Kaip elgiasi Zodiako ženklai išgėrę?

alkoholis-zodiakaiDaugybę kartų skaitėme ir girdėjome, kad alkoholis – didžiausias visos žmonijos priešas. Bet darbo savaitei artėjant į pabaigą, pradedama labiau tikėti, kad visa tai – mitas ir išsigalvojimai. Priešingai – kad alkoholis – ištikimas draugas, padedantis pamiršti darbo rūpesčius, taip pat ir asmeninio gyvenimo problemas bei sunkumus.

 

Be to, suteikia ne tik daug džiaugsmo akimirkų, bet ir padeda atsipalaiduoti linksmoje draugų kompanijoje. Užtat atėjus pirmadieniui, kai reikia anksti keltis ir eiti į darbą skaudama galva, galvojate, kad nekenčiate alkoholio ir tampa jūsų… didžiausiu priešu. Tačiau belaukiant kito savaitgalio, gal pravartu būtų sužinoti, kaip elgiasi išgėrę ne tik jūsų pažįstami ar draugai, bet ir jūs patys. O kuriems iš jų apskritai nepatartina vartoti svaigalų, rašo naujienų portalas anglija.today.

 

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

 

Avino ir šiaip ganėtinai impulsyvus, emocingas charakteris. Jis ir blaivus – karštakošis, užsidega kaip degtukas, o iš jo išgėrusio… lauk bėdos. Tikriausiai ne veltui įžvalgūs astrologai pataria išgėrusiam Avinui ypatingai susirūpinti ne tik savo veidu, bet apskritai galva. Mat šio Zodiako ženklo atstovai ir blaivūs būdami pirmiau padaro, o paskui galvoja, ką padarė.

 

Ypač reikėtų vengti jiems stiprių gėrimų, nes turės problemų ne tik su skrandžio opalige, bet ir su dvylikapiršte žarna. Todėl vienas patarimas: venkite draugijos su Avinu, kuriam patartina apskritai atsisakyti velnio lašų. Na, nebent per didžiąsias metų šventes. O jei vis dėlto likimas suvedė su šio ženklo atstovu per gimtadienį, pasistenkite viduryje pasisodinti blaivininką Vandenį, kuris laiku sustabdytų kylančią audrą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Priešingu atveju, rizikuojate atsibusti ne tik ne savuose namuose, bet ir ne savame mieste. Be to, gali paaiškėti, kad vakar jūs pažadėjote vesti gerokai už save vyresnę moterį ir įžeidėte gerą žmogų su masyvių rėmų akiniais. Užtat Avinas užjaučiančiai žiūrės į jus visiškai blaiviomis akimis ir linguos galva: „Ką tu, juk mes vos vos…“ O jei jūs ir esate Avinas, tai turėtumėte žinoti, kad kitų Zodiakų ženklų gana keista fiziologija – jie gerdami alkoholinius gėrimus girtėja.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

 

Girtėja iš lėto, bet užtikrintai. Juk Jautis pagal savo natūrą – tvirtas sutvėrimas! Todėl linksmybių įkarštyje gali ir bakstelėti. Be to, dėl menkiausios priežasties. Geriausias būdas nuraminti jautį – pasiūlyti jam padainuoti. Beje, šio ženklo atstovai teikia pirmenybę išlaikytam raudonam vynui. Kartais ir brendžiui. Bene didžiausia jo problema – gali persišaldyti, kadangi alkoholis kaip reikiant jį įkaitina.

 

Ir Jautis atsilapojęs išeina pakvėpuoti grynu oru. Įkaušęs Jautis visada apsimeta, kad jis yra blaivus. Net jei jis ropoja ant grindų, apsimeta, kad ieško ištrūkusios sagos. Ir visada įsitikinęs, kad vakaras dar tik prasideda. Jaučio žmonės turi auksinę taisyklę: imti iš gyvenimo kuo daugiau: pradedant pinigais, baigiant seksu. Svarbu, kad namuose netrūktų židinio šilumos.

 

Beveik tokie pat jo reikalai ir su tauriaisiais gėrimais. Jei rengiatės praleisti vakarą su Jaučiu, tik nesugalvokite taupyti. Antraip rizikuojate iš jo išgirsti: „Pasiųsk kvailį atnešti butelį, jis vieną ir atneš“. Beje, ir du buteliai neišgelbės jūsų gerų santykių.

 

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21)

 

Аstrologai tvirtina, kad tai – blaivininkų, sergančių opalige, ženklas. Tiesa, pagal mano pažįstamus to nepasakytum. Bet tikriausiai jie neserga skrandžio ir kitomis ligomis. Taigi, žvaigždės kalba, kad Dvyniai tiesiog neįsivaizduoja savo gyvenimo be draugų kompanijos. Žinia, ten neapseinama ir be stiklelio. Kaip tikri aristokratai, Dvyniai teikia pirmenybę tauriems gėrimams. Taip pat išlaikytam raudonam ar baltam vynui.

 

Ko gero visiems žinomas Dvyniams būdingas dvylipumas, bet jie žino kada laikas sustoti. Todėl, kad šio ženklo atstovams visada pirmoje vietoje darbas, o tik paskui pramogos. Beje, besilinksmindamas kompanijoje Dvynių vyras mėgsta paimti mikrofoną į rankas ir dainuoti karaokę.

 

Aišku, o po to iš moters išgirsti sakramentinę frazę: „Kaip jūs puikiai dainuojate!“ O Dvyniams padauginus, rizikuoja sužinoti daug naujo ne tik apie savo elgesį, išvaizdą, bet ir apie savo sugebėjimus… lovoje. Paprastai ryte Dvyniai numoja ranka sakydami: „Nesąmonė, aš negalėjau taip elgtis“.

 

Vėžys (birželio 22 – liepos 21)

 

Kam ne kam vertėtų atsisakyti svaigalų, bet Vėžio žmonėms labiausiai. Mat jie lengviau nei kiti Zodiako ženklai tampa priklausomi nuo alkoholio. Be to, jiems reikėtų vengti ne tik stiprių gėrimų, bet ir viso pasaulio jaunimo mėgstamo alaus. Panašu, kad Vėžio žmonėms skirtas visai nelinksmas gyvenimas.

 

Tiesa, per šventes astrologai „leidžia“ Vėžiams save truputį palepinti. Vienintelis būdas sužinoti apie šio Zodiako ženklo atstovus visą teisybę – reikia jį nugirdyti. Mat Vėžio žmonės – labai paslaptingi ir užsimaskavę, o išgėrus atsiskleidžia aplinkiniams visu savo gražumu ir galiausiai nustoja varžytis.

 

Spontaniškas seksas su blaiviu Vėžiu – beveik neįveikiamas uždavinys. Užtat ne vien iš laimės ir meilės apsvaigusią Vėžio moterį galima sutikti miegamojo tarpduryje – vienomis prisegamomis kojinėmis ir įsiaudrinusią. Žinoma, ryte ši nariuotakojė vėl įlys į savo skeletą ir sukandusi dantis tylės, tarsi nieko nebūtų įvykę.

 

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 23)

 

Žinia, Liūtas – žvėrių karalius, vadinasi, statusas įpareigoja išsaugoti savo orumą ir neįgriūti į purvą veidu. Todėl Liūtas turi nuolat save kontroliuoti. Juo labiau, kad bent šiek tiek padauginus, atpildas būna itin kartus. Mat jam astrologai žada, kaip nei vienam kitam Zodiako ženklui, labai sunkias pagirias.

 

Todėl Liūtas, norėdamas visada atrodyti oriai ir aukštai išlaikyti galvą, turėtų rinktis nestiprius gėrimus. Iš tikrųjų išgėręs Liūtas beveik nesiskiria nuo blaivaus Liūto. Nebent decibelų stiprumu, tiesiogiai proporcingu išgerto alkoholio kiekiui.

 

Blaivus Liūtas, pasakodamas apie savo laimėjimus, nuopelnus, vis dėlto kartais padaro pauzes, kad galėtų įkvėpti oro. O štai išgėrusiam šio ženklo atstovui to visai nereikia. Mat tada Liūtas gal šimtąjį kartą pasakoja apie tai, koks jis kietas, galvodamas, kad toje žmonių kompanijoje atsiras bent vienas, negirdėjęs istorijų apie jį.

 

Mergelė (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23)

 

Astrologijos žinovai tvirtina, kad atsiriboti nuo svaigalų Mergelei padeda vidinis balsas. Mat šio ženklo atstovai instinktyviai jaučia, kad alkoholis jiems ne draugas. O jei vis dėlto kartais jų vidinis balsas tai pamiršta, tai labai greitai gali priminti kepenys.

 

Pasirodo, Mergelės itin lengvai pažeidžiamos ir trapios, todėl gali pakelti ne daugiau kai dvi taures vyno. Todėl peršasi išvada: apskritai reikėtų atsisakyti šio žalingo įpročio. O gal apsvaigus Mergelės siela išeina iš kūno, kad galėtų paklaidžioti po rugiagėlių pievas…

 

Bet mūsų realiame gyvenime, nuodėmingame pasaulyje Mergelė paprastai praeina tris „privalomus“ etapus“: „Aš svaigstu“ (po pirmos vyno taurės), „Aš labai tave myliu“ (vidury nakties), ir „Kur aspirinas?“ (ryte). Jauna pagiringa Mergelė ryte gali aptikti, kad ji jau nebe mergelė. Bet tikrai nepajėgs prisiminti, nei kur, nei kaip, nei su kuo.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rassa

Ožiaragis tikra tirsa

Rassa

Avino tikra tiesa

Ale

Esu jautis.tiesa raso.Bet niekada man snapso nebus perdaug!

Ale

As jautis.gryna tiesa.Bet niekada man snapso nebus perdaug!

Saulys

:-) . Pasitaiko blaivininku… toks ispudis kad anu maza dalis. Busiu savikritiskas (sau)…. Net negalvoju eiti viesos ispazinties. Pasakysiu viena – isgeriantys – negerkit be saiko! Nezinot saiko – negerkit is viso! Nieko neprarasit. As ne tik siulau, bet ir pats to laikausi. Dziaugiuosi kad esu toj nedidelej daly. Matot ir rasyt apie juos nera ka.

Skulptūros

Gimimo data nėra tikrasis asmenybės choroskopas, vaisius jau būdamas iščiose protauja, supranta, girdi muziką ir t.t. Tikrasis h- skopas yra apie 7_10 dienų po sudėties+14~20 dieną,tuomet dvasia ir siela įeina į kūną.Pasitikrinti galite palyginę žymių asmenybių gyvenimo etapus žiūrėti – gyvenimo kreivė.

Anonimas

Netiesa net apie visus zodiakus,tiek merginas tiek vaikinus

Lina

Apie šaulius visiška netiesa :)

Lina

Apie jautį tiksliai

Anonimas

apie avinus atitinka super

Taip pat skaitykite