Saturno menulio fotografija

Pradėjo Benamis, gruodžio 06, 2011, 14:39:20

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis



Ir vel NASA kazka uzretusavo? Jeigu taip tai ka? O gal tai tiesiog kazkoks atsitiktinumas/klaida?

paragraf 78

Manau kad išpūstas burbulas. Kodėl taip manau?
Jei būtų kokia nuotrauka su keistenybėmis, tai jos net retušuotos nekištų į viešumą.
Taip pat jei jau retušuotą kištų į viešumą, tai būtų atlikta itin profesionaliai. Nes dabar atrodo lyg koks nemokša retušavimą būtų daręs. O juk jei kažką norėta nuslėpti būtų daroma profesionaliai.
Tai gi, manau kad tas retušavimas yra fake.

Benamis

Sutinku, kad atrodo keista. Siaip si nuotrauka yra oficialiame NASA puslapyje: http://apod.nasa.gov/apod/image/1004/titandione_cassini_big.png



Kas keisciausia, kad net plika akimi matosi, jog prie jos pasidarbavo lyg su kokiu paint'u ;D Arba cia nevykusiai norejo pakoreguoti arba ... net nezinau... ???

snofru

cia tai labai jau nevykusiai, iskart matosi. pas NASA pasitaiko tokiu atveju ir ne vienas, pats esu emes tiesiai is ju tinklapio originala taip sakant, ir po manipuliaciju photoshopu tos retusavimo/redagavimo zymes isryskedavo. na jei su tom palydovu, planetu, asteroidu nuotraukom daug maz viskas aisku, noreta gal privest iki "zmoniskesnio" lygio, tai kai kurios, tarkim menulio ar marso pavirsiaus nuotraukos kokiu tikslu redaguojamos? kazkas slepiama? tai kam tada isvis det ten ta nuotrauka?

paragraf 78

Va būtent apie tai ir kalbu, jei būtų ką slėpti, tai nuotraukų neviešintų. Gal čia šiaip pagražinti nuotrauką norėta, o visokie konspiracijų mėgėjai įžvelgia ten tai ko nėra.

snofru

#5
gruodžio 06, 2011, 19:39:27 Redagavimas: gruodžio 06, 2011, 19:42:30 by snofru
na bet faktas yr faktas, tokios nuotraukos tikrai yra, ipac darytos seniau (persasi isvada, kad ir dabar ju turetu but, bet dabar ir vaizo apdorojimo irankiai zymiai patobulejo, norint galima paslept kas nebutina matyt smalsiai akiai)
dar stai i tema, yr toks filmas, gal  mate gal atsiras kas nemate Jose Escamillo - Moon Rising. savo saite turiu rusiskai igarsinta isimetes, kas nores spauskit salia profilio, pateksite i saita ten prie media failu galima rasti. angliska varianta manau galima rast interneto platybese taip pat.  :)
--edit
stai yra ir en http://www.filmai.in/16430-moon-rising-ufo-the-greatest-story-ever-denied.html

Aukštyn