Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Praktiniai užsiėmimai => Magija, burtai ir užkeikimai => Temą pradėjo: Melekh rugpjūčio 01, 2020, 16:15:30

Antraštė: Dvasinis indas
Parašė: Melekh rugpjūčio 01, 2020, 16:15:30

Ritualas skirtas pasiruošti pagrindiniam ritualui. Gali būti naudojamas vietoj LBRP ir pan.


Prieš ritualą atsisėsk patogiai ir laikyk elementų indą (jei neturi, tiks ir įprastas indas). Nuramink savo kvėpavimą ir atsipalaiduok. Leisk mintims apsireikšti, visas mintis apie artėjantį ritualą, tegu apsireiškia visos tavo baimės ir nerimas. Kiekvieną kartą, kai mintis apsireiškia, nustumkite ją į indą ir pastebėkite kaip indas užsipildo vandeniu. Dabar įsivaizduok, jog esi vandens indas. Neturėtum jaustis neįprastai. Dabar tu matai savyje nerimą, baimę judančius aplink. Nuramink vandenį ir lauk kol viskas pasidarys skaidru. Kelias minutes kontempliuok  save kaip tuščią indą.  Tada ramiai ir atsargiai be jokių emocijų paskelbk savo ritualo intenciją. Paskelbk taip, jog lyg tai būtų daroma kažkam kitam. Tada pasakyk:    „Aš pasiduodu Aukštesniojo Genijaus  valiai". Galima sakinį pakeisti pagal savo tikėjimą/poziciją ir pan.   

Pažvelk ir savo galvos ir pamatyk Aukštesniojo Genijaus baltą šviesą. Pasiek ją ir nuleisk visą šviesą į kaktą. Paliesk savo kaktą ir pamatyk heksagramą virš antakių. Lai šviesa pasipila į tavo smegenis. Šiuo veiksmu, leidi savo Aukštesniąjam Genijui užvaldyti tavo mintis. Dabar leisk šviesai nusileisti ir užpildyti indą. Turėtum jaustis visiškai kitaip.    

Pradėk savo ritualą.

 G.: D.: 5=6 laipsnio ritualo dalis.