Dievo pasiuntiniu save vadinantis aiškiaregys: greitai įvyks Trečiasis pasaulinis karas

karasHoracio Villegas save vadina Dievo pasiuntiniu. Aiškiaregiu prisistatantis vyras tikina, kad nuspėjo Donaldo Trumpo prezidentavimą, o dabar teigia žinantis, kada tiksliai prasidės Trečiasis pasaulinis karas.

 

Dar 2015 metais aiškiaregys skelbė, kad D. Trumpas ne tik taps JAV prezidentu, bet ir „Illuminati“ karaliumi bei sukels Trečiąjį pasaulinį karą. Užsienio naujienų portalai paviešino, kad Horacio nuspėjo ir neseniai vykusią Sirijos ataką.

 

H. Villegas įsitikinęs, kad karas prasidės 2017-ųjų gegužės 13 dieną. Būtent ta diena yra daug kur švenčiama kaip šimtosios Mergelės Marijos apsilankymo metinės. Teigiama, kad Marija 1917-aisiais pasirodė Portugalijoje.

 

Fatimos stebuklą 1917 metais Portugalijoje stebėjo tūkstančiai žmonių

Fatimos stebuklą 1917 metais Portugalijoje stebėjo tūkstančiai žmonių

 

„Pagrindinis dalykas, kurį žmonės privalo žinoti, – būti pasiruošę atlaikyti laikotarpį nuo gegužės 13 dienos iki spalio 13-osios. Tuo metu vyks karas, kuris baigsis didžiu nusivylimu, šoku ir mirtimi“, – vienam užsienio portalui pasakojo Horacio.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Neaišku, ar tariamo aiškiaregio pranašystės išsipildys, bet daugybė žmonių jau jaudinasi ir tiki, kad žmonija iš tiesų stovi ant karo slenksčio.

 

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
yeah...

Dabar jau atrodo is tikro prasides tik ne nuo to kas cia parasyta

miaukse

Tai kur tas karas? Jau geguzes 13. O jo vis dar nera.

Dovydas.

Nu zmones jus ir cirkininkai tikit inkognito kliedesiais… nu cia juokas per asaras…jus rimtai tokie durni? Noretus pamatyti jusu snukelius

...

Esmė ne tikėti, o būti pasiruošus. Žmogaus smegenis pašerti galima keliais būdais: karu, ekonominėmis krizėmis, masiniais renginiais ir panašiu mėšlu.

tiesiog mintys

Labai daug straipsniu sitame portale apie smegenu plovima, apie tai, kad zmones lengva valdyti iteigus jiems nebutus dalykus t.y. karo baime, taip zmones lengviau valdyti. Labai lengva pranasaut kai mazdaug pats gali nuspet Trump’o laimejima ir kai matai aplink vykstanti kara. Kiek yra pro sali prasovusiu “aiskiaregiu”..pataikysi arba ne.

Mariusas

apgavikas

Dronas

Nu kaip ir aišku viskas prasideda psichoze lenda į viešuma psichai

fugu

Net neabejoju, kad kažkurioje realybės konfiguracijoje būtent taip ir bus, tik nemanau, kad dauguma perskaičiųsių tame dalyvaus.

Lietuvis

Dievas žmonėms neatskleidžia savo planų, būkit ramūs.

Nuy

Tam pranasui reikia i maza balta palata atsigulti uz kliedesius. Dar yra tokiu kurie tiki ligonio kliedesiais. Maciau cia inkognito pasisake nelabai tikiu jo ta istorija po interneta panarses neradau duomenu apie jo minimas rusis pasakojime. Jei jie egzistuotu butent tos rusys kurias mini inkognito butu buve parasyta nors kokiu duomenu. Tik jo minima planeta pasakojime panarsius radau, kad yra panasiai uz tiek sviesmeciu rasta 2007 tik kitaip pavadinta.

Taip pat skaitykite