Lietuvės gyvenimą lydi paranormalūs įvykiai: nujaučia kitų mirtį, pykčiu iššaukė gaisrą

Kartais racionalaus proto pagalba, neįmanoma paaiškinti įvykių, kurie mus supa. Taip atsitiko ir Emai, kuri dalinasi savo gyvenimo istorija su anomalija.lt skaitytojais.

 

Iš karto noriu visus patikinti – esu psichiškai sveika, adekvati ir į pasaulį rimtomis akimis žiūrinti moteris. Be to, esu skeptikė. Netikiu nei ateiviais, nei ekstrasensais, nei paranormaliais reiškiniais. Nors sąžiningiau būtų pasakyti – iki šiol netikėjau.

 

Blogis grįžta bumerangu

 

Nes dabar kaip ir abejoju dėl savo tokio kategoriškumo. O abejones kilo po to, kai pati susidūriau su nepaaiškinamais reiškiniais. Pirmiausia, mano dėmesį patraukė keisti sutapimai. Aš pastebėjau, kad žmonės, bandantys manęs kaip nors apgauti, nuskriausti ar kitaip įžeisti, lieka patys nubausti. Kaip sakoma jiems jų blogis grįžta bumerangu.

 

Matyt, supykusi, aš nejučiom pasiunčiu jiems atgal nesėkmių, nelaimingų atsitikimų ir gaisrų lavina. Kaip supratau, kad turiu tokį gabumą? Atsitiktinai.

 

Pavojingas pyktis iššaukė gaisrą

 

Kartą darbe kilo konfliktas. Buvau nesąžiningai apkaltinta. Atsimenu, kaip stipriai tuo metų susijaudinau. Atrodė, kad sprogsiu nuo neapykantoms tiems, kurie išdrįso man taip pakenkti. Ir ką jus manote? Visi trys konflikto dalyviai per trumpą laikotarpį turėjo gaisra.

 

Kai tai nutiko pirmam žmogui, aš nieko blogo nepagalvojau. Bet kai antram ir trečiam – susimasčiau. Matyt, tai ne šiaip sau atsitiktinumas. Pradėjau atgaminti praeities įvykius ir nustebau. Visi kada nors mane skriaudę žmones išties turėjo nemalonių pasekmių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Na, čia jeigu ir yra kažkokia galią, ji man gyventi tikrai netrukdo. Atvirkščiai – padeda. Kaip sakoma, kenčia visi, kas linki kitam blogo.

 

Šokiruojanti nepažįstamosios mirtis

 

Tačiau tai ne vienintelis nepaaiškinamas dalykas, vykstantis su manimi. Yra dar vienas. Keliantis daugiau nerimo. Reikalas tame, kad aš moku matyti artėjančią žmogaus mirtį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Suprantu, kad skamba keistai, bet tai tiesa Ir ši savybė atsirado nuo patirto šoko. Mano mama sunkiai nepagydomai sirgo. Man dažnai ligoninėje tekdavo naktį prie jos budėti. Kartą besėdint prie mamos lovos išgirdau šalia gulinčios močiutės prašymą. Ji prašė paduoti stiklinę vandens. Aš pasiėmiau stiklinę ir priėjau prie jos. Netikėtai močiutė kažkaip keistai krūptelėjo, sudejavo, garsiai įkvėpė ir mirė.

 

Kaip aš tada išsigandau! Kurį laiką net negalėjau pajudėti iš vietos. Mane lyg suparalyžiavo! Nebuvau iki šiol mačiusi, kaip miršta žmogus.

 

Nemaniau, kad tai vyksta taip greitai!

 

Prakeiksmas

 

Po šios sukrėtusios mirties mane sekė ir kitos. Deja, vieną baisesnė už kitą.

 

Turėjau keistą prakeiksmą – būti netinkamu laiku netinkamoje vietoje. Pagaliau mirčių virtinę užbaigė lėtas, ilgas ir žiaurus mamos išėjimas.

 

Tada aš patyriau tikrą siaubą. Štai nuo kada kažkas manyje negrįžtamai pasikeitė.

 

Ir jis, šis pasikeitimas, dabar mane labai gąsdina. Jis trukdo gyventi laimingą visavertį gyvenimą. Nes, patikėkite, tikrai nelengva atsipalaiduoti, kai žinai, kad bet kokių momentu gali nuspėti mirtį.

 

Nuspėjo garsios moters mirtį

 

Kaip suprantu, kas turi mirti? Paprastai. Bendraujant su žmogumi arba jį matant, netikėtai užvaldo begalinis gailestis ir nerimas. Man suspaudžią širdį ir į galvą šauna mintis – šio žmogų laukia mirtis. Ir tuojau pat atsiranda kita mintis – kai būsi ten, danguje, perduok mano mamai linkėjimus.

 

Kai tas jausmas kyla senesniam ligotam žmogui, aš neišsigąstu. Bet kai atsiranda jaunesniam – visuomet išsigąstu. Neseniai naršiau po Facebook. Varčiau garsių Lietuvos veikėjų puslapius. Žiūrėjau nuotraukas ir skaičiau jų komentarus. Ir – o velnias! Ir vėl pajutau tą prakeiktą jausmą! Išsigandus išjungiau kompiuterį ir ilgai negalėjau nusiraminti. Kitą dieną iš naujo prisijungiau prie tos jaunos moters puslapio. Ir vėl tas gailestis!

 

Suprantu, kad iš šalies gali pasirodyti, kad man važiuoja stogas. Ir aš net džiaugčiausi, kad tai būtų tiesa. Meldžiau Dievą, kad tik tegul ši talentinga ir gabi moteris išgyvena! Vienu metu net norėjau jai parašyti ir paprašyti, kad pasisaugotu. Bet kaip ji sureaguos į tokį prašymą? Ar patikės? Be to, kokią aš turiu teisę taip gąsdinti?!

 

Net nežinojau, kaip šiuo atveju teisingai pasielgti. Aš gi negalėjau jos išgelbėti. Aš tik galiu nuspėti. Man liko tik viena viltis – tikėtis, kad šį kartą suklydau ir ji stebuklingu būdų išvengs tos mirties! Deja, aš buvau teisi. Jos žūtis sukrėtė visą Lietuvą.

 

Viešpatie, ir už ką tu mane taip nubaudei? Kam apdovanojai tokiu netikusiu sugebėjimu, kuris atnešė man tiek daug išgyvenimų ir kančių?!

 

Straipsnio autorė: Ema, projekto “Emos Gyvenimas” vadovė (facebook.com/emos.gyvenimas.9)

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Princese1

As tikiu kad taip galejo but…

zorzo

As tai tikiu man paciam yra nutikes keistas dalykas cia gal pries pora metu eilinis balius buvo su anunakiais tik si kart pas juos su vienu susikivircijom tik atsimenu isai man kaip junge ir viskas tamsa atsibudau jau namie ismestas bet sis tas keista buvo is tos skiles uzpakaly buvo isejas rudas tirstimas ir gausiai tai va siurpu susitaike dabar mes tik mane vadina teplium nuo to laiko baisu

Briedas

>> Kartą darbe kilo konfliktas. Buvau nesąžiningai apkaltinta. Atsimenu, kaip stipriai tuo metų susijaudinau. Atrodė, kad sprogsiu!

Būsena rodo autorės psichikos sutrikimus, tai patvirtins bet kuris psichiatras ar psichologas. Tolimesnis autorės tekstas tik pakrikęs “briedas” (liet. kliedesys).

Edgaras

Magic people, voodoo people…

Pabaigos nesejas

Pragaras yra tamsos karalyste
Izenge ten prarasit vilti
Kaip danguje taip ir po zeme
Pasaulis toks koki ji matau
Didziausias pasaulyje blogis yra tamsa
Dievo nebuvimas musu sirdyse

nesvarbu

Turiu dar tokiu sugebejimus numatyti žmoniu mirti net ir savo mirti ir moku skaityti žmoniu mintis ir sapnai išsipildo man ir nuojauta turiu gan labai stipria ir išsipildo suprantu viskas čia keistai skamba bet turbut dievas mane apdovanojo su tokiais sugebejimais čia talentas

nesvarbu

Man irgi yra taip nutike prieš pat merginos mirties buvau tada seniai susapnavus sapna Ieva Starzdauskaites mirti sapnavau kad 3 vyrai užstojo jos mašina pagrobe ir dauže su kastuvu per galva o poto prieš kelis metus taip ir nutiko jinai ir mire ištikruju net per sapnus ištariau jos varda ir pavarde aš išvis nežinojau kad tokia mergina yra o kai perskaičiau delfi buvo ikelta kad ja rado negyva užkasta po žeme.

Nolifer

taip taip emiau ir patikejau, kada mano mirtis bus ? laukiu nesulaukiu
ispranasauk davai per atstuma jei galiu turi

tai tiesiog sutapimai, ju buna daug gyvenime, man rodos amzinai vienodi skaciai, bet ignoruoju tai

noonononono

Grizkit i realybe viena karta tu filmu nebeziureje.

Asilai jus

Noreciau ir as taip…;)

Taip pat skaitykite