Azerbaidžane vietos gyventojai sugavo naminuką?

“Vaizdo įrašas tikras. Tai nėra lėle. Puikiai matosi būtybės oda, kaulų struktūra. Taip pat galime pamatyti kaip šis padaras juda”, – taip vaizdo įrašą kuriame kaip tikima pavaizduotas naminukas įvertino net keli visoje Rusijoje žinomi biologai.

 

Vaizdo įrašas, kuriame nufilmuotas keistas, žemo ūgio padaras, buvo privačiai nusiųstas Rusijos kriptozoologui Igoriui Burtsevui, kuris ir nusprendė paviešinti filmuotą medžiagą visam pasauliui.

 

“Aš kriptozoologija užsiimu jau dvidešimt metų, tačiau tai pirmas kartas kai pamačius įrodymus mano kūnas nuėjo pagaugais”, – žurnalistams sakė Igoris.

 

Pasak jo, vaizdo įrašas buvo nufilmuotas 2016 metais, tačiau dėl neatskleidžiamų priežasčių, buvo paviešintas visai neseniai. Manoma, kad paviešinti įrašą paskatino tai, kad mokslininkai negali paaiškinti kas per padarą sugavo vieno Azerbaidžano kaimo gyventojai.

 

Šeima, kuri sugavo, kaip manoma tikrą naminuką, ilgą laiką name girdėjo įvairius keistus garsus. Šeimos galva paspendė spąstus ir taip įkliuvo paslaptingas padaras.

 

Išanalizavę gautą medžiagą, ekspertai priėjo išvados, kad šis sutvėrimas tikrai tikras. Tai liudija jo veidas, akys, rankos ant kurių matomos venos, taip pat tai liudija ir būtybės elgesys.

 

“Jie nenori mums jo atiduoti, nes bijo, kad jam bus atliekami žiaurūs eksperimentai. Tačiau vaizdo medžiagoje mes matome, kad šeima šį padarą laiko pririštą už pavadėlio kaip naminį gyvūną nors patys nežino kas tai. Taip elgtis negalima”, – susirūpinimą reiškė Igoris.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vaizdo įraše girdima kokius naminukas skleidžia garsus, kaip jis vaikšto ir kaip atrodo.

 



 

Folklore, naminukas tai geroji namų dvasia, namų ir visko, kas juose yra, sargas, kitaip žinomas kaip židinio saugotojas. Dažniausiai vaizduojamas kaip senas vyras labai mažo ūgio (20 – 30 cm) su didžiule barzda.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
upss

Monkey

Rimantas

nafania

Hmmm

… o tai kam kojines naminukui uždėjo? Pagal judėjimą, perrengtas vaikas…

eNeso el te

Daugiau is rytu video ateitu.. Paprasta bezdzione cia, neaisku kaip auginta, neaisku kas ja daryta, galu gale bezdziones zmogaus hibridas gali but…

trollolol

Nu ant naminuko lenciugo neuzdesi. Tai arba bezdzioneles kokia mutacija arba nauja ar sena neatrasta rase/gyvunas

Puma

Turiu nuotrauka naminuko,netycia pakliuvusy y kadra,visai nepanasus. Be to naminukas yra dvasia! Tai ydomu kaip sugebejo sugauti dvasia,kuri yra nematoma? Sis padaras panasus y simpanzes jaunikly,ranku nagai nulakuoti,lupos svelniai padazytos,uzdeti melyni batukai! Stai ir visas triukas!

Anomalija

Gal galite nuotrauką atsiųsti mums? El. paštas: anomalija@anomalija.lt

andromeda

vel neryskiai,vel patamsy.tegu ta dirbtiniu plauku kusi i dienos sviesa isnesa pafilmuot su normalia kamera,bet ne,bandoma sukurt ispudi,jog tai kazkas ypatingo.vaikam,dar nepalikusiems vaiku darzelio,gal ir butu idomu.

kronos

snukis bezdziones ,gal kokia mutacija ,kad nuplikes tai peruka uzdejo ir aprenge kaip pigu elfa :D

vyka

15 metu atgal apie panasu ivyki buvo lietuvos mazame kaime,zmones mate kaska panasaus kas cia,daug kas netikejom,bet dabar manau kas mate ir pasakojo, sake tiesa,liudininku buvo ne vienas net vaikai,toki zmogeliuka kaip sitam vidio parodytas,manau kaskokia ateiviu rase lanko musu zeme

Droniukas

Nauja žmoniu rase veisesi o mumi jie išnaikys

Taip pat skaitykite