Slaptas šaltinis: tikroji Hillary Clinton yra mirusi, o jos vietą užėmė antrininkė

clinton-antrininkeTikroji Hillary Clinton jau negyva, o jos vietą užėmė gerai paruošta antrininkė.
 
Toks teiginys ne vienam gali sukelti šypseną veide, tačiau kai šiuos slapto informatoriaus žodžius pradėjo tirti nepriklausomi ekspertai, paaiškėjo, kad toks teiginys ne toks ir juokingas kaip galėjo pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.
 
Užsienio šaltiniai praneša, kad tikroji Hillary Clinton mirė šių metų rugsėjo 12 d., sulaukusi 68 metų. Mirė praėjus maždaug parai po rugsėjo 11 aukų pagerbimo ceremonijos, kai H. Clinton sveikata smarkiai sušlubavo.

 

Maža to, apie jos mirtį informavo ir didžiausias JAV naujienų portalas “ABC News”, pagrindiniame puslapyje išplatinęs štai tokį pranešimą:

 

hillary-mirtis

 

Kuris buvo akimirksniu pašalintas. Mažai tikėtina, kad tokia svarbi naujiena būtų buvusi praleista pro vyr. “ABC News” redaktoriaus akis. Taip pat apie jos mirtį spec. reportaže informavo ir šios naujienų grupės televizijos kanalas:

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 



 

Verta pastebėti, kad po žodžių apie Hillary mirtį, eteris iš karto nutrūko ir buvo parodytas kitas reportažas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“ABC News” vėliau pranešė, kad įvyko tiesiog žmogaus klaida ir atsiprašė, kad taip galėjo suklaidinti visuomenę. Tačiau patikimi nepriklausomo žurnalisto Alex’o Jone’s šaltiniai teigia, kad ši žinia nebuvo jokia klaida.

 

“Viskas įvyko dėl paprasčiausio nesusikalbėjimo. Visuomenė neturėjo sužinoti apie jos mirtį, bet JAV naujienų agentūros kartais informaciją praneša greičiau, negu gauna nurodymus tam tikros informacijos neplatinti”, – teigia su visa medžiaga susipažinęs pareigūnas.

 

“Hillary Clinton pralaimėjo kova ne Donaldui Trumpui, tačiau savo sveikatai. Bet tos grupuotės, kurios valdo visus JAV sektorius, negali leisti Donaldui triumfuoti. Jis nesiklausys jų, o nužudyti prezidentą kaip tai padarė su Kenedžiu jie bijos. Jau ne tie laikai. Dabar per daug visur kamerų ir slaptos įrangos. Vienintelė išeitis, leisti, kad JAV valdytu Hillary dublerė. Taip jie galės ir toliau ant pavadėlio laikyti šalies galvą.”, – slaptus, kaip manoma Rokfelerių ir Rotšildų planus aiškino Alexas Jones.

 

O tai, kad H. Clinton sveikata buvo daugiau negu prasta, liudija daugybė įrašų.

 

Dieną prieš tai, kai pasak tam tikrų šaltinių mirė Clinton, ją nufilmavo nualpusią po rugsėjo 11 aukų atminimo ceremonijos. Būtent tada buvo nuspręsta nugabenti Hillary į ligoninę, kur ji ir mirė. Žemiau, vaizdo įraše matome kaip kandidatė į prezidentus praranda sąmonę ir ją į automobilį per jėgą įsodina apsaugos darbuotojai:

 



 

Nors buvo akivaizdžių įrodymų, kad Clinton turėjo progresuojančia Parkinsono ligą, jos sveikata labai pablogėjo po to, kai susirgo plaučiu uždegimu. Per savo kalbas jį net negalėjo atsikosėti:



 

Pasak slaptų šaltinių, būtent plaučių uždegimas tapo lemtingas, kadangi po netinkamo gydymo, prasidėjo komplikacijos.

 

“Jie negalėjo jos gydyti labai ilgai. Kol ji gydėsi, Donaldas sėkmingai tuo naudojosi. Žmonės tiesiog pradėtų klausinėti kaip vos leisgyvis žmogus gali valdyti tokią imperiją kaip JAV, tad jie surizikavo. Deja, rizika nepasiteisino”, – tvirtino prisistatyti nepanoręs Alex Jones šaltinis.

 

Medikai kurie analizavo keistą Hillory elgseną patikino, kad tai buvo tiesiog progresuojančios Parkinsono ligos simptomai. Nors daug žmonių juokėsi iš keistų H. Clinton mimikų, tai iš tiesų su pramoga neturėjo nieko bendro, tai ligos padariniai:

 



 

Kandidatės sveikatos problemos, kurios po renginio Niujorko mieste tapo akivaizdžios žiniasklaidos atstovams nufilmavus, kaip alpstančią politikę jos asistentai ir apsaugos pajėgos įneša į automobilį, sukėlė didelį dėmesį pasaulio žiniasklaidoje.

 

Tačiau 68-ių metų politikė po incidento pranešė (raštu), kad ji nebuvo nualpusi, o jai tiesiog apsvaigo galva ir ji kluptelėjo. Vėliau pasak Clinton, pasėdėjusi automobilyje ir išgėrusi vandens ji „iškarto pasijuto geriau“ ir net nusprendė aplankyti savo dukterį Chelsea ir anūkus.

 

Tačiau iš tikrųjų iš Chelsea apartamentų išėjo visai kitas žmogus.

 

“Hillary buvo pakeista. O ją pakeitė ne kas kitas, o jos antrininkė, kuri buvo tam ruošiama paskutinius kelis mėnesius.”, – teigė su visa istorija artimai susipažinęs spec. tarnybos pareigūnas.

 

“Jeigu jai būtų geriau, Hillary sugrįžtu į renginį. Tačiau ten buvo per daug žmonių, tad sukeisti vietomis skirtingus žmonės, būtų buvusi nelengva užduotis. Bet aplankyti savo dukterį ir anūkus, kurie viską supranta ir kurie jau buvo morališkai paruošti visiems šiems įvykiams – pats tas”.

 

Tai, kad žmonės skirtingi išduoda daug faktų:

 

Iš kairės tikroji Hillary Clinton, o iš dešinės - jos antrininkė.

Iš kairės tikroji Hillary Clinton, o iš dešinės – jos antrininkė.

 

Subtilūs skirtumai tarp H.Clinton ir jos antrininkės viską išduoda: ryškesni skruostikauliai, mažiau raukšlėta oda ir mažesnis kūno sudėjimas. Hillary rodomasis pirštas yra ilgesnis negu bevardis, pas antrininkę to nėra.

 

hillary-anta

 

“Prezidento rinkimai, brangus malonumas ne tik kandidatams. Tai brangus malonumas ir tiems, kurie valdo pačius prezidentus. Galiu jus užtikrinti, kad JAV niekada nevaldys žmogus, kuris turi savo tvirtą nuomonę. Toks buvo Kenedis, tačiau jo likimas visiems žinomas. Po to, kai suprato, kad prie prezidento posto bet ko prileisti negali, jie daro viską, kad ten pakliūtų jiems tinkamas žmogus. Kuris darys viską, ką jam lieps”, – teigia nepriklausomas žurnalistas Alex’as Jones’as.

 

Galbūt Hillary Clinton ir sirgo pneumonija, tačiau tuomet tikrai neapkabintu savo anūkės. Tačiau tai padaryti galėjo jos sveika antrininkė.

Galbūt Hillary Clinton ir sirgo pneumonija, tačiau tuomet tikrai neapkabintu savo anūkės. Tačiau tai padaryti galėjo jos sveika antrininkė.

 

“Pateikiu jums šiek tiek retorinių klausimų: kodėl pneumonija serganti politikė apkabina prie jos pribėgusią mažametę? Kodėl šalia nėra nuolatinės apsaugos darbuotojų? Kodėl šiuo metu visame pasaulyje vykdoma tokia didelė propaganda prieš Trumpą? Mąstantiems žmonėms viskas akivaizdu. Pradėkite mąstyti, jie labiausiai to bijo. Bijo, kad žmonės pradės galvoti, o ne virškinti viską, ką jiems pateikia televizija ir nupirkta žiniasklaida”, – teigė liudytojas, kuris pridūrė, kad jeigu kažkas lažybose nori laimėti pinigų, tuomet tegul stato ant netikrosios Hillary Clinton pergalės, nes kitas variantas tiesiog neįmanomas. O įsitikinti tuo galėsime visai netrukus.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
17 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
TavoDraugas

Dabar tas klounas Trumpas laimėjo, taigi pasaulis pasmerktas…

TavoDraugas

Nu ir neišsipildė jūsų pranašystės, cha cha…

keistumo didelio cia

kaip kazkas minejo ne tokie triukai yra isdarinejami ir zmones ant kiekvieno kampo isdurinejami ziniasklaidos.visko gali buti teorija turi “svorio” todel idomu buvo skaityti.

RutaNa

Tikrai nesamone.pati Turiu ne viena nuotrauka,kur esu tik panasi į save.arba iš viso nepanaši.cia absurdas.

CSI

O aš tai pats esu savo antrininkas, na ir kas čia tokio?

Pasakomis netikiu

Nu ir straipsnelis, dar tokio briedo šitoj anomalijoj nemačiau. Kažin kokių čia Putino beraščių kurtas mėšlas? Nemaniau, kad iki to gali nusiristi anomalija, kad tokias pasakas čia publikuotų.. Smegenų plovimas, akivaizdu, kad Putino rusyne tai seniai išplėtota veikla. Bando įvairiais metodais daryti įtaką rinkimams. Oi džiaugtųsi, jei Klinton užsilenktų. Tai jei negali užlenkti, tai paleidi tokias istorijas, pridedi pseudo įrodymų ir visada atsiras bukapročių įtikėsiančių pasakomis prieš miegą. Beje, čia tik propogandinio karo požymiai, kada norima sukompromituoti demokratiją ir sau nepalankią varžovę. Klinton tikrai nemirė ir tikiuosi gerai spirs prorusiškam Trumpui į šikn… Laukim nekantriai…

Magdeliete

Sveiki zemes Angelai. Paziurejus vanago akimis matosi kai kuriu skirtumu. Pvz: mano tetulkia net labai panasi i Anglijos karaliene ir ne tik is veido, bet ir ugio tokio pat , ir net tu paciu metu , tik teta vienu menesiu vyresne. Bukite palaiminti.

123

Pas Pucina irgi yra antrininkas

Vapsva

Tai kad kai issiziuri dvi panasios moterys.pirmu zvilgsniu ta pati moteris ,och…ta politika,pats brudniausias dalykas

Anupras

Zinoma buna antrininkai , bet kad taip staigiai jai bloga pasidare,o lyg tai ar ant rytojaus ji jau ant scenos.Sioj nuotraujok tai ta pati ir viena.Blefas ,kad ir balsas toks pat..O kaip su Borisu Jelcinu ir buvo kalbama antrininkas.

Taip pat skaitykite