Ar tikrai vestuvinio žiedo praradimas reiškia skyrybas?

Yra manoma, kad vestuvinis žiedas – tai meilės ir atsidavimo antrajai pusei simbolis. Tačiau kartais gali nutikti taip, kad vienas iš sutuoktinių šį meilės simbolį praranda. Pavyzdžiui, jei vyras pameta vestuvinį žiedą, natūralu, kad jo žmona jaučiasi išsigandusi, nes juk visi žino seną prietarą, kad šio amžinosios meilės talismano praradimas reiškia greitą poros išskyrimą.

 

Tad ką daryti, jei jūsų vyras pametė vestuvinį žiedą?

 

Psichologai mano, kad tokio įsimintino dalyko, kaip meilės simbolis, praradimas greičiausiai yra psichologinio masto problema. Jei nerimaujate dėl paties praradimo fakto, tuomet turėtumėte nusipirkti naujus žiedus, kurie būtų panašūs į ankstesnius, ir atšokti dar vienas „pirmąsias“ vestuves. Kaip alternatyva, naujais žiedais galima apsikeisti bažnytinės ceremonijos metu, žinoma, jei tik tokia ceremonija anksčiau nebuvo atlikta. Sąjungą sutvirtinę prieš Dievą, galėsite nebebijoti jokių nuostolių ar praradimų. Tikrai nereikia skambinti pavojaus varpais ir kaltinti sutuoktinį, o tuo labiau pasikliauti liaudiškais prietarais, kurių tikrumas niekur nėra įrodytas. Galų gale, visiems puikiai žinoma, kad teigiamus dalykus lygiai taip pat galima pritraukti kaip ir neigiamas, t.y. mintys materializuojasi.

 

Vyras pametė vestuvinį žiedą

 

Liaudyje nuo seno gyvuoja prietaras, jog prarastas vestuvinis žiedas – baisus ženklas. Todėl nenuostabu, kad šeimos barniai, pykčiai ir skandalai „nurašomi“ šiam praradimui. Pikta ir susinervinusi žmona visą kaltę suverčia ant vyro pečių ir laukia artėjančių skyrybų.

 

Tad ką reiškia prarasti vestuvinį žiedą?

 

Šiuo atveju egzistuoja tik vienas ženklas: praradot žiedą, laukite skyrybų. Tačiau ar tai tikrai tiesa? Viskas priklauso nuo žmonių prietaringumo ir mąstymo būdo. Galų gale, juk žinoma, kad tai, ko laukiame, anksčiau ar vėliau būtinai išsipildys. Taigi, šioje situacijoje turite pakeisti neigiamas mintis teigiamomis. Praradote vestuvinį žiedą, na ir gerai, nieko čia baisaus. Galbūt tai kaip tik nedidelis postūmis į tai, kad verta persvarstyti ir iš naujo atkurti savo šeimos santykius. Pabandykite keisti savo elgesį, būti mažiau įžeidžiančiu ir besipiktinančiu, bet dar labiau suartėti ir suprasti savo antrąją pusę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Bet jei niekaip nepavyksta atsikratyti minties apie prarastą vestuvinį žiedą, visada galite nusipirkti naujus ir dar kartą apsikeisti jais kaip savo begalinės meilės ženklu.

 

Daugelio porų gyvenime nutiko taip, kad vienas iš sutuoktinių prarado žiedą, bet nepaisant to, visi daugelį metų gyvena laimingoje santuokoje.
Tikri pavyzdžiai kai vyras prarado vestuvinį žiedą

 

Viena skaitytoja pasakojo, kad jos vyras pametė žiedą, ir nepranešęs žmonai įsigijo naują, kuris atrodė visiškai toks pat kaip prarastasis. Šeima susituokusi daugiau nei 20 metų ir nė nemano skirtis ar kreipti dėmesį į kokius nors ženklus.

 

Kitos skaitytojos istorija: „Vyras vestuvinį žiedą pametė praėjus savaitei po santuokos registracijos ir niekada jo nerado. Prietaras nesuveikė, mes gyvename 10 metų tobuloje harmonijoje ir auginame du nuostabius vaikus.“

 

Taigi, drąsiai galima teigti, kad jei šeimoje vyrauja švelnumas, gerumas ir meilė, jokie prietarai negali atimti šių šiltų jausmų!

 

Šaltinis https://svadbavo.ru/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kakta

Žiedas yra tikrai simbolis, kurio paskirtis perspėti kitus: nekibk prie manes. Kitos kultūros vietoje žiedo naudoja talismanus ar žymes ant kaktos.

Taip pat skaitykite