JAV sulaikytas vyras, kuris tvirtina, jog atkeliavo iš ateities su perspėjimu dėl ateivių

ateiviu-invazija-kasperJAV pareigūnai sulaikė vyrą, kuris tvirtina, jog atkeliavo iš 2048 metų, o jo misija yra perspėti apie artėjančią ateivių invaziją į Žemės planetą, rašo portalas disclose.tv.

 

Mažame Kasperio miestelyje (JAV), policijos pareigūnai gavo iškvietimą dėl neblaivais vyriškio, kuris pradėjo kelti sumaištį pasakodamas, kad netolimoje ateityje žmoniją užpuls ateiviai.

 

Vyras, kuris prisistatė Bryanto Johnsono vardu teigė, kad prieš pat kelionę į praeitį, jo organizmą alkoholiu apnuodijo ateiviai, kurie Žemėje įsiviešpatavo po to, kai 2018 metais užpuolė mūsų planetą.

 

“Tuo sunku patikėti, tačiau aš nemeluoju. Jau kitąmet žmonija bus užpulta ateivių ir mes tapsime jų vergais”, – policijos nuovadoje sakė Bryantas.

 

Istorija galbūt būtų niekuo išskirtinė, tačiau pareigūnai duomenų bazėje niekaip negalėjo patvirtinti vyriškio tapatybės. Pirštų atspaudų nerasta, o vardo ir pavardės rezultatai nedavė jokių rezultatų.

 

“Kol kas nežinome šio asmens tapatybės. Jo pasakojimas yra iš fantastinės srities, tačiau mes tikime, kad mums pavyks nustatyti kas tai toks”, – apie vyrą kalbėjo Kasperio miestelio policijos nuovados vadas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
123

pala kai geriau issiziurejau jis panasus i mano pazystama su kuriuo zaizdavau lola tik su daugiau ant veido plauku.

123

p.s cia gali buti jo tolimas gyminaitis is JAV.

123

Imanoma bet as tuo netikiu nes pagalvokite kodel ateivei noretu mus uzkariauti kodel nenoretu sudaryti savungos?

Nsnznzn

O kas su Indenais sudare sajunga? Dabar jie nykstanti rase, kuria beveik sunaikino.

Tas kur keliauja

Myntis pamastymui: 1. Is pokolkas zinomu faktu ir galimybiu: keliavimas laiku yra jau imanomas (kad ir tik teorinis, nes praktiskai labai sunku patikrinti, bet patikrinama) keliavimas laiku yra galimas tik i prieki, o ne atgal (dviniu teorija, senelio paradoksas ir t.t. kam i domu pasiskaitykite, patirinekite) 2. Apie ateivius sneka visi: nuo vaiku iki suagusiuju, nuo mokslininku , tyrinetoju iki valkatu, benamiu. Bet niekas negali pateikti konkretaus fakto, bet kokio, bet irodyto fakto. Implantai-dingsta, suirsta, siaura zmoniu dalis girdejusi ir tirinejusi juos, nera kaskokio pagrindimo ir irodimo ( kaip pvz. anglis, ja rado nezinojo kas tai, istyre issiaiskino ir pagriso).… Skaityti daugiau »

Tas kur keliauja

P.S. mano asmenine nuomone-visiskai nesveiku “musu herojaus” pavadinti negalima. Ar jis sneka tiesa – mes to nezinome, ar jis sneka mela – gali buti…

skywalker

Pratesiant apmastymų temą , jei nežemiška gyvybė yra mus pralenekusi tūkstančius metų (o , kodel ne? )- tai jiems mes esame įdomus kaip Amazones čiabuviu gentys . Tokiu atveju reikia žiūreti į viską iš griežtos logikos ir sveiko proto pozicijos. Netureti kvailų iliuziju kad kazkas nori su mumis draugauti , dalintis ziniomis ar dziaugtis kartu su mumis (nors kodel ne ?) Tarp nelygeverčių butybiu negali buti lygiavertes draugystes , bei tokia draugyste tik kenktu zemes gyventojams , verstu juos jaustis nepilnaverciais , atsilikusiais ir apribotais ko pasekoje dingtu noras bet koks tobuleti patiems . Zmones dar daug ka turi atrasti… Skaityti daugiau »

vilte

Mąstantys, internete susiras programą ,,ORION”

!!!!

Nu gerai patikesiu kad jis is ateities bet pagalvokite mes turime siela o jie ne mes tiesog juosnisdresuotume kaip sunis if sio.

Pyktis.

;DDDDD

Nut

Vieniem padauginus vaidenas velniai, kitiems ateiviai. Kam rasineti girtuoklio kliedesius?

asszz

Visiškai įmanoma koks jam tikslas meluot ? Kad psichuškėn uždarytų?

skywalker

jis nemeluoja , sako tiesa ,tai ka mate ar mato. Bet ka jis mato ar mate yra tik jo haliucinacijos, bet ne realybe. Deja jis neskiria kur realybe or kur haliucinacijos. Tai tik liga kai “sapnus” priimi uz realybe.

!!!!

Negalima keliauti i praeiti nes gali paloginti ateiti tai jai vldzia skaito tai net nebandykite kurti kelioniu laiku masinos nukeliave i praeiti ir liepia jiems netersti gamtos tai medziu bus perdauk ir zemeja truks vandens.

Ghost

Sorry. Bet kokį ce mešla šneki??

Tas kur keliauja

What na….?

...

Kodėl sakoma, kad kelionės laiku yra neįmanomos? Paprastas pavyzdys telefonas. Gali susisiekti su žmogumi bet kurioje pasaulio vietoje. Tačiau žinoma nepaskambinsi į praeitį ar ateitį, tokio tikslo ir nėra. Bet jeigu būtų sukurti vartai ar kažkas panašaus, galintys perkelti daleles iš vienos vietos į kitą – teleportacija. Tarkim tie vartai sukurti 2010 metais ir veiktų ne erdvės, bet laiko atžvilgiu kaip navigacija. Tai nėra jokių kliučių iš šiandienos, vakar dienos ar bet kurios kitos dienos, nukeliauti į bet kurį laikotarpį praeityje iki 2010 metų. Galbūt tai yra neįmanoma, jei ir būtų įmanoma, vargu ar mes sužinotume. Jau greičiau sulauksime iPhone… Skaityti daugiau »

skywalker

Vaiku svajones, bet is suaugusio zmogaus lupu tai yra jau kliedesiai. Kodel saldainiai ir chupa chupa is dangaus negali visada kristi? Tai milijonus kartu realiskiau butu , nei keliones laiku – laikas nefiksuotas praeityje – kas buvo, prazuvo . Ateities irgi nera, ji kuriama kiekviena sekunde. I ateiti gali keliauti tik uzmiges kietu miegu ar pabudes is komos.

Vaida

Greičiausiai žinau,apie ka kalba eina,kalba eina apie čipus. Nes jie nieko neduoda,bei neduos.

Inkognito

Įmanoma kad žmogus atkeliavęs iš ateities neskleidžia tuščių melų. Neslėpsiu ir rėšiu atvirai, tai viena iš galimai gresiančių tikrai pavojų mūsų saugumui įsipleskiant karui visų mūsų siaubui, jie prasibraus kaip įmanydami tarp mūsų! Kiek sužinojau tai enciftridiečiai jie klastinga, šaltakraujiška rasė. Įmanoma tai kad keliauja masiškai iš kito pasaulio net labai tolimo, kuriame išvystę galingą ginkluotę, įvaldę labai pažengusią technologiją. Galintys tapti nematomais, jie iš išvaisdos baugūs, fizinis kūnas šiek tiek primena žmogų tik jie dėvi specialiuosius skafandrus kuriais gali pasiverst nematomais. Mes jiems žmonės kaip naminiai gyvūnai silpnesti fiziškai, lėtesni savo kordinacijom, motorika. Iš mano duomenų jie naujokai atradę… Skaityti daugiau »

skywalker

Tas vyrukas keliaujantis laiku ,turi greičiausiai psichinių sutrikimų (30% žmonijos turi) su juo viskas aišku. Keliones laiku neimanomos ir taskas – tai fantazijos bei tik noras istrukti is realybes. Galima mintimis galbut nukeliauti i praeiti ir kazka pamatyti , bet ne su fiziniu kunu. Tai niekuo nepagristi kliediesiai. Del ateiviu ir NSO, pritariu tau ,tai gali buti labai arogantiski sutverimai(bet sunku tokiais nebuti, matant zmoniu kvailuma) ,taciau nemanau, kad jie kovos su zemieciais, ar kad bandys cia atvykti . Daugiau pasakoti neverta , net jei tu ju veidus bei technologijas matei ir shnekejai su jais. Visada zmogaus psichika galima sudirbti,… Skaityti daugiau »

Alvydas

Tu taip įsitikinęs, kad atmeti paprasta logiką. Paversti mus vergais labai paprasta, tačiau…. tačiau dar Makodoniečio laikais,jis matė NSO ir mus ateiviams paversti vergais buvo tūkstantį kartų lengviau ir greičiau, tačiau kažkodėl reikia laukti 2018 metų?? Keista logika. Be to, nors tai ne faktas, bet nei Nostradamas, nei Vanga nekalbėjo apie invaziją. Galima minėti ir daugiau šalutinių faktų, bet aš matau tik norą sukelti paniką, nes niekaip nepavyksta su pasaulio pabaiga.

Pyktis.

Teisingai pasakyta!

inkognito

Ten ne mano rašyta,kažkas rašinėja dar,- prisidengdamas mano niku

Vaida

Ir kaip jusu manymu reikia ruostis? Ka daryti? Kokie pirmi zingsniai turėtu būti?

juozas

Jau gali pradėti pirkti kruopas

Pyktis.

;DDDDD

vyka

as sutinku su pasnekovu,o svarbiausia tokie zmones uzima svarbias pareigas seime,prezedenturoj,yra pasaulio diktatoriai,o mes ju vergai

Lukas18

Nebepezek :D

Taip pat skaitykite