Kaip serga Zodiako ženklai?

ligos-horoNuo seno astrologai tikina, kad žvaigždės ir planetos daro tiesioginę įtaką mūsų sveikatai. Dabar, žinoma, miesto smogui ir genetiškai modifikuotiems produktams jos ne konkurentės, tačiau vis dar daro įtaką elgesiui susirgus.

 

Kaip serga skirtingi Zodiako ženklai? Pažiūrėkime į tai su humoru, rašo naujienų ir pramogų portalas tv3.lt.

 

Avinas

 

Užsispyręs rodo, kad neserga. Čiaudi kaip prisuktas? Nieko, tai viso labo alergija. Užpuolė kosulys? Nieko, truputį paspringo. Temperatūros daugiau kaip 40 laipsnių? Karšta čia kažkaip, atidarykit langą.

 

Štai kodėl Avino kolegoms vertėtų daugiau pasidomėti medicininiais ligų simptomais ir stebėti užsispyrėlį jam pačiam to nežinant – Avinai net susirgę maru greičiausiai kaip niekur nieko apsireikštų vakarėlyje.

 

Jautis

 

Kentės tiek, kiek tik įmanoma, o tada atsiguls į lovą ir pasakys: „Viskas, aš negyvas. Atleiskite ir likite sveiki“, tada sudės ant krūtinės rankas ir užmerks akis, visiškais nereaguos į išorinius dirgiklius. Atrodo toks vaizdelis bauginančiai, gydytojai kraipo galvas, o artimieji puola į paniką.

 

Panikuoti nereikia – jeigu pasakysite Jaučiui, kad jam už tas ligos dienas niekas nesumokės, kad klientas išvažiuoja, gipsas nuimamas, sandoris nutraukiamas, jis šoks iš ligos patalo kaip nuplikytas.

 

Dvyniai

 

Savo ligą jie vertina, ir ja naudojasi, teisindamiesi kone gyvenimo šūkiu virtusiu „Tokiomis sąlygomis dirbti negaliu!“ Įgimti aktoriniai sugebėjimai iš musės padės padaryti dramblį – įsibrėžę jie matys nupjautą ranką, o paprasta slogelė virs gyventi neduodančia kliūtimi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Atrodytų, tokie ligoniai turėtų tapti nepakenčiami. Bet netampa. Jau kitą dieną tampa nuobodu lašinti nosies lašus, ir Dvyniai pasveiksta.

 

Vėžys

 

Tikras alavinis kareivėlis. Būsenos tik dvi: „viskas gerai“ ir „atrodo, aš miriau“. Antrojo varianto galima išvengti, jeigu išjungsite internetą ir paslėpsite nuo Vėžio medicinos enciklopediją.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jie sau priskiria visas įmanomas ligas.

 

Liūtas

 

Gydytojų numylėtinis, nes į savo sveikatą žiūri labai skrupulingai: žvėrių karaliui sloguoti nedera. Namų vaistinėlėje turi visko ligų profilaktikai. Jeigu gi kažkokiu stebuklingu būdu vis dėlto ir suserga, vis tiek kas valandą skambinėja į darbą ir neleidžia kolegoms atsipalaiduoti, nes be Liūto viskas būtinai žlugs (bet taip mano tik jis pats).

 

Mergelė Negali pakęsti gydytojų, nes toks jau jos gyvenimo būdas – homeopatija, dietos ir gydymas žolelėmis. Jai „garbės reikalas“ pasiųsti įprastąją mediciną kuo toliau. Ir esmė ne ta, kad viena ar kita liaudiška priemonė yra stebuklinga – tokio elgesio pagrindas yra tikėjimas ir… ką čia slėpti… bjaurokas charakterio būdas.

 

Mergelė

 

Negali pakęsti gydytojų, nes toks jau jos gyvenimo būdas – homeopatija, dietos ir gydymas žolelėmis. Jai „garbės reikalas“ pasiųsti įprastąją mediciną kuo toliau.

 

Ir esmė ne ta, kad viena ar kita liaudiška priemonė yra stebuklinga – tokio elgesio pagrindas yra tikėjimas ir… ką čia slėpti… bjaurokas charakterio būdas.

 

Svarstyklės

 

Sugebėtų pasigauti virusą net sėdėdamos bunkeryje ir apsivilkusios patį geriausią apsauginį kostiumą. Serga dažnai, ir joms tai – įprastas reikalas, mažai veikiantis gyvenimo būdą, nuotaiką ir charakterį.

 

Skauda gerklę? Ne bėda. Duokit man, prašom, dėžę šių tabletyčių, ir pusę dėžutės tų, dar butelaitį štai anų lašų. Visus bučiuoju, susimatysim po savaitėlės, geros dienos.

 

Skorpionas

 

Kaip ir Vėžys, lengvai pasiduoda įtaigai, tačiau turi stiprų įgimtą imunitetą. Jeigu jam nepasakysite, kad aplinkui siaučia zombių apokalipsė, jis ir nepastebės.

 

O jeigu pasakysite, kad pasiutligė išgydoma net ir hidrofobijos stadijoje, jis ir pasveiks, privertęs krapštytis galvas viso pasaulio mokslininkus. Kad ir kuo susirgtų, susidoroja su tuo geriau už bet kurį Zodiako ženklą.

 

Šaulys

 

Atsparus, gyvena remdamasis šūkiu „man negalima sirgti“. Profilaktiką ignoruoja – „juk sakau, kad sirgti nėra kada!“ Todėl patyręs darbdavys duoda Šauliui keletą laisvų dienų ir išprašo su apsauga, kai tik koks gydytojas naujienose lepteli, kad prasidėjo kokia nors epidemija.

 

Šaulį geriau izoliuoti, kol jis nepaleido gripo strėlės į visą buhalterijos skyrių. Savo noru Šaulys darbo vietos nė už ką nepaliks.

 

Ožiaragis

 

Ožiaragiai serga linksmai ir su „ugnele“, vis pasitikrindami savo organizmo atsparumą. Pamanykit tik, skrandžio opa… Vynelis skanus, o aš išgersiu tik taurelę… Pamanykit tik, infarktas… Vaikui išleistuvės.

 

Išleiskit iš ligoninės, aš pats už save atsakau. Koks dar lūžis? Aš turiu bilietus į išsvajotą koncertą! Duokit maišelį, kad gipsas nešlaptų, ir atsikabinkit. Į morgą? O ten Wi-Fi veikia? Na, tada gerai.

 

Vandenis

 

Vandeniai serga ir gydosi išmaniai. Jų smegenyse dirba visas „diagnostikos centras“, ir klysta jis labai retai, todėl po šiuo ženklu gimę žmonės pirmiausiai pasitiki savimi, o ne gydytojais.

 

Vandenų namuose paprastai yra vaistinėlė, kokios nelaiko net ir statistinis vaistininkas. Be aktyvintos anglies, pleistro ir tvarsčių ten būtinai atsiras koks nors buteliukas ar vaistų lapelis, užsilikęs nuo 1984-ųjų.

 

Žuvys

 

Serga virtuoziškai, kaip geroje dramoje. Joms patinka, kai jų gaili, todėl iš peršalimo sugeba išspausti daug naudos.

 

Patyrusios žuvys perrašo testamentą kaskart, kai tik termometras parodo daugiau nei 37,5 laipsnio, o paleidusios notarą apstulbusiems giminaičiams silpnu balseliu sako: „nesijaudinkite, viskas su manimi bus gerai, važiuokit į tą savo vakarėlį…“

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ženklas

>> Kaip serga Zodiako ženklai?

Keistoka, kad jau serga ne tik gyviai, bet ir ženklai!?

Jaute

Man tiko

112

Tiksliai taip, kaip parašyta…

Zuve

Nu ka zinau apie zuvis tik tiesa,kad galima ispausti daugiau nei priklauso,o ten apie tuos testamentus biski peza pievas.

gagarin

Gal ir teisybe :D

pisces

pieva totali..

bl

Narkomanas straipsni rase

danis

visai nepataike zuvis

gince

Tiksliai :D

Vezys

pff kiek skaitau internete apie ligas jokios ligos sau nepriskyriau ne karto..

Taip pat skaitykite