemesni krikščionys yra paragraf 78 ir jo sėbrų stebimi, kad pakėlus galvas, galima būtų laiku juos prispausti atgal prie žemės. Vyksta tyrimas, kas ką stebi, tad nebegaliu daugiau pepėti apie tai.
:D :D :D :D

paragraf 78

Offtopai ir kiti blėniai bus trinami be atskiro perspėjimo

elteide

Citata iš: Svečias  sausio 08, 2017, 14:41:43O tu apie tokius kodeksus esi ką girdėjęs: Codex Sinaiticus, Codex Alexandrinus, Codex Vaticanus, Codex Ephraemi, Codex Bezae, Codex Freerianus, Receptus, Codex S* (pirmoji Sinaiticus korrektura) ir Vulgata?

Man tų kodeksų užtenka teksto palyginimams. O jei ir tie dokumentai tau nieko verti, tai ko verta visa tavo krikščionybė, kuri tokiu atveju, neturi jokio pagrindo išskyrus tavo demagogų sapaliojimus

ką jie kalba?, kur rast perskaityt/

SPACE

@Nežinukas Kiek žinau, Markas ilgai buvo Sirijoje (Sūria, kaip žydai vadina). Bet ten raštai visi "peschita or "old Syriac"", labai keista kalba, runos sujungtos su arabic. Gal tik vietiniai kunigai, ar keli kalbininkai gali perskaityti.
Galiu parekomenduot kelias knygas, turiu .pdf
Legends of Eastern saints ; Chiefly from Syriac sources ; Edited and partly translated by A.J.Wensinck, printed by E.J.Brill, Leyden (Holland), 1911
J.W.Etheridge - "The Syrian Churches", London, MDCCCXLVI

elteide

netgi jei evangelijos pakoreguotos , krikščionybė parempta Pauliaus mokymu .ty  esmė labiau yra APD. Paulius suveda galus apie mesiją per ST ir savo apreiškimus , Jėzaus darbus.

paragraf 78

Citata iš: elteide  rugpjūčio 03, 2017, 11:55:49netgi jei evangelijos pakoreguotos , krikščionybė parempta Pauliaus mokymu .ty  esmė labiau yra APD. Paulius suveda galus apie mesiją per ST ir savo apreiškimus , Jėzaus darbus.
Puikus pastebėjimas

elteide

sorry, supainiojau ne APD o Pauliaus laiškais

paragraf 78

Citata iš: elteide  rugpjūčio 06, 2017, 20:52:43sorry, supainiojau ne APD o Pauliaus laiškais
He, o aš galvojau kad taip sutrumpinai Apaštalo Pauliau Darbai, nes pagalvojau kad Apaštalų darbai čia būtų ne į temą

elteide

na APD irgi yra vietų gerų pvz apd10,25

Aukštyn