Ateivių implantai

Pradėjo Linas Esu, liepos 25, 2017, 14:09:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu



Žmonės, turėję kontaktą su nežemiškos civilizacijos atstovais, neatsimena apie tai, kad jiems buvo įterptas implantas, visa tai paaiškėja vėliau, kai vyksta pokalbis hipnozės seanso metu. O kartais žmogus net neįtaria, kad turėjo kontaktą su ateiviais. Dirbtiniai svetimkūniai kūnuose aptinkami atsitiktinai, atliekant medicininius tyrimus rentgeno ar kompiuterinės tomografijos pagalba.Viena 30-metė amerikietė hipnozės seanso metu papasakojo, kad ji ateivius sutiko ant upės kranto, kur aplinkui daugiau nebuvo nė vieno žmogaus. Ateiviai jai į pėdą įdūrė adatą. Vėliau atliktas rentgeninis tyrimas parodė, kad pėdos kauluose tikrai yra svetimkūnis. Jį pašalino iš kojos - tai buvo ovalo formos maždaug 1 cm ilgio daiktas. Tačiau pakako keletą kartų šį keistą daiktą pasukioti rankose, kai jis įgijo T raidės formą. T raidės kojelė buvo iš nepaprasto tvirtumo nežinomo metalo, o likusi objekto dalis buvo padengta tvirta ir švelnia membrana. Laikas nuo laiko implanto kojelė ėmė skleisti elektros iškrovas, o visas implantas imdavo vibruoti ir suktis aplink savo ašį.

Ateivių implantai žmonių kūnuose aptinkami įvairiausiose vietose, tame tarpe ir akyse, kraujyje, smegenyse. Dažniausiai jie būna paliekami rankose, kojoje, dauginimosi organuose, veide. Šie implantai, pašalinami iš žmogaus kaulų, turi tarsi daugybę mikroskopinių "varžtelių" (kitaip jų neįmanoma pavadinti), kurių dėka jie ne tik absoliučiai tiksliai įterpiami į žmonių kaulus ir kremzles, tačiau prie jų prijungiamos ir nervų galūnės. Dėl svetimkūnių nebūna jokių uždegimų, nelieka randų, audinių pakitimo, atmetimo reakcijų. Dažniausiai ateivių įterpti implantai žmonių organizmui nesukelia jokio nepatogumo. Tačiau daugumos tokių žmonių savijauta pakinta - žmonės pradeda sapnuoti neįprastus sapnus, girdėti pašalinius garsus, žmogus gali įgauti ekstrasensorinių sugebėjimų.
Specialistai mano, kad per savo miniatiūrinius prietaisus ateiviai kontroliuoja žmogaus organizmą. Koks šios kontrolės tikslas, lieka neaišku. Pacientai tvirtina, kad jie kartais jaučiasi tarsi zombiai, paklūstantys kažkieno kito valiai. Implantai dažniausiai aptinkami pas niekuos neišsiskiriančius žmones, nedarančius jokios įtakos techniniam progresui ar žmonijos politinei padėčiai.
Galima teigti, kad implantų patalpinimas žmonių kūnuose - tai būdas tirti žemiečius jų natūralioje aplinkoje arba šių implantų pagalba atliekamas žmonių sekimas, kuris dėl kažkokių priežasčių sudomino ateivius iš kosmoso.



Kalifornijoje gyvenantis gydytojas-ortopedas Rodžeris Leiras atliko ne vieną dešimtį operacijų, kurių metu buvo iš žmonių kūnų pašalinami implantai, ir sukaupė nemažą šių mikroskopinių prietaisų kolekciją. Juos studijavo žymūs patologoanatomai, pirmaujančių Amerikos ir Europos tyrimų laboratorijų mokslininkai. Pvz., Leiro pateiktiems implantams Naujosios Meksikos mokslinių atradimų institute buvo atliekama lazerinė spektroskopija, elektronini ir izotopinis skenavimas.
Mokslininkų išvada vieninga: visi šie svetimkūniai - tai ne kas kita, o labai didelio tikslumo prietaisai, tarsi įgyvendinti į žmogaus organizmą. Daktaras Leiras pasakoja, kad per implantus ateiviai ne tik žino viską, ką veikią jų "tiriamasis", tačiau turi žinių ir apie jų ateitį. Šios žinios žinomos ir žmonėms, kurie turi šiuos paslaptingus implantus.
61-ių metų amžiaus amerikietė, Kalifornijos gyventoja Dorotė O'Hara net negalėjo įsivaizduoti, kada ir kokiomis aplinkybėmis į jos kūną buvo patalpintas implantas. Tačiau moteris pasakoja, kad likus savaitei iki medicininio patikrinimo (kurio metu ir buvo aptiktas implantas), ji sapnavo sapną, kuriame ji su kitais žmonėmis randasi dideliame kambaryje ir laukia eilės, kada jiems bus atliktas dūris į kaklą. Vėliau ji atpažino, kad sapne matytas "didelis kambarys" yra daktaro Leiro priimamasis, o sapne matyti žmonės -tai jo pacientai, kuriems buvo atliktos operacijos.
Prieš pat Dorotės susitikimą su daktaru Leiru įvyko keistas atsitikimas. Ji su vyru vyko automobiliu pas daktarą, ir staiga jiems ant akių tarsi užkrito juoda skraistė. Po kiek laiko sutuoktiniai atsigavo ir pamatė, kad jų automobilis stovi šalikelėje. Jų nuomone, jie ten prabuvo apie 30 minučių, todėl pavėlavo į priėmimą pas daktarą. Viso šio įvykio jie negalėjo paaiškinti. Šis tas keisto moteriai atsitiko jau po operacijos. Dorotė pasakojo, kad ji pagaliau pamatė ateivius, tačiau jų išvaizdos nupasakoti negalėjo - viskas tarsi ištirpo rūke.
Praktiškai visi daktaro Leiro pacientai po atliktų operacijų tvirtai galvojo, kad ateiviai iš kosmoso į jų kūnus vėl įsodins implantus. Žmonėms tokia mintis tarsi buvo įteigta pasąmonėje.
Elė Livi, kuriai, kaip ji pati mano, implantas buvo įsodintas, kai jai buvo aštuoneri metai, naują susitikimą su ateiviais turėjo tada, kai po implanto pašalinimo buvo praėję du mėnesiai. "Aš su savo šeima važiavau automobiliu, - pasakoja moteris. - Staiga neaišku iš kur šalia mūsų atsirado NSO, savo greičiu susilygino su mūsų automobilio greičiu ir keletą minučių mus lydėjo. Po to didžiuliu greičiu nuskriejo nežinoma kryptimi. Tikriausiai tada ateiviai ir galėjo man įsodinti implantą, nes mūsų šeimoje niekada nebuvo atminties praradimų, laiko nuovokos dingimų ir panašių dalykų. Manau, kad tai atsitiko po kelių dienų, kai vieną naktį NSO pakibo prie mūsų namo lango. Šį kartą aš tai mačiau tik viena - stovėjau prie lango kažkokios neįprasto mieguistumo būsenos. Kitos dienos ryte pastebėjau nedidelį sutinimą dešinėje kojoje - simetriškai kairės kojos vietai, iš kur neseniai buvo pašalintas implantas".

http://neisaiskintireiskiniai.blogspot.lt/2013/05/ateiviu-implantai.html


Temos klausimai :

1. Kaip manote , dėl ko ateiviai žmonyse diegia implantus ?

2. Ką darytumėte aptikęs tariamą ateivių technologijos implantą ?

elteide

 gal kaip kad žmones ženklina gyvulius, atskirti savo , surasti..jei išviso tai egzistuoja  :)

Linas Esu

Citata iš: elteide  liepos 25, 2017, 17:37:38gal kaip kad žmones ženklina gyvulius, atskirti savo , surasti..jei išviso tai egzistuoja  :)
Dv , bent kartą atsakykite į temos klausimus ( nedarykite offtopic'o )

elteide

atsakiau, kad surasti atskirti savo nuo kitų ... o ką daryčiau , tai , žinoma, pašalinimas tokio iš savęs  :)

Linas Esu

#4
liepos 25, 2017, 17:55:48 Redagavimas: liepos 25, 2017, 18:05:16 by Linas Esu
Citata iš: elteide  liepos 25, 2017, 17:53:54atsakiau, kad surasti atskirti savo nuo kitų ... o ką daryčiau , tai , žinoma, pašalinimas tokio iš savęs  :)
MLDC :D

Aš tai pirmu taikymu bėgčiau pas šeimos gydytoją .

Dvidešimt Trys

Įdomus straipsnis vien tuo, kad randami fiziniai implantai.

.L.U.T.H.O.R.

Aukštą technologinio išsivystymo lygį pasiekią ateiviai diegia žmonėms primityvius implantus :D nano robotų suleistų ar ko. O toj nuotraukoj pirmoj tai RFID čipų pusė nuotraukų sudėta, tipo implantai ateivių :D Aišku, gal mes jiems neverti tų nano robotų, tai deda primityviausius  :) Kodėl mes čipuojam laukinius gyvūnus? Kad galėtume juos sekti, stebėti gyvenimo ypatumus ir panašiai. Įsivaizduok leki kosmosu ir erdvėlaivio sistema pastebi planeta kuri skleidžia daugybę įvairaus dažnio EM bangų. Priskrendi, pasižiūrai, kad kažkokie nematyti gyviai gyvena. Nusiunti tyrėjų komandą, jie išsirenka keletą individų juos "sučipuoja" ir stebi. Gal kokį pasiėmi ir į laivą ištirti. :D

Jei atrasčiau kokį svetimkūnį, tai aišku varyčiau išsitirti, nes kas ten žino :)

Visažinis

Citata iš: Legionas  liepos 25, 2017, 23:25:45Aišku, gal mes jiems neverti tų nano robotų, tai deda primityviausius
O gal deda primityviausius, kad jie atrodytų taip, jog jų kilmė yra žemiška? Kam jiems rizikuoti savo technologijomis jeigu tai gali pakenkti pvz. jų tyrimui?

Tarkim randą implantą, padaro analizę ir paaiškėja, kad implante nėra nieko, ko nebūtų Žemėje. Išvada, tai žemiškos kilmės dalykas. Kas kita būtų jeigu po analizės paaiškėtų, kad tokio metalo ar medžiagos Žemėjė nėra...

Linas Esu

Citata iš: Legionas  liepos 25, 2017, 23:25:45Aukštą technologinio išsivystymo lygį pasiekią ateiviai diegia žmonėms primityvius implantus :D nano robotų suleistų ar ko. O toj nuotraukoj pirmoj tai RFID čipų pusė nuotraukų sudėta, tipo implantai ateivių :D Aišku, gal mes jiems neverti tų nano robotų, tai deda primityviausius  :) Kodėl mes čipuojam laukinius gyvūnus? Kad galėtume juos sekti, stebėti gyvenimo ypatumus ir panašiai. Įsivaizduok leki kosmosu ir erdvėlaivio sistema pastebi planeta kuri skleidžia daugybę įvairaus dažnio EM bangų. Priskrendi, pasižiūrai, kad kažkokie nematyti gyviai gyvena. Nusiunti tyrėjų komandą, jie išsirenka keletą individų juos "sučipuoja" ir stebi. Gal kokį pasiėmi ir į laivą ištirti. :D

Jei atrasčiau kokį svetimkūnį, tai aišku varyčiau išsitirti, nes kas ten žino :)
Šioje temoje pirmoji nuotraukoje , atsitiktinė . Niekaip nesusijusi su pranešime konkrečiai minimais implantais .

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Visažinis  liepos 26, 2017, 22:28:13O gal deda primityviausius, kad jie atrodytų taip, jog jų kilmė yra žemiška? Kam jiems rizikuoti savo technologijomis jeigu tai gali pakenkti pvz. jų tyrimui?

Tarkim randą implantą, padaro analizę ir paaiškėja, kad implante nėra nieko, ko nebūtų Žemėje. Išvada, tai žemiškos kilmės dalykas. Kas kita būtų jeigu po analizės paaiškėtų, kad tokio metalo ar medžiagos Žemėjė nėra...
Tada galėtų kaip tik dėti nano robotus, nes tada niekas nerastų ir niekam nekliūtų. Bet manau yra tiesos tame ką sakai :)

Citata iš: Linas Esu  liepos 26, 2017, 23:54:15Šioje temoje pirmoji nuotraukoje , atsitiktinė . Niekaip nesusijusi su pranešime konkrečiai minimais implantais .
Kam dėti tada kažkokias nesusijusias nuotraukas, jeigu jų net šaltinyje nėra? :)

Linas Esu

Citata iš: Legionas  liepos 27, 2017, 00:27:22Tada galėtų kaip tik dėti nano robotus, nes tada niekas nerastų ir niekam nekliūtų. Bet manau yra tiesos tame ką sakai :)
Kam dėti tada kažkokias nesusijusias nuotraukas, jeigu jų net šaltinyje nėra? :)
Dėl vaizdo

Aukštyn