5 patarimai energingai dienos pradžiai

Jei rytais sunkiai prabundate ir tingite keltis, atkreipkite dėmesį į šiuos 5 patarimus. Jie suteiks energijos ir padės linksmai pradėti dieną.

 

Vakare ruoškitės rytui

 

Sukurkite jaukią atmosferą kambaryje, kad būtų malonu užsnūsti ir miegoti. Kambaryje tegul išlieka maloni prieblanda. Susitvarkykite lovą, tegul patalynė būna švari bei maloniai kvepianti, o antklodė nebūtų per stora, ar per plona.

 

Praktikuokite šias jogos asanas, kad atsipalaiduotų raumenys, atlaisvėtų įtampa ir nurimtų protas: Upavishtha Konasana, Baddha Konasana, Viparita Karani, Balasana.

 

Klausykitės savo kūno

 

Jis visada pasakys, kiek jums reikia miego. Stebėkite ar 8 valandų miego jums pakanka, o gal net per daug. Tada reguliuokite miegą pagal savo poreikius.

 

Jei jums sunku užmigti, vakare išgerkite raminančios žolelių arbatos, paskaitykite knygą, veikite kažką malonaus ir monotoniško arba pasitelkite jogos asanas: Uttanasana, Supta Baddha Konasana, Shavasana.

 

Tapkite patys sau žadintuvu

 

Tai įmanoma, jei nuolat gulatės ir keliatės tuo pačiu metu. Jeigu ne, tuomet užtruks šiek tiek laiko, kol įprasite. Jei rytais nubundate ir nebesinori miego, nors dar ankstoka – kelkitės, eikite pabūti su savimi, nesistenkite užmigti dar valandėlei. Kuomet sukursite sau priimtiną miego ritmą, rytais nubusite be žadintuvo.

 

Pabudę giliai pakvėpuokite

 

Vos tik nubudę neieškokite telefono, planšetės ar kompiuterio. Tiesiog dar pagulėkite ir ramiai, giliai pakvėpuokite. Tai padės pajusti dabarties akimirkas. Sąmoningas kvėpavimas apsaugos nuo streso ir nereikalingų minčių.

 

Sąmoningas kvėpavimas padės pajusti savo kūną ir kas vyksta aplink. Taip pat per dieną kelis kartus sutelkite dėmesį į kvėpavimą, sustokite, išgirskite save ir likite budrūs.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Užsipildykite save energija

 

Išmėginkite jogos „Surya Namaskar“ kompleksą ryte, kad sušildytumėte kūną ir susigrąžintumėte raumenų standumą. Taip pat galite papildyti praktiką šiomis asanomis: Bhujangasana, Virabhadrasana II, Ardha Matsyendrasana, Marjariasana-Bitilasana.

 

Po treniruotės pasigaminkite paprastus ir greitai virškinamus pusryčius: vaisius, kokteilius, košes ir pan.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ledinukas

Seksas iš ryto! : )

Taip pat skaitykite