Filmai apie ateivius

Pradėjo paragraf 78, rugpjūčio 29, 2011, 22:03:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Glow

Nežinau ar buvo paminėta, bet man visai gerai žiūrėjosi V-visitors:)

Kažkur ezoteriniuose šaltiniuose rašė, kad apie 60-70% to kas rodoma tame seriale yra teisybe :)

Ezekiel

#61
balandžio 18, 2013, 23:27:10 Redagavimas: balandžio 19, 2013, 00:08:25 by Ezekiel
Aš tai nemėgstų Holywood'o filmų, nes jie paviršutiški, banalus, skirti tik šokiruoti ir įbauginti. Na nebent Steveno Spielbergo neverbalaus bendravimo su žiūrovu genijus įsiterpia ar tokie filmai kaip "Knowing", "The day Earth stood still". Dažniausiai mėgstų kai ateiviai yra išgelbėtojai ar mokytojai, valdžia blogiečiai :)

Šiaip mane labai traukia rytų animacija ir jie turi puikių filmų ir apie ateivius. Tik jie žymiai gilesni, gražesnį, labiau paveikus, daugiau mitologijos ir ezoterikos.

Šis animacinis filmas "Toward the Terra" yra apie Žemiečių ir nuo jos atsiskyrusių visapusiškai pažangesnių žmonių karą, drama.



"Please save my Earth" animacija tikrai įspūdinga, gyliai peliečianti ir gaila, kad yra tik 6 epizodai. Istorija apie 7 mokslininkus reinkarnavusius Žemėje, po to kai gyvendami mėnulyje išmirė nuo mirtino viruso:



Graži mecha tipo animacija yra "Eureka 7", kuri yra žmonijos karą prieš gyvybės formą vadinama "Coralian" užėmančios Žemės planetą, tačiau kai kurie mano, kad šį būtybė siekia susivienyti su žmonija ir jo sukurta ateivė Eureka, Rentonas ir "Gekko" kartų komanda siekia sustabdyti karą. Žodžių reikia pamatyti, kad suprasti.

http://www.youtube.com/watch?v=o-zmMVZpeb8

Dar vienas animacinis filmas, amerikietiškas, bet palyginus geras yra apie žmonija, kuri staiga prarado atmintį ir turėjo pradėti mokytis gyventi. Vis tik vienas personažas neprarado atminties ir pradėjo mokyti amneziką, kuris yra kartų su vėliau prisijungsiančia paslaptinga skandinaviško tipo ateive bus pagrindiniai personažai šioje istorijoje ir bandys sutaikyti, mokyti žmonija.

http://www.youtube.com/watch?v=NQ2vUz-RbAk

Iš kompiuterinės grafikos filmų įdomus ir apie ateivius yra "Final Fantasy VII: Spirits Within":



Futuristinis ir kartų mitologija paremtas filmas yra "Immortal" (Ad Vitam):


2Pacas

Gal kas padet galit,pamenu budamas mazas matciau labai gera filma apie ateivius bet pavadinimo niekaip negaliu prisiminti ne vienerius metus jau ieskojau jo bet niekaip nerandu..Zodziu pamenu kad kazkokie medkirtciai vaziavo namo po darbo ir pakeliui pamate keistas sviesas ir nuvare paziuret kame reikalas jaigu tikslei pamenu tai viena is ju pagrobe tie ateivei poto dar pamenu kad tas pagrobtasis kaskaip vel buvo grazintas i zeme ir buvo jau isprotejas isimintina scena buvo kaip jis telefono budelei susirietes visas gulejo nezinau del ko bet sita scena isireze i atminti daugiau nelabai ka pamenu kas su tuo filmu susije gal ka panasaus esat mate?

Marius


2Pacas

#64
balandžio 19, 2013, 09:56:13 Redagavimas: balandžio 19, 2013, 10:00:07 by 2Pacas
Aha jau radau.ziuriu db,idomu kodel man jis taip buvo istriges atminti :D

paragraf 78

Aha, matytas filmas. Nors toks pasirodė vienam kartui, net atminty nelabai įstrigo, tik trailerį pasižiūrėjęs atsiminiau jog mačiau.

Ezekiel

Citata iš: Marius  balandžio 19, 2013, 09:36:06
Berods šitas tpackai. http://www.youtube.com/watch?v=9LhshgLJuuM


Kalbant apie filmą "Fire in the sky" tai kūrėjai iškraipė Travis Walton pagrobimo istorija. Kaip ir sakiau Holivudas mėgsta dalykus padaryti kuo baisesnius ir ateivius paverčia blogiečiais. Bet kaip Travis Walton sakė, kad jo taip nekankino kaip parodyta filme. Kai jis atsibudo ir buvo išsigandęs/agresyvus pilkieji tiesiog paspruko nuo jo ir nebuvo jokio smurto, nebent jis pats grąsino pagriebęs instrumentą.
Tada atėjo žmogiško pavidalo ateivis. Travis pranešė, kad dėvėjo mėlyną apsiausta, o tai yra plejadiečių uniforma, tik turėjo didesnes auksinės spalvos akis. Jis nuvedė išsigandusi svečią pas panašius į didesnį angarą primenančia patalpa kurioje matėsi ir skraidančios lėkštės.Ten buvo ir kiti jo tipo ateiviai. Galiausiai jam uždėjo dujų kauke ir užmigdė. Vėliau atsidurė Žemėje.

.L.U.T.H.O.R.

Tai niekas nežiūrėtų filmų, jei viskas gražiai praeitų.

paragraf 78

Reikia skirti meninį filmą nuo dokumentinio :)

la.benas

O kaip filmas va su tokiais ateiviais vadinasi? Kažkada labai žiūrėjau, bet nebepamenu pavadinimo.


paragraf 78

Jis vadinasi E.T. nuo extraterestrial

la.benas

Ačiū :)

Va, dar vienas filmas. War of the Worlds.
http://www.imdb.com/title/tt0407304/



paragraf 78

O War of Words yra labai nevykusi Velso kūrinio ekranizacija.

snofru


šito berods tikrai nebuvo.
Внеземной
žanras: fantastinė tragikomedija
metai: 2007
trukmė: 02:08:22
Ukrainos ir Rusijos filmas paremtas tikra istorija, žinoma kaip: Kyštimo incidentas arba Kyštimo nykštukas/ateivis (daugiau apie įvykį rusiškai galima rasti pvz čia http://kazankosmo.ru/obschie-stati/kyishtyimskiy-karlik.html
apie filmą http://ru.wikipedia.org/wiki/Внеземной
nesisiunčiant pažiūrėt galima čia http://u.to/WsF5Aw
parsisiųst be registracijos čia http://rutor.org/torrent/60526/vnezemnoj-2007-dvdrip
įgarsintą lietuviškai ar anglų kalba vargu ar galima rast, nors kas ten žino, aš nemėginau. :-X


astropasaulis

#74
gegužės 24, 2013, 09:45:45 Redagavimas: gegužės 24, 2013, 09:47:37 by astropasaulis
Praeitame puslapyje paragraf 78 buvo paminėjęs, tačiau kurie nematė, rekomenduoju: ,,Dark skies" - vienas iš naujausių filmų apie ateivius (pilkuosius).
Siužetas: po to, kai ramų Baretų šeimos priemesčio gyvenimą sudrumsčia grandinė nemalonių įvykių, jie sužino, kad juos persekioja bauginanti ir mirtina jėga.

Aukštyn