Mokslas artėja prie Dievo įrodymo: mūsų pasaulis sukurtas iš nieko

pasaulis-dievas-mokslasKaip teigiama soznanie.info tinklapyje, mokslininkai įrodė, jog sąmonė yra pirminė, o materija antrinė sudėtinė pasaulio dalis.

 

Amžinas ginčas dėl to, kas yra pirminis – sąmonė ar materija, galų gale išspręstas, tačiau deja, ne materialistų naudai. Naujausių mokslinių atradimų srautas prie kurio ženkliai prisidėjo žymūs mokslininkai tarp jų ir Nobelio premijos laureatai Deividas Bomas, Polas Devis, Ilja Prigožinas parodė, jog gilinantis į materiją, galų gale susiduriama su jos pilno išnykimo faktu (!), rašo naujienų portalas infa.lt.

 

Šveicarų mokslininkai iš Europos branduolinių tyrimų centro (CERN) „įbrido“ dar giliau: jiems pasisekė sumodeliuoti materijos „kūrimo momentą“ iš nematerialaus pasaulio. Specialistai eksperimentiniu būdu įrodė, jog porcija (kvantų) virtualių bangų tam tikromis sąlygomis sudaro tam tikras daleles, o esant kitokiam tų pačių bangų poveikiui dalelės pilnai išnyksta.

 

Tokiu būdu, mokslininkai sugebėjo sukurti mini-visatą praktiškai iš nieko. Šis atradimas įrodo, jog mūsų pasaulis iš tiesų buvo sukurtas iš tuštumos kažkokio aukštesnio kosminio intelekto arba tiesiog Dievo pastangomis.

 

Tarp kitko, retrospektyvaus modeliavimo pagalba pavyko apskaičiuoti ir materialios Visatos amžių vienos šimtosios sekundės dalies tikslumu. Jis sudaro viso 18 milijardų metų. Iki tol, begalinėse Kosmoso platybėse materijos nebuvo visiškai!

 

Žmogus turėtų būti Visatos kūrėju

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šveicarų mokslininkų atradimą komentuoja techninių mokslų daktaras, profesorius Nikolajus Melnik.

 

Pastarieji atradimai, iš esmės, nepasakė mums nieko naujo, tik moksliškai pagrindė tas tiesas, kurios buvo žinomos jau nuo senovės mūsų protėvių. Pirminė yra sąmonė, kosminis protas, kuris sukūrė Visatą, ir toliau, kiekviename žingsnyje, mūsų akyse, tai sukuria materiją, tai ją sunaikina.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Materiali Visata laikosi tik todėl, kad fiziniame vakume, neatrastame pasaulyje, „aukščiausiose protingose galiose“ pagal Ciolkovskį, „noosferoje“ pagal Vernadskį, egzistuoja absoliuti tvarka.

 

Visas mūsų gyvenimas parodo medžiagos atsiradimo ir išnykimo dinamiką. Tas pat vyksta ir mūsų organizmo viduje. Mūsų sąmonė, būdama kosminio proto kruopelyte, turi galingas struktūriškas-kūrybines savybes. Ji sukuria medžiagą, kuri „tveriasi“ mūsų viduje ir aplink mus. Tačiau šiandien žmogiškoji sąmonė, matomai, yra tiek iškreipta įsikūnijimo, jog kurią chaosą. To paseka ir daugybė kūno bei civilizacijos ligų – krizės, karai, siaubinga ekologinė padėtis…

 

„Betvarkė prasideda nuo betvarkės galvose“, – kalbėjo profesoriaus Preobraženskio lūpomis Michailas Bulgakovas „Šuns širdyje“. Proto apsnūdimas gimdo pabaisas. Netvarkinga sąmonė tveria aplink tik chaosą.

 

O juk žmogaus, kaip vieno kosminės sąmonės savininkų, egzistavimo prasmė – kosmogenezė, Visatos kūrimo ir vystymo procesas – ne griovimas, o dvasios įkvėpimas į materiją.

 

Ir, jei jau laikoma įrodytu, jog sąmonė pirminė, – tai reikėtų pradėti nuo tvarkos organizavimo joje. Juk be sąmonės ekologijos mes nesugebėsime judėti toliau, kosminės evoliucijos keliu.

 

Inf. šaltinis: infa.lt

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
vytra

– kiciausias argumentas XXI amziuje: “kol nepamatysiu, tol netikesiu”.. Juokinga tai, kad tai uzrasyta Biblijoje jau pries 2000 metu.. O dar juokingiau tai, kad visi Jus matote tai, ko is tiesu nera! :) Tingiu aiskinti, reiketu pradeti nuo spektru, bangu, virpesiu saveiku, neuroniniu tinklu akyje ir “objektu formavimo” smegenyse..

merfis

Skaitinėjau jūsų komentarus ir pasidarė įdomu, kiek čia daug žinovų, kurie visatos sandarą išmano geriau už jos kūrėja. Tad žinokit, kad mes visi esame tik nano organizmai šitame milžiniškame visatos mechanizme ir labai mažai žinome apie jos raidos dėsnius, žinome tiek, kiek mums leista žinoti, nes mes nesame verti daugiau žinoti, nes žmonija labai nukrypo nuo Visatos Valdovo norimo tikslo, nes ji vietoj dvasingumo pasirinko materealizmą. Tiesa yra pavienių žmonių sugebančių dvasiškai tobulėti ir pakilti į aukštesnį dvasingumo lygį ir gauti daugiau informacijos.

Kureja

Zmogus yra kurejas,jis prasidejas is sventosios dvasios ,kiekvienas savo sirdyje nesioje dievo dalele..ir jai kiekvienas tuo vadovautusi butu laimingu daugiau zmoniu ,nes aplinka kurtu su meile ir nuosirdumu ir tai ko nori sirdis..nereiktu sukti galvos del nemylimo darbo ar maxos algos ar prastos sveikatos..o dabar zmones yra robotai lipa per jausmus per galvas kad tik nusipirktu geresne masina negu kaimyno,bet dxin kad paskui gala su galu vos suduria ..bet ego yra ego..stipresnis smugdo silpnesny..vietoj to kad jy traukt iki saves ir jam padet

sbcd

Viskas jau seniai surašyta Vedose. Tik dauguma žmonių nenori tai pripažinti, nes mano patys esantys dievai ar elgiasi kaip dievai (besitenkinantys, visa ko šeimininkai).

sbcd

be to, dauguma turime maištautojo mentalitetą, protai neramūs, todėl bet kokia idėja apie kūrėją atmetama, nes aš to nematau… Žinoma, aš taip pat nematau, negirdžiu radijo bangų, net savo ausų be veidrodžio.. :) bet vistiek galvoju kad esu tobulas, visagalis ir viską žinantis… :)

;D

tai buvo cia keli veikejai kurie save laike “Dievais” :D vienas is ju berots buvo Alvydas kuris megsta rasyt cia savo nesamones ir aiskint,kad jis cia didelis zinovas :D

tai,

kas galu gale padare ta dieva ir is kokios materijos?
Taip gaunasi,kad yra dar kitas kurejas…
Ir taip begalybe…

Aurimas

Jei kažko mokslas negali įrodyt, tai reiškia sukūrė dievas. Įdomūs jūs žmonės.

Anonimas

suprask kad viskam turi but kureja pav kai tu pamatai masina ar telev.tu juk negalvoji kad jis pats susikure o Zmogus ira zimiai tobulesnis,

dormammu

realiausia ,ir daugiausiai irodyta ,kad musu visata yra kompiuterine simuliacija,o kas ja valdo niekada turbut ir nesuzinosim

Ina

Kokie visi cia protingi,visgi kiekvienas turim savo Dieva kaip mes ji suprantame,daryk gerus darbus ir bus atlyginta man ,stai kur DIEVAS,niekas jo nemato nes jis gyvena musu sirdyse tik klausimas ar as leidziu jam veikti per mane ,ar as einu tuo keliu kuri jis man dave,ar pasirenku lengvesni kelia ir bunu pats sau Dievas o tai prazutis ,stai jums atsakymas

;D

nebesvaik biblinis narkomane

Alvydas

Ina, labai teisingai, nes mes kiekvienas turim savo Dievą, tai sąmonė, širdis. Ir toliau viskas labai teisinga.
O, va tie, kurie mato Dievą kaip barzdotą senelį sėdinti ant debesų, siekia tik gerovės ir naudos sau. O tokių dabar dar dauguma, todėl ir mūsų gyvenimas toks suknistas.

;D

To Alvydas. kiekvienas turit savo Dieva? :D o tai Jis neturetu buti tas vienintelis absoliutas ir pan ir t.t tai jus neigiat biblija kaip Dievo zodi? Dievo duotus isakymus(istatymus)? tai jus turit daug Dievu(Kureju)? o jeigu tas Dievas ir yra tas barzdotas diedukas ant debesies? kas tada? tavo Dieavs yra sirdis? :D zmogau tai organas…tikiuosi nereik aiskinti ka jis daro :D zmogau… samone tai yra elktros impulsu ir cheminiu procesu pasekme kuri dar nera atskleista. nu gerai as dabar isivaizduoju Dieva kaip dieduka ant debesies ane? ir kodel dabar tu isivaizduoji,kad as tik sau naudos noriu? cia pagal save sprendi?… Skaityti daugiau »

"diedukas"

>> gerai as dabar isivaizduoju Dieva kaip dieduka ant debesies ane? ir kodel dabar tu isivaizduoji, kad as tik sau naudos noriu?

Tokiu modeliu besivaudovaujantys, prašo visada visko sau pas tą “dieduką”, ir visada tik sau, nu dar savo chebrai..

.. net “atėjistai” geresni, jie rūpinasi visa visuomene, kad ir be “dieduko”.

time

Tai viistik nieko neįrodė…

;D

gyveno karta Dievas…jam buvo taip liudna,tad eme ir sukure zeme musu namus ir pagal savo paveiksla zmogu…tas zmogus is pradziu buvo geras…poto pradejo (durniuot) daryt nuodemes niokoti savo namus zeme….taciau Dievas nesiteike jam pasirodyti ir ji sudrausminti ir paaiskinti kaip jis turetu gyventi,kad Jam butu malonu i ji ziuret ir juo geretis…tada Dievas atsiunte savo gerasirdi sunu…ir Jis bande mums parodyti ta gery ir ta gyvenima kuriuo mes turetume eiti..taciau mes jo neklausem dejom skersa ir Ji nukryziavom…bet mes vistiek toliau durniuojam beleka isdarinejam ir ponas Dievas vistiek nepasirodo ir neatveda i prota musu…bet jis yra gailestingas ir mums atleis… Skaityti daugiau »

Anonimas

Koks tu visgi pusprotis esi jeigu manai, kad tik biblijos Dievas tai tikras Dievas (Kurejas) :D

;D

o koks jis pagal tave? man “pasakas” seke tik apie toki…o koks jis yra is tikruju? kaip suprantu zinai? tai klausau istempes ausi :) ir kodel tu dabar neigi ta biblini Dieva? o gal jis istikruju toks ir yra? turi kokiu svariu argumentu? ar cia tik tavo tikinciojo dunduko pezalai?

Taip pat skaitykite