Mamos pagalbos šauksmas: auginu ne vaiką, o demoną (II)

mamos-laiskas-vaikasInformacija gali daryti neigiamą poveikį asmenims iki 14 metų.
 
Pirmą laiško dalį galite perskaityti paspaudus čia.
 
Blogiausia gal dar ir ne tai, kad jis mane skaudina, o kad moka labai gerai prisitaikyti prie kitų žmonių. Jeigu tik supranta, kad juo domisi specialistas, jis tučtuojau moka parodyti besąlygišką meilę man. Taip jis dažnai daro pas psichologus ar psichiatrus.
 
Namie gali ramiai sakyti man žiūrint į akis: “Mamyte, aš labai noriu, kad tu mirtum”, o kai nueiname pas psichologą, jis jam prie manęs sako, kad labai myli savo mamą, kad mama jam brangiausias turtas pasaulyje. Kai aš užduodu jam klausimą: “Giedriau, tačiau kodėl tu namie sakai, kad nori mamytės mirties?”, jis vėl moka persiorientuoti į gerą vaiką ir prie psichologo sakyti tokius žodžius kaip: “aš nenoriu, kad mamytė numirtu, aš noriu, kad ji gyventų amžinai”.
 
Kai matau, kad mano vaikas sugeba manipuliuoti ne tik manimi, o net specialistais, kartais tiesiog neištveriu ir pradedu verkti. Tiesiog palūžtu, nes suprantu kaip aš atrodau jų akyse. Mama, kuri yra nestabilios psichikos, atveda vaiką pas specialistą, ir bando jį dar apkaltinti, nebūtais dalykais.

 

Kai grįžtame namo, aš vis klausiu Giedriaus, kodėl jis namie būnant tik mums dviems elgiasi visiškai skirtingai, negu elgiasi prie kitų žmonių? Vieną kartą jis man sako, kad aš tiesiog to verta. Kitą kartą sako, kad jis pats nežino. O paskutinį kartą kai jo to paklausiau jis man atsakė, kad nereikėjo man jo atvesti į šį pasaulį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Septynmetis, mano vaikas, man, savo mamai pasako tokius žodžius. Aš tiesiog buvau be amo. Nors stengiausi susitvardyti važiuodama už vairo, to padaryti nesugebėjau. Apsipyliau ašaromis ir buvau priversta sustoti, nes net nesugebėjau vairuoti. O jis kaip visada sėdėjo ir geležiniu žvilgsniu žiūrėjo kaip man bloga.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Niekada net minčių man nebuvo, kad galėjau jo negimdyti. Mylėjau ir myliu jį nuo pirmosios dienos. Tačiau kartais atrodo, kad mano vaiko kūne slypi tarsi kažkas kitas. Kažkas, kam meilės, empatijos ir gailesčio sąvoka yra svetima.

 

Pati nesu tikinti. Giedrius nebuvo krikštytas. Tačiau vis dažniau pradedu galvoti, gal tikrai pasaulyje yra kažkas mums nematomo? Taip galvoti pastūmėjo ne kas kitas, o pats mano sūnūs, kuris kartais atrodo, ne tik labai protingas, tačiau kartais net mokantis perskaityti tai apie ką aš galvoju.

 

Keli tokie sykiai buvo virtuvėje. Ruošiausi priimti svečius ir pagalvojau, kad reikia supjaustyti svogūnus. Tuo metu ploviau indus. Iš savo kambario atėjo Giedrius ir žiūrėdamas į mane pasakė: “Ar dar per mažai ašarų?”. Aš net nesupratau, ką jis turėjo omenyje, todėl paklausiau jo apie ką jis kalba. Tada jis čiupo ant stalo gulėjusi bananą ir lyg nieko nubėgdamas pasakė, kad nuo svogūnų visi verkia.

 

Po tų jo žodžiu man net kojos nutirpo. Tiesiog nebežinojau ką ir galvoti. Buvo toks jausmas, kad jis įlindo į mano galvą ir pažiūrėjo kas joje dedasi. Nuėjau į jo kambarį norėdama paklausti kodėl jis užsiminė būtent apie svogūnus. Giedrius ramiai atsakė, kad tiesiog taip išėjo.

 

Kitas įvykis buvo prieš man išvažiuojant į prekybos centrą. Tikriausiai visą savaitė galvojau, kad reikia nupirkti mažą spynelė. Giedrius ant tiek mane kartais gąsdino, kad galvojau jis vieną naktį mane gali nužudyti. Tiesiog paims peilį ar žirkles ir nudurs mane miegančia. Pamaniau, kad nupirksiu mažą spyną ir pakabinsiu ją ant virtuvines spintelės kurioje sudėsiu visus aštrius daiktus.

 

Giedrius sėdėjo ant lovos žiūrėjo kaip ruošiuosi į parduotuvę. Atsistojo, apkabino mane ir pasakė, kad jeigu labai reikės jis viską suras. Ir vėl linksmai tarsi tai būtų eilinis dalykas nubėgo kaip paprastas vaikas į savo kambarį. Tokių atvejų buvo labai daug. Visko tikriausiai net neprisiminčiau.

 

Kai dar Giedrius augo, ir sakydavo man tokius dalykus, kurių nenorėtų girdėti jokia pasaulio mama, galvodavau, kad gal jis tikrai turi polinkį į sociopatiją ar psichopatiją. Skaičiau daug literatūros, domėjausi, yra tikrai daug elgesio panašumų. Tačiau nežinau kaip sau paaiškinti tą Giedriaus žinojimą. Kartais atrodo kai jis žiūri man į akis, jis jau žino ką aš pasakysiu todėl jau yra paruošęs atsakymą. Tai labiausiai gąsdina.

 

Niekada negalvojau, kad kažkada būsiu priversta užduoti tokį sau klausimą, tačiau kuo toliau, tuo dažniau jį užduodu. Gal mano sūnus tikrai apsėstas? Gal aš auginu ne sūnų, o kažkokį demoną, kuris turi tiesiog mielo vaiko atvaizdą? Stengiuosi tokias mintis vyti šalin, tačiau tai kas darosi ir tai ką tenka išgyventi, norom ar nenorom priverčia tokius mano pamąstymus vis sugrįžti.

 

Tokie Giedriaus kartais pasakomi žodžiai kaip: “mamytė, tu jau neilgai verksi” arba “aš tave labai myliu, bet labai noriu, kad tu mirtum” ne tik morališkai mane palaužia, tačiau priverčia ir pagalvoti apie savo saugumą.

 

Nežinau ką jau ir begalvoti. Nežinau jau ir ką kreiptis. Todėl kreipiuosi į Jus. Gal jūsų skaitytojai ar jus patys turėsite kokių nors patarimų. Ačiū Jums labai už kantrybę, kad perskaitėte šį mano ilgą laišką.

 

Vida

 

Atnaujinta: po pusmečio anomalija.lt redakcija gavo Vidos laišką, kuriame kaunietė teigia, kad Giedriui buvo atliktas egzorcizmas. Laišką galite perskaityti paspaudus čia.

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
57 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Velnias

Įdomu, kodėl Dievu netikinti vienišą mama, visiškai pilnai tiki Velniu? Nenuskilo beibiui su “motušėle”..

set

Nereikejo leist smurto apraisku. Lupt reikejo,na proto ribose aisku. Dabar per velu, atsikratyk jo, i vaiku namus na, tipo

karolis

gal galite doti jo telefona kad padetu kariauti su ateiviais as renku magiskus padarus kad mes juos nugaletume

eleazar

Ar jūs ieškote verslo paskola? asmeninės paskolos, namų paskolą, automobilių paskolos, studentų paskolų skolos konsolidavimo paskolą, neužtikrintas paskolas, rizikos kapitalo ir tt .. Arba jūs buvo atsisakyta paskolą iš banko ar finansų įstaigos dėl kokių nors priežasčių. Mes esame privačių skolintojų, skolinimas įmonėms ir privatiems asmenims mažos ir prieinamą palūkanų norma 2% palūkanų norma. Jei susidomėjote? Susisiekite su mumis šiandien ne (eleazardiaz536@gmail.com) ir gauti savo paskolą šiandien
Linkėjimai,
Eleazaras Diaz investicijos komanda

Skaitytoja

Ziauri cia istorija…

irgi mama

Kodel vaiko nepakrikstijot?Dabar tiek daug informacijos apie dvasine sveikata ir pagalba

Pastebėjimai

Sveiki. Pirmiausia pastebėčiau, kad laiško autorė nutyli kai kurias labai svarbias detales arba redakcija redagavo šį “laišką” siekiant sukelti daugiau intrigos. Visų pirma aš neesu nei bažnytininkas nei kryžiuočių religijos garbintojas, deja gyvenant LT kito pasirinkimo nėra arba tai priklauso nuo tėvų. Deja save laikau tikinčiu ir siekiančiu dvasiškai tobulėti. Dabar apie autorę. Mano pastebėjimai: 1. Tikiu, kad jos vaikas turi dovaną “skaityti” mintis, klausimas kokia šios dovanos kaina. 2. Autorė nutyli arba meluoja, kad “nežinojo” nuo ko pastojo. Kadangi siela ateidama į žemę pasirenka tėvus, “Giedrius” ateidamas pasirinko tėvą žaidžianti su juodaja magija ir motiną… kuri vadovaudamasi savo Ego… Skaityti daugiau »

Anonimas

Jei jis dar mate budamas visai mazas kaska kampe. Gal tai buvo demobas ir dabar jis jusu vaika tarsi apsedes. As neuztikrintas tiesiog gali visko buti.

Anonimas

Jus neverkit nes matydamas jis paluzusia ir nezinancia ka daryt ji tai stiprina jos tuo megaujasi. Jei linki jis jum mirties jus ta pati pasakykit. Elkites su juo saltai kad jis nemaloniai jaustusi ir baime jaustu. Tada paklauskiy ar tu mano sunus ar demonas. Jei sakot kad jis gali tarsi skaityti jusu mintis. Manau reik ji pakrikstint ir gal atlikt exsorstizma. Nepaluzkit nes jis tuo stipresnis jausis.

24DM

nemanaukad tai kazkas su tykejimu susija
mano nuomuone tokia kad tevo nedorybe ir pacio jo protine nesantvarka su kunu persidave mazyliui
ir tiesiog manau kad jis paveldejo minciu skaityma o nusimuse tiesiog jo moraliniai psihiniai ir fiziniai pojuciai nes jai mes galim matyti ateiti tai mes kazka jau prarandam dalele saves ir t.t tiesiog kai mes kazka gaunam mes kazka prarandam kazkokia dalele tad manau ir siuo atveju panasiai :) nemanau kad cia apsedimas ar pan bet istiesu butu manau idomu pabendrauti su jumis abiem

Taip pat skaitykite