Darom konferenciją?

Pradėjo paragraf 78, sausio 17, 2013, 22:17:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Tai gi. Jau seniai gvildenu idėją surengti konferenciją  skirtą paranormaliems reiškiniams. Norėtūsi, kad ji būtų kuo labiau moksliška.
Pakviestume rimtus lektorius ir panašiai.
Reikia tik žmonių resursų. Aš viliuosi jog atsirastų entuziastų iš mūsų forumo. Galima būtų prijungti NSO registrų centrą, Ateiviai.lt, Meškos ausyje, nso.lt dar kokius nors forumus kurie norėtų panašiame projekte dalyvauti.
Tai gi pradžiai reiktų surinkti padorią entuziastų komandą.

Jei renginys pasisektų galima būtų jį rengti kasmet (galima juk pasvajoti) :)

Tai gi ką manote?

Benamis

Vieta?

Palaikau ideja, galeciau ir paremti finansiskai jeigu reiketu, arba kiekvienas narys moketu pvz. simbolini iejimo mokesti koki nors :)

RoxiO

Manau vienam paremti tokį renginį būtų švelniai tariant - brangoka- taigi reikėtų rinkti mokestį, tačiau aš tikrai dalyvaučiau. :)

Phoenix

Čia konferencija būtų tik forumų dalyviams ar atvira? Jeigu norite daryti tą konferenciją, tai turit žinoti kad susidomėjimas paranormaliais reiškiniais Lietuvoje yra nedidelis (pasitikslinimui galima padaryti kokį tyrimą ar apklausą). Jeigu stengsitės ją padaryti kuo labiau mokslišką, nemanau kad ateis daug žmonių, reikėtų pakeisti konferencijos formatą ir kaip nors įdomiai ją pareklamuoti.

OKULTISTE

... o aš manau šiek tiek kitaip, negu Phoenix, bet dėl reklamos tai tikrai TAIP... Jei daryti atvirą, tai reikėtų susirūpinti, ar tilptų tie, kas nori, arba riboti dalyvių skaičių...

Marius

#5
sausio 17, 2013, 23:47:22 Redagavimas: sausio 17, 2013, 23:53:35 by Marius
Idėja nebloga..Bet daroma ne iš tos pusės..Pirma reik parengt tikrai stipria ir idomia programa,sukviest žmones kurie ją pravestų,o tik tada jieškot kur daryt ir reklama skleist.O reklama butina,nes garantuoju,jog čia panašiai kaip su mytu butu,daug kas prisižada,dievagojasi ,kad ateis,bet išmušus valandai x atsiranda milijonai neatidėliotinų darbu ir reikalų,per kuriuos negalima atvykt.Tokiu atveju reik kuo platesnės reklamos ir informavimo,Tai kainuoja..Net jei renginys būtų nemokamas,tikrai nemanau ,kad i jį daug žmonių ateitų,nes daug kas domisi tokiais dalykais,bet apie tai neskialbia viešumoi,ir į tokius renginius nevaikšto.Jei daryti mokamą renginį ir norint, kad bent jau nenueiti į minusą,reik labai stiprios ir aktualios programos,už kurią žmonės butų pasiruošę mokėti pinigus..O tai padaryt sudėtinga..

Pasibandymui galima padaryti nedidelį renginį tarkim uzdaresniam žmonių ratui t.y. visu Lietuviškų tinklapių forumų išvardintų paragrafo lankytojams,aišku isileidžiant ir šiaip žmones,bet tokiu atveju visi kaštai butų mažesni,ir reklama dedama tuose puslapiuose..ir tai butų kaip bandomasis seminaras kuris duotų inercijos(arba sužlugdytų) tolimesnei tokių dalykų plėtrai.

Benamis

Na del reklamos tai dar klausimas ar is tu puslapiu nauda butu... Meskos ausyje visi issilakste, nso.lt irgi merdeja (keli pastovus nariai vis komentuoja ir tiek)... NSO registru centras? Nezinau ar daug kas girdejo apie ji... Taigi realiai ziurint reklama butu tik anomalijoje - o to tikrai mazai butu, reiketu sugalvoti dar koki nors pigu ir efektyvu buda.

Gabrieliau, tu buvai jau surenges konferencija apie filma (Vandes galios ar kazkas panasaus) - kiek susirinko?

Marius

#7
sausio 18, 2013, 00:33:33 Redagavimas: sausio 18, 2013, 00:38:28 by Marius
Šiaip vienas efektyvesnių/pigesnių padaryt plakatus ir iškabint universitetuose,kolegijose..ten kur tai nebutu nuplešta ir išmesta...skrajutės,mires reikalas..o kiti budai lieka tv ir radija..bet tai tikrai daug kainuoja..


Bet visų pirma reik sugalvot apie ką bus ta konferencija,nes bendrai jimt anomalius dalykus,manau mėnesio neuztektų jiems bent apžvelgt.

Benamis

TV ir radija galime is karto nurasyti.

Marius

Todėl ir siūlau pradžiai galvoti apie nedidelį renginį..o kasmet galima tobulint ir atsirastų pobiški auditorija ir ji plėstūsi.

paragraf 78

Reiškias taip.
1. Reikia pradėti nuo entuziastų susibūrimo, nes be jų nebus pradžios.
2. Kai bus entuziastai, tada galima galvoti vietą, temas, konferencijos tipą ir visa kitą.
3. Tokioje konferencijoje manau dalyvautų iki 200 žmonių.
4. Kaštai priklauso nuo vietos. Bare pigiau, konferencijų salėje brangiau.
5. Įėjimas į konferenciją būtų mokamas. 10-20 lt. Tai tikrai pigu.
6. Konferencija būtų atvira ir visi kas norėtų galėtų dalyvauti.
7. Reklama: forumai, facebook, anomalija, plakatai ezoteriniuose knygynuose ir kitose vietose. To paprastai užtenka surinkti auditoriją iki 200-400 žmonių. Čia sprendžiant iš konferencijų kurias jau teko organizuoti.
8. Kodėl siūlau įtraukti ir kitus panašius projektus (NSO registrų centras ir t.t.)? Nes tai būtų naudinga ir mums ir jiems. Be to gal pagaliau Lietuvos aktyvistai susivienytų, o ne kad kiekvienas savo vagą varytų.

RoxiO

Būtų smagu vienytis. Kam konkuruoti, kai net nėra dėl ko... ;)

.L.U.T.H.O.R.


BloodyMary

Tikrai gera idėja. Aš už. Tik įdomu kur vyktu ji?.

.L.U.T.H.O.R.

Jei Vilniui arba Kaune tai atvykčiau :D

Aukštyn