Adolfas Hitleris gyvas? Senolis Argentinoje prisipažino, kad būtent jis yra nacių fiureris

adolfas-hitleris-gyvasApie tai, kad Adolfas Hitleris galėjo visai nenusižudyti, o pabėgti į Argentiną II pasaulinio karo pabaigoje kalbėjo ne tik JAV CŽV direktorius, tačiau tai buvo pareiškęs ir pats Josifas Stalinas. O prieš kelias dienas Argentinoje sensacija tapo 128 metų amžiaus emigranto iš Vokietijos prisipažinimas, kad būtent jis ir yra Adolfas Hitleris, rašo supereva.it.
 
Garbaus amžiaus vyras, pasivadinęs Herman Guntherberg vardu, į Argentiną atvyko tuojau pat, kai nacių Vokietija kapituliavo. Vietos “El Patrioto” žiniasklaidos žurnalistams, vyriškis sutiko detaliai papasakoti kaip jam pavyko pasprukti į Argentiną, papasakojo kodėl būtent dabar pasiryžo atskleisti savo tikrą tapatybę, o taip pat užsiminė, kad jam labai skaudu tai, jog jis šių dienų istorijos vadovėliuose vaizduojamas kaip žiaurumo įsikūnijimas, kuris esa yra atsakingas už milijonų žmonių mirtį.
 
Herman Guntherberg – tokiu vardu ir pavarde nuo pat 1945 metų privalėjo naudotis nacių diktatorius. Kaip tvirtina vyriškis, sprukdamas į Argentiną jis privalėjo kardinaliai pasikeisti savo išvaizdą: nusiskuto plikai ir atsisakė savo ūsų. Netikrą Vokietijos pasą jam dar prieš pat II pasaulinio karo pabaigą parūpino Gestapas (slaptoji nacistinės Vokietijos policija).

 

Kodėl tik dabar 128 metų vyras sutiko atskleisti savo tapatybę? Pasirodo tokiam žingsniui žengti netiesiogiai padėjo, Izraelio ministerija, kuri neformaliai atsisakė nacių persekiojimo už padarytus II pasaulinio karo nusikaltimus, rašo rmf.fm.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Kaip Hitleris galėjo atrodyti prieš pat II pasaulinio karo pabaigą (CŽV archyvo nuotr.).

Kaip Hitleris galėjo atrodyti prieš pat II pasaulinio karo pabaigą (CŽV archyvo nuotr.).

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

“Aš buvau kaltinamas nusikaltimais, kurių niekuomet nepadariau. Tapau viso pasaulio priešu, nors viskas apie ką rašė – buvo melas. Buvau vaizduojamas kaip didžiausias blogis, todėl turėjau slėptis nuo žydų. Jau vien tai, kad privalėjau slėptis visą savo gyvenimą – yra pakankama bausmė”, – “El Patrioto” žurnalistams teigė senolis.

 

“Mane laiko didžiausiu blogiu pasaulyje tik todėl, kad pralaimėjau karą. Kai žmonės sužinos viską iš mano perspektyvos, jie pakeis požiūrį į manę.”, – Adolfu Hitleriu save laikantis garbaus amžiaus vyriškis atskleidė, kad šiuo metu nori tik vieno, viešai išleisti savo knygą, kurioje papasakotų savo karo versiją.

 

Senolio žmona Angela Martinez patikino, kad jos vyras tikrai į Argentiną atvyko iš karto po II pasaulinio karo pabaigos. Su vyru žmona gyvena jau 55 metus, tačiau anot jos, jis niekuomet nepasakojo apie savo praeitį. Tiesa žmona linkusi tikėti, kad jos vyras tik prisidėjo prie nacių režimo, tačiau abejoja, jog sutuoktinis galėtų būti pačiu nacistinės Vokietijos lyderiu.

 

“Vyras pastaruosius metus kovoja su liga, tad esu linkusi tikėti, kad tokį jo pareiškimą iššaukė suprastėjusi savijauta, o ne realūs atsiminimai iš praeities”, – žurnalistams viltingai sakė Angela, kuri nenori tikėti savo sutuoktinio žodžiais.

 

Nors oficialiai teigiama, kad A. Hitlerio gyvenimas pasibaigė 1945 m. balandžio 30 d., kai jis neva nusižudė savo bunkeryje Berlyne, JAV federalinis tyrimų biuras 2014 metais išslaptino 1945 m. dokumentus, kurie įrodo, kad Adolfas Hitleris greičiausiai pabėgo į Argentiną, kur dar ilgai gyveno Andų kalnuose.

 

Informaciją apie A. Hitlerio gyvenimą Argentinoje FTB Los Andželo biurui 1945 m. rugpjūtį atskleidė informatorius, kurio pavardė iki šiol įslaptinta. Mainais į stulbinančią informaciją jis gavo JAV politinį prieglobstį.

 

Informatorius ne tik žinojo, kad A. Hitleris persikėlė gyventi į Pietų Ameriką, bet ir buvo vienas iš keturių vyrų, sutikusių jį Argentinoje. Į šią šalį 1945-aisiais atplaukė du povandeniniai laivai iš Trečiojo Reicho. Adolfas Hitleris buvo antrajame.

 

Sąmokslo teorijos šalininkai, taip pat nepraleido progos prisiminti, jog dar 2009 metais, JAV Konektikuto valstijos profesorius ir archeologas Nicholas F. Bellantoni ištyrė tariamai A. Hitleriui priklausiusios kaukolės fragmentų DNR ir viešai paskelbė, kad tai viso labo nušautos moters kaukolė, o ne fiurerio galvos fragmentas.

 

Ne mažiau netikėta tapo ir tai, kad birželio 19 d., Argentinoje, rasti autentiški nacių lyderių daiktai. Prabėgus vos kelioms dienoms po sensacingo vyro pareiškimo, jog jis yra Adolfas Hitleris, Argentinos pareigūnai pranešė, kad rado slaptą kambarį, kuriame buvo paslėpti beveik 75 puikiai išsilaikę Trečiojo Reicho artefaktai, praneša “Business Insider”.

 



 

Kol kas Argentinos valdžia nepateikė jokio paaiškinimo iš kur ir kaip šie daiktai pateko į šalį. Tačiau žurnalistai spėja, kad nacių artefaktai galėjo būti pargabenti tais pačiais slaptais laivais, kuriais galimai plaukė pats Adolfas Hitleris kartu su savo parankiniais.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
27 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
36 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Hhhi

As manau reiketu Hitleriui skirti nemaža sumele skirti atidirbti, jei jis gyvas

Žymantas

Jo gali

Hermann

Gali būti

šiaipžmogus

..ateina žmogui toks amžius, kai jis grįžta kaip ir į vaikyste—juk budavo, kad žaidžiant taip įsijauti, jog esi karys, galiunas,pasaulio gelbetojas, pasaku princese, geroji feja ar dar kas nors.. taip ir čia- senukas ”žino”, jog yra ‘didis’ žmogus… ..

Žymantas

Taup Hitleris yra didviris

Dalia

Man Vokietijoj senelis 95metu,kare buvo,pasakojo,kad jo biologinis tėvas buvo žydas,paliko mamą besilaukiancia ir tėvas buvo patėvis,labai jį skriaude, todėl norėjo visą žydų tautą sunaikinti,kaip buvo iš tikrųjų nežinau,niekur neraso

Ainis

Neįmanoma nes jeigu jis būtų gyvas. Jam būtų 130 metu. Tai išvada, kad jis negyvas.Nes nusižudė būdamas 56 metų.

Motorėlis

Fiurerio bunkeryje galėjo nusižudyti ir antrinininkai o tikrasis fiureris buvo vežamas keliais automobiliais, nes viename automobilyje sedėjo pats fiureris o kitame jo žmona Eva.yra net pora liudininkų mačiūsių keista automobilių koloną judėjosią nuo berlyno centro link kylio uosto kur neva jie buvo nugabenti į du povandeninius iš kur jie nuplaukė į Antarktidos slaptą bazę kur neseniai buvo rasta įšalusi nacių lėkštė ir slapta bazė ir ten buvo nugabentas pats fiureris kur pragyveno iki 1956 metų kur vėliau jo ir jos žmonos pėdsakai dingo.

Žymantas

Geras labai tiksliai pastebėta

Something

Suskaičiavus Hitleriui dabar turėtų būti 130 metu nes atimiau 2019 iš 1889(jo gimimo metai) ir gavau 130

Something

Jau praėjo 2 metai tai jo gali jis būti Hitleriu nėra išaiškinta kad jis Hitleris bet ir neparasyta kad jis ne Hitleris

Ainis

Aš irgi

labainas

– labas ka tu?
– ta pati ka ir tu

Girinis

Šiaip galimas senatvinis panašumas yra, nesuprantu aburakiu, kurie sako, kad net ne panašus… durneliai, panašus, žiūrėkit į akių formas, metus, ir neatmeskik dalies plastinių operacijų… Dievas tokius žmonius baudžia GYVENIMU, kaip per žalią mylę ir likimas jiems ramiai numirti neleidžia, todėl pilnai tikiu, jog tai Hitlleris su alzheimeriu ir netikinčia žmona… Po jo faktinės knygos rugsėjo mėnesį, bus viskas aišku. Mosadas jo nebegaudo, senelis, kuris pabėgo į Argentiną, prakalbo… Bus įdomu

Pyktis.

;DDD dievas tokius baudzia gyvenimu ;DD juokdary tu juokdary :D manau jo gyvenimas buvo pakankamai geras ir turtingas. Juolab,kad jei jis cia dar tiek laiko pragyvenes.

History true

Dievas jį nebaudžia, o apdavanoja ilgu gyvenimu ir jis dar ne tiek už tokį šmeižtą vertas, jai ne Adolfo Hitlerio sprendimas pūlti Sovietų Sąjunga jūsų abejų nei plauko nebūtų, tad dėkok tu jam, o nežmeišk ir nepasiduok propagandai

Ainis

Tu kvailas jaam 130 metu neimanoma

koks tavo riaikalas

CIA nesamone gyventi 128 metus a hitleris negaletu isgiventi toki ilga laika a pats tikrai neprisipazintu NES ji nuzoditu

Taip pat skaitykite